- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
slm canım yeni doğum yapan birinin zayıf olmasını beklemek yanlış olmaz mı zaten
boşver takma sen ona yetiştir kızını sütünle...
adına melek kızının kimse yok zaten şuan anlat bakalım şu isim mevzunuu
ya ben işimi seviyorum sıkıntılı olsada ben işyerinin havasından patrondan soğudum
haklısın canım...gerçek bir aileye sahip olmak en büyük zenginlik..ama böyle elinoğlu elinin tersiyle itiyor..aynen öle kendi kendilerini yiyorlar aslında bazen kayınvalideme de üzülüyorum yıllarca kayınpederimden çekmiş şimdi annesiyle uğraşıyo hiç bişey beğenmez yemek,kıyafet...
bende onlar gibi yaşlandım çöktüm zaten 10 ayda gençlik ruhum ateşim kalmadı
aynen yetimhaneden al aile özlemi olduğu için evinin kıymetini daha iyi bilir bence canım
sağol annem bende sana ısındım kız:)delisin melisin ama tatlı karusun canımben sana cok ısındım neden bılmıyorum yavfıyet olsun hadı bende kalkıcam birseyelr yapcam kocamın yıgenı gelıyor akşama o kdarda önemli değilde yapım yemek işte. yengesıyle gezmeye gelıyorda amcası biraz höt höt izin vercekmı bakalım yııgenı var ya izin verır yanımda biri varken izin var tek basınayken yok korkuyor bana birşey olcak dıye ama haklı aslında bende onun tek bsına gezmesını ister miyim istememmmmm yolarım çok sevıyorum kocamı
valla seslı guldummmmmmmmmmm süpersin ya
Bende 2. evliliğini yapanlardan olursam kesinlikle bir İspanyolla evleneceğim. Hem yakışıklı, hem sempatikler. Hem de yabancıların ailesi hiç karışmazlar çocuklarına evlendikten sonra.
Ohhh sen sağ ben selamet.
Bu arada allah korusun ben aklımdan bıle gecırmedım daha yenı evlıyım fkat herseyı dusunerekden eşimi cok sevıyorm olurda bir konuda anlasmazlık oldu sanmıyorum bosanmak istedı sadece neden diye sorar uzatmadan tamam sen bilirsin derim , 2.evlılgımde olursa tamamen mantık bazında olur sonra seversem severım sonrasına bakarız , kesın bır mutahit ogluyla evlenırım evlenırsemAllah sadece dalga konusu etsın benım ıcin inşş kocamı cok sevıyorm onu benım başımdan eksik etmesin allah (amin)
hayatım maaşın bir kiraya yetmiyormu?işinden çıkacağına yeni bir eve çık..demek ki işten çıksan ekonomik olark bi sıkıntı olmuyor..hani düşündüğüne göre..bebek konusuda çok önemli ama önce bi çizgi çekin kendi aile ortamınızın zınırlarını belirleyin...bu neyaa huzurevinde yaşar gibi
sadece maaşla olacak iş değilki canım yeni bir ev düzmek zorunda kalcam az çok perdesi halısı çartı çurtu
ekonomik sıkıntı olacak ben eşimede destek oluyorum işyerinn kredisi için ama bunaldım işten
o çizgi çekmeye malesef çok var canım şuan ekonomik durum olsa bile hasta yaşlı kadınları bırakıp gitti derler bana diyede üzülüyorum ne yapsam çıkamıyorum işin içindenaynen huzur evi gibi geçen hafta hasta oldum evdeydim 2 gün bütün gün tv izliyorlar
Merhaba hanımlar.Bizim yüz göz olacak çok büyük sorunlarımız olmadı ama alttan alta sokuşturup durur laflarını.Hiç cevap vermem ama içim içimi yer evde kocama söylerim.Çok kavga etmişliğimiz var onlar yüzünden.Hatta tek kavga sebebimiz diyebilirim.
En son dün beraberdik.Yine soktu iğnelerini.Kiloma takmış durumda 5,5 ay önce doğum yaptım henüz daha ek gıdaya bile geçmedim diyet yapınca sütüm azalıyor.Ne yapayım yani.Yerde oturuyordum tutuna tutuna kalktım ayy kalkamadım yaa dedim kilodan doğrulamıyorsun ki dedi ve ekledi şu göbeğe bak.Sanırsın kendisi fidan.Gayet kilolu bir kadın gençliğinde de böylemiş.Ya valla ufak tefek şeyler de olsa psikolojimi bozuyor.Kızlar siz söyleyin 1,76 boyum 83te kilom var ne kadar şişman olabilirim ki.İriyim yalnızca.
Bir de kızımın isim mevzusu var ki hiçç oralara girmeyeyim her gün kendi kendimi yiyorum zaten
Yani gel de bunu anlat.
Kızımın adı İpek Hüma.İki ismi de seviyorum bunda bir problem yok.Hamileyken isim düşünüyorduk İpek ismini eşimle beğendik.Kaynanama söyledik hani danışmadık İpek koyacağız dedik.Kaynanam direk ben ipek mipek istemem.Neye uğradığımı şaşırdım.Neyse onlar Hüma olsun dedi.İsim gerçekten hoşuma gitti.Edebiyat okudum ve tasavvuf şiirlerinde de çok geçerdi talih kuşu anlamı da sevdim ismi alternatiflerim arasına girdi.Neyse Doğum yaptım hastanedeyiz her gelen ismi soruyor ben daha ağzımı açmadan Hüma koydular o zaten Hüma koycam diyordu dedi.Annemin sakinleştirmeleriyle olay çıkarmadım.Eve geldik eşimle anlaştık tamam İpek Hüma olsun madem sevdiğim de bir isim onların da gönlü olsun.Ama iyilik yapmayacaksın onu anladım.3 günlük lohusayım zaten sinirlerim harap her şeye ağlıyorum misafirler vardı eltim kızıma İpek dedi yalnızca kaynanam ne İpek'i İpekmiş Hüma Hüma dedi.Ağzımdan neler çıktığını hatırlamıyorum bi sürü bi şey söyledim.Sonra da benim laflarıma alındılar ne söyleceğimizi şaşırdık çocuğa diyorlar.Asla İpek demezler ben hariç başkaları İpek derse düzeltirler.Mesela annem sevdi kızımı yine hastaneden yeni çıkmıştık İpek diyerek (Hüma zor geliyor da anneme :)) Kayınvalidem hemen Hümaaa diye seslendi.
