hosbulduk cnm ya yarın dok gıdecem ya hazrlydm eskı sonuclarımı
canım hayırlısı hiç korkma bişe olmaz ilaçlardan felan belki gerek bile duymaz ilaca tahlil felan yapar ama hormon tahlilleri için adetli gitmen lazım 3. günü :26:
:18::18: abbooowwwww ya pazar pazar bırakında herkes işine gücüne baksın yaw
Nisanlin ailesini ikna edemezse sayet, o evde onunla beraber olamayacagini soyle.
Hemen ikna eder ondan sonra:))
canım çok geçmiş olsun nasıl oldu acaba
nişana gittimi kız :26::26:
Benim kv biz nişanlıyken bir gün onlardaydık.
Eşim abisiyle telde görüşüyordu.Abisi o zamanlar yurtdışında çalışıyordu.
Eşim nişanlım burda falan dedi. Abiside öylemiiii annemden benim paradan alın pideciye gidin. Ben ısmarlıyorum demişti.
unutulmuyor canım yıllar geçsede malesef... benim kayınpederimde çok severdi Allah rahmet eylesin daha kimse bilmiyorken bana yüzük almıştı yıllar önce düğünümüzde eşim taktı babam senin için almıştı diye
benimkide dengesiz lafının nereye gittiğine bakmaz
hafız olan bir kadına sırf hoş muhabbeti var her ortama ayak uydurabiliyor diye
ben senin kadar cıvık olamam diyen birini siz düşünün işte...
günaydın kızlarrr.
Ben hafta sonu eve yatmadan yatmaya uğradım sadece eşimle beraber sabah çıktık gece geldik eve pazarda öğlene kadar yattık oh valla evdekiler de çatladı tabi.oğlunun yanında birşey diyemedi bugün lafları sokar bana
Günaydın kızlarrr.
Ben hafta sonu eve yatmadan yatmaya uğradım sadece eşimle beraber sabah çıktık gece geldik eve pazarda öğlene kadar yattık oh valla evdekiler de çatladı tabi.oğlunun yanında birşey diyemedi bugün lafları sokar bana
slm arkadaşlar bende k.valideme yakın olduğum için arada pürüzler oluyor tabi normalde iyiyizdir ama bazen sorunlarda oluyor işte..dün bunlardan biri yaşandı..ben dün yani pazar günü çalıştığım için temizlik yaptım çamaşır bulaşık yer köşe silip süpürme...vs işte ben bu işlerin arasında iken k.validem eşimi aradı ve beni istedi bana dediki "bana misafir geliyor" bende kim dedim şu şu dedi işte (2 kişi yani) sonra kızarmış tavuk alacağım sende pirinç pilavı yaparsın dedi..bende anne benim biraz işim var dedim oda şimdi değil sonra zaten ben seni ararım haber veririm dedi..yani kızlar k.validem evde ve ben iş arasında ona pilav yapıp gönderdim..neymiş pirinç için dışarıya çıkmıyım dedi sizce normal bir durum mu bu benmi abartıyorum..yani zor birşeymi pirinç alması 5 dk almaz..benim tanıdığım k.valide dışarıya çıkmaya üşenmezde kendini yormak istemiyor uğraşmak istemiyor kısaca..ama o işin arasında bana yaptırıyor ya ne diyeyim bilemiyorum.eşime söyledim bana "sizin aranızda ki mesele ben karışmam diyor" sizce normalmi ben mi abartıp sinir oluyorum????????
slm canım ilk defa mı oluyor bu yoksa hep mi böyle yapıyor? söyleyiş tarzı nasıldı ?
belkide senin pilavın güzel oluyordur diye sana yaptırmış olabilir canım
bence fazla abartmaya gerek yok acaba yaparmı diye denemişte olabilir ilk defaysa
ben bu kadar iyi niyetli bakamıyorum işte.belki yazçiçeği çok güzel pilav yapıyordur bilemeyiz ama benim bildiğim bunun için bütün bir tavuğun haşlandığı tavuksuyu lazım.ben evde derisiz parça tavuklarla denedim,bulyonlarla denedim yok,güzel olmuyor.üzerinede tereyağ.hıııııııımh!O yüzden kayınvalide resmen işten kaçmak için istemiş bunu.bakalım o an evde bu malzemeler var mı?yada yazçiçeği ev işi yapıyorum demiş,müsait değil böyle emrivaki yapılmaz.ben olsam" bende de pirinç yok anne,zaten şuan işim var ilgilenemem" derdim.kayınvalide ne kadar küserse küssün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?