yelız senınkıde fena ne fesat ya ama iyi fikir köpek alıcam cok gelırlerse
kocan senden yanaysa salla gitsin canım ben öyle yapıyorum bazen
Hahah eveeeettt :) Neden olmasın. Bizim bir tanıdığımız bayan 2. evliliğini daha önce hiç evlenmemiş biriyle yaptı.1tane de kızı vardı ilk eşinden. Damat illa tutturmuştu gelinlik giyeceksin diye. Düğün de yaptılar gelinlik de giydi. Şimdi dünya tatlısı bir çocukları oldu. İlk eşinden olan kızı da şimdiki eşine baba diyor. Çok mutlular. Böyle hikayelerde var hayatın içinde.
hemde ne fesatmışşşşş valla yeni yeni anlıyorum içinde biriktiriyomuş komşularına ne anlatıyodur kimbilir hakkımda tabi onlar hakkındada bana anlatıyodu :)
benden yana canım.tabi köpek konusunda endişeleri var ama zeytini el kadarken aldım ben bebek gibi büyüttüm.o yüzden vermiycegimi oda biliyo agzını açamıyo pekk :)))
artık bşlemem orasını..eşim dermiki gelin anamı ağlatıyo..ozaman dolunay kıymetli olur..anammmm kaynanamı ağlıyobiz geline üzülürken... gelin baskınmı çıktı ney
yelizcim bende bir hayvansevereim ve seninde bu sevginden dolayı tebrik ederim,sanırım çoğu kaynana gelinin evide olsa hayvan sevmiyor...halbuki bence hayvan seven biri kaynanayıda sevebilirkızlar günaydın topigi okudumda biraz allah yardımcınız olsun benimki büyük bi dert sayılmaz ama yinede canımı çok sıktı.a
ben 6 haftalık hamileyim ve evimde bi köpegim var.kaynanam köpegi aldıktan sonra hiç gelmedi bize.odaya kapatırım gel diyorum yinede gelmiyo neyse geçen gün onlara gittilk zaten bi arka sokagımızda oturuyorlar otururken bana köpegi ver dedi bende vermiyecegimi söyledim daha öncede söylemiştim.oda yok el kadar çocuk yer o köpek onu falan dedi bende saçmalama zeytin çocuklarla gayet iyi anlaşıyor hiç bi köpek bi bebege zarar vermez dedim.o bitti bu sefer köpek kılı düşüge sebep oluyomuş bak ben 5 tane kaybettim dedi.(zamanında kaynanamın 5 çocugu ölmüş doktorun tekide hayvan kılı var sende demiş) bende dedimki senin dedigin virüs toxoplazma ve o virüs sadece kediden köpekten geçmez yedigin etten ottan sucuktanda geçer sen hayvanmı seviyosunki sanki hayvandan geçicek sana o virüs dedim .sustu bu seferde ben sizin kapınızı 2 senedir açmmıyorum falan demeye başladı bende ya ne saçmalıyosun ben seni evdenmi kovdum gel kapatırım zeytini odaya dedim yok pistir falan dedi en sonundada sen zaten o köpegi ben evine gelmiyim diyye almışsındır dedi ben delirdim sen bana bunu diyemezsin dedim.laf işte nereye çekersen dedi.bende kalktım ayaga ben ne pislikmişim ya dedim saydım saydım açtım kapıyı çıktım eve geldim eşimde peşimden çok sinirim bozulkdu.
daha öncede saçma saçma konuşmmuştu ama saf ben hiç kötü getirmiorum aklıma.bunlar banyo yaptırdılar kaynanam banada dedi sende git fayans seçmeye zevkin ,y, ded, bende gittim hiç karışmadım görümcem seçti neyse banyo yapıldı bitti.temizligine bile yardım ettim.bi gün oturuyoruz görümcem dediki gülerek annemde gelin degilmi işte gitmiş koyu renk fayans seçmiş temizligi zor olsun diye. bende güldüm geçtim kaynanam görümcemin söyleyecegini tahmin etmemişti tabii.nefret ediyorum ondannn bundan sonrada gitmicem evlerinegörümcemle telefonda konuşuruz onu seviorum saf o kötülük fesatlşık yok içinde
Hahah eveeeettt :) Neden olmasın. Bizim bir tanıdığımız bayan 2. evliliğini daha önce hiç evlenmemiş biriyle yaptı.1tane de kızı vardı ilk eşinden. Damat illa tutturmuştu gelinlik giyeceksin diye. Düğün de yaptılar gelinlik de giydi. Şimdi dünya tatlısı bir çocukları oldu. İlk eşinden olan kızı da şimdiki eşine baba diyor. Çok mutlular. Böyle hikayelerde var hayatın içinde.
