Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

cnm maalesef.bn bugün yine birlikteyim.bir yere birlikte gitmk zorundayz.gitmesem ev sahibine ayıp olcak.gitsem yine bi densizlik edip moralimi bozucak.geceden beri düşünüyorum.rüyama bile girdi oradada rahat yok

allah kolaylık versin neclasu sana demek rüyanda bile peşinde

yaaa valla şoklardayım sen birde diyorsunki biz yardım etmezsek zor durumda kalacaklar diye valla zor durumda kalacak insan 9000 tl diş yaptırmaz şimdi daha çok sinir oldum gerçekten bunlar zorunlu yada ihtiyaçtan dolayı borç değil bildiğin lüks için harcanmış paralar bak canım bu söylediğime kesinlikle inan siz zor durumda kalsanız herkes sırtını döner emin ol bu kadar borcu kocana güvenipmi yapmışlar bak şimdi işsiz kalabilir diyorsun o zaman ne yapacaklar

hadi hayırlısı bakalım ver gel dersleri inşallah... Bende açıktan devam ediyorum gecen hafta sınavım vardı

Aminnn hepimiz geçelim hepsinden inşallah. Ben geçen sene bitirdim açıktan iktisatı. Kurtuldum Allahtan. Darısı seninde başına inşallah.
Nasıl geçti sınavların. İyidir umarım.:26:

aminnn hepimiz geçelim hepsinden inşallah. Ben geçen sene bitirdim açıktan iktisatı. Kurtuldum allahtan. Darısı seninde başına inşallah.
Nasıl geçti sınavların. Iyidir umarım.:26:

inşallah yaaa çok istiyorum bitsinde kurtulayım diye
Iyi olanda var kötü olanda derslerde bi açıklansa hemen
Hem iş hem eş hem okul zor oluyor ama

inşallah yaaa çok istiyorum bitsinde kurtulayım diye
Iyi olanda var kötü olanda derslerde bi açıklansa hemen
Hem iş hem eş hem okul zor oluyor ama

Oooo olmaz mı hiç. Gel de bana sor valla. Ben geçen yıl karacan Yayınlarının nokta atış setlerini almıştım ki çok da vahim hallerdeydim o zamanlar. Allaha şükür hepsinden tam almam gereken notları alıp geçtim. 1 dersim bile kalsaydı bütünlemeye gelinlikle sınava gitmek zorunda kalacaktım. Tam bütünleme günü düğün günümüzdü

aaa başka tarih bulamadınızmı kız Bende gecen sene arasınavdan 1 hafta sonra evlendim

aaa başka tarih bulamadınızmı kız Bende gecen sene arasınavdan 1 hafta sonra evlendim

Ağustos gibi düşünüyorduk aslında ama ramazana denk geldiği için eylül dedik. Başka evlenecek olan arkadaşların düğünüyle çakışmasın diye mecbur o tarih oldu. benim haberim yoktu bütünleme tarihinden. Aradan 1 hafta geçti dankkkk dedi kafama. Takvime bir baktım. Bütünleme günüymüş o gün. Değiştirme şansımızda olmadı bir daha. Bir yönden de iyi oldu aslında. Sıktım kendimi çalıştım. Öyle olmasaydı sallardım belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…