eşim benide kızımıda çok sever
halen daha ve böyle bi anneye rağmen
ben eşimin vurdum duymaz hallerinden parayı çok harcamsından bide idda oynamasından şikayetciyimkafayı yecem şu idda yüzünde
annesi neler etti o benden vazgeçmedi haken daha da evliliği yürüten o
benim gözümde bitmiş sankide
dur şunuda yazayımda biraz rahatlayayım
3 yıl olmuş evleneli kızım 1,5 yaşında eşim geldi eve bi öfkeyle bi kavgayla neye uğrdımı şaşırdım beni öldürmeye kalkmış
çocuk yatağında nasıl ağlıyor komşular geldi dur ahmet falan dediler elinden aldılar beni
komşularda kapıyı kırıp girdiler.dert ne niye kavga ediyon çocuğa yazık yok dinlemiyor bu kanın öldürecem diyor
sonra sakinleşti başaldı anlatmaya
meğer anasının yanına gitmiş anasıda demişki senin karın, sen evde olmayınca bi adam geliyomuş kapının önüne onunla berabar gidiyomuş gezmeye..yani seni aldatıyor
boynuz modeli
tabi daha argo bi şekilde demiş..bunu da eşim komşuya anlatınca komşu çıldırdı biz neciyiz dedi.biz izinverirmiyiz böle şeye dediler kocamaağzına galani sayıp attı dışarı komuşum. birkaç sonra geldi dediki üzgünüm yok ben anneme uydum ama komşum beni vermiyor adam çıldırdı bugün senin karına iftira atan yarın benim karıma atar dedi babamı aradım geldi beni götürdü ,
birkaç gün sonra tekrar geldim evime ama 5 senedir haken daha o komşum eşimin aanesine yada eşime slm vermez
inanılmaz ya sende onun kızı sayılırsın nasıl iftira atabilirler ne kadar günah nasıl ödeyecekler vebalini hiçmi düşünmezler ? Valla şuan okurken benim bile zoruma gitti Allah yardımcın olsun öylesinden herşey beklenireşim benide kızımıda çok sever
ben eşimin vurdum duymaz hallerinden parayı çok harcamsından bide idda oynamasından şikayetciyimkafayı yecem şu idda yüzünde
3 yıl olmuş evleneli kızım 1,5 yaşında eşim geldi eve bi öfkeyle bi kavgayla neye uğrdımı şaşırdım beni öldürmeye kalkmış
çocuk yatağında nasıl ağlıyor komşular geldi dur ahmet falan dediler elinden aldılar beni
komşularda kapıyı kırıp girdiler.dert ne niye kavga ediyon çocuğa yazık yok dinlemiyor bu kanın öldürecem diyor
meğer anasının yanına gitmiş anasıda demişki senin karın, sen evde olmayınca bi adam geliyomuş kapının önüne onunla berabar gidiyomuş gezmeye..yani seni aldatıyor
boynuz modeli
tabi daha argo bi şekilde demiş..bunu da eşim komşuya anlatınca komşu çıldırdı biz neciyiz dedi.biz izinverirmiyiz böle şeye dediler kocamaağzına galani sayıp attı dışarı komuşum. birkaç sonra geldi dediki üzgünüm yok ben anneme uydum ama komşum beni vermiyor adam çıldırdı bugün senin karına iftira atan yarın benim karıma atar dedi babamı aradım geldi beni götürdü ,
birkaç gün sonra tekrar geldim evime ama 5 senedir haken daha o komşum eşimin aanesine yada eşime slm vermez
allahım yardım etsin sana çim cız ettii