Ya desinler inan umrumda değil ne dedikleri ama bunu resmen üstünlük savaşına çevirdiler.Hatta eşim bana dil döktü nüfus kağıdına Hüma İpek diye yazdıralım ben kabul etmedim meğersem Hüma olsun ilk ismi demişler sonradan öğreniyorum.İpek olduğunu öğrenince bi de ona surat astılar.Diğer eltime karışılmadı bu arada kızına istediği ismi koydu.Ama lohusalığımı zehir etti bana her gün ayrı bir olayla.
Baktım da epey doluymuşum ben kaynanama
Asla koyma sonra benim yaptığım gibi için içini yer.Benımkılerde kıloma taktımı takıyorlar cok zayıf degılım ama bana zayıfsın dıyıp duruyorlar anlamıyorum ya boyleyım ben ıstemıorum kılo almak bana kılo al dıye yedırmeye calısıyorlar en sonunda ben boyleyım dedım bırde son zamanlarda her gelen komsu kıloma takmıs durumda bana zayıfsın dıyorlar. kayınvalıdemede senın gelın oncedende bu kdar zayıfmıydı dıyorlar anlamıyorum ya sankı ıgne ıplıgım sınır oluyorum hepsıne bu konuda 54 kıloydum en son tartıldıgımda gıcık oluyorum . Bu arada isim olayı bendede var daha cocguum yok ama kayınvalıdecım isim hazırlıyor o zamana kadar komsuların yanında laf soktu bana , dıger gelınler kırmadı koydu soyledıgım ısımlerı bakalım burcuya ne bulcam dedı sesımı cıkarmadım ama asla koymamkendı anneme babama sormuyorum onlara neden sorayım ya
oooo bunu gözü yüskeklerde..yok annem yakışıklı makışıklı olmasın benimki..beni sevsüün aile olak yeter..
gerçi haklısın bacım manyak yakışıklılarda çıkıyoo biscolataaaaaaaa vuuuuuvvv
sanki doğuran kayınvalidenyaa bırakın gençler istediğini koysun kırmamışsın ipek hüma olsun demişsin o bile memnun etmemiş kayınvalideni buda aynı cins çıktı
sanki doğuran kayınvalidenyaa bırakın gençler istediğini koysun kırmamışsın ipek hüma olsun demişsin o bile memnun etmemiş kayınvalideni buda aynı cins çıktı
Memnun olur mu hiç? Oğlu bile diyor annem böyle hiçbi şeyden memnun olmaz.Mecbur katlnıyoruz eşler için.İşin garip tarafı kayanasından çok çektiğini söyler.E be kadın madem sana çektirdi azcık halden anla da rahat bırak bizi.
bacım hepsi aynı cins
bende çok düşünüyorum boşanmayı ama
kızım var benim kocada ayrı bidert sabahtan beri yine kavga ediyoruz
sebep ne biliyormusunuz evlilik yüzümüyü götürüp satmış bende bu gün farkettim
gerci alıştım artık hertürlü kıymetli eşyayı vede altınlarımı çalıp götürüp iddaya yatırdı
biliyorum hep anasının gazı sat ye diye diye herşeyi bitirdi ama doymadılar
bedduam hemen tutarbende sabahtan beri cuma günü hürmetine ALLAHtan hem anasını hemde oğlunun kahretmesini istiyorum
bacım hepsi aynı cins
gerci alıştım artık hertürlü kıymetli eşyayı vede altınlarımı çalıp götürüp iddaya yatırdı
bedduam hemen tutarbende sabahtan beri cuma günü hürmetine ALLAHtan hem anasını hemde oğlunun kahretmesini istiyorum
bende dua ediyorum senin için Rabbim senide bizleride ummmeti muhammedi mubarek cuma günü hürmetine aydınlığına çıkarsın canım... Allah yardımcın olsun
İddiaya mı yatırıyor.Aman Allah ıslah etsin sana da sabırlar versinn
bacım hepsi aynı cins
Bulduğu isim çok kötü değilmiş en azından. Bir de kendi ismini filan koydurmaya kalksaydı o fenaydı. Bu durum kötünün iyisi tabii ki. Ne karışırlar anlamıyorum. Sanki kendileri hiç genç olmadı. cık cık cık...
Memnun olur mu hiç? Oğlu bile diyor annem böyle hiçbi şeyden memnun olmaz.Mecbur katlnıyoruz eşler için.İşin garip tarafı kayanasından çok çektiğini söyler.E be kadın madem sana çektirdi azcık halden anla da rahat bırak bizi.
Asla koyma sonra benim yaptığım gibi için içini yer.
Ya bi de şimdi dikkat etmeye başladım biraz mesela abur cuburu kestim hemen farketti 2 kilo verdim.Böyle hızlı gitmez daha veremezsin anammm bi sürü laf.Dedim sağolun çok güzel motive ediyorsunuz.Kıskanıyorlar mı ne bunlar bizi
bacım hepsi aynı cins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?