OSCAR GOES TO DO DOLUNAY'S KAYINVALİDEbaşrol oynuyor yanibravo kadına oskarlık oyun çıkarmış sizlere bunları yapıp
Sana bişey olmasın tatlımmm...:)dolunayyyy fenasınnnnnnnnnnnnn öldum gulmektennnn
evet
ben,eşim,annesi,anneannesi
yok yok canım hepsi öyle yaaa.benimkide çok iyiyidi güya aman ama kaynanalık yapmamış bana ama pat pat biriktirmiş içinde
evet
ben,eşim,annesi,anneannesi
Bu saatten sonra yapacak demek ki.Pençeler çıkmaya başlamış baksana
Bu saatten sonra yapacak demek ki.Pençeler çıkmaya başlamış baksana
o çıkarırsa bende çıkarırım hiç sorun degil cnm :))) boşuna kedi yeliz dememişler bana :)))
işte benimkide öyle..nezaman eşimle aram açıldı bu onlara gitti biz boşanma kararı aldık..
normalde kavgamız dışrı taşmasaydı bişekilde aşardık eşimle ama çok dlduruşa geldi..
amaaan benimde işime geldi vasat bi adamla vasatlı günlerden kurtuluyorum işte daha ne istiyorum hayret bişeyim yaaa
aaa sen boşanıomusunnn .anlamadım eşin hemen gidip boşanıoruz bizmi dedikiii
Eşten destek vaaarrr huzur vaaaarrrr. :))) Darısı başıma :/
OSCAR GOES TO DO DOLUNAY'S KAYINVALİDE
Sana bişey olmasın tatlımmm...:)
anneannesinin annesi?onuda mezardan çıkarır getiirler artık...pes yaa..
eşin ne diyor canım?yani ortada çüşş denicek bir durum olduğunun farkındamı?
evet canım...karar aldık..henüz bi başvuru yok ama yakında hepsi olacak..
kayınpederim vefat etti 5 yıl önce
anneanneninde oturduğu mahhalle yıkıldı yeni bi yerden ev hakkı düştü kayınvalidemde yalnız olduğu için beraber oturalım evin kredilerini biz ödeyelim dedi ev eşimin üstüne kredilerini ödüyoruz işte durum bu
eşim benim üzgün olduğumun farkında ama evin kredisi var ve yeni işyeri açtı onların kredileri var
anlayacağınız zor biraz
Son bomba haberi eşimden önce ilk sizinle paylaşıyorum kızlar. Çoooooookkk mutluyum şu an
Yaklaşık 5 aydır stajyer olarak çalıştığım işyerine kabul ettirdim kendimi sonunda. İşe almışlar beniiiiiiiiiDDDDDDDDD
Son bomba haberi eşimden önce ilk sizinle paylaşıyorum kızlar. Çoooooookkk mutluyum şu an
Yaklaşık 5 aydır stajyer olarak çalıştığım işyerine kabul ettirdim kendimi sonunda. İşe almışlar beniiiiiiiiiDDDDDDDDD
süpermıs bende bı hastaneye stajer olarak gırmye calısıyorum ama nerddeee kpss benı beklıyor:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?