Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Kızlaaaar sabah sabah anlatacaklarım var. Dün bazı gelişmeler oldu ufak tefek.
Akşam herzamanki gibi görümce kocası çocuğu falan bizdelerdi eşim yoktu işten geç geldi bende eşime msj attım yeter artık valla ne yaparsın bilmem ama olmuyo ayrı eve çıkalım diye. Oda haklısın çok doldun farkındayım ne yapayım onu söle bende düşün düşün işin içinden çıkamıyorum dedi. Sonra akşam misafir geldi bide bidaha konuşamadık şimdi ne yapayım nasıl bi yol izleyim.

Günaydın kızlar,
Bugün dua edin bana. Kaynanatörü arayacağım. Umarım canımı sıkacak birşey söylemez. Bütün sınavlarımın kötü geçmesine sebep olabilir. :/

bence mesajla bişey deme bugün akşam olsun yüzyüze konuşun canım

günaydın kızlar,
bugün dua edin bana. Kaynanatörü arayacağım. Umarım canımı sıkacak birşey söylemez. Bütün sınavlarımın kötü geçmesine sebep olabilir. :/

dualarım seninle canım desede fazla takma sen bi kulağından girsin öbüründen çıksın tatlım sınav öncesi onu takma bide kafana

bizimkiyle konuştuk...saatlerce hakaretler falan uykum kaçtı..
dün evdeki son gecemizdi..bilmiyorum önceden anlaşıp boşanalım diyordu şimdi..işi uzatacak gibi konuşuyor..
boşanmak istemiyomusun niye uzatıyosun diyorum ..istemiyorum seni diyor..
boşansaydıkta yine şu lafı duymasaydım ya..tamam anlaşamıyoruz daa niye sürekli istemiyorum seni diiyip
beni darmadağan edyor..bu erkeklere güven olmaz he..
hayırdır canım neden uyuyamadın bi sıkıntınmı var

canım bence bu çok güzel bir gelişme olmuş..tabi ev bi tenhalaşırsa konuşabileceksiniz ama zor gözüküyr..
biraz eşine hafif tavırlı davran..bu duruma hala bozulduğunu anlasın ve çıkın akşam dışarda bir mekanda konuşun..

yanlız dikkat et eşine uslubun yumuşak olsun..en ufak parlaman sana döner canım...inşallah eşinde bunaldığın konusunda
kararlıdır canım...inşallah sabrının karşılığını alacaksın bitanem....

Son düzenleme:
dualarım seninle canım desede fazla takma sen bi kulağından girsin öbüründen çıksın tatlım sınav öncesi onu takma bide kafana

Ahh işte bunu bir becerebilsem hiçbir sorun kalmayacak. Ama deneyeceğim. O kadının da zaten istediği başarısızlığım. Böyle diyerek uyandığımdan beri motive ediyorum kendimi. :)

günaydın kızlar,
bugün dua edin bana. Kaynanatörü arayacağım. Umarım canımı sıkacak birşey söylemez. Bütün sınavlarımın kötü geçmesine sebep olabilir. :/

amin canım ama seni üzüp sınavını etkilemesine izin verme sakın. Ne yap biliyomusun işe yarıyo. Elli tane besmele çek sonra kv yi arayınca bir tane daha çek o teli açınca üfle gerçekten faydalı denemeni tavsiye ederim.

Haftasonuna az kaldı Dolunaycım,
Annişin babişin gelecek. Bırak o düşünsün artık olacakları. Kalma uykusuz. Zor biliyorum ama

tatlım..tatlılıkla boşansaydık..benim halimi görüyor..ben okadarda güçlümyüm?
istemiyorum seni demesi çok koyuyor..
hep annesinin babasının gazı bunlar ama bencede artık saygı falan kalmadı..
dediğin gibi artık annemler var ,sabah yüzüklerimide banyoda bıraktım..

tabi yüzüksüz gelmedim işe..daha öncedn kendime aldığım çok şık bir yüzüğüm vardı..onu taktım..
yüzüksüz dolaşamamki çıplak hissederim..

Bu erkek milletine gerçekten güven olmaz. Evlenene kadar kimbilir ne diller dökmüştür.

bencede canım usluba dikkat haklıyken haksız duruma düşme saıkn...

Ya nedir kayınvalide ve kayınpederlerden çektiğimiz ben aynı evde oturmuyorum aynı apartmanda oturuyorumçalıştığım için sabah çık akşam gel haftada 2 kere görüyorum 1 görüyorum pir görüyorum derler ya gittiğime gideceğime pişman oluyorum dün akşam gittik .bizde yeni araba aldık kayınpederimin arabası var diyorki; arabayı 1 haftalığna bana verin ben hasteneye falan giderim biryerlere giderim nasıl sinir oldum bizim arabamız yokken otobüslerde süründük resmen sırf kayınpederimin arabasına muhtaç olmamak için şimdi kalkmış dediği lafa bak hadi bu konuyu da geçtim
haftanın 5 günü çalışıyoruz eşim ve ben pazar günü işin varmı diyor eşime işlerimiz var pazar biryere gitme diye tembihliyor ne kadar anlayışsız insanlar gerçekten anlamıyorum. Bir hafta sonumuz var mafoluyor gidiyor dün akşamdan beri kafama allak bullak oldu.ayrı eve çıksam kiralar ateş pahası çok kötüyüm bunalıma girdim sürekli eşimle bu yüzden kavga ediyorum bıktım daha 2 senelik evliyim çok pişman oldum aynı apartmanda yaşamaktan .hepimizin sorunu aynı kaynana ve kayınpederler allah hepimize sabır versin.

Bunu işte kesinlikle dileyeceğim. Tutulsun dili de kötü birşey diyemesin. Çok teşekkürler tavsiye için

Zaten onun yapmak istediği de bu. Yaraladığının farkında. Bıçağı içeride döndürüp harakiri yapacak aklınca.
Sen gidince kalsın bomboş duvarlarla da aklı başına gelsin. Bomboş yatağa girince dank eder kafasına.

inşallah canım inşallah. Dua edin bana da olur mu. Zaten eşimle konuşurken onları çok seviyorum ama olmuyo işte falan die konuşuyorum.

Canım ya konuşma sende artık amacı seni üzmek zaten buna izin verme hafta sonu geldi ailen geliyo onları düşün.
Sen onsuzda mutlu olabilrsin bunu ona göstermelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…