gözünaydın canım ne güzel bi haber bu böyle çok sevindim senin adına
ahhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh şu paraaaaa bizde ev kredisi ödüyoruz canımmm ama çok şükür kimseye muhtaç olmadan kıt kanaat geçiniyoruzzz.önceden benbde çalışıyodum 5 senelik evliyim ve hep çalıştım.sorunlar oldu işten ayrıldım yeni iş ararken hamile kaldımmm.allahtan hayırlısı inşallah hepimiz hakkında.(
oyy yaa haikaten zormuş durumunuz..inşallah kredilerre az kalmıştır Allah sabır versin..kayınpederim vefat etti 5 yıl önce
anneanneninde oturduğu mahhalle yıkıldı yeni bi yerden ev hakkı düştü kayınvalidemde yalnız olduğu için beraber oturalım evin kredilerini biz ödeyelim dedi ev eşimin üstüne kredilerini ödüyoruz işte durum bu
eşim benim üzgün olduğumun farkında ama evin kredisi var ve yeni işyeri açtı onların kredileri var
anlayacağınız zor biraz
yani karşılıklı hakedememişiz diyelim...benimde fevri çıkışlarım olmuştur...ama bir insan evlilikte hiçmi aradığını bulamaz?hakkınızda hayırlısı olsunnn canımmmmmhiç üzülme seni hakedememiş demekki eşin.anne sözüne çok bakan adamdan hayır gelmez zaten
sağol hayatım...cümlemiz için hayırlsıı olsun...hakkında hayırlısı olsun dolunaycım
Son bomba haberi eşimden önce ilk sizinle paylaşıyorum kızlar. Çoooooookkk mutluyum şu an
Yaklaşık 5 aydır stajyer olarak çalıştığım işyerine kabul ettirdim kendimi sonunda. İşe almışlar beniiiiiiiiiDDDDDDDDD
nasıl hıssedıyorsun kendını cnm bu arada kac yasındasın
Çok teşekkür ederim canım. Çok saol. Az da olsa bir maaşım olacak artık. En azından okul masraflarımı çıkartabileceğim. En çok sevindiğim kısım bu. Darısı tüm olmayanların başına. :)
kendi ailemden ev ihtimali var ama şuan değil onu bekliyorum bende ama belki 1 yıl belki 3 yıl sonra
benimde işle ilgili sıkıntım var bu ara dün kararlıydım ayrılmaya gece eşimle kredileri konuştuk dedim efsun sabretmekten başka çare yokişe devam bakalım herşeyin hayırlısı artık
tey tey tey bunu kutlayalımmm kızlar
tebrikler canım:)bak bu topik sana uğurlu geldi,inşallah mutlulukla dolu bir iş hayatın olur...
Çok teşekkür ederim çoookk. İnşallah herşey güzel olur hepimiz için. Şansım döndü sonunda.
oyy yaa haikaten zormuş durumunuz..inşallah kredilerre az kalmıştır Allah sabır versin..
32yaşındayım canım..böyle koynundan yılan çıkmış biri gibi hissediyorum..ihanete uğramış gibi hissediyorum..
ama bir okadarda umutlarım var..kariyerim var güzel bir kadınım...illaki hoşaftan anlayan bi eşek bulurum
malesef evinkinin bitmesine daha çok vardiğerleri ufak tefekte evinki çok
en azından kendi ayaklarının üstünde duruyorsun canım inşallah senin değerini anlayacak birini sana kıymet vereni bulursun...
inşallah şansın hep böyle devam eder canım:)kız biraz bizede dokan bizade şans getir hele...:13:
üzülme canım allah sabredenlerin yanındadırrr.mükafatını verir inşallah rabbim. ((( bilirim sevmedigin yerde mecburen çalışmayıı
oyy yaa haikaten zormuş durumunuz..inşallah kredilerre az kalmıştır Allah sabır versin..
yani karşılıklı hakedememişiz diyelim...benimde fevri çıkışlarım olmuştur...ama bir insan evlilikte hiçmi aradığını bulamaz?
neler umdum neler buldum..
sağol hayatım...cümlemiz için hayırlsıı olsun...
tey tey tey bunu kutlayalımmm kızlar
tebrikler canım:)bak bu topik sana uğurlu geldi,inşallah mutlulukla dolu bir iş hayatın olur...