Bebek olunca dayanamaz gelir merak etme. Eşinden senden tarafsa, razıysa zeytininizin kalmasına boşver gitsin. :)
dogrudur canım ar namus onların dusundugu gibi beyınlerının çalıstıgı gibi orada degıldır , ar namus dedıgınin insanın beynınde olan birseydir yeterkı mutlu olcagına inansın .Benim cok yakınım yengem amcamı cocugunun ogretmenıyle aldattı ve sımdı evlenmişler o adamda hiç evlenmemıs . tabı kadınla bızım aıleden kımse konusmuyor daha .
muhakkak gelirrr canım.zeytin zaten kalıcak ama şu anda olay yeni ya bütün kaynanalara ölüm modundayım hepsi aynı soy heralde yaa :))))
artık bşlemem orasını..eşim dermiki gelin anamı ağlatıyo..ozaman dolunay kıymetli olur..
onun dedğinie göre kaynıma ağlıyormuş..daha doğrusu bu kadının neye kime neden ağladığını bilen yok:)
yelizcim bende bir hayvansevereim ve seninde bu sevginden dolayı tebrik ederim,sanırım çoğu kaynana gelinin evide olsa hayvan sevmiyor...halbuki bence hayvan seven biri kaynanayıda sevebilir
hamileliğin hayırlı olsun canım ama bir test var onu yaptırdınmı?tamam aşılar tamamda olsa sen yinede o testi yaptır cnım..
aferin allta kalma kaynananın..cadı kaynanalar nolucak
hayırlısı canım..bak negüzel bir hikaye..benim çocuğuma yok..ama çok sitiyorum..
inşallah hayırlı biri hayatıma girerde bende muradıma ererim..istediğim bir avuç huzur ya.
hemde ne fesatmışşşşş valla yeni yeni anlıyorum içinde biriktiriyomuş komşularına ne anlatıyodur kimbilir hakkımda tabi onlar hakkındada bana anlatıyodu :)
benden yana canım.tabi köpek konusunda endişeleri var ama zeytini el kadarken aldım ben bebek gibi büyüttüm.o yüzden vermiycegimi oda biliyo agzını açamıyo pekk :)))
dimi yaaaa aslında kaynanası kötü olan gelinlere kaynanam fikir vermiş olsunnn alın anacım kedi köpek fare falan bişi alın eve kaynanasavar :)))))))))))senin için çok degerli oldugunu biliyorsa bişey demez bencede
daha ii olmuş kayınvaliden gelmiyor işte ne güzel boşver takma sen onu kafana
teşekkür ederim canımmm .evet toxoplazma normalde benim negatif.7. haftada yapıcaklar o testleri haftaya tekrarlanıcak yani .ayyyy hayvan seven biri kaynanayıda sevebilirrrrartık bşlemem orasını..eşim dermiki gelin anamı ağlatıyo..ozaman dolunay kıymetli olur..
onun dedğinie göre kaynıma ağlıyormuş..daha doğrusu bu kadının neye kime neden ağladığını bilen yok:)
yelizcim bende bir hayvansevereim ve seninde bu sevginden dolayı tebrik ederim,sanırım çoğu kaynana gelinin evide olsa hayvan sevmiyor...halbuki bence hayvan seven biri kaynanayıda sevebilir
hamileliğin hayırlı olsun canım ama bir test var onu yaptırdınmı?tamam aşılar tamamda olsa sen yinede o testi yaptır cnım..
