Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

ayyyyyyyyyyyyy ben sizin kaynanalarınızı okuyunca benimkinin melek oldugunu farkettimm yaaaaaaaaaaaaaa .

becede yüzüyün artık hiç önemi yok
çok ta tınnnnn::
ama kızım için üzülüyorum ona kötü örnek oluyor
sbahtan beri soruyo anne yüzün takmycanmı diye kaybettim dedim.
hiç bi değeri yok eşimin benim gözümde ama bişeyden eminim ki annesi yaptı
yoksa eşim bana deli gibi aşıktı

Son düzenleme:
kızlar benim kaynanamda çook fenadırrr...

ufak bir kaç tane şey anlatayım

1)

eşim ameliyat olucaktı hastanede refakatçi olarak ben kalmak istedim kayınvalidem biraz kavgacıdır eşime usulca ben yanında kalıırım sana bakarım aşkım dedimm

kvalidem " ne o gelinn sen mi kalıcan oğlan benım oglummm ben doğurdum ben kalıcaammm dediii"

bennde sesimi çıkarmadım 3 kez bu lafı tekrarladı... en son bende " oğlan senin oglunsa benimde kocam artık dedim" bozuldu.

eşimde anne moonsun kalsın siz giidn dedi neyse ikili odaya yatırmıslar kuzumu 65 yasındaki amcadan nolcaksa bana izin vermediler kayınpederim kaldı garibim eşim o kadar sıkıntı cekmişkii lavaboya kalkmaması gerekirken kayınpederimden utandııgndan kalkmıs onun yüzünden eşimin bacağı kötu kalabilirdiiiiii

2)eşimin abisinin 1.5 yasında bebeği var onu seviyordu

kayınvalidem kayın pederim eltim eşim ben gorumcem abisi ve bebek var

sevdi sevdi neyse " moonsunnn"
ben " efendim anne"
kv" sizin çocugunuz olursa sevmem"
bende " sevme anne benim annemler sever "
kv" yok yok sevmem bu ilk torun baska oluyor"
ben delirmiş şekilde " haklısınnnnnn"

içime dert oldu eşimde üzüldü olunca eger seeverse dicem ki hayır sevme sen sevmicem demişşştiiinnnnnn

öbür tarafa yaranacak diye bizi ezdi resmen düşünsenizeee eltiniz kayınbiraderinizin yanınddaa diiyooorrrrr

3) ha bide 2 aydır bana dıyorki hadi bebek yapınnn bende düşünmüyoruz dedim durdummm neyseee en son 2 hafta once konustuk eşim moonsun hamile dedi
kv " ver bana telefnu"
ben " efendım anne"
kv" hayırlı olsun hamileymişssin "

ben " saol anne hayırlısı dah onumuzde cok zamn var " dedim
kv" ben istedim ya ondan olduuuuuu"
ben" biz zaten dusunuyorduk da olmadan ailelerle paylasmak istemedikkkk"
kv" hııııı"

uyuusss oluyoorummmmm kadın herseyi kendine cıkarıyor Töbe Allah nasip etmedide sanki o istedi diye oldu töbe töbeeee

ay kızlar içim o kadar dolmus kii size anlatıyorum napim ,,bunlar en yenilerrr eskiler daha fenaaaa

Son düzenleme:
bende bunu anlamıyorum bacım yaawww kendin çektin başkasına niye çektiriyon niye halden anlamıyon :95:

bence yalan kendisi gerçekten dert çeken bir kadın olsa
aynı derti kendi hemcinsine çektirmez
benimkide her gün der çok çektim ama laf tek çektiyi konu
kendi sözü niye yapılmamış niye kendi lafının üstüne laf koyulmuş

Vayyyy bir cadı kaynana sendromu daha.

Son düzenleme:

Vayyy bir cadı kaynana sendromu daha. Cehalet başa bela. Okuduklarım üzdü beni.
Benim babanneminde 6 çocuğu var. İlk torunları daha çok severmiş. Anneme de 2. çocuk için baskı yapmışlar. Şimdi annemde kızar durur madem öyle ilk torunları seviyorsun 2.yi niye yaptırtıyorsun diye. Kardeşimden şikayetçi olduğu için değil ama ortada bir haksızlık var yani. Bu kaynanaların bazen ağzından çıkanı kulağı duymuyor. Burayı okudukça daha net anlıyorum bunu.

kaybettim demen iyi olmuş canım kızın kaç yaşında?
kayınvalidenle aran nasıl senin ?

ya düğünden 1 gün önce eşimin memleketindeyiz düğün olucak benım dedemler dayımlar yengeler oturuyor yengelerimde cok sevmez laf ararlar neyse...

