Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Haklısın tatlım.Eşim onlara çektiği kredi yüzünden bedelli için kredi çekemedi.Banka sürekli verecek değil ya.İlk taksit olan 15000in 5000 kadarını çekebildi sadece.Biz zor duruma düştük.Askere gitse kira,kredi,faturalar devam edecek gelir yok,iştende istifa etse birdaha aynı işede giremeyecek.Mecbur bedelli parasınıda göze aldık.Döndük yine benim aileme.10000 ailemden aldık.Kardeşlerimden biri verdi ama verirken de "Bu adamdaki ne şanstır,evlenmeye kalktı düğünü sen yaptın eşyayı,sen annem babam aldı,askere gidecek parayı biz veriyoruz.İnsan bunun için mi evlendi diye düşünmeye başlıyor"dedi.Aslında bu yüzden evlenmediğini oda biliyor ama bende üzüldüm kardeşimin bunu söylemesine.Ben bile kendimi enayi gibi hissederken ailem nasıl hissetmesin.Bu yüzden de nefret ediyorum ya ailesinden.Ben 10 yıldır ayakları üzerinde duran evin küçüğü birden aileme muhtaç duruma düştüm.Herkes için ailesine karşı "bakın ben hayata karşı başarılıyım,siz okuttunuz yaşamımı artık ben kazanıyorum" demek önemlidir.Ben düğün yapacağım diye 10 yılda zorla biriktirdiğim herşey gitti.Kaldı ki özelde çalıştım 3 kuruşa devletteki öğretmenlerin 3 katı fazla mesai yaparak.11 saat ayakta durmaktan şimdi ileri seviye fıtığım var ayakta duramıyorum.Elime geçende bu oldu.Bu yüzden de çok üzülüyorum.Kin doluyorum eşimin ailesine.Tüm bunların üstüne bari el üstünde tutsalardı.Kaç kere aptalca laflar işittim.En basitinden kayınvalidem en az 5 kere "Düğün neden sizin memlekette oldu "dedi.Bir sus,iki sus sonunda "Burada düğün yapacaktınızda kolunuzdan mı tuttum?yapsaydınız,paranız mı vardı?"dedim.Herşeyi ben ödeyeceğim kendi memleketimde değilde hanımın 10 kişilik çevresine,onun memleketinde düğün yapacaktım herhalde.1 kişide düğün tebriğine gelmemiş kayınvalideme.Ne bir akraba,ne bir komşu,nede çevreleri var.Böyle garip bir aile.Benim memleketimde salon doldu,salon sahibi tanıdıkdı,1000L fark olmasına rağmen aynı paraya büyük salonu açtı düğün akşamı bize hediye olarak.Benim ailem yaz aylarında günde 2-3 düğüne gittikleri olur ve bu işler karşılıklı gidene gelirler.Buna rağmen kadın bana tavrını yaptı 3 ay susmadı.O yüzden saçmalılıklarına da şaşmamaya çalışıyorum.Elbette dişler lüks.Benim 1 implant yaptırmam lazımdı 1000L fiyatı diye yaptıramadım ki kazanıyordum o parayı.Karşılığı olmadan bu kadar masraf yapılır mı?İnsanın aklı almıyor.Diyorum ya nişanlım sinir hapları kullandı o dönem.Şimdi haliyle bende evde eşime patlıyorum yeri geliyor.Ağır konuşuyorum kızdığımda.Kendi içimden bile bir çocuğum olurda onlara çekerse diye ödüm patlamıyor değil:18: :18: :18:

bencede kesin sallardın canım

maşallah geçmiş bayağı bir birikmiş
en kısa zamanda okuyacağım arkadaşlarım
dolunaydan haber varmı :18::18: hafta sonu ailesi gelecekti :18:

çevremden bı tane var melek gibi kaynanası olan ,kadın gelınıne nasıl ıyı zaten kişilik olarakda çok tatlı bişe...türünün son örneklerinden başkada ne gördün ne duydum

ben hiiçç ama hiç görmedim burda bazen yazıyorlar duymuş oluyorum ama inanasım gelmiyor

seninle benim kaynanam bacılar yaaa benimkiside aynı bacım dün akrabaları gelecek diye bunu çağırdım
kendi akrabaları bile geldiğine memnun olmadılar buda saçmaladı saçmaladı gitti

canım hiç sorma bir yoğunumki bu aralar gelen giden misafir yada ben misafirlikteyim
sizleride özledim girdim bi baktım maşallah geçmiş yığılmış.

cnm maalesef.bn bugün yine birlikteyim.bir yere birlikte gitmk zorundayz.gitmesem ev sahibine ayıp olcak.gitsem yine bi densizlik edip moralimi bozucak.geceden beri düşünüyorum.rüyama bile girdi oradada rahat yok

rüyalarda damı buluşuyorsunuz
benimkininde bugün misafirleri gelecekmiş benide çağırdı
işim var gelemem dedim
ohhh sefam olsun

canım hiç sorma bir yoğunumki bu aralar gelen giden misafir yada ben misafirlikteyim
sizleride özledim girdim bi baktım maşallah geçmiş yığılmış.

hoşgeldin canım
hemde ne yığılma canım ben bile takip edemedim
yeni bir sürü arkadaş geldi topiğimize neler var neler canım :95:

canım çok üzüldüm yaaa ne kadar olduki evleneli :26:

ya evdede yeni gelin var (3aylık)ev dediysek şatoda da oturmuyolar..eşim gidince oraya salonda koltukta uyuyor..
düşünsene yeni gelin 3 adamla yaşıyor:26: kaynanayı adamdan saymıyorum tabi

kız dolunay alemsin haaa bu arada çok merak ettim seniii:26::26:

hoşbulduk canım nasılsınız bakem varmı kaynanatör vukuatı benimki dün bizdeydi gece uyuyamadım sinirimden
sabah kalktım hiç uyumamışım gibi

Ben dün üfürükleyip aradım kaynanatörü. Duadan mıdır nedendir bilmem pek bir iyi konuştu laf sokmadan. Akşam eşim geldi. Diyor ki annem mutluluktan uçuyor havalara.

ben dün üfürükleyip aradım kaynanatörü. Duadan mıdır nedendir bilmem pek bir iyi konuştu laf sokmadan. Akşam eşim geldi. Diyor ki annem mutluluktan uçuyor havalara.

DuA her zaman yarar işe canım bundan sonra hep üfleyerek ara benCe

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…