aferin allta kalma kaynananın..cadı kaynanalar nolucak
hayırlısı canım..bak negüzel bir hikaye..benim çocuğuma yok..ama çok sitiyorum..
inşallah hayırlı biri hayatıma girerde bende muradıma ererim..istediğim bir avuç huzur ya.
ya oyle valla cocuk tam bir yaratık nefret edıyorum ondan su an 10 yasında bıle yoktur belkı ama buyumuste kuculmus gerızekalı adam yerıne cok konmus hepsınden nefret edıyorum oyle babanın oyle oglu olur valla ben hiç uzulmedım aldatıldıgına tabı takdır edılecek birsey degıl . insan buyuk konusmasın.Yok artık...... :S Çocuğun hala öğretmeni değildir umarım adam. Yoksa çocuk için yıkım resmen.
Hehheh. Hepsi demeyelim ama önemli bir kısmı evet :))))
dimi yaaaa aslında kaynanası kötü olan gelinlere kaynanam fikir vermiş olsunnn alın anacım kedi köpek fare falan bişi alın eve kaynanasavar :)))))))))))
teşekkür ederim canımmm .evet toxoplazma normalde benim negatif.7. haftada yapıcaklar o testleri haftaya tekrarlanıcak yani .ayyyy hayvan seven biri kaynanayıda sevebilirrrr
benım eşim köpeği evde asla istemez şimdi kuşum var alalı 1 sene oldu , konusturdum bebek gıbı ılgılendım .Eşim hamıle olursan ona yaklasmak yok dıyor o kadar titiz bu konuda nasıl olcak bılemıyorum :44:
kaynına niye ağlıyormuşki acaba??? kaynana bu niye ağladığı belli olmuyorki anam
aynen biraz huzur iyi gider bize ama nerde????
dimi yaaaa aslında kaynanası kötü olan gelinlere kaynanam fikir vermiş olsunnn alın anacım kedi köpek fare falan bişi alın eve kaynanasavar :)))))))))))
teşekkür ederim canımmm .evet toxoplazma normalde benim negatif.7. haftada yapıcaklar o testleri haftaya tekrarlanıcak yani .ayyyy hayvan seven biri kaynanayıda sevebilirrrr
kaynanasavar güzel buluş bencede ama bana bu çözüm olamaz malesef kabul etmezler
bekarken kaplumbağam vardı 5 yııldır baktığım onu bile getirmedim ben evden annemle babam bakıyor şimdi
hayatım kadın ağlasında neye olursa olsun..yeterki gözlerinde o damlalar olsun...inanılmaz bir efekt veriyor suratına..
böyle çocukları için eriyen bir anne...boşanma diyemeyen bir anne...adam ol,elin kızını üzme diyemeyen bir anne..
Genelde cahil insanların silahıdır gözyaşı...çünkü isteklerini ancak böyle yaptırırlar..
karı gelmiş 50küsür yaşına bu yaştan sonra da değişmez işte..
ohhh şükür ya sevindim canım..ozaman bi sıkıntı yok..ama eğer kaynanayı alıcaksan evine sor bakalım aşıları tammıymış
off haddimide baya bbi aşıyorum dostlar Allah sonumu hayır etsin..
hayatım kadın ağlasında neye olursa olsun..yeterki gözlerinde o damlalar olsun...inanılmaz bir efekt veriyor suratına..
böyle çocukları için eriyen bir anne...boşanma diyemeyen bir anne...adam ol,elin kızını üzme diyemeyen bir anne..
Genelde cahil insanların silahıdır gözyaşı...çünkü isteklerini ancak böyle yaptırırlar..
ohhh şükür ya sevindim canım..ozaman bi sıkıntı yok..ama eğer kaynanayı alıcaksan evine sor bakalım aşıları tammıymış
dolunayyyy fenasınnnnnnnnnnnnn öldum gulmektennnnhayatım kadın ağlasında neye olursa olsun..yeterki gözlerinde o damlalar olsun...inanılmaz bir efekt veriyor suratına..
kaynananlarlan birliktemi yaşıyosunki canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?