gecede kaç defa geliyor bacım bu böyle
ohhh iyi demiş eşin
ben olsam iyi bi fırça çekerdim kocama bu ne ya diye özel diye bişeyde kalmadı bundan sonra kesin gitmezsiniz bi dha sanırımyada devamında ne oldu ???
Canım yazmadan edemeyeceğim Allah kolaylık versin çok güldüm ama zor bir durum aslında yaaa
Canım yazmadan edemeyeceğim Allah kolaylık versin çok güldüm ama zor bir durum aslında yaaa
Evett :))Yani ben araya mesafe koyarr gitmezdim pek galibaa :))tabiki zor yaaa zor olmazmııı hiçç benim başıma gelse o kaynanayı eviriri çeviriri napardım artık bilemiorummm ,;:))
yannii kafaya takmaktan iyidiirr :))boşver canım gül bende gülüyorummm
tabiki zor yaaa zor olmazmııı hiçç benim başıma gelse o kaynanayı eviriri çeviriri napardım artık bilemiorummm ,;:))
şimdi gittiğimizde eşim huyunu biliyor anahtarı olan giriş kapısı tek olan yeri tercih ediyoruzzz
kızıyorumm olmaz o zaaman diyorum oda etrafı korumaya alıyor annesine karşı hahahahhahaha
bazen kocaya baskı yapmak iyi geliyorbizimkiler hiç girmedi ama biz hep kitleriz ne olur ne olmaz diye
'' etrafı korumaya alıyor annesine karşı '' çok güldüm canım yaaaa
öyle ama artık garibim kilitlenemsine rağmen sesleri dinliyor gelen var mı diyee hahahahahha
bence sanada kendi yaşadıklarının aynısını yaşatmaya çalışıyor bu kadın yaaabenimde gözlerim doldu şuan ne şirret kadınmış yaaa eşin nasıldı başlarda sevgisi ilgisi kızına karşı nasıl şimdi
bende dilbazımdır cenem konusur ama Allah biliyor diyorum ki hep yarın inşAllah benımde evladım olucak ben ne edersem onu biçicem diyip sabrediyorum ve eşimi de arada bırakmak istmeiyorumm kayınvlıdem bilerek yapıyor kavga cıksın eşim arada kalsın diye ama ben ona Allahın izniyle fırsat vermicemm
kızlar rabbim sabırler versin bu kayınanneler ne ister gelinden anlamam kaynanam beni sever hatta çok sever tek gelinim ya oğlu sayemde genç yaşta oğlu ev sahibi oldu... düğün yaparken sadece giyindi süslendi düğüne geldi ne elini cebine attı ne masraf etti... sanki oğlan evlendiren benim annem babam gibi kadın yok maddi durumumuz yerinde değil türküsü tutturdu misler gigi kocişle ben herşeyi yaptık ama evimiz dizeceğimizde geldi bu illaki oturma odası olan odayı yatak odası yapın yatak odası diye evin en ücra köşesindeki odayı oturma odası yapacaksın ben öyle istiyorum dedi hoop dedim burası benim evim burda benim borum öter dedi şok oldu ve eve sokmadım 1 ayda iş çıkışları gttim ablamla yengemle dizdim en son annemi götürdüm son yapılacakları yaptı.... neyse kınamda gelin elini açmıyo kaynana kına hediyesi ver denildiğinde valla üstmde yok kusra bakmasın yaktırmazsa kınasız gelin olur dedi.... şok oldum insanlık bende kalsın yak kınamı dedim.. ha bu arada nişanmda bana bi çeyrek bileme takmadılar iflas geçirmiş babam ve annem bilezik taktılar.. eşinden ayrılmuış çalışmaya başladığı ilk maaşla bana bilezik almış ablam abilerim de 1 er çift taktılar kaynanagil dediki bizde düğünde takılır düğün yakşaınca hanımefendi bana haber gönderiyo ne kadar altını var ise göndersin biz onları düğünde takı merasiminde kendine geri takacaz allah allah dedim ben çalış para biriktir üstüne eklem altını çoğaltim 1 kuruş bana hediye almasınlar nişanlılığımız boyunca bana altınlarımı tyakacaklar el günde amannn bunlar ne çok altın taktı diyecek vermem dedim vermedimde saklamdım takmadımda düğün ortası geldi bana düğün çıkışı altıbn kesesini bana verecksiniz size hırsız girer dedi alla alla 6, katta evim 1 çelik panjur bide normak kapım var senin evinin kilidi yok kapı arkadına tüp koyuyo kilidi yok diye senmi koruyacaksın benim altınımı dedim bana takı takıldıkça sakladım majyaj çantamın içine düğün çıkışı hepsi çantamdaydı çantamda arabaya oturunca eteğimin altına koydum arabaya geldi