valla sevinccim benim simdiki aklim olsa birak yaptigi haksizliklara karsi durmayi, hic gelmezdim yeminle
benimki de esya da degil ama gelin görmeye gelenlerin getirdigi altin ve parada yapti aynisini.. zaten getirenler de ayni cinstendi, pislikler ben malim ya da körüm ya görmücem, mutvaga gecmisler gizlice veriyorlar, allah belanizi versin sizin iki kurusluk takiniza kalmadim ben, ha ki insan yeni gelmis hele de gurbete, bi yakinlik bi sicaklik bekliyo ama nerdee... kaynana neki arkadaslari ne olsun.. siz o bi altini bana taksaniz, alacak kaynana zaten siz gidince geri alir ki, saklamanin ne alemi var??? ya da cikarin eline verin cesurca, ben bi gelinim zaten lafim para etmez, mutvak köselerinde cebine sIkIstIrmak da ne demek??? onlari da gec, benim kaynanam ac gözlü olmasa, der arkadaslarina, geline takin diye ya da cikarir kendi takar, ama nerdeeee, gelen iki parca seyi aldi da zengin mi oldu??? bugün, ben ona aldigim kazagi bile montumun altina sakladim ki evde yabancilar var hava atmis gibi olmasin onlar gidince veririm diye, o milletin yanina tencereleri sana alcam da, senin icin cagirdim da dedi ama sonra gercek yüzünü ortaya cikardi da ne oldu??? icimde azcik bi yeri varsa onu da yok ediyo haberi yok..
Bitiyorum onların şu laflarına bizi herkes sevdi bi sen sevemedin
Amaann haa dur sakin!!! kafa göz dalmaa boşverr değmezz inankii
Ben uzaktayım canım onlar yurt dışında ama kadının bi telefonu yetiyor
Gelir buraya tatile Biz İstanbuldayız eşimin mesleği dolayısıyla
Evimi otel gbi benide hizmetçi aşçı gezi rehberi gibi görür
AMa ben yinede dua ediyorum hergün ki bunlar benden uzakta diyee
neyse en önemli konumuz isee..
Biz evlenince farklı şehirde yaşıycaz..
Düğünden sonra gitmeyin diyolar biz evi boşaltalım siz bizde kalın diyolar..
Ve nişanlımla biz gitmek istiyoruz ama çok ısrar ediyolar..
Nedenide apaçık ortada benden ilk geceden sonra şey çarşaf istiycekler besbelli yani konusu geçmedi ama bu kadar ısrar o yüzdendir..
Ve ben aslaaaaa göstermem.. kavgalar şimdiden gözüküyo bize yani..
:18:
iyiki uzaktalar canım:18::18: yoksa valla
düşünemiyorum bilem :18::18:
ne diyebilirim onlara gitmek istediğime dair?
Aslında çok şey söylenebilir ama arada sorunlar çıkmadan halletmek istiyorum..
Nasıl bişeyleer söylemeliyim?
Nişanlım annesine ben gidicem demiş.
Annesi bana geldi X gidicem diyo onada kızdım kızım ya 2 gün evi hazırlarız biz sizin için dedi
ben bişey diyemem X gidicem diyo dedim ama yok yok gidilmez dedi.
Ya sinir oluyorum utanmadan kendi yataklarını bana hazırlıcaklar..
Gurur kırıcı bişey evet ya en özel günüm o gün benim..
Onlar gelicek tedirgin olucam sabaha kadar..
selam kızlar ben yeni katıldım aranıza. valla en iyi kaynana uzakta olan kaynana aman aman diyorum başkada bişi demiyorum
Nisanlin ailesini ikna edemezse sayet, o evde onunla beraber olamayacagini soyle.
Hemen ikna eder ondan sonra:))
Teşekkür ederim kızlar
hiç bir sorun olmasa bile ben o gün o evde kalsam sabahın köründe yine sülale toplancak işin yoksa o düğün yorgunluğuyla hizmet et..
herkes yüzüne sırıta sırıta baksın sonra halası gelsin benden o çarşafı istesin..olduu..
Neyse ki nişanlımda gitmek istiyo ertesi gün girmesi gereken çok önemli sınavı var ama girmemeyide göze aldı o evde hayatta olmaz
Eminim oğluna dicek çekindiğiniz bişeymi var şüphelendiiriyosunuz diye..
