valla şuan içimDEN evim ayrı olsaydıda sonra gelip 1 ay kalsaydı yinede diye geçti içimden
En kötü konumda ben miyim ???
Ben,eşim,annesi ve anneannesi...
aynı benEve gidesim gelmiyor akşamları dolmuşla 15 dk gideceğim yolu yürüme 1 saate gidyorum
valla şuan içimden evim ayrı olsaydıda sonra gelip 1 ay kalsaydı yinede diye geçti içimden
yani artık kaynanadanmı kocanın zulmundenmi gelir aramıza bilmem..yazık ya daha 3aylık evli kızı benim kaynım olacak sapıkkandırmışlar işte garibimi
Oda isyan eder yakında gelir aramıza
Aynısını bize de yapmaya kalktılar daha biz evlenmeden 1 hafta önce. Eee gelin kızım bizi ne zaman davet edeceksin deyip durdular. Davet ettim mi? Tabii ki hayır. Geldiler mi? 6 aylığına olmasalarda 1 ay geldiler kaldılar. Ha o da yetti zaten herşeyi mahvetmeye. Kızın halini düşünemiyorum gerçekten. Allah kolaylık versin.
Şu durumda biraz öyle gibi. Ama eşin senin bunaldığını anlamış en azından. Bizde o da yok. Annem gelip kalsın diye gözünün içine bakıyor resmen. Beni hiç takan fikrimi soran yok.
Ben bu evin sayesinde okuyormuşum diye de üste bir de bir ton laf işittim. Benim annem babam yok sanki. Bunca yıl okutmuşlar bundan sonra da okutmayı bilirlerdi. Kocaman bir yumruk bu laf boğazımda duruyor.
Kader arkadaşım benim sabır sabır sabır diyorum artık...
canım benim ne en kötüsü mü? Benide unutma eşim, annesi, annanesi, görümce , kocası, çocuğu var bende tabi bu son üçü yatmadan yatmaya eve
canım benim ne en kötüsü mü? Benide unutma eşim, annesi, annanesi, görümce , kocası, çocuğu var bende tabi bu son üçü yatmadan yatmaya eve
yani artık kaynanadanmı kocanın zulmundenmi gelir aramıza bilmem..yazık ya daha 3aylık evli kızı benim kaynım olacak sapık
tartaklamış..ya boşuna ben eşim dışındaki tüm ailesinden böyle acayip bi elektirik alıyorum..
kızım geeel canımıza gir diyorlar...asla inanmıyorum samimiyetlerine...zaten ne kadr samimi olduklarını en iyi zaman gösterdi..
NİYE TARTAKLIYOR Kİ YA SEBEP NEYMİŞ
ama ev kaynananın evi..yani kadında evini taşıyamaz yaa..zaten komşulrına pek düşkün..gecenin bi vakti üst komşusu gelir
can ciğer kuzu sarması muhabbetler,ordan alltaki komşu zıplar,acayip bir aile yapısı..kapıları neredeyse açık uyuyorlar..
benide annem o apartmanın karılarına çay servisi yapmam için doğurmuştu zatii...
bazen düşünürdüm şu halimi annem görse kahrolurdu diye..ama seviyordum eşimi..
oyun gibi geliyordu o insanlara hizmet etmek..kendi karılarından bişey isteyemeyen kuzenleri bile"dolunaaaaaaaayy çay verrr"
diye bağırıyor bana..eşimde bıyıkaltından gülüyor tabi..ahhh ahh..
valla şuan içimDEN evim ayrı olsaydıda sonra gelip 1 ay kalsaydı yinede diye geçti içimden
yani artık kaynanadanmı kocanın zulmundenmi gelir aramıza bilmem..yazık ya daha 3aylık evli kızı benim kaynım olacak sapık
tartaklamış..ya boşuna ben eşim dışındaki tüm ailesinden böyle acayip bi elektirik alıyorum..
kızım geeel canımıza gir diyorlar...asla inanmıyorum samimiyetlerine...zaten ne kadr samimi olduklarını en iyi zaman gösterdi..
