Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

gözünaydın canım ne güzel bi haber bu böyle çok sevindim senin adına

Çok teşekkür ederim canım. Çok saol. Az da olsa bir maaşım olacak artık. En azından okul masraflarımı çıkartabileceğim. En çok sevindiğim kısım bu. Darısı tüm olmayanların başına. :)

kendi ailemden ev ihtimali var ama şuan değil onu bekliyorum bende ama belki 1 yıl belki 3 yıl sonra
benimde işle ilgili sıkıntım var bu ara dün kararlıydım ayrılmaya gece eşimle kredileri konuştuk dedim efsun sabretmekten başka çare yok işe devam bakalım herşeyin hayırlısı artık

oyy yaa haikaten zormuş durumunuz..inşallah kredilerre az kalmıştır Allah sabır versin..

hakkınızda hayırlısı olsunnn canımmmmm hiç üzülme seni hakedememiş demekki eşin.anne sözüne çok bakan adamdan hayır gelmez zaten
yani karşılıklı hakedememişiz diyelim...benimde fevri çıkışlarım olmuştur...ama bir insan evlilikte hiçmi aradığını bulamaz?
neler umdum neler buldum..

hakkında hayırlısı olsun dolunaycım
sağol hayatım...cümlemiz için hayırlsıı olsun...
tey tey tey bunu kutlayalımmm kızlar
tebrikler canım:)bak bu topik sana uğurlu geldi,inşallah mutlulukla dolu bir iş hayatın olur...
nasıl hıssedıyorsun kendını cnm bu arada kac yasındasın

32yaşındayım canım..böyle koynundan yılan çıkmış biri gibi hissediyorum..ihanete uğramış gibi hissediyorum..
ama bir okadarda umutlarım var..kariyerim var güzel bir kadınım...illaki hoşaftan anlayan bi eşek bulurum

ayyy ben daha iflah olmam hee

üzülme canım allah sabredenlerin yanındadırrr.mükafatını verir inşallah rabbim.((( bilirim sevmedigin yerde mecburen çalışmayıı

üzülme canım allah sabredenlerin yanındadırrr.mükafatını verir inşallah rabbim.((( bilirim sevmedigin yerde mecburen çalışmayıı

ben hayallerimin yıkılmasına üzülüyorum canım evliliğimden bişey anlayamamak üzüyo beni
yoksa o kadar sıkıntım yok evdekilerle bütün gün işteyim zaten akşamdan akşama görüyorum onları
tam karar veremedim ne yapmam gerektiğini ama soğudum işyerinden

umutların hiç bir zaman bitmesinn sakın sen cok degerlısın unutma kendı degerını . Ayrılmak bazen gercekten mutluluk ıcın çözüm oluyor

Mecburen çalışsan da çıkma sakın işten. Bütün gün evde oturacaksın. Hemde maaile. O zaman çektiğin sıkıntı kat kat fazla olacak.

Mecburen çalışsan da çıkma sakın işten. Bütün gün evde oturacaksın. Hemde maaile. O zaman çektiğin sıkıntı kat kat fazla olacak.

bende öyle düşünüyordum ilk baştan evde oturamam diye ama patronum hakkında dünkü duyduklarım gördüklerim tamam efsun artık zamanı geldi dedirtti bana... evde işlerimi yaparım diyorum odamda haziranda açıköğretim sınavlarım var ona çalışrım
annem rahatsız biraz gider ona yardım ederim diyorum
bebiş istiyorum çokkkk belki o nasip olursa dinlenirim biraz diyorum ne bilim kafam çok karışık

Umarım bu düşündüklerin gerçekleşir. Aksi halinin olma ihtimali de var hazır gelin evde diyerek.

canım sende çalışıyorsun madem hiçmi ufakta olsa kiraya çıkma şansınız yok...off olsa zaten çıkardın tabi ama
bilemedim arkadaşım yaa..

bebiş istiyosan bencede işten çıkman hayırlı olabilir...zira ben 3,5yılda hamile kalamadım..
işe git akşam yemek yap temizlik,
yok koca yine vardiyada evde tek kal,maaş yatsın git borçları öde..
ama senide pek parlak günler beklemiyor söyliyim yani...

24 saat onlarla olucan..nekadarda meşgalen olsa onları görücen daha ne olsun...2kaynana..

Son düzenleme:
Umarım bu düşündüklerin gerçekleşir. Aksi halinin olma ihtimali de var hazır gelin evde diyerek.

sanmıyorum kayınvalidem sever beni ondan yana sıkıntım yok sadece düşüncesiz biraz bu arar 2 kez konuştuk zaten hatalarını anladılar ağzını açmıyo pek

kızlar ben yemeğe çıkıyorum birazdan sizlerede afiyet olsun...şarkının sözleri bitik evliliğimi özetliyor..
[video=youtube;vVH0_p7MIR4]http://www.youtube.com/watch?v=vVH0_p7MIR4&ob=av3e[/video]

bi dheriaa bacı varmış diyolar,bi okuyup üflüyomuş bereket bolluk şans getiriyomuş
ahanda tüm kk ya yayıcam seni:)

Hahahha keşke öyle bir yeteneğim olsaydı. Okumak iş güç sahibi olmaya çalışmak zorunda kalmazdım hiç. Üfürükçü geldi anııııııııııımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…