altınları verin yoksa göndermem dedi valla kusra bakma saymadan bi allahın kuluna vermem dedim ayrıca 25 yaşındayım kendimide paramıda korururm kocamda yanımda kimseye laf düşmez dedim ama dellendi görmeniz lazım... eve geldik poşetten çıkardım altınları kociş şoklarda kız sen varya tuttuğunu koparsın helal olsun dedi... gel sayalım sonra saklayalım yarında gidfip hepsini bozar bankaya atarık dedim... sonra aralştırdım altın yükseldi hepsini sattım ev aldık ooohhh 100 milyara ev aldık 70 milyarını ben ödemiş oldum nerdeyse halada taksitini ödüyorum oğluna benden ala gelinmi bulacak önce çok sinirlenirdi ama şimdi ağzının payını aldıkça alıştı oda şu kk da gelinlerinden şikayetçiler topik açılsa önce kaynanam yazar kendin ezidrmeyin kendinizi saygısızlık yapın demiyorum ama kendinizi ifade etmezseniz hayatınız boyunca ezer birileri.....
kızlar rabbim sabırler versin bu kayınanneler ne ister gelinden anlamam kaynanam beni sever hatta çok sever tek gelinim ya oğlu sayemde genç yaşta oğlu ev sahibi oldu... düğün yaparken sadece giyindi süslendi düğüne geldi ne elini cebine attı ne masraf etti... sanki oğlan evlendiren benim annem babam gibi kadın yok maddi durumumuz yerinde değil türküsü tutturdu misler gigi kocişle ben herşeyi yaptık ama evimiz dizeceğimizde geldi bu illaki oturma odası olan odayı yatak odası yapın yatak odası diye evin en ücra köşesindeki odayı oturma odası yapacaksın ben öyle istiyorum dedi hoop dedim burası benim evim burda benim borum öter dedi şok oldu ve eve sokmadım 1 ayda iş çıkışları gttim ablamla yengemle dizdim en son annemi götürdüm son yapılacakları yaptı.... neyse kınamda gelin elini açmıyo kaynana kına hediyesi ver denildiğinde valla üstmde yok kusra bakmasın yaktırmazsa kınasız gelin olur dedi.... şok oldum insanlık bende kalsın yak kınamı dedim.. ha bu arada nişanmda bana bi çeyrek bileme takmadılar iflas geçirmiş babam ve annem bilezik taktılar.. eşinden ayrılmuış çalışmaya başladığı ilk maaşla bana bilezik almış ablam abilerim de 1 er çift taktılar kaynanagil dediki bizde düğünde takılır düğün yakşaınca hanımefendi bana haber gönderiyo ne kadar altını var ise göndersin biz onları düğünde takı merasiminde kendine geri takacaz allah allah dedim ben çalış para biriktir üstüne eklem altını çoğaltim 1 kuruş bana hediye almasınlar nişanlılığımız boyunca bana altınlarımı tyakacaklar el günde amannn bunlar ne çok altın taktı diyecek vermem dedim vermedimde saklamdım takmadımda düğün ortası geldi bana düğün çıkışı altıbn kesesini bana verecksiniz size hırsız girer dedi alla alla 6, katta evim 1 çelik panjur bide normak kapım var senin evinin kilidi yok kapı arkadına tüp koyuyo kilidi yok diye senmi koruyacaksın benim altınımı dedim bana takı takıldıkça sakladım majyaj çantamın içine düğün çıkışı hepsi çantamdaydı çantamda arabaya oturunca eteğimin altına koydum arabaya geldi altınları verin yoksa göndermem dedi valla kusra bakma saymadan bi allahın kuluna vermem dedim ayrıca 25 yaşındayım kendimide paramıda korururm kocamda yanımda kimseye laf düşmez dedim ama dellendi görmeniz lazım... eve geldik poşetten çıkardım altınları kociş şoklarda kız sen varya tuttuğunu koparsın helal olsun dedi... gel sayalım sonra saklayalım yarında gidfip hepsini bozar bankaya atarık dedim... sonra aralştırdım altın yükseldi hepsini sattım ev aldık ooohhh 100 milyara ev aldık 70 milyarını ben ödemiş oldum nerdeyse halada taksitini ödüyorum oğluna benden ala gelinmi bulacak önce çok sinirlenirdi ama şimdi ağzının payını aldıkça alıştı oda şu kk da gelinlerinden şikayetçiler topik açılsa önce kaynanam yazar kendin ezidrmeyin kendinizi saygısızlık yapın demiyorum ama kendinizi ifade etmezseniz hayatınız boyunca ezer birileri.....
