Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Allah nasip ederse bebeğimiz 6 aylık filan olursa kayınvalıdemler baslar

sürekli eşime diyorki " oğlum abin biiz saymadı isim koyarken sormalıydı dedesinin adını koymalıydı "

bende eşime dedim ki abinde yaptramadıklarını hep bize yıkıyorlar dedimmm yalanda değil

ya kaısm ayında bayramda onlardaydık onlar dana kesti biz kucuk koyun neyse

" kayınvalidem : serkan oglum abinler borcu odlugunudan kesemediler sizin etten de koyalım tamma mı dedi" ( borcu da ne biliyormusunuz sıfır araba aldıda 30 mılyar kredi çekti o ) bizim arabamız yok bizde kredi cekip alabiliriz de o borc olmuyor ama gitsin 10 mılyarlık alsın 30 mılyarlık alınıpta aglanılmaz!!

neyse bizim koyunları kestiler yarı yarıya paylastırdı etleri çok sinirlendim dedimki " anne fakirlere daha cok et koy bize az koy dedim"

kvalidem " koydum koydum buda abinlerinnnnn" yalnız fakırlere kalan iç yağ ve kemikli et

çok kızdım bana ayırdıgı etin yarısını fakırler ıcın ayrılan yere koydumm ordan aldı diğer oglunun kilere koydu çok sinirlendimm kendime söz verdim bundan sonra onlarla kurban kesmicem diyeeee

eltimde ne diyor biliyormusunuzzz " anneeee siz et kesin kesin sizin sayenizde 6 ay full et yıyyoruzzzz" kyınvalidem onlara koyu 10 kg et bize koydu 1 kg yazıklar olsunn her zmaan hediyeler göturuurm harclık veririzz ama nanköörrr gözunden diiznden gelsinnnn

iyi oluyor eşime diyorum ki tam selma abla anneme yakısır bir gelin ben yakısmam onlara diyorummm görgusuuzler nolcaakkkkk

allah komşundan razı olsun canım sonrasını düşünmek bile ürkütücü yani
eşinle konuşsan evliliğinizi düzeltme şansınız yokmu hiç

inanılmaz ya sende onun kızı sayılırsın nasıl iftira atabilirler ne kadar günah nasıl ödeyecekler vebalini hiçmi düşünmezler ? Valla şuan okurken benim bile zoruma gitti Allah yardımcın olsun öylesinden herşey beklenir

allahım yardım etsin sana çim cız ettii

sen hamilesin duan kabul olur senin duanın hürmetine
ALLAH yar vede yardımcımz olsun ama ben şimdi çok daha rahatım artık etkilemiyor onun lafı küfrü
bazen kendime bile gülüyom verdiğim cvp acaba niye artık etkilenmiyorum
yoksa ben taşmıyım

bi nevi iyi yapmışsın kendimizi başka yolla anlatamıyoruz ki bacım ne yapapk
bi gece aynını bende yaptım gece duştan çıktım eşim uyumuş bende yattım öylece sağolsun benim kk gece kombiyi kapar sabah ev buz gibi olur... sabah eşim kalktı hemen elektrikli soba yakma saç kurutma falan döndü peşimde ben üşüttüm tabi sabaha kadar 2 gün yattım ama bi pervane bi pervane sormayın zaten pervane oluyorda onun yüzünden oldu diye daha çok üstüme düştü arada yapmak lasım

Yok artık sırf annesinin lafıyla gelip öldürücem diyor.Senin kaynanan gibi kaynanayı Allah düşmanım başına vermesin.Bir de namusuna dil uzatmış.Allah müstehakını versin böylelerinin.

Yok artık sırf annesinin lafıyla gelip öldürücem diyor.Senin kaynanan gibi kaynanayı Allah düşmanım başına vermesin.Bir de namusuna dil uzatmış.Allah müstehakını versin böylelerinin.

allah komşundan razı olsun canım sonrasını düşünmek bile ürkütücü yani
eşinle konuşsan evliliğinizi düzeltme şansınız yokmu hiç

MDK artık zamana bıraktım herşeyi balım görelim çünkü bildiğim tüm laflar tükendi. ailemde her fırsatta gel diyor ama kızım içinmi, eşimi sevdiğim içinmi, yada rahata yeni çıktım için bilmiyorum ama gidesim yok ...

