- 19 Mart 2012
- 3.869
- 14
- 108
bebiş istiyosan bencede işten çıkman hayırlı olabilir...zira ben 3,5yılda hamile kalamadım..
işe git akşam yemek yap temizlik,
yok koca yine vardiyada evde tek kal,maaş yatsın git borçları öde..
ama senide pek parlak günler beklemiyor söyliyim yani...
24 saat onlarla olucan..nekadarda meşgalen olsa onları görücen daha ne olsun...2kaynana..
malesef şuan ayrılma şansım yok
4 yıldır çalışıyorum bi saatten sonra olmuyor canım aynı yerde
onların benle işi yok genelde analı kızlı ikisi tartışıyorama sonuçta evde huzur yok ben ondan şikayetçiyim
anneanne yaşlı memnun etmek çok zorAllahtan bana sarmıyorlar yani
sağol bıcırıkkk yerim seni:)napalım gerçekten çok mutsuzum..yıllrdır mutsuzum..ufak şeylerle mutlu olmaya programlıyım
ama artık ufak bişeyim bile yok...kendi kendimede mutlu nasıl olayım..
en güzeli yeni bir sayfa..sil baştan başlamak gerek bazen
Hayatı sıfırlamak :108:
valla seslı guldummmmmmmmmmm süpersin yaaman tahtaya vur arkadaşım...kendi kendilerini yesinler onlar
of yaa gencecik kızsın yaşlı karuların içinde ne işin var...
ben eniyisi 2.kocamı yetimhaneden alıyım..sonrdan çok sıkıntı olmasın
canım benimde rekorum 6 sene..evlenince değiştirnmiştim işimi...evlenmeseydim hala orda çalışıyor olurdum..
çok mu memnundum insanlardan yoo..ama işimi seviyordum ve maaşı iyiyidi:)
valla seslı guldummmmmmmmmmm süpersin ya
aman tahtaya vur arkadaşım...kendi kendilerini yesinler onlar
of yaa gencecik kızsın yaşlı karuların içinde ne işin var...
ben eniyisi 2.kocamı yetimhaneden alıyım..sonrdan çok sıkıntı olmasın
benım kaynanamda yaslı hiç birseyden memnun olmaz kendı agzıyla soylemıstı , bırde annemden elbıse ıstemıstı annemde herkesın ıcın lafını soktu sonrada şaka gıbı gulduk ahahahahh annem kendısıne ben sana elbıse fılan yapmam brseyden memnun olmadıgnı kendın soyluyorsun dedı cok gulmüştüm yaonların benle işi yok genelde analı kızlı ikisi tartışıyorama sonuçta evde huzur yok ben ondan şikayetçiyim
anneanne yaşlı memnun etmek çok zorAllahtan bana sarmıyorlar yani
Bende 2. evliliğini yapanlardan olursam kesinlikle bir İspanyolla evleneceğim. Hem yakışıklı, hem sempatikler. Hem de yabancıların ailesi hiç karışmazlar çocuklarına evlendikten sonra.
Ohhh sen sağ ben selamet.
benım kaynanamda yaslı hiç birseyden memnun olmaz kendı agzıyla soylemıstı , bırde annemden elbıse ıstemıstı annemde herkesın ıcın lafını soktu sonrada şaka gıbı gulduk ahahahahh annem kendısıne ben sana elbıse fılan yapmam brseyden memnun olmadıgnı kendın soyluyorsun dedı cok gulmüştüm yaşimdi benımkı telefon istiyor son model asagılardada kullanmaz arkadaş bakalım nolcak anneler gunune benımkı ne işi var telefonla diyor ama bencede sankı evden bızı aramısta cepten arayacak yalannnn ,en buyugunun durumu fazla yok bız ıkı gelıne patlıcak bu telfon mevzusu aslında olsun dıyorum bı bakıma bır bakımada enayımıyım ben dıyorum aramıyo sormuyor en sonunda eşim ne derse tamam dıycem ama tutarda 200 tl lık tel ıster buyuk olan vermeyıp de ben 100 tl veremem kımse kusura bakmasın keriz yok bende kiradayım . anlamıyorum bu kadını kendı evınde oturuyor kendısi bi telefon alabılır cokzor degıl bır telefon parası ya
kız deli gülüyorum su an evet yakısıklı oluyorlar televızyondakı reklamları bıle ızleyemıyorum sırf onlar yuzunden kanal degısıyor halbukı cok ıyı nıyetlı bakıyorum kardeş kardeş
annen iyi demiş
ayyy cep telefonu batsın onun kıskanmıştır bende yok diye
ne kadar onları yesem kar diyor demekki yada hava atacak etrafa oğullarım telefon aldı bana diye
Bu arada allah korusun ben aklımdan bıle gecırmedım daha yenı evlıyım fkat herseyı dusunerekden eşimi cok sevıyorm olurda bir konuda anlasmazlık oldu sanmıyorum bosanmak istedı sadece neden diye sorar uzatmadan tamam sen bilirsin derim , 2.evlılgımde olursa tamamen mantık bazında olur sonra seversem severım sonrasına bakarız , kesın bır mutahit ogluyla evlenırım evlenırsemAllah sadece dalga konusu etsın benım ıcin inşş kocamı cok sevıyorm onu benım başımdan eksik etmesin allah (amin)
amin.... benimkinide başımdan eksik etmesin dayanamam ben onsuz
Merhaba hanımlar.Bizim yüz göz olacak çok büyük sorunlarımız olmadı ama alttan alta sokuşturup durur laflarını.Hiç cevap vermem ama içim içimi yer evde kocama söylerim.Çok kavga etmişliğimiz var onlar yüzünden.Hatta tek kavga sebebimiz diyebilirim.
En son dün beraberdik.Yine soktu iğnelerini.Kiloma takmış durumda 5,5 ay önce doğum yaptım henüz daha ek gıdaya bile geçmedim diyet yapınca sütüm azalıyor.Ne yapayım yani.Yerde oturuyordum tutuna tutuna kalktım ayy kalkamadım yaa dedim kilodan doğrulamıyorsun ki dedi ve ekledi şu göbeğe bak.Sanırsın kendisi fidan.Gayet kilolu bir kadın gençliğinde de böylemiş.Ya valla ufak tefek şeyler de olsa psikolojimi bozuyor.Kızlar siz söyleyin 1,76 boyum 83te kilom var ne kadar şişman olabilirim ki.İriyim yalnızca.
Bir de kızımın isim mevzusu var ki hiçç oralara girmeyeyim her gün kendi kendimi yiyorum zaten
geçmişi bi okuyup geliyom..bakalım ben yokkene neler kaynatmışsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?