eşim benide kızımıda çok sever
halen daha ve böyle bi anneye rağmen
ben eşimin vurdum duymaz hallerinden parayı çok harcamsından bide idda oynamasından şikayetciyimkafayı yecem şu idda yüzünde
annesi neler etti o benden vazgeçmedi haken daha da evliliği yürüten o
benim gözümde bitmiş sankide
dur şunuda yazayımda biraz rahatlayayım
3 yıl olmuş evleneli kızım 1,5 yaşında eşim geldi eve bi öfkeyle bi kavgayla neye uğrdımı şaşırdım beni öldürmeye kalkmış
çocuk yatağında nasıl ağlıyor komşular geldi dur ahmet falan dediler elinden aldılar beni
komşularda kapıyı kırıp girdiler.dert ne niye kavga ediyon çocuğa yazık yok dinlemiyor bu kanın öldürecem diyor
sonra sakinleşti başaldı anlatmaya
meğer anasının yanına gitmiş anasıda demişki senin karın, sen evde olmayınca bi adam geliyomuş kapının önüne onunla berabar gidiyomuş gezmeye..yani seni aldatıyor
boynuz modeli
tabi daha argo bi şekilde demiş..bunu da eşim komşuya anlatınca komşu çıldırdı biz neciyiz dedi.biz izinverirmiyiz böle şeye dediler kocamaağzına galani sayıp attı dışarı komuşum. birkaç sonra geldi dediki üzgünüm yok ben anneme uydum ama komşum beni vermiyor adam çıldırdı bugün senin karına iftira atan yarın benim karıma atar dedi babamı aradım geldi beni götürdü ,
birkaç gün sonra tekrar geldim evime ama 5 senedir haken daha o komşum eşimin aanesine yada eşime slm vermez
taze haber arkadaşlar dün kayınvalideme gittim ev kredisi için başvurduk dedim bir sürü borcumuz var ay sonunu zor getiriyoruz dedim artık bizden para almasınlar diye ki gerçekten ay sonu zor geliyor onların sayesinde..(burda yeni evli olduğumu bilmeyen kalmamıştır herhalde) ben laf çarpma derdindeyken bana ne dese bizim de kuyumcuya bir sürü borcumuz var ne kadar çektiniz onları da ödesek dedi ödesek ne demek dedim içimden sanki maaşımız ortak ben ne diyorum iki saattir dedim ben böyle düşünürken bir de baktım hesaplıyor borcları kızlar ben böyle durumlarda yani şoklarda kilitlenip cevap veremiyorum eve mosmor döndüm eşime söylemedim tabi annesinin altın hesabı yaptığını gitme o zaman herkese altın takma bana mı güvendin takarken bekarken eşim hep yardım etmiş şimdide aynısını bekliyorlar
terbiyesizzzzzkin tutan insandan oldum olası korkarım ben ne kin ne kötülük varmışki içinde senden çıkarmış ama bişi merak ettim eşin olucak kişi ne yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?