Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Günaydın hatunlar:)
hayırlı uğurl bir cuma diliyorum hepimze

burcucum aşkolsun hepinizi kastetim ben neden öyle anladın?

tamam tamam Kızlar ben burdakılerı okuyunca benım kaynanam melekmiş kanaatine vardım neler varmış neler :) Hepiniz için çok uzuldum , Erkekler ve ailesi zannedıyorki dul olunca koca bulamaz hayatını kesınlıkle bana adadı bize adadı bosanamzda bır kere evlendı kalıcak yanımızda mecbur zannedıyorlar , fakat artık cocuk olmadan bılmıyorlarkı hersey cok kolay bir kere evlenmıs kadın baskasıyla evlenemez zannedıyorlar asıl sebep bu . kullandıkca kullanmaya calısyorlar gıcıklar. Erkekde bellı olcak birsey yok ya hanı daha once evlenıp evlenmedıgı anladınız yanı . Artık o bıle onemlı degıl gunumuzde ınsan bırbırını sevdıkten sonra hersey bır kenara atılıyo valla

dolunay bende nasıl uzuldum anlatamam ay kıyamam nıye aglıyormmus ağlattıklarına saysın vaalla. kendılerını bulunmaz hint kuması zannetmlerine gıcık oluyorum

canım şahsen ben boşanırsam 2.evlilği nasıl yaprım diye düşünmem..2.kez aynı hataya nasıl düşmem diye endişelenirim..

çok şükürki içimde hala evlilik birliğine inanç var..bununla olmadıysa bizde şansımızı başkasından yana kullanırız..

önemli olan doğru insanı bulmak ve onunla bu yola çıkmak..

dolunay bende nasıl uzuldum anlatamam ay kıyamam nıye aglıyormmus ağlattıklarına saysın vaalla. kendılerını bulunmaz hint kuması zannetmlerine gıcık oluyorum

niye ağlıcak bir oğlu karısını boşuyor,diğeri 3aylık karısını tartaklıyor ..hayırlı evlatlara bak..

mutluluktan ağlıyor bence...bir kaynana için bundan daha güzel bir tablo düşünemiyorum...:98:

not :tamam tamam tüm kaynanalr aynı değil tabi.

2.ye de evlenilir 3.ye de. İnsan mutluluğu ne zaman bulacağını bilemez ki. Hele ki çocuk yoksa gayet kolay. Çocuk olunca duyulacak kaygı biraz daha fazla.
Sorunlu bir evliliğin ortasına çocuk yapmadıktan sonra herşey girer yoluna.

Hakkaten neden ağlıyormuş acaba. Çok merak ettim. 2 oğlu da yanında olacak artık. Ondan mutlusu olamaz bence. Sevinçten ağlıyor olmasın :)))

kızlar günaydın topigi okudumda biraz allah yardımcınız olsun benimki büyük bi dert sayılmaz ama yinede canımı çok sıktı.a
ben 6 haftalık hamileyim ve evimde bi köpegim var.kaynanam köpegi aldıktan sonra hiç gelmedi bize.odaya kapatırım gel diyorum yinede gelmiyo neyse geçen gün onlara gittilk zaten bi arka sokagımızda oturuyorlar otururken bana köpegi ver dedi bende vermiyecegimi söyledim daha öncede söylemiştim.oda yok el kadar çocuk yer o köpek onu falan dedi bende saçmalama zeytin çocuklarla gayet iyi anlaşıyor hiç bi köpek bi bebege zarar vermez dedim.o bitti bu sefer köpek kılı düşüge sebep oluyomuş bak ben 5 tane kaybettim dedi.(zamanında kaynanamın 5 çocugu ölmüş doktorun tekide hayvan kılı var sende demiş) bende dedimki senin dedigin virüs toxoplazma ve o virüs sadece kediden köpekten geçmez yedigin etten ottan sucuktanda geçer sen hayvanmı seviyosunki sanki hayvandan geçicek sana o virüs dedim .sustu bu seferde ben sizin kapınızı 2 senedir açmmıyorum falan demeye başladı bende ya ne saçmalıyosun ben seni evdenmi kovdum gel kapatırım zeytini odaya dedim yok pistir falan dedi en sonundada sen zaten o köpegi ben evine gelmiyim diyye almışsındır dedi ben delirdim sen bana bunu diyemezsin dedim.laf işte nereye çekersen dedi.bende kalktım ayaga ben ne pislikmişim ya dedim saydım saydım açtım kapıyı çıktım eve geldim eşimde peşimden çok sinirim bozulkdu.
daha öncede saçma saçma konuşmmuştu ama saf ben hiç kötü getirmiorum aklıma.bunlar banyo yaptırdılar kaynanam banada dedi sende git fayans seçmeye zevkin ,y, ded, bende gittim hiç karışmadım görümcem seçti neyse banyo yapıldı bitti.temizligine bile yardım ettim.bi gün oturuyoruz görümcem dediki gülerek annemde gelin degilmi işte gitmiş koyu renk fayans seçmiş temizligi zor olsun diye. bende güldüm geçtim kaynanam görümcemin söyleyecegini tahmin etmemişti tabii.nefret ediyorum ondannn bundan sonrada gitmicem evlerine görümcemle telefonda konuşuruz onu seviorum saf o kötülük fesatlşık yok içinde

