Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

kız onlar tembihlidir o yüzden mutfak köşelerinde vermişlerdir
görgüsüz kızım bunlar aç gözlüler ne yaparsan yap gözleri doymaz

iyiki uzaktalar canım:18::18: yoksa valla
düşünemiyorum bilem :18::18:

:18::18: burda iş nişanlına düşüyor canım
hangi devirde yaşıyoruz yaaa
eğer gerçekten nişanlında istiyorsa gidin
üstelik o özel geceyi evinizde geçirseniz daha güzel olur

evine git o günü evinde gecir hayret bişe haaa
ben çarşafı yollarım dersin şaka şaka
bence diret canım hem yolun çok başındasın
bak burda kaç tane insan senin zamanındayken yaptıklarından katlandıklarından bin pişman
bu arada o kadar hizmetçilik yapma derim sonuçta yaranamazsın
üzgünüm ama gerçek bu sende zamanla göreceksin zaten :18:

şüphelenmekmi töbe töbe
kız bişe derlerse nişanlın ağızlarının payını versin alla alla
kaçıncı yüzyıldayız ayol amaaann
iyi eve bekçi bırakmıyorlar salonda beklemeye

alma sakın
hoş benimkide kendine ne kadar anneler günü hediyesi aldıysam
hepsini kızının çeyizine vermiş mini ev aletleri felan almıştım
kayve makinası kattle vs. hepsi görümcemin çeyizinde çıktı meydana

evet cnm aynen.bnmde görümcem yok ama yerine eltimin kızı var babanne bakıyo.bizde bohçalık ne koyduysak hepsini onun çeyize..daha 11 yaşında kız.yada kaynım ikinciye evlenirse onun olcak..onun için anlarım seni

canım ben 6 senede alışamadım valla 1 tane arkadaşım var onunlada çok görüşemeyiz Allah kolaylık versin canım sanada işin zormuş
umarım bebeğin şansıyla gelir nasıl tebrik etmez yaa delimi nee sanki komşusu hamile o bile tebrik edilir

çok sinir bozucu bişe bu şimdi içimde hiç bir şey alasım gelmiyor

süpermiş vallaaaa merak etme yanyana otururken bende yapardım oğlanı atardım bebek arabasına
gezerdik bir yerlerde otururdum sakinleşirdim ama kociş ölürdü meraktan bu kadın nerde diye

bn size demedimmi.bugün biz gitmedik.şimdi telefon etti sevgili kayınvalideciğim ve ev halkı geliyolarmış.rahat yok.birde torun bekliyolar bizden.hangi ara yapcaz bilmem..

:18::18: abbooowwwww ya pazar pazar bırakında herkes işine gücüne baksın yaw

kızlar o kdar dolmuskı okuyamadım hepsini ne yapıyorsunuz dün kayınvalidem ve eşimin dayıları cocukları geldi oturmaya cok güzel geçti ama cokkkk yoruldum hiç oturmadımmm ogleden sonra haber verdıler tabı esımın yıgenıde bendeydı oglene kadar yattık sonra haber gelınce hazırlık fılan derken hepsi işte baya bir ayakda kaldımm bugunde gezdık dolastık moralım bozuk tartıstık üff sudan sebepler aslındada ne bilim çok bağırdı eşim söylene söylene gitti şu an telefonumu kapattım bende sinirimi cok bozdu arasında merak etsin tabi ararsa :44:

canım yaaa bendede kaç gündür misafir vardı öldüm bittim
bugünde evimi temizledim
neden tartıştırnız kii:26::26:

canım yaaa bendede kaç gündür misafir vardı öldüm bittim
bugünde evimi temizledim
neden tartıştırnız kii:26::26:

baya yoruuldum ama değdi ılk defa evıme geldıler o yüzden güzeldi hizmet etmek yeni gelin olarak . . . Tartışma sebebimiz yiğenini bırlıkte bırakıcaktık 1 saat önce onların mahalleden biride hastanede yatıyor , ben sızı bırakırım dedi hastaneye ugrarım motorla dedi zaten metroda hastanenın orada bende zaten hastane metro aynı yerde bırlıkte gıderız git gel olmaz dedim . sinirlendi ilk önce anlamıyorum her yere tek gıtmenı dedım oda anlama dedi aklına illa şeytanlık gelsin dedı bende şeytan sensın dedım. sonra yemegımızı yedık . gelmıcem demıstım sonra gıttım üstümü değiştirırken cagırdım hava sogudu bunu gıyınım dedı (ona göstermzsem olmaz) geldı sonra ben kızmıstım ama gectı sarıldık fılan gulduk sonra tamamen hazırlandım , cantamı aldım hadi kalkın dedım bana dediği su oldu metrodan bırakırız sonra gerı donerız bosuna asagı ınmeyelım dedı in cık olmasın dedı . Ben hastaneye birlikte gıdelım demeden once plan öyle degıldı bızı bırakıp kaynanama sonra kendısı hastaneye gıdecektı ben oyle dedıkten sonra fıkrı degıstı yıgenının yanında tartıstık ustumu degıstım istemıyorum gelmıcem dedim bagırdı çagırdı gitti ! arkasından hiç brsey demedım telefnumu da kapattım

canım benim yaaaa bunamı üzülüyon kızzzz
durduk yere tartışmışsınız daha yenisiniz ya böyle saçma şeylere tartışırsınız işte
tartışacak bişe bulamayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…