Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

aman canım ya benim kayınvalideler mi düşünecek birde ihtiyaçları olsada alsalar helal hoş olsun sen jakuzili sıfır binadan kocaman bir daire alıcaksın 130 bin TL ye hemde tapu parasını gelinin altınına göz dikeceksinnnn yazıkkk

daha bu ne ki biz diğer altınlarımızı satıp paraya cevirecektik neyse çarsıda eşim ben kpeder kvalide dolasıyoruzzz 4-5 dukkana girdik cıktık

kpeder dediki "tamam hadi gidiyoruz bankaya "
ben " nluyor nereye gidiyoruz baba kuyumcular bu tarafta ters tarafa gıdıyoruz" dedim
kpeder" altınlarınızı biz satın alıyoruz 250 lirada fazla vericez" demesin mi çılgına döndum bizi aptal gibi 2 saat carsıda dolastırıdılar meger fıyat arastırması yapıyorlarmıss görgusuzlerr
ben" nasıl yanı yaa biz salak mıyız sabahtan beri dolastırıyorsunuz şok oldum dedim "

kpeder" şok olacak bişey yokta 500 lira fazla vericem de "
eşime dedim ki bu altınları kyumcuya beleşe veririm de annenlere vermem!!!

kpederim kvalideme kufurler edıyor sneın yuuzunden benı bunların agzına dusurdun şudur budur diye kvalidem de bana diyorki " moonsun beğendın mı yaptgını aramızı bozdun kocamlaa "

bende " keyfiniz bilir dedimmmm"

düşünebiliyormusun yaaa nefret edıyorummmm daha ne diyeyım kiii garibim eşimde biizi bıraktı köseye cekildi napsın kayınpederim deliii

gittik sattık kuyumcuyaa kpeder " akrabayla alısveriş olmaz zaten " bende " çok iyi oldu " dedim

hakikaten kayınpederin çatlakmış haaa ben düğünden sonra kuyumcuya gittiğimizde eşimle tek gittik hepsini işçiliksiz bilezik yaptım zaten setim falan yoktu takmadılar malum kaynanam neden beyaz altın almadın diyince bu devirde akıl işimi dedim yüzükler yeter gerisi bizim ev paramız güvencemiz beyaz altın satıdığında çok etmiyo dedim sus... sonra satarkende tek gittim sattım kuyumcu akraba yanıma çırağını verdi bankaya gittik eşimin hesabına yatıramadım banka 8bin üstü parayı hesap sahibi olmadan almıyomuş bende kendi hesabıma yatrıdım garanti oldu eşimede dedim istersen gel çekim paratyı sen yatır dedim farketmez o senin paran zaten ne istersen öyle yap dedi...

ya canımm satın alıcaklarsa kuyumcudan alsınlar benden satın alcak 2 mılyar kar etcek banada 500 lira yem veriyor hem o altınlar benımdı neden vereyim kiiii bu ne kendin i bilmezlik yaa ama eşim den kaynaklanıyor biraz onlara dur dese böyle olmıcakkkk

evet cnm eşinin tutumu ve hareketleri çok önemli... eşim sağolsun kayınbabama demişki eşimle bi sorununuz olduğunda ona bişi demeyeceksiniz onu üzmeyeceksiniz buna kimsenin hakkı yok benimde bu yüzden bi sorun varsa bana diyin ben onu üzmeden konuşurum ama duyarsam işitirsem hiç hoş olmaz demiş... sonradan duydum allah var kayınbabam herzaman kayırırı beni çok sever bende onu severim kaynanam bazen sinir olur kayınbabandan taraf oluyon diye.. ben eşim kayınbabam maç izleriz kaynana görümce öteki odada dizi izlerler beni çağırırı ben koyu galatasaraylıyım eşimde biz maç izleyecez dedimmi sinir oluyo kadın mısın erkek mi belli değil diyo benimde kaynana çatlak..

ay bide keyfii istiyor bakar mısın... sanki doğurduğu çocuğu senden peydahlamış eltin gibi sen vereceksin bilezikleri araba senin paranla alınacak yuh yaaaaa sinir oluyom böyle insanlara valla yaaa

yani o kadar bozdurmaya meraklı olsam dolmuşa binmek yerine kendime araba alırım haaa bu arada eşim bana bunu söylediğinde eltimin bir kolu dolu bileziği vardı bende onu sordum eşime iyide karısına araba alacaksa bizden niye istiyor bilezi kendi karısınınkini bozdursun alsın dedim cvp söylüyorum o zaman karısının bileziğiyle alınca hediye olmuyormuş

yaaaa gördünmü senin paranla aldığı zaman ballı bi hediye oluyo ondan heheheh uyuz oluyom böyle tiplere varys iyiki bi kaynım yok kociş tek erkek ama 2 görümçe var...

