Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Rabbim kolaylık versin canım sana yaaa

Gülüyorum kusura bakma canım senin kaynana aşmış kendini.

Hayır yani neden böyle bir misyon edinme gereği duyar ki bir insan.Gururlanıyorlar herhalde benim istediğim oldu diye.

Bizim kv ve kp'de bayılır bizim kilomuzu sorun etmeye. Ben zayıfım eşim benden daha zayıf. Eşim ne yaparsak yapalım bir türlü kilo almıyor. Benim bünye ise çok müsait kilo almaya. Azıcık ipin ucunu kaçırsam kilolar ışık hızıyla geliyor. Sürekli dikkat ediyorum o yüzden. Zaten normalde de çok yiyen birisi değilim. Geldiklerinde memleketten getirdikleri kaymağın dibine vuruyorlar. Benden de aynısını yapmamı istiyorlar. Sonra tabi başlıyor geyik. Çok zayıfsınız da bilmem ne de. Ya ben şişmanlamak istemiyorum yani. Nedir bu çaba anlamıyorum bir türlü.Hele ki sana söylediği şey çok ayıp yani. Yeni doğum yapmış birinin manken gibi olmasını kimse bekleyemez. Laf olsun torba dolsun işte. :/

o ve ha yani artık cüşşş falan bişey yapsan basıldın yani ayyy valla halime şükrettim bi kez daha

hıncını sendne alıyor işte apaçık ortada hain kadın :95:

benden çok çıkardı
mesela kendisi kocamı doğmuş ve hemen di pacavraya sarup kaynansına göndermiş
onlarda götüren adama demişlerki sen delimisin kardeşim bu daha süt bebeği annesiz olmaz götürün annesine eğer isterse annesinide alın gelin sonuçta gelinimiz(ozaman boşanmamış)
ben doğdum 3 günlük doğum yapmışım bacısını bacının kızlarını aldı geldi evime bana da anneme ağzını açtı gözünü yumdu biiipppppppppppppp
anla artık
sebep bura oğlumun evi anan gidecek sende gidecensabah oldu annem beni aldı babamı aradık geldi bizi götürdü
tam bir ay anemlerde yatım iğleştim ondan sonrada geldi bide yüzsüz özürdiledi beni aldı gitti..şimdi bile yazarken gözlerim doldu o günleri asla unutamam
yani diyecem kendi doğdu ortada gezdi çocuğuyla ,
aynın bana yaşattı

o ve ha yani artık cüşşş falan bişey yapsan basıldın yani ayyy valla halime şükrettim bi kez daha

zaten en sonunda sabah 6 da bir geldi pir geldi gördü bizi girmesiyle çıkması bir oldu eşimde çok sinirlendi annesine dedi odamıza girme suretını görmelliydinizzzz iyi oldu ohhh

Kafayı bozmuş sizinle belli ki. Yuhh diyorum başka da birşey diyemiyorum

bence sanada kendi yaşadıklarının aynısını yaşatmaya çalışıyor bu kadın yaaa benimde gözlerim doldu şuan ne şirret kadınmış yaaa eşin nasıldı başlarda sevgisi ilgisi kızına karşı nasıl şimdi

fredi elm sokağı kabusu yada tesdere 7 mi desem
ama hakketten çok iyi oyuncular
benimkide öyledir
bazen derim burda harcanmış kadın yeşilcama gitseymiş ne ünlü olurmuş

zaten en sonunda sabah 6 da bir geldi pir geldi gördü bizi girmesiyle çıkması bir oldu eşimde çok sinirlendi annesine dedi odamıza girme suretını görmelliydinizzzz iyi oldu ohhh

İnanmıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmm. Rezilliğine bakın kadının. Töbeler olsun yaaa.

Allah nasıl biliyorsa öyle yapsınnn bunları ne diyeyimki inşAllah biz çok iyi kayınvalide oluruz da gelinimizde çok iyi olur

gecede kaç defa geliyor bacım bu böyle
ohhh iyi demiş eşin
ben olsam iyi bi fırça çekerdim kocama bu ne ya diye özel diye bişeyde kalmadı bundan sonra kesin gitmezsiniz bi dha sanırım yada devamında ne oldu ???

terbiyesizzzzz kin tutan insandan oldum olası korkarım ben ne kin ne kötülük varmışki içinde senden çıkarmış ama bişi merak ettim eşin olucak kişi ne yaptı

ay inanmıyorum moonsr sok oldum ne işi var kadının odada gülimm aglımmı ya anlamadım cadı süpürgesi eksik anne üstümüz acık olsun ben ısıtırım oglunu deseydın kudursaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…