Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

yelız senınkıde fena ne fesat ya ama iyi fikir köpek alıcam cok gelırlerse
hemde ne fesatmışşşşş valla yeni yeni anlıyorum içinde biriktiriyomuş komşularına ne anlatıyodur kimbilir hakkımda tabi onlar hakkındada bana anlatıyodu :)
kocan senden yanaysa salla gitsin canım ben öyle yapıyorum bazen

benden yana canım.tabi köpek konusunda endişeleri var ama zeytini el kadarken aldım ben bebek gibi büyüttüm.o yüzden vermiycegimi oda biliyo agzını açamıyo pekk :)))

dogrudur canım ar namus onların dusundugu gibi beyınlerının çalıstıgı gibi orada degıldır , ar namus dedıgınin insanın beynınde olan birseydir yeterkı mutlu olcagına inansın .Benim cok yakınım yengem amcamı cocugunun ogretmenıyle aldattı ve sımdı evlenmişler o adamda hiç evlenmemıs . tabı kadınla bızım aıleden kımse konusmuyor daha .

senin için çok degerli oldugunu biliyorsa bişey demez bencede
daha ii olmuş kayınvaliden gelmiyor işte ne güzel boşver takma sen onu kafana

anammmm kaynanamı ağlıyo biz geline üzülürken... gelin baskınmı çıktı ney
artık bşlemem orasını..eşim dermiki gelin anamı ağlatıyo..ozaman dolunay kıymetli olur..

onun dedğinie göre kaynıma ağlıyormuş..daha doğrusu bu kadının neye kime neden ağladığını bilen yok:)
yelizcim bende bir hayvansevereim ve seninde bu sevginden dolayı tebrik ederim,sanırım çoğu kaynana gelinin evide olsa hayvan sevmiyor...halbuki bence hayvan seven biri kaynanayıda sevebilir

hamileliğin hayırlı olsun canım ama bir test var onu yaptırdınmı?tamam aşılar tamamda olsa sen yinede o testi yaptır cnım..
aferin allta kalma kaynananın..cadı kaynanalar nolucak

hayırlısı canım..bak negüzel bir hikaye..benim çocuğuma yok..ama çok sitiyorum..
inşallah hayırlı biri hayatıma girerde bende muradıma ererim..istediğim bir avuç huzur ya.

Yok artık...... :S Çocuğun hala öğretmeni değildir umarım adam. Yoksa çocuk için yıkım resmen.

kaynına niye ağlıyormuşki acaba??? kaynana bu niye ağladığı belli olmuyorki anam

aynen biraz huzur iyi gider bize ama nerde????

benım eşim köpeği evde asla istemez şimdi kuşum var alalı 1 sene oldu , konusturdum bebek gıbı ılgılendım .Eşim hamıle olursan ona yaklasmak yok dıyor o kadar titiz bu konuda nasıl olcak bılemıyorum :44:

senin için çok degerli oldugunu biliyorsa bişey demez bencede
daha ii olmuş kayınvaliden gelmiyor işte ne güzel boşver takma sen onu kafana
dimi yaaaa aslında kaynanası kötü olan gelinlere kaynanam fikir vermiş olsunnn alın anacım kedi köpek fare falan bişi alın eve kaynanasavar :)))))))))))
teşekkür ederim canımmm .evet toxoplazma normalde benim negatif.7. haftada yapıcaklar o testleri haftaya tekrarlanıcak yani .ayyyy hayvan seven biri kaynanayıda sevebilirrrr

Yok artık...... :S Çocuğun hala öğretmeni değildir umarım adam. Yoksa çocuk için yıkım resmen.
ya oyle valla cocuk tam bir yaratık nefret edıyorum ondan su an 10 yasında bıle yoktur belkı ama buyumuste kuculmus gerızekalı adam yerıne cok konmus hepsınden nefret edıyorum oyle babanın oyle oglu olur valla ben hiç uzulmedım aldatıldıgına tabı takdır edılecek birsey degıl . insan buyuk konusmasın.

Son düzenleme:

kaynanasavar güzel buluş bencede ama bana bu çözüm olamaz malesef kabul etmezler
bekarken kaplumbağam vardı 5 yııldır baktığım onu bile getirmedim ben evden annemle babam bakıyor şimdi

canım normalde benim eşimde istemiyodu ama bayramda izmire gittik biz ailemin 7yanına orda tanıştık zeyti,n hanımla kadın dediki madem seviyosun sahiplensene bunu dedi bende eşim istemiyo dedim hiç dönüp sormadım bile eşime o kendi al hadi dedi.yani kendi etti kendi buldu şimdi istedigi kadar bırak desin bırakırmıyım ben kuzumuuuu.hemde canım kuş neki bende bi kedi bi kuş bide balıklar var ))) kediyi sokaktan buldum onu sahiplendiricemm inşallahh

kaynına niye ağlıyormuşki acaba??? kaynana bu niye ağladığı belli olmuyorki anam

aynen biraz huzur iyi gider bize ama nerde????

hayatım kadın ağlasında neye olursa olsun..yeterki gözlerinde o damlalar olsun...inanılmaz bir efekt veriyor suratına..
böyle çocukları için eriyen bir anne...boşanma diyemeyen bir anne...adam ol,elin kızını üzme diyemeyen bir anne..

Genelde cahil insanların silahıdır gözyaşı...çünkü isteklerini ancak böyle yaptırırlar..
karı gelmiş 50küsür yaşına bu yaştan sonra da değişmez işte..

ohhh şükür ya sevindim canım..ozaman bi sıkıntı yok..ama eğer kaynanayı alıcaksan evine sor bakalım aşıları tammıymış

off haddimide baya bbi aşıyorum dostlar Allah sonumu hayır etsin..

ayyyy sen haddini böyle aşıyosan hep aş canım agrılar girdi karnım gülmektennnnn

başrol oynuyor yani bravo kadına oskarlık oyun çıkarmış sizlere bunları yapıp

dolunayyyy fenasınnnnnnnnnnnnn öldum gulmektennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…