yaaa valla şoklardayım sen birde diyorsunki biz yardım etmezsek zor durumda kalacaklar diye valla zor durumda kalacak insan 9000 tl diş yaptırmaz şimdi daha çok sinir oldum gerçekten bunlar zorunlu yada ihtiyaçtan dolayı borç değil bildiğin lüks için harcanmış paralar bak canım bu söylediğime kesinlikle inan siz zor durumda kalsanız herkes sırtını döner emin ol bu kadar borcu kocana güvenipmi yapmışlar bak şimdi işsiz kalabilir diyorsun o zaman ne yapacaklar
Ağustos gibi düşünüyorduk aslında ama ramazana denk geldiği için eylül dedik. Başka evlenecek olan arkadaşların düğünüyle çakışmasın diye mecbur o tarih oldu. benim haberim yoktu bütünleme tarihinden. Aradan 1 hafta geçti dankkkk dedi kafama. Takvime bir baktım. Bütünleme günüymüş o gün. Değiştirme şansımızda olmadı bir daha. Bir yönden de iyi oldu aslında. Sıktım kendimi çalıştım. Öyle olmasaydı sallardım belki de.
çevremden bı tane var melek gibi kaynanası olan ,kadın gelınıne nasıl ıyı zaten kişilik olarakda çok tatlı bişe...türünün son örneklerindenbaşkada ne gördün ne duydum
Ya bn hakkını yemiyim şimdi iyi olduğu zamanlarda oluyo ama bi insan ya iyidir ya kötüdür.bu insan içinde özellikle birden göklere çıkarıyo böle sevinemeden daha bi bakmışsın yerlerde süründürüyo öle bi insan bugünde öle yaptı çıkarmadan süründürdü
günaydın hatunlar nasılsınız?
dünden beri işlerim yoğun arar ara girip okuyorum biz yazdıkça yeni arkadaşlar yeni hayatlar geliyor topiğimize
okudukça halime şükrediyorum ama diğer yanda da neler varmış deyip şaşırıp kalıyorum
okurken gözlerim doluyor yazan arkadaşlarımada çok üzülüyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...
haklarımızda hayırlı olan neyse hayırlısıyla onu versin inşallah bize...
şunuda farkettim yazdıkça rahatlıyor insan... iyiki var topiğimizama '' sevinçim '' yok kaç gündür nerelerdesin ????
günaydın hatunlar bu gün mesaim yarım gün işim çok pek takılamayacağım herkese iyi ve kaynanadan uzak tatiller...
cnm maalesef.bn bugün yine birlikteyim.bir yere birlikte gitmk zorundayz.gitmesem ev sahibine ayıp olcak.gitsem yine bi densizlik edip moralimi bozucak.geceden beri düşünüyorum.rüyama bile girdi oradada rahat yok
günaydın bayanlar :)
Günaydın Şekerim...
Herkese günaydın
günaydın canımm
canım hiç sorma bir yoğunumki bu aralar gelen giden misafir yada ben misafirlikteyim
sizleride özledim girdim bi baktım maşallah geçmiş yığılmış.
lanet olsun onlara. eşimin annesi ve babası yüzünden aramızdaki saygı sevgi herşey bitti. artık aynı evde iki yabancıyız. eşime karşı içimde kum tanesi kadar sevgi, kum tanesi kadar nefret yok. benim için hiç bişey ifade temiyor artık. kayınvalidem büyük oğlunun yuvasını yıktıktan sonra bizim yuvamızı da yıkmak üzere. kına yaksın arka tarafına şeytan...
hoşgeldin canım
hemde ne yığılma canım ben bile takip edemedim
yeni bir sürü arkadaş geldi topiğimizeneler var neler canım :95:
ayyy evet yaaa bazen insan elindekine şükrediyor dimi
ya evdede yeni gelin var (3aylık)ev dediysek şatoda da oturmuyolar..eşim gidince oraya salonda koltukta uyuyor..
düşünsene yeni gelin 3 adamla yaşıyor:26: kaynanayı adamdan saymıyorum tabi
Hoşgeldinnnnn
aynen canım aynen şükrediyor
kız dolunay alemsin haaa bu arada çok merak ettim seniii:26::26:
ben bekarım yazdıklarınızı okudum ne kötüymüş ya bunlar insanın elinde kalırlar allah korusunben zaten ne kendi anneme ne onun annesine yakın oturmam rezalet.
Ben dün üfürükleyip aradım kaynanatörü. Duadan mıdır nedendir bilmem pek bir iyi konuştu laf sokmadan. Akşam eşim geldi. Diyor ki annem mutluluktan uçuyor havalara.hoşbulduk canım nasılsınız bakem varmı kaynanatör vukuatı benimki dün bizdeydi gece uyuyamadım sinirimden
sabah kalktım hiç uyumamışım gibi
ben dün üfürükleyip aradım kaynanatörü. Duadan mıdır nedendir bilmem pek bir iyi konuştu laf sokmadan. Akşam eşim geldi. Diyor ki annem mutluluktan uçuyor havalara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?