günaydın bayanlar :)
cnm maalesef.bn bugün yine birlikteyim.bir yere birlikte gitmk zorundayz.gitmesem ev sahibine ayıp olcak.gitsem yine bi densizlik edip moralimi bozucak.geceden beri düşünüyorum.rüyama bile girdi oradada rahat yok
herkese günaydın
günaydın canımm
ne kötü bir hava var bugün yaa. Tam da ben yola çıkacakken. Yarına düzelir umarım
bende sıkılmıştım kimse yok diyeHoşgeldin.... Bizde günlük güneşlik valla canım...
Hayırdır canım nereye yolculuk???
izmir'den karabük'e yolculuk var. Izmir şu an felaket. Daha 2 gün önce tişört giyiyorduk. Bugün sel götürüyor resmen
Keşke 10000L osaydıO kadar saçma bir borç ki anlatamam.Evin hanımları büyücülere paraları kaptırıp üstüne ortaya çıkmasın diye mal alıp spotçulara satmışlar.Evdeki 3 kızın 3üde hemen evlenecekmiş gibi dünya çeyiz malzemesi alınmış.Zaten eşime annes düğünde hiçbirşey alamadı parasızlıktan kendine aldığı 4 takım yolluktan 1 takımını bize verdi.Düşünün ya normal bir ev hanımı 4 takım yolluk (3lü halı seti)alır mı evine?mobilyalar değişmiş,sözde en büyük abiye çeyiz diye mobilya almışmış kayınvalidem ama üstünde yaşıyorlardı biz nişanlıyken.Gelecek geline alınan şey kullanılır mı hiç?Ki abi 45 yaşında ortada gelin adayıda yok.Kendini düzmüş yani kayınvalidem.Kızlar dişlerini porselen kaplatmışlar sahneye çıkacaklar sanki.Çok iyi hatırlıyorum borcun sadece 9000L sı dişçiden gelmişti.Tabi boçlar faizleri ile hep 2-3- katı olmuş.Ya aklım almıyor kazanmadığın parayı nasıl harcarsın.Nişanlım günlerce ağladı sinir hapı kullandı.Ben o paraları ne zorluklarla kazanıyorım diye.Gerçekten de haftanın 6 günü akşam 9 a kadar gelmediği oluyor.Öğle tatili bile yok.Evde yorgunluktan uyuyup kalıyor garibim.
Evde kayınpeder kukla.Onun maaşıda abinin elinde.Evin efendisi abi anlayacağınız ve kardeşi tam güzel maaaş almışken kaçtı evlenip kaçtı gözüyle bakıyor.
çok kötü omuş sizinde.eşimde 3 gündür işyerinde sorun var işimden olabilirim dedi.Bende dün sizin durumunuzu aksettirdim.Zaten sen işsiz kalsan kavga bitecek dedim ailen rahat edecek merak etme ameliyat olayım ben sana bakarım dedim
samsunda güneş izmirde yağmur
Hayırlı yolculuklar canım... Sakıncası yoksa yolculuk sebebin ne?
teşekkür ederim çoookkkKarabük üniversitesi'nde öğrenciyim ben. Sınavlarım var onun için gidiyorum.
hmm... Başarılar o zaman canım inşallah verirsin derslerini bölüm ne
ayyy inşallah. Endüstri mühendisliği okuyorum.
hadi hayırlısı bakalım ver gel dersleri inşallah... Bende açıktan devam ediyorum gecen hafta sınavım vardı
aminnn hepimiz geçelim hepsinden inşallah. Ben geçen sene bitirdim açıktan iktisatı. Kurtuldum allahtan. Darısı seninde başına inşallah.
Nasıl geçti sınavların. Iyidir umarım.:26:
inşallah yaaa çok istiyorum bitsinde kurtulayım diye
Iyi olanda var kötü olanda derslerde bi açıklansa hemen
Hem iş hem eş hem okul zor oluyor ama
oooo olmaz mı hiç. Gel de bana sor valla. Ben geçen yıl karacan yayınlarının nokta atış setlerini almıştım ki çok da vahim hallerdeydim o zamanlar. Allaha şükür hepsinden tam almam gereken notları alıp geçtim. 1 dersim bile kalsaydı bütünlemeye gelinlikle sınava gitmek zorunda kalacaktım. Tam bütünleme günü düğün günümüzdü
aaa başka tarih bulamadınızmı kızBende gecen sene arasınavdan 1 hafta sonra evlendim
Biz akşam yemekte sevgili kayınvalidecimdeydik.eşimi öptü koktu sonrada kaynımın kayınpederimin yanında aman fazla öpmiyim karın öpsün birazda demezmi..yerin dibine girdm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?