MERFEM bende ona hakkımı asla hela etmiyorum zaten tek tesellim ALLAHIM bana şahit olması..eğer bu inancım olmasaydı kafayı yerdim.
(BİR AYETİN SICAKLIĞI SARIYOR BENİ; ALLAH SABRENLE BERABER..)

canım yaaaaaaa (((((( rabbim o kadının sana yaşattıgını bu dünyada olmasada öbür dünyada kat ve kat ödetsin inşallahh (((((((( çok çok üzüldüm (
amin inşallahhh rabbim yardımcınız olur.etkilenmezsin tabi canım taş olsa çatlar sadece merhametlisin peygamber sabrı vermiş rabbim sana ((

söyle canım eşine oda bilsin anacınıııı

onuda parcalar atar eşimi annesine karşı hep ben savunurum
bişey diyemez dese başa çıkamaz
o yüzden mecburen ben karşısına çıktım

ayyyyyyyyyy ne şirret ne lanet bi kadınmış yaaaa.sen merak etme eline düşer o seninnn yarın iki gün sonra hastalanır kimse bakmaz sana yalvarır duruma gelir.

ee o kadar olaydan sonra ya böyle duydukların karşısında kaskatı kesilecektin ya da kendini yiyip bitirecektin.Allah yardım etsin sana

Allah yardımcın olsun canım n e diyelim kii

etrafımda bir kadın vardı böyle oglunun aklına girdi durdu gelinide o kadar iyi hizmetkardı kii ayırdı sonra oglu dediki sen elsin o benim annemmmm ayrıldırlar sonra yıllar snra adam cok pişman oldu da istemdi kız Allah basa vermesin o geline de yardım etsin her daim bizlerede aminnn

Ne desen haklısın canım. Rabbim biliyor görüyor onlarda kalsınlar kendi günahlarıyla. Umarım eşin tekrar aynı hataya düşmez
Çok mutlu olursun inşallah

BACIM SENİN EVDE NİYE KÖPEK VAR
kaynana savarsa bizde birertane eve bağlıyalım :!:

Ne desen haklısın canım. Rabbim biliyor görüyor onlarda kalsınlar kendi günahlarıyla. Umarım eşin tekrar aynı hataya düşmez

kızlar rabbim yukarda biliyo sizleri gördükçe sizler anlattıkça halime dua ettim.allaha şükürki kaynanam arada saçmalıyo falan ama yinede asla kaynanalık yapmadı bana kayınpederim zaten hiç ypmaz merak eder görümcem ilgilenir herşeyi ayagıma getirir.çok şükür.bende karra verdim zeytini atamam sokaga ama allah nasip ederde sag salim hayırlısıyla bi evlat dogurursam mevlüdümü falan kaynanamda yapıcam.gönlü kalmasın o gelemese bile ben gidicem.bana yol gösterdiniz allah razı olsun hepinizden.ve sizlerede yardım etsin hepinize ayrı ayrı inşallahh rabiim sabredenin yanındadırr.

ayyyyyyyyyy ne şirret ne lanet bi kadınmış yaaaa.sen merak etme eline düşer o seninnn yarın iki gün sonra hastalanır kimse bakmaz sana yalvarır duruma gelir.

ee o kadar olaydan sonra ya böyle duydukların karşısında kaskatı kesilecektin ya da kendini yiyip bitirecektin.Allah yardım etsin sana

hepiniz seviyorum: sağolun ay valla çok rahatladım
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun iyi cumalar by

BACIM SENİN EVDE NİYE KÖPEK VAR
kaynana savarsa bizde birertane eve bağlıyalım :!:

:)) canım ben zeytini ta izmir foçadan alıp getirdim.sokaktaydı annesi bakmıyodu daha bir aylıktı.hatta ben bekarken hep sokaktaki köpekleri toplar gelirdim eve annem sokaga atardı beni benimde ahtım vardı evlenince alıcam diye zeytinide gördüm işte aldım kucagıma seviyim die ordaki kadın dedi madem seviyosun alsana bunu bende eşim izin vermio dedim eşime dönüp sormadım bile alalımmı die o kendi al aşkım yazık dedi bende aldım getirdim bebek gibi büyüttüm.bide özzel bi yeri daha var bende zeytini almadan bi hafta önce bebegim karnımda öldü kürtaj oldum anlıycagın zeytin yoldaş oldu bana.kaynanamda o günden sonra hiç gelmedi bize ben hep çagırdım gelin kapatırım odaya dedimsede nafile.şimdi hamile kalınca mevzu ortaya çıktı.endişe etmelerini anlıyorum ama b,i köpegin bi bebege hiç ama hiç bi zararı olmaz.tamam cahil insanlar bunu anlatamıyoruz ama bana tutupta sen o köpegi ben evine gelmeyim diye aldın demesi çok koydu bana çok üzüldüm çok agladımki bide düşük tehlikem var kanamam var.öyle işte
ama iyi bi kaynanasavar oldugu kesin kötü kaynanalar için :))) bizimki öyle degil ama gelmio işte :) napalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…