Hakkaten neden ağlıyormuş acaba. Çok merak ettim. 2 oğlu da yanında olacak artık. Ondan mutlusu olamaz bence. Sevinçten ağlıyor olmasın :)))
bencede..hani insan mutlu olur tamamda acayip mutlu olunca dayanamaz duygusala bağlayıp ağlar yaa..bununkide o hesap
herhal...

bende öyle düşünüuyorum canım..yeterki çocuğum olmasın,ona yazık olur sonra..

gençlik hatası diyip atlatırız bunu ama inşallah Allahım karşımıza hayırlı insanları çıkarır.

gelinlikmi giycem kızlar tekrar?ahhh düşüp bayılajamm hee

anammmm kaynanamı ağlıyo biz geline üzülürken... gelin baskınmı çıktı ney

evet haklısın ama işte onların bakıs acıları çok farklı

evet aynı degıl benımkı farklı yonu var herseye konusmasını hiç sevmıyorum ceyızım serıldıgı gun benım halılarım sagi yatak odama gırer gırmez ay ben bu halıları hiç sevmıyorum demezmı sankı kendısı kullanıcak da konusuyor uyuz olmustum ya . . . Senın kaynana cok betermiş gercekten boyle erkeklerden nefret ediyorum anne lafıyla köpürenlerden. Benım kocam lafına gitmez benım lafıma gıdıyor dıye karı köylü oldun dıyorlar uyuz oluyorum anlamıyorum ne beklıyorlar bana söz hakkı verılmesınmı agzımdan laf cıkmasn mı ıstıyorlar anlamıyorum :18:

Bildiğim kadarıyla aşıları tamsa köpeğin bir sorun olmuyor. Köpekler de hakkaten çocukları çok sever. Ev köpeği olduğuna göre aşıları da tamdır zaten. Bazı insanlar evde hayvan sevmezler. Benim de çok tercih ettiğim birşey değildir açıkçası. Kayınvalideni bence bir veterinere götürün içi rahatlasın derim. Endişe ettiği için fevri davranıyor olabilir. Tam bilgi alırsa endişesinin yersiz olduğunu anlar. İlk aklıma gelen çözüm yolu buydu. Ha fesatlığına yapıyorsa onu bilemem :)

Hahah eveeeettt :) Neden olmasın. Bizim bir tanıdığımız bayan 2. evliliğini daha önce hiç evlenmemiş biriyle yaptı.1tane de kızı vardı ilk eşinden. Damat illa tutturmuştu gelinlik giyeceksin diye. Düğün de yaptılar gelinlik de giydi. Şimdi dünya tatlısı bir çocukları oldu. İlk eşinden olan kızı da şimdiki eşine baba diyor. Çok mutlular. Böyle hikayelerde var hayatın içinde.

kocan senden yanaysa salla gitsin canım ben öyle yapıyorum bazen

endişer ettigi için yapmıyor malesef bebek için endişelenen kişi benim düşük tehlikem oldugunu bile bile böyle bişey söyleyip beni zırıl zırıl aglatmaz.nefret ettirdi kendinbden işte ben bundan sonra açmam kapısını ben gitmeyince eşimde gitmiyor .oturur artık yanlız başına

Bebek olunca dayanamaz gelir merak etme. Eşinden senden tarafsa, razıysa zeytininizin kalmasına boşver gitsin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…