Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

canım hayırlısı hiç korkma bişe olmaz ilaçlardan felan belki gerek bile duymaz ilaca tahlil felan yapar ama hormon tahlilleri için adetli gitmen lazım 3. günü :26:

3 gunu yapmıstım cnm 2 ay once tekrar gttm dok gerek yok daha onceko sonucunu bakayım ddedı:26: yanıma alcm ıste onu

:18::18: abbooowwwww ya pazar pazar bırakında herkes işine gücüne baksın yaw

cnm daha şimdi gittiler hemen girdim siteye.inanırmısınız böle bağıra bağıra ağlayasım var.bu kadın beni ya felç etcek yada kökten öldürcek.Allahım hepimize sabır versin.

Son düzenleme:
Benim kv biz nişanlıyken bir gün onlardaydık.
Eşim abisiyle telde görüşüyordu.Abisi o zamanlar yurtdışında çalışıyordu.
Eşim nişanlım burda falan dedi. Abiside öylemiiii annemden benim paradan alın pideciye gidin. Ben ısmarlıyorum demişti.
Eşimde annesine abim pide ısmarlayacakmış, böyle böyle dedi.
Kv olacak cadı da ""veremem benim oğlum orlarda çalışsın siz yiyin" demişti. Tabi o zmanlar cahildim. Bir pidenin lafını eden bir kadın. Şimdinin parasıyla 20 TL diyelim. 20 TL ile mi oğlunun parasını yicez. Aradan kaç. sene geçti halen unutamam.

Kayınpeder aksine melektir. Adam öl dese ölürüm. Yedirsin içirsin giydirsin.
Bize gelince gider markete çikolatasından tut yağına kadar adan zye herşeyi alır. Çikolatayı çok severim diye her Allah'ın günü gider bir paket çikolata alır.
Birgün kaynana geldi yine markete gidelim dedi. İyi gittik. ne lazımsa al dedi. sevmem bende başkası bişey alacağı zaman rahat alışveriş yapamam. Neyse tam bişeye bakıyoruz aaaa ne kadar pahalı bizim memlekette şu kadar, bilmem ne. E kadın burası İstanbul sen ufacık yerde yaşıyorsun. Tabi bura pahalı olacak. Marketten cidden bi pirinç alıp çıkmıştım.

Bi kere yine gelmişti. Görümcesi de İstanbul'da illa onlar çağırdı gelin diye eşimde şehir dışındaydı. bende ben gelemem evim dışında kalmayı sevmem dedim. Oda annenlerde kalıyorsun ama demişti. bende annemlerle ne başkasını nede kendini bir tutma dedim. Neyse bu gitti. Gittiğindede kızım diş çıkarıyordu. Kusuyor diye hastaneye götürdüm. Duymuş bu oğlu demiştir. Her şeyi anlatır anasıgile. Neyse dedi ki cebimde kartım kalmış lazım olursa kullan dedi. Kendi annemlerle yakın oturuyorum onlar tüm hastane paralarını falan verdi. Neyse akşam kızım yine kötüleşir diye eşime dedim annen kartı kullan dedi dedim. Oda ne kadar varki, olmazsa ben göndereyim. Önce kartın limitini öğrenip bakayım dedi. Sormuş 6 tl varmış. kendide takip eder. Bilir kaynana. Neyse ertesi gün geldi. Annem babam var. Onların yanında diyorki, bi daha lazım olursa illa hastane değil market falan çekinme al istediğin kadar kullan demezmi. 6 TL ile neler yapılmaz ki. Maksat aileme bak destek oluyor desinler.Ama bozmadım yine.

Aslında iyi hoştur ama çok boş konuşur. Kendi yiğenleri bile ararlar beni teyzem çok dengesiz ve lüzumsuzdur derler.
Ama oğlu halen bunu anlayamamıştır o başka.

canım çok geçmiş olsun nasıl oldu acaba
nişana gittimi kız :26::26:

günaydın canım iğneyi yedi geldi kötüydü ama arkadaşlarıma söz verdim dedi ve sabah 6,30 da gitti
bende ondan sonra uyayamadım bi pazarım var ondada erkenden uyandım işte
sonra kahvaltı temizlik falan 12,30da görümceme geçtik...
bizimki kızı çalışıyor ya geceden dolma şarmış sabah pişirdi giderken götürdük kızına
ben yine iyilik sende kalsın efsun dedim görümcemin makinede çamaşırı vardı aldım balkonuna astım
servisine yardım ettim... bi pazar daha böyle geçti gitti...

