Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

başrol oynuyor yani bravo kadına oskarlık oyun çıkarmış sizlere bunları yapıp
OSCAR GOES TO DO DOLUNAY'S KAYINVALİDE
dolunayyyy fenasınnnnnnnnnnnnn öldum gulmektennnn
Sana bişey olmasın tatlımmm...:)

evet
ben,eşim,annesi,anneannesi

anneannesinin annesi?onuda mezardan çıkarır getiirler artık...pes yaa..

eşin ne diyor canım?yani ortada çüşş denicek bir durum olduğunun farkındamı?

Son düzenleme:
Bu saatten sonra yapacak demek ki.Pençeler çıkmaya başlamış baksana

işte benimkide öyle..nezaman eşimle aram açıldı bu onlara gitti biz boşanma kararı aldık..
normalde kavgamız dışrı taşmasaydı bişekilde aşardık eşimle ama çok dlduruşa geldi..
amaaan benimde işime geldi vasat bi adamla vasatlı günlerden kurtuluyorum işte daha ne istiyorum hayret bişeyim yaaa

aaa sen boşanıomusunnn .anlamadım eşin hemen gidip boşanıoruz bizmi dedikiii

Eşten destek vaaarrr huzur vaaaarrrr. :))) Darısı başıma :/

aminnn canımm aminnn eşim ailesi yüzünden hiç gelip beni kırmadı çok şükürr.zaten bakmayın böyle dedigimede aileside allah var şimdiye kadar ufak sorunlar dışında sorun yaratmadılar.kaynanam azcık fesat o kadar oda cahilligine vuruyorumm :)))))))))

kayınpederim vefat etti 5 yıl önce
anneanneninde oturduğu mahhalle yıkıldı yeni bi yerden ev hakkı düştü kayınvalidemde yalnız olduğu için beraber oturalım evin kredilerini biz ödeyelim dedi ev eşimin üstüne kredilerini ödüyoruz işte durum bu
eşim benim üzgün olduğumun farkında ama evin kredisi var ve yeni işyeri açtı onların kredileri var
anlayacağınız zor biraz

kızlar onceden ben aılesıylemı evlenılıyor dıyordum kı evet aılesı ılede evlenılıyor gercekten . Ben kırıldım ama asırı derecede bırsey olmadı olursda ne olur bılmıyorum . tavrımı koyarım kocamı orda kucuk dusurcek bı laf agzımdan cıkmaz fakat kocama soylerım o uyarır her seyde o yapmasa zaten ben mahvolurdum

Son bomba haberi eşimden önce ilk sizinle paylaşıyorum kızlar. Çoooooookkk mutluyum şu an

Yaklaşık 5 aydır stajyer olarak çalıştığım işyerine kabul ettirdim kendimi sonunda. İşe almışlar beniiiiiiiii DDDDDDDDD

ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh şu paraaaaa bizde ev kredisi ödüyoruz canımmm ama çok şükür kimseye muhtaç olmadan kıt kanaat geçiniyoruzzz.önceden benbde çalışıyodum 5 senelik evliyim ve hep çalıştım.sorunlar oldu işten ayrıldım yeni iş ararken hamile kaldımmm.allahtan hayırlısı inşallah hepimiz hakkında.(

süpermıs bende bı hastaneye stajer olarak gırmye calısıyorum ama nerddeee kpss benı beklıyor:18:

süpermıs bende bı hastaneye stajer olarak gırmye calısıyorum ama nerddeee kpss benı beklıyor:18:

Bende girdim kpssye canım. Puanım da gayet iyi aslında ama atanamadım bir türlü. Kısmet burayaymış. Çok uğraştım, çok yoruldum sonunda değdi emeklerime.
Darısı tüm iş arayanların başına.

gözünaydın canım ne güzel bi haber bu böyle çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…