NİYE TARTAKLIYOR Kİ YA SEBEP NEYMİŞ
ama ev kaynananın evi..yani kadında evini taşıyamaz yaa..zaten komşulrına pek düşkün..gecenin bi vakti üst komşusu gelir
can ciğer kuzu sarması muhabbetler,ordan alltaki komşu zıplar,acayip bir aile yapısı..kapıları neredeyse açık uyuyorlar..
benide annem o apartmanın karılarına çay servisi yapmam için doğurmuştu zatii...
bazen düşünürdüm şu halimi annem görse kahrolurdu diye..ama seviyordum eşimi..
oyun gibi geliyordu o insanlara hizmet etmek..kendi karılarından bişey isteyemeyen kuzenleri bile"dolunaaaaaaaayy çay verrr"
diye bağırıyor bana..eşimde bıyıkaltından gülüyor tabi..ahhh ahh..
KUZENLERİ ??? BİDE GÜLÜYO EŞİN... NE DİCEMİ BİLEMEDİM YANİ
EŞİME BİKEZ DAHA AŞIK OLDUM VALLA ÖYLE Bİ DURUMA HİÇ SOKMADI BENİ
GENELDE ERKEKLERE KENDİ HİZMET EDER
Sen ayrı evde otururken zorlanmışsın bunlaa hizmet ederken. O kızı düşünemiyorum valla. O kızcağızda isyan eder yakında. Yazık yaa. El kızı bir anne evladı değil sanki.
kız çalışıyor zaten sabahtan akşama kadar yok..bilmiyorum canım..faceden resimlerini görüyorum her hafta evinde arkadaşlarını ağırlıyor..kaynana ne yapıyor bilmiyorum..kızla pek diyaloğum yok..
onların düğününden 1 hafta sonra babam büyük bir kaza geçirdi ve tüm h.sonlarımda babamlarda oluyorum..düğünden sonra kızla görüşme durumum olmadı..bence halinden memnun..tartaklanmışsın madem seni terkediyorum diye çeksene resti..yanlışmı düşünüyorum?
Demekki halinden gayet memnun şu durumda. Geçmiş olsun bu arada canım. Allah başka acı yaşatmasın.
sağol bitanem...Allah cümlemizin sevdiklerini korusun..zaten eşimden ciddi ciddi ilk kez bu kaza olayından sonra boşanmayı düşünmüştüm..benim en zor günümde beni eve götüreceğine kuzenini evine bırakmayı tercih etti...
aşkım bırak nasıl gidiyors gitsin evine oğulları olan bi kuzeni yani parası puluda var atlasın bi taksiye..
ama eşim önceliği AİLESİNE verdi...kendide böyle söylüyor..senin ailen teyze kızınmı benmiyim diyorum..o diyor.
neyse yaa..inşallah kurtulacağım bu badiredende..
oy oy oyyy...kaynana ve bonus anası..hakikaten oyy oyy oy...
Yok biyere gitmişlerde orda kızcağız kocasının bir adım ötesinde bi adamın yanında durmuş da falanda filan..
Sapık diyorum işte..hakaret için değil,hasta bunlar..
Normalde çalışan karyer sahibi bi hatunum ama o eve girince hizmetçi kimliğine büründüğüm için
kız erkek yaşlı genç ayrımı yapmadan hizmet ediyordum...gözümüzü açan yokki arkadaşım..
Diyeyimki erkek kuzenlerine sen hizmet et..
Kız çalışıyor zaten sabahtan akşama kadar yok..bilmiyorum canım..faceden resimlerini görüyorum her hafta evinde arkadaşlarını ağırlıyor..kaynana ne yapıyor bilmiyorum..kızla pek diyaloğum yok..
Onların düğününden 1 hafta sonra babam büyük bir kaza geçirdi ve tüm h.sonlarımda babamlarda oluyorum..düğünden sonra kızla görüşme durumum olmadı..bence halinden memnun..tartaklanmışsın madem seni terkediyorum diye çeksene resti..yanlışmı düşünüyorum?
hemde ne bonus canım benimki...
De canım erkeklere sen hizmet et de ben hizmete mi geldim de ben dedim
Kim arkadaşlarını agırlıyo yeni gelin mi? Kaynanamı ? Yaşı kaç bu gelinin
gelinin arkadaşları canım..yaşı 21falan arada 10yaştan fazla farkımız var:)
kaynananıkiler zaten hiç evden çıkmıyokikomşularıyla birlikte yaşıyorlar koloni gibi
kayınvalide bişey demiyo demekki misafirlere
Ben 10 aylık evliyim daha davet edemedim maşallah sizin geline bide çalışıyo yaniBravo
koloni mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?