İstedikleri kadar şüphelensinler ben o gün kalmıycam orda..
benim kaynana sağolsun bir çöpünü görmedim bu güne kadar hediye, anneler gününde cep telefonu istermiş, bi ara alsam mı diye düşündüm de şu msjdan sonra caydm, bide telefonla tacizlerine katlanamam sanırım
alma sakın
hoş benimkide kendine ne kadar anneler günü hediyesi aldıysam
hepsini kızının çeyizine vermişmini ev aletleri felan almıştım
kayve makinası kattle vs. hepsi görümcemin çeyizinde çıktı meydana
sewinnc bende aynen senin gibi ailemi, dostlarımı ( bir çoğu bana hala kızgın) kariyerimi, şirketimi, kısaca bütün hayatımı
yaşadığım başkentte bırakıp bir o kadar küçük ve sosyal açıdan oldukça farklı bir şehire geldim. Hayatımı sıfırladım 3.5 sene oldu hala alışamadım. ...
evet cnm aynen.bnmde görümcem yok ama yerine eltimin kızı var babanne bakıyo.bizde bohçalık ne koyduysak hepsini onun çeyize..daha 11 yaşında kız.yada kaynım ikinciye evlenirse onun olcak..onun için anlarım seni
sevinçcim kendimce kaynanaya kızıp kocaya sarmamanın yeni bi yolunu keşfettim, genelde eve eşimden önce geliyorum, kaynanama sinirlenince eve not bıraktım dışarıya çıkıyorum diye çünkü eşimin sesini duysam kesin kavga ederdim , arabayı almadım yürüdüm ki öfkem dinsin diye, sinemaya gittim tek başıma, sonra yemek yedim, kahvemi içtim sakinleşip kocaya telefon açtım şurdayım beni alırmısın diye, sanırım oda memnun bu durumdan ki soru sormadı, sen çocukla yapabilirmisin bilmiyorum ama denemeye değer diye düşünüyorum.
bn size demedimmi.bugün biz gitmedik.şimdi telefon etti sevgili kayınvalideciğim ve ev halkı geliyolarmış.rahat yok.birde torun bekliyolar bizden.hangi ara yapcaz bilmem..
kızlar o kdar dolmuskı okuyamadım hepsini ne yapıyorsunuz dün kayınvalidem ve eşimin dayıları cocukları geldi oturmaya cok güzel geçti ama cokkkk yoruldum hiç oturmadımmm ogleden sonra haber verdıler tabı esımın yıgenıde bendeydı oglene kadar yattık sonra haber gelınce hazırlık fılan derken hepsi işte baya bir ayakda kaldımm bugunde gezdık dolastık moralım bozuk tartıstık üff sudan sebepler aslındada ne bilim çok bağırdı eşim söylene söylene gitti şu an telefonumu kapattım bende sinirimi cok bozdu arasında merak etsin tabi ararsa :44:
canım yaaa bendede kaç gündür misafir vardıöldüm bittim
bugünde evimi temizledim
neden tartıştırnız kii:26::26:
baya yoruuldum ama değdi ılk defa evıme geldıler o yüzden güzeldi hizmet etmek yeni gelin olarak . . . Tartışma sebebimiz yiğenini bırlıkte bırakıcaktık 1 saat önce onların mahalleden biride hastanede yatıyor , ben sızı bırakırım dedi hastaneye ugrarım motorla dedi zaten metroda hastanenın orada bende zaten hastane metro aynı yerde bırlıkte gıderız git gel olmaz dedim . sinirlendi ilk önce anlamıyorum her yere tek gıtmenı dedım oda anlama dedi aklına illa şeytanlık gelsin dedı bende şeytan sensın dedım. sonra yemegımızı yedık . gelmıcem demıstım sonra gıttım üstümü değiştirırken cagırdım hava sogudu bunu gıyınım dedı (ona göstermzsem olmaz) geldı sonra ben kızmıstım ama gectı sarıldık fılan gulduk sonra tamamen hazırlandım , cantamı aldım hadi kalkın dedım bana dediği su oldu metrodan bırakırız sonra gerı donerız bosuna asagı ınmeyelım dedı in cık olmasın dedı . Ben hastaneye birlikte gıdelım demeden once plan öyle degıldı bızı bırakıp kaynanama sonra kendısı hastaneye gıdecektı ben oyle dedıkten sonra fıkrı degıstı yıgenının yanında tartıstık ustumu degıstım istemıyorum gelmıcem dedim bagırdı çagırdı gitti ! arkasından hiç brsey demedımtelefnumu da kapattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?