32yaşındayım canım..böyle koynundan yılan çıkmış biri gibi hissediyorum..ihanete uğramış gibi hissediyorum..
ama bir okadarda umutlarım var..kariyerim var güzel bir kadınım...illaki hoşaftan anlayan bi eşek bulurum
ayyy ben daha iflah olmam hee
ben hayallerimin yıkılmasına üzülüyorum canım evliliğimden bişey anlayamamak üzüyo beni
yoksa o kadar sıkıntım yok evdekilerle bütün gün işteyim zaten akşamdan akşama görüyorum onları
tam karar veremedim ne yapmam gerektiğini ama soğudum işyerinden
Mecburen çalışsan da çıkma sakın işten. Bütün gün evde oturacaksın. Hemde maaile. O zaman çektiğin sıkıntı kat kat fazla olacak.
bende öyle düşünüyordum ilk baştan evde oturamam diye ama patronum hakkında dünkü duyduklarım gördüklerim tamam efsun artık zamanı geldi dedirtti bana... evde işlerimi yaparım diyorum odamdahaziranda açıköğretim sınavlarım var ona çalışrım
annem rahatsız biraz gider ona yardım ederim diyorum
bebiş istiyorum çokkkk belki o nasip olursa dinlenirim biraz diyorum ne bilim kafam çok karışık
malesef evinkinin bitmesine daha çok vardiğerleri ufak tefekte evinki çok
en azından kendi ayaklarının üstünde duruyorsun canım inşallah senin değerini anlayacak birini sana kıymet vereni bulursun...
bi dheriaa bacı varmış diyolar,bi okuyup üflüyomuş bereket bolluk şans getiriyomuş
ahanda tüm kk ya yayıcam seni:)
işyerinden neden soğudun canım...orası senin tutunacak bir dalın canım..evdekilerle bütün gün oturmaktan iyi değilmi canım..İnşallaaahhh. Gel dokunayım bugün uğurlu gün. Cuma cuma hayırlara vesile olsun inşallahhhhhhh. Bu aralar yaşlı nineler gibi oldum yahu. İnşallah maşallahDDDDD
ben hayallerimin yıkılmasına üzülüyorum canım evliliğimden bişey anlayamamak üzüyo beni
yoksa o kadar sıkıntım yok evdekilerle bütün gün işteyim zaten akşamdan akşama görüyorum onları
tam karar veremedim ne yapmam gerektiğini ama soğudum işyerinden
umutların hiç bir zaman bitmesinn sakın sen cok degerlısın unutma kendı degerını . Ayrılmak bazen gercekten mutluluk ıcın çözüm oluyor
sağol bıcırıkkk yerim seni:)napalım gerçekten çok mutsuzum..yıllrdır mutsuzum..ufak şeylerle mutlu olmaya programlıyım
ama artık ufak bişeyim bile yok...kendi kendimede mutlu nasıl olayım..
en güzeli yeni bir sayfa..sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak :108:
bende öyle düşünüyordum ilk baştan evde oturamam diye ama patronum hakkında dünkü duyduklarım gördüklerim tamam efsun artık zamanı geldi dedirtti bana... evde işlerimi yaparım diyorum odamdahaziranda açıköğretim sınavlarım var ona çalışrım
annem rahatsız biraz gider ona yardım ederim diyorum
bebiş istiyorum çokkkk belki o nasip olursa dinlenirim biraz diyorum ne bilim kafam çok karışık
Umarım bu düşündüklerin gerçekleşir. Aksi halinin olma ihtimali de var hazır gelin evde diyerek.
canım sende çalışıyorsun madem hiçmi ufakta olsa kiraya çıkma şansınız yok...off olsa zaten çıkardın tabi ama
bilemedim arkadaşım yaa..
işyerinden neden soğudun canım...orası senin tutunacak bir dalın canım..evdekilerle bütün gün oturmaktan iyi değilmi canım..
malesef şuan ayrılma şansım yok
4 yıldır çalışıyorum bi saatten sonra olmuyor canım aynı yerde
bi dheriaa bacı varmış diyolar,bi okuyup üflüyomuş bereket bolluk şans getiriyomuş
ahanda tüm kk ya yayıcam seni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?