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrr.
Ben hafta sonu eve yatmadan yatmaya uğradım sadece eşimle beraber sabah çıktık gece geldik eve pazarda öğlene kadar yattık oh valla evdekiler de çatladı tabi.oğlunun yanında birşey diyemedi bugün lafları sokar bana

GÜNAYDIN CANIM ne güsel dinlendin yani bende sanki hafta içi erkenden kalktım dün
garanti canım gelir bugün laflar...

Son düzenleme:

Ayyy Allah sabır versin sizlere kızlar.Kayınvalide yanında olmak gerçekten zor.Biz aynı semtte oturuyruz ama 2haftada bir gidiyoruz.2-3 saat oturup geliyoruz.O sürede bile çatlıyorum sıkıntıdan.Becerebilsem dantel falan götüreceğim,sırf dikkatimi ona verip;muhabbet etmemek için ama onuda beceremiyorum.Her gidişimizde saçma sapan bir diziyi izlemek zorunda kalıyorum.Konu açmıyorum bile soru sorarsa güleryüzle cevap veriyorum o kadar.Laf sokarsa bende ona sokuyorum şen şakrak.
9.aydayız 3 kere yemeğe çağırdım henüz.Eşime çağırayım diyorum, biz oraya gidelim diyor.Hiiiiiiç üstelemiyorum.Umrumda olmaz.Başkası olsa ayıp olur ,olmaz öyle şey diye diretir en az ayda bir çağırırdım.Şimdi benden uzak olsunlar,Mısır'a sultan olsunlar.

slm arkadaşlar bende k.valideme yakın olduğum için arada pürüzler oluyor tabi normalde iyiyizdir ama bazen sorunlarda oluyor işte..dün bunlardan biri yaşandı..ben dün yani pazar günü çalıştığım için temizlik yaptım çamaşır bulaşık yer köşe silip süpürme...vs işte ben bu işlerin arasında iken k.validem eşimi aradı ve beni istedi bana dediki "bana misafir geliyor" bende kim dedim şu şu dedi işte (2 kişi yani) sonra kızarmış tavuk alacağım sende pirinç pilavı yaparsın dedi..bende anne benim biraz işim var dedim oda şimdi değil sonra zaten ben seni ararım haber veririm dedi..yani kızlar k.validem evde ve ben iş arasında ona pilav yapıp gönderdim..neymiş pirinç için dışarıya çıkmıyım dedi sizce normal bir durum mu bu benmi abartıyorum..yani zor birşeymi pirinç alması 5 dk almaz..benim tanıdığım k.valide dışarıya çıkmaya üşenmezde kendini yormak istemiyor uğraşmak istemiyor kısaca..ama o işin arasında bana yaptırıyor ya ne diyeyim bilemiyorum.eşime söyledim bana "sizin aranızda ki mesele ben karışmam diyor" sizce normalmi ben mi abartıp sinir oluyorum????????

Son düzenleme:

slm canım ilk defa mı oluyor bu yoksa hep mi böyle yapıyor? söyleyiş tarzı nasıldı ?
belkide senin pilavın güzel oluyordur diye sana yaptırmış olabilir canım
bence fazla abartmaya gerek yok acaba yaparmı diye denemişte olabilir ilk defaysa

Ben bu kadar iyi niyetli bakamıyorum işte.Belki yazçiçeği çok güzel pilav yapıyordur bilemeyiz ama benim bildiğim bunun için bütün bir tavuğun haşlandığı tavuksuyu lazım.Ben evde derisiz parça tavuklarla denedim,bulyonlarla denedim yok,güzel olmuyor.Üzerinede tereyağ.Hıııııııımh! O yüzden kayınvalide resmen işten kaçmak için istemiş bunu.Bakalım o an evde bu malzemeler var mı?Yada yazçiçeği ev işi yapıyorum demiş,müsait değil böyle emrivaki yapılmaz.Ben olsam" bende de pirinç yok anne,zaten şuan işim var ilgilenemem" derdim.Kayınvalide ne kadar küserse küssün.

olayı ve kk aralarındaki muhabbeti tam bilemediğim için iyimser bakmak istedim canım
art niyet vardır belki ama yazçiceği gelsinde bakıcaz artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…