haa bu arad yeni evliyken bi gün çok hastayedım ben adet olduğum zaman kriz geçirip bayılıyorum her ay bunu biliyolar çokkötüyüm eşimi aradılar illaki akşam bize gelin diye kaynannmın evide bize 30 dk uzaklıkta eşime ben hastayım dedim eşimde kaynanama eşim hasta diyince tamam o yatsın sen gel ben seni özledim seni göreyim demiş... benimkide benle inatlaştı söktü digitürk kutusunu gitti babası ila maç izlemeye saat akşam 10 a geliyo kriz geçirdim evde yalnızım ve o durumda soğuk suyla ellerimin ayaklarımın ovulması lazım herşeyim uyuştu çekildi tek başıma gittim banyoya açtım suyu altın kıyafetimle oturdum soğuk duş yaptım dondum kriz geçince giyindim kurulnadım yattım uyuydum benimki geldi baktıki ıslak kıyafet saçım ıslak berbathaldeyim pişman oldu bu arada kayın babam duyunca hasta olduğumu tabş sonradan sölemişler adama kızmış sen adammısın karısı hasta bırakıp geliyon kalk git demiş... kociş diyoki kayınbaban seni seviyor haaa onu biliyomda kaynanamın da sevmediği öğrenmiş bulundum dedim çok özür diledi çok yalvardı ama çok kızdım 1 hafta küstüm ya felç kalsıysım duşa yetişemeseydim bunu çok iyi biliyor... el kızıyız ya ölsek kimin umrundayız değil mi? bulur oğluna başka kız hazır kurulu düzenide var ooohh ne güsel..
Yok artık sırf annesinin lafıyla gelip öldürücem diyor.Senin kaynanan gibi kaynanayı Allah düşmanım başına vermesin.Bir de namusuna dil uzatmış.Allah müstehakını versin böylelerinin.eşim benide kızımıda çok sever
boynuz modeli
Yok artık sırf annesinin lafıyla gelip öldürücem diyor.Senin kaynanan gibi kaynanayı Allah düşmanım başına vermesin.Bir de namusuna dil uzatmış.Allah müstehakını versin böylelerinin.eşim benide kızımıda çok sever
boynuz modeli
allah komşundan razı olsun canım sonrasını düşünmek bile ürkütücü yani
eşinle konuşsan evliliğinizi düzeltme şansınız yokmu hiç
inanılmaz ya sende onun kızı sayılırsın nasıl iftira atabilirler ne kadar günah nasıl ödeyecekler vebalini hiçmi düşünmezler ? Valla şuan okurken benim bile zoruma gitti Allah yardımcın olsun öylesinden herşey beklenir
sen hamilesin duan kabul olur senin duanın hürmetine
ALLAH yar vede yardımcımz olsun ama ben şimdi çok daha rahatım artık etkilemiyor onun lafı küfrü
bazen kendime bile gülüyom verdiğim cvp acaba niye artık etkilenmiyorum
yoksa ben taşmıyım
taze haber arkadaşlar dün kayınvalideme gittim ev kredisi için başvurduk dedim bir sürü borcumuz var ay sonunu zor getiriyoruz dedim artık bizden para almasınlar diye ki gerçekten ay sonu zor geliyor onların sayesinde..(burda yeni evli olduğumu bilmeyen kalmamıştır herhalde) ben laf çarpma derdindeyken bana ne dese bizim de kuyumcuya bir sürü borcumuz var ne kadar çektiniz onları da ödesek dedi ödesek ne demek dedim içimden sanki maaşımız ortak ben ne diyorum iki saattir dedim ben böyle düşünürken bir de baktım hesaplıyor borcları kızlar ben böyle durumlarda yani şoklarda kilitlenip cevap veremiyorum eve mosmor döndüm eşime söylemedim tabi annesinin altın hesabı yaptığını gitme o zaman herkese altın takma bana mı güvendin takarken bekarken eşim hep yardım etmiş şimdide aynısını bekliyorlar
onuda parcalar atar eşimi annesine karşı hep ben savunurum
bişey diyemez dese başa çıkamaz
o yüzden mecburen ben karşısına çıktım
sen hamilesin duan kabul olur senin duanın hürmetine
ALLAH yar vede yardımcımz olsun ama ben şimdi çok daha rahatım artık etkilemiyor onun lafı küfrü
bazen kendime bile gülüyom verdiğim cvp acaba niye artık etkilenmiyorum
yoksa ben taşmıyım
MDK artık zamana bıraktım herşeyi balım görelim çünkü bildiğim tüm laflar tükendi. ailemde her fırsatta gel diyor ama kızım içinmi, eşimi sevdiğim içinmi, yada rahata yeni çıktım için bilmiyorum ama gidesim yok ...
