Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

kocan demedimi pazar benimde işim var diye???
Olay onda bitiyor canım ne güzel evinde ayrıymış en azından
ya bizim gibi aynı evde olmak zorunda kalsaydın???

Günaydın kızlar,
Bugün dua edin bana. Kaynanatörü arayacağım. Umarım canımı sıkacak birşey söylemez. Bütün sınavlarımın kötü geçmesine sebep olabilir. :/

canım sınavlarına konsantre ol..boşver kaynanayı..bak geçmiş yazılarımı oku..toz kondurmuyordum kaynanama..

şimdi nooldu kadın bigüzel yuvamı yaptı..akşam anlattı eşim o sinirle..
hakkımda neler söylemişler neler..iyi gelin olamamışım..negatifmişim..
birgün yüzlerine karşı bir kabalığım oldumu dedim?annenere her gittiğimde mutfaktan çıkmadım,hizmette kusur etmedim
sohbetse en alasını yaptım,daha ne yapmam gerekirdi dedim..cvp yok..
ama yinede toz kondurmuyorlar işte ne varsa artık..
Bu erkek milletine gerçekten güven olmaz. Evlenene kadar kimbilir ne diller dökmüştür.

ah canım ne sen sor ne ben söyliyim..benden yaka silkerken o sevgili hallerini gözümün önüne getiriyorumda..
medem bukaar nefret ediyordun ne diye evlendin yada ne diye bukadar uzattın diye kızıyorum tabi haliyle..

lanet olsun onlara. eşimin annesi ve babası yüzünden aramızdaki saygı sevgi herşey bitti. artık aynı evde iki yabancıyız. eşime karşı içimde kum tanesi kadar sevgi, kum tanesi kadar nefret yok. benim için hiç bişey ifade temiyor artık. kayınvalidem büyük oğlunun yuvasını yıktıktan sonra bizim yuvamızı da yıkmak üzere. kına yaksın arka tarafına şeytan...

Daha fazla üzme canım kendini. O kendine söylemek istediği şeyleri sana söylüyor bence. Madem bıkmış daha önceden kendisi boşanmak isterdi. Belli ki beyni annesi tarafından yıkanmış. Bir fırsat olsa da boşandıktan sonra görsek onu. Merak etmesin hiç. Sen evden ayrıldıktan sonra annesi sırtını döner ona. Bazı şeyler amaca ulaşana kadar. Bir arkadaşımın eski eşi aynen böyle olmuştu.

amin canım bendede aynı dert ben evleneli on ay oldu. Ben bırak aynı apartmanı aynı evdeyim bide ve kiralar burada da ateş pahası eşime de dedim ayrı ev diye bi kiralık ev baksak dünya para bide yıllık istiyolar kirayı anlayacağın derler ya iki ucu pis sopa işte nereyi çevirsen pislik

canım ateş pahası falan deme varsa gücünüz bir yudum huzur için bile olsa taşının ordan..

yeni araba almışsınız,gençsiniz..araba size lazım gezin tozun ya..

gerçekten zor işin..anlayışsız kaynanala
mayın tarlasında yaşıyorsun..her kızdığında bir mayın patlıyor ve bu sadece sana zarar veriyor canım..
tabi evliliğede..bişekilde hayatlarınıza bukadar karışmalarını engellemeniz lazım tabi eşin nediyor bu konuda oda çoook önemli..

ya evdede yeni gelin var (3aylık)ev dediysek şatoda da oturmuyolar..eşim gidince oraya salonda koltukta uyuyor..
düşünsene yeni gelin 3 adamla yaşıyor:26: kaynanayı adamdan saymıyorum tabi

HİSLERİME TERCÜMAN OLDUN MESLEKTAŞ
BEN DE KENDİ DURUMUMU NU ŞEKİLDE İFADE EDİYORUM
'' iki ucu pis sopa işte nereyi çevirsen pislik ''

ben bekarım yazdıklarınızı okudum ne kötüymüş ya bunlar insanın elinde kalırlar allah korusun ben zaten ne kendi anneme ne onun annesine yakın oturmam rezalet.

ya evdede yeni gelin var (3aylık)ev dediysek şatoda da oturmuyolar..eşim gidince oraya salonda koltukta uyuyor..
düşünsene yeni gelin 3 adamla yaşıyor:26: kaynanayı adamdan saymıyorum tabi

Yakında o kızcağız da isyan eder. Sonra senin eski kocayı paket posta yapıverirler. Sonra da dırı dırı rım. Arkada hüzünlü bir fon müziği. Dön desem seviyorum seni gel desem..... :)

kocan demedimi pazar benimde işim var diye???
Olay onda bitiyor canım ne güzel evinde ayrıymış en azından
ya bizim gibi aynı evde olmak zorunda kalsaydın???

ya uff ya bizimde böle bi zorunluluğumuz olamaz yabitsin artıkkkkk bu sıkıntıııı. Kendimi hiç evli gibi hissetmiyorum yaaa. Her akşam eve giderken ayaklarım geri geri gidiyo. Yine onları göreceğim die. Boşu boşuna araya soğukluk giriyo işte.

Düşünsene yeni gelin 3 adamla yaşıyor:26: Kaynanayı adamdan saymıyorum tabi

kayınvaliden 3 aylık yeni gelinle beraber oturuyor yani Vay kızın haline

annelerine el altından verdikleriyle senelik kirada ödenir canım..

ben bekarım yazdıklarınızı okudum ne kötüymüş ya bunlar insanın elinde kalırlar allah korusun ben zaten ne kendi anneme ne onun annesine yakın oturmam rezalet.

mesafe önemli değil ki benim kayınvalide benden 16 saat uzak. uzak olduğu için telefondan daha iyi duygu sömürüsü yapıyo.

aynı ben Eve gidesim gelmiyor akşamları dolmuşla 15 dk gideceğim yolu yürüme 1 saate gidyorum

Aynı ev ayrı ev çok farketmiyor canım.Akıllarına koymuşlarsa kötülüğü her şekil yapıyorlar. Allah herkesi iyisiyle karşılaştırsın. İyisi de var kötüsü de.

baharda köye gidip 6ay kalıp döneceğiz diye anlaşmışlar..yani gelin kış aylarında oturacak kaynanasıyla..
tabi evdeki hesap çarşıya uymadı

Aynısını bize de yapmaya kalktılar daha biz evlenmeden 1 hafta önce. Eee gelin kızım bizi ne zaman davet edeceksin deyip durdular. Davet ettim mi? Tabii ki hayır. Geldiler mi? 6 aylığına olmasalarda 1 ay geldiler kaldılar. Ha o da yetti zaten herşeyi mahvetmeye. Kızın halini düşünemiyorum gerçekten. Allah kolaylık versin.

valla şuan içimDEN evim ayrı olsaydıda sonra gelip 1 ay kalsaydı yinede diye geçti içimden
En kötü konumda ben miyim ???
Ben,eşim,annesi ve anneannesi...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…