Dedem dediki " semra hanım moonsun kızım çok iyidir merhametlidir hizmetlidir sana iyi gelin olur " dedi

kayınvalidem " yok yok hacı amca bu devrin gelinleri kötü iş yapmazlar o bizim zamanımızda kalmış " dedi

bu lafları tekrarladı işte bende sinirlendimm beni ailemin içerisinde eleştiiriyor ne saygısızlıgımı görduysee sabah 7 aksam 12 hızmet ettim gözünden gelsin.....

neyse bende salona gittim ağladım zoruma gitti nasıl bir aileye gelin gidicem diye..

eşim gördü çok sinirlendi o sinirle mutfaga anasının yanına gitti arkasından da ben kv hak etti de içeride yengemlere rezıl olmak istemedimmmm

eşim " anne sen ne demeye calısıyorsunnn herkesin içinde kzın ne hareketini gördün " deid
kvalidem " yalan mı söyluyorummm bu devrın gelinleri böyleee" ( Allahtan umuyırum ki birtanecik kızı var bize yasattıklarının kat be katını yasasınlar aminnnnnn)

eşim" sus yeter artık senın yaptıgın " dedi

bende serkan dur dedim tutuyorumm

kvalidem" beni bir el kzı için değişiyorsun yazıklr olsun sana 30 yıl koynumda buyuttum yemedim yedirdimmm diyeee zırladı da zırladı" tencereyi bana fırlattı o sinirle dondum ben serkan beni dısarı cıkardıı küs gezdik halada yapıyor Zalimmmm

aramıza hoşgeldin canım senikide maşallah yani

Düğünden 1 gün önce de yapılır mı bu yaa

hıncını sendne alıyor işte apaçık ortada hain kadın :95:

ayyyyyyyyyyyyy tenceremi fırlattııııııııııııııı sende deseydin eşine keşke serkan boşver onların zamnının kaynanalarıda böyle dengesiz işte diye iyi sabretmişsin valla takdire şayan

Allahım seninki de ayrı bi fenaymış

kaybettim demen iyi olmuş canım kızın kaç yaşında?
kayınvalidenle aran nasıl senin ?
kızım 6 yaşında
benim kaynanakondamı bi döksem
onun bana dediği laflar yüzünden çok fena ban yerim. ama şunu diyeyim
5 yıldır konuşmuyoruz bayram hastalık vs şeylerde karşı karşıya gelip sadece iki savaşcı gibi
kılıc kuşanıp saflarımızada bekliyoruz
bilaf derse cevabı bende. hemen ani atak biz. israil ile filistin gibiyiz
ama tek bişey biliyorumki benim en zayıf anımı bekliyor vede beni sinirlendirip evden kaçırmak için kocam olacak dangalağı kullanıyor
neyse bu günlük yeter :

ayyyyyyyyyyyyy gıcıkmıs tam ha

Hayır yani neden böyle bir misyon edinme gereği duyar ki bir insan.Gururlanıyorlar herhalde benim istediğim oldu diye.

seninkide benim kaynatörüm gibi bacım
bunların ateş seviyeleri biraz yüksek anladın

benim kaynana oskara aday koysanız açık arayla birinci olurrrr

oğlunu kıskanıyor benden onlarda kaldıgımız süre boyunca geceleri hep odamıza girerdi anahtarlar toplanmış yok ortada kilitlemeyelim diye gece 3 te bir uyandımm bizim odada anne napıosun dedim hiç üstünüz acıkmı diye bakıyorum dedi bende bakmana gerek yok dedim...

eşime dedim inanmadı sonra bir gece oda baktıki annesi odamızda napıosun anne sen dedi ver su anahtarları dediii

kapının arkasında sandalye sehpa koyuyoruz kadın yitip gecenin köründe tekrar giiryordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…