MERFEM bende ona hakkımı asla hela etmiyorum zaten tek tesellim ALLAHIM bana şahit olması..eğer bu inancım olmasaydı kafayı yerdim.
(BİR AYETİN SICAKLIĞI SARIYOR BENİ; ALLAH SABRENLE BERABER..)
MDK artık zamana bıraktım herşeyi balım görelim çünkü bildiğim tüm laflar tükendi. ailemde her fırsatta gel diyor ama kızım içinmi, eşimi sevdiğim içinmi, yada rahata yeni çıktım için bilmiyorum ama gidesim yok ...
MERFEM bende ona hakkımı asla hela etmiyorum zaten tek tesellim ALLAHIM bana şahit olması..eğer bu inancım olmasaydı kafayı yerdim.
(BİR AYETİN SICAKLIĞI SARIYOR BENİ; ALLAH SABRENLE BERABER..)
ende iyisini yapıyosun canım boşver.benimde çok kızdıgım noktalar var kayınvalidemde ama şükür seninki gibi asla degil en son kavgamızda köpegim yüzünden oldu işte gelmiyor bize evde köpek var diye bende hamileyimn şimdi köpegi ver barınaga diyor bende veremem onun günahına girmem dedim bana dioki sen o köpegi ben evinize gelmeyin diye aldın zaten gülermisin aglarmısın bide benim düşük tehlikem var sen madem bebegi düşünüyosun beni neden sinirlendiriyosun dimi.ben gitmem diyorum şimdi onlara ama ben gitmeyince eşim ne arıyor ne tek başına gidiyor onlara daha öncede yaşadım yine benim zorumla hadi gel gidelim dedim biliyorum yine aynısı olucak ama azcık çenelerini tutsalar olmuyo işte.napalım öyle kabul ediyosun bi süre sonra
Ne desen haklısın canım. Rabbim biliyor görüyor onlarda kalsınlar kendi günahlarıyla. Umarım eşin tekrar aynı hataya düşmez
Çok mutlu olursun inşallah
BACIM SENİN EVDE NİYE KÖPEK VAR
kaynana savarsa bizde birertane eve bağlıyalım:! :
ayyyyyyyyyy ne şirret ne lanet bi kadınmış yaaaa.sen merak etme eline düşer o seninnn yarın iki gün sonra hastalanır kimse bakmaz sana yalvarır duruma gelir.
ee o kadar olaydan sonra ya böyle duydukların karşısında kaskatı kesilecektin ya da kendini yiyip bitirecektin.Allah yardım etsin sana
Allah yardımcın olsun canım n e diyelim kii
etrafımda bir kadın vardı böyle oglunun aklına girdi durdu gelinide o kadar iyi hizmetkardı kii ayırdı sonra oglu dediki sen elsin o benim annemmmmayrıldırlar sonra yıllar snra adam cok pişman oldu da istemdi kız Allah basa vermesin o geline de yardım etsin her daim bizlerede aminnn
Ne desen haklısın canım. Rabbim biliyor görüyor onlarda kalsınlar kendi günahlarıyla. Umarım eşin tekrar aynı hataya düşmez
Çok mutlu olursun inşallah
hepiniz seviyorum: sağolun ay valla çok rahatladım
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun iyi cumalar by
BACIM SENİN EVDE NİYE KÖPEK VAR
kaynana savarsa bizde birertane eve bağlıyalım:! :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?