temmuzda 2 yıl olucak canımm ama bu konular yuuznden sanki 15 yıllık evli gibiyim her gittiğimizde olaylar

insanı varya canından soğutyolar değilmi? bizde kaynanama her gittiğimiz köşeye sıkıştıtıp bize fırça atardı hergün gidip orda oturmamaız lazımmış işten çıkınca oraya gidip hattabazı geceler orda yatmamız lazımmış utanmadan bide ne dese beğenirsin burda yatın banyoya havluda koyarım isterseniz bizim yatakta yatın biz saloanda yatarık babanla dedi bi gün yuh dedim kudurmadık çok şükür dedim kadın bizim halveti bile düşünüyor yaa.. getirin çamaşırınızı ben yıklarım yakına gelirseniz evinizi temizlerim diyor allahtan evlerimiz yarım saat mesafede ve benim evim yol üstü bi yer değil öyle geçerken uğradık diyemezler ters çünki

yarım saatlik mesafedeyse niye kalasın ki Allahım yaa sıkıldım ben eşimede dedim 3 yıldır susuyorum olaylara canıma tak etti artık cevap vericem dedi o da tammam söylede için sogusun dedi

yaaaa gördünmü senin paranla aldığı zaman ballı bi hediye oluyo ondan heheheh uyuz oluyom böyle tiplere varys iyiki bi kaynım yok kociş tek erkek ama 2 görümçe var...

ooo bende 3 kayın bir görümce var ama görümcemi çok severim abilerinden birinide severim diğer ikisi abisi insan kullanmayı severler o yüzden sinir oluyorum

yarım saatlik mesafedeyse niye kalasın ki Allahım yaa sıkıldım ben eşimede dedim 3 yıldır susuyorum olaylara canıma tak etti artık cevap vericem dedi o da tammam söylede için sogusun dedi

benimki bilir huyumu sevgiliykende demiştim taş altında kalırım laf altında kalmam içimde kalıp dert olacağıma söylerim ona dert olsun o da destekler beni her zaman... kociş sağolsun bişe olunca bana fikir sorar sen benden daha mantıklı düşünüyon gerçekleri daha iyi görünyon içinde bulunduğu durumu anlatır fikir ister benden.. mesela 3 aya kadar görümcemin düğünü olacak görümcem bizim düğündede nişandada çalışıyordu maaşıda bayağıydı bana ne altın taktı ne hediye aldı 4 yıldır ailelerinin içindeyim bişeleini görmedim şimdi onun düğünü olacak eşim diyoki ablama altın takmamıza lüzum varmı sence bende yok dedim neden dedi bende benim dul ablam minik kızıda vardı ilk maaşıyla bana bilezik aldı taktı düğündede hem para taktı hem bilezik bebeğinin rıskından kıstı dul ve yoksul haliyle taktı ama senin ablan sadece pahalı bi elbise alıp giyip düğünümze geldi... hak etmedi dedim hımm bunu düşünememiştim çok haklısın zaten ev borcunu zor ödüyoruz ona alacağıma sana alırım kurban olsun hepsi sana dedi seviyom kız kocamı bağırırı çağırırı ama mantığına yatanı asla ikiletmez.. rabbim başımdan eksik etmesin onu ömür boyu sevsin beni....

aman bu nedir yahu.neden koloni halinde yaşamak,çocukların üstünden hüküm sürmek isterler bu insanlar..

her ailede bi iki yiyici bedavacı var sanırım oda sinir bozmak için

yemeye gelince varlar sen yemek istesen zırnık koklatmazlar ama artık eşimde anladı bu durumu işlerimiz yolundayken hep onun ailesine yardım ettik şimdi zordayız kimse ben yardımcı olayım demiyor ama benim ailem bizde varken istemedi bizde yokkende eksik etmedi allah razı olsun onlardan artık eşimde olanların farkında

ne varsa ailelemizde var zaten bacım allah onları başımızdan eksik etmesin... benim annemde 2 kere kaynana oldu ne abilerimi kıskandı nede kaynanalık yaptı her iki yengemde annemi çok severler benden daha çok ararlar muhabbet ederler yardıma giderler allah razı olsun anneliği sende gördük şefkati sevgiyi derler....
(annem hem 6 yaşında annesiz kalmış hemde kaynana evlendiğinini sabah kavgaya başlamış ya o yüzden melek gibi kime nasıl iyilik yapsam diye çırpınır durur)

ayyyy neler kaçırmışım kızlar ya malum hormonlar haplar uyuya kalmışım pıt die :))))))) uyandım karşılkaştıgım soruna bak deliricigimm...

şekerim açıkçası ben kimseye kızmam senin eşine kızarım olunurda bu kadar saf olunurmu yaaa resmen adam eşinin dogmamış çocugunun rızkını yedirmiş ailesineeeee.bence eşinle konuş eger beni seviyosan ve ayrılmak istemiyosan artık aileni bir kenara bırak senin ailen benim artık deeeee

ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…