Bu çarşaf olayı hala mi var allahım yarabbım ya hang cagdayız :) niye kız olmasan olmayacakmıymıs ki uyuz olurum böyle şeylere ya . ayrıca kv ne mi düşmüş bu durum cok komık ya . bazılarında kanama bıle olmuyor bende olmadı peçeteyı surmesem görmicektım bile kanı aa ben kız degılmıyım dıycem cock komık ınsanlar henuz kendılerını bıle gelıstırememısler , kız olupda her haltı yıyenlere ne demelı sinir oluyorum yaaa. . . tertemız kız mı olcaklar o zaman .böyle bir sey için benı kabul etmeyecek ınsanlada hayatta evlenmezdim , ben hata yapmıssamda kendı namusumun bekcısıyım bir baskası benım namusumun bekcısı degıl . ogullarına hiç sormazlar zaten bugune kadar yaptıklarını işin trajikomik olan kısmıda o zaman ogulları her haltı yerler
hmmsıkma canını o sana laf sokarsa tatlı tatlı sende sok en güzeli bu ben artık öyle yapıyorum
gülümseyerek
bakıyorumda iyimserlik bir anda gitmiş
ama çok haklısın canım her boku yiyipte bir o işi yapmayanlar çokmu namuslu değilmi
bence namus insanın kafasında iki bacağının arasında değil
ahahaha iyi yapmışsın kızarada lafı yapıştırıcan böyle bazıları da hakedıyo hee
siz farklı mı yapcaksınzı nası yapcaksınzıdie mereklara düşmüştür belki eheueheu
ahahaha iyi yapmışsın kızarada lafı yapıştırıcan böyle bazıları da hakedıyo hee
siz farklı mı yapcaksınzı nası yapcaksınzıdie mereklara düşmüştür belki eheueheu
Haha.İşin kötüsü reelde de o durumdayım.Doktora gidecektim 3.gün hormon tahlili için pazara denk geldi.Bugünde 4.gün diye gitmedim.Gece için kocişe acıyorum zaten gerginim üstüne onlar,kayınvalide birşey demese de kaynımın "ihanet"sözleri (söylediklerini yazmıştım okudunuz mu bilmiyorum ama) üzerine ilk defa yüz yüze geleceğiz.Acayip nefret dolu içim.Kendimi tutamayıp ona da laf sokarsam kötü olur.O annesi gibi dumur olacak bir tip değil.Gayet zeki laf soktuğumu anlar iyice bozuşuruz.Ayırmak için elinden geleni de yapar.Eşim zaten tapıyo abisine.Elimde olsa o abiyi
tesekkur ederım sevınccım bu arada gece sacma sapan ruyalar gordum yav
evet bugun cok ıyımserım cıdden neden bılmıyorum ki hhahahah bu arda adet belırtılerim gelmeye basladı üff ya ama gögüs agrısı hamılelık belırtısıde oluyormus anlayamazmısız ya uff
Sağol canım.Ben 3 aydır yapıyorum zaten bunu.Çok düşünceli (!) davranıyorum kayınvalideme,iyiliği için (!) neler söylüyorum neler
Laf sokmalardan kurtuldum ama insan yinede giderken geriliyor.Düşman saflarına ziyaret gibi.:18::18::18:
Ben bugün"Kaynanayı ne yapmalı,kaynar kazana atmalı,yandım gelin dedikçe ,altına odun sokmalı" modundayım, o yüzden senin gibi iyimser olamıyorum tatlım.
Bugün ona gitme günümüz de.Akşam eşim gidelim der mi,demez mi bilmiyorum.15günü geçtik,büyük ihtimalle gideceğiz.Onun stresi sardı beni.
ne gördün kız kocişle arayı düzelttin yazmıyon bile nasıl düzeldiğini
canım erken hamilelik belirtileri adet belirtileri gibi oluyor hakkında hayırlısı canım
söyleyiş tarzı panikti biraz çünkü misafir gelince eli ayağına dolanır.pirinç pilavınıda yapmayı çok beceremez.o nedenle genelde hep bana yaptırır pilavı..yani genelde istediği birşey bu ilk kez değil de benim takıldığım nokta ben o iş arasındayken bana yaptırması..slm canım ilk defa mı oluyor bu yoksa hep mi böyle yapıyor? söyleyiş tarzı nasıldı ?
belkide senin pilavın güzel oluyordur diye sana yaptırmış olabilir canım
bence fazla abartmaya gerek yok acaba yaparmı diye denemişte olabilir ilk defaysa
işte haklısın,çünkü pilavın ayarını tutturmak zordur oda uğraşmak istemediği için bana yaptırıyor ki yaparmısın dediğinde işim var dedim ama şimdi değil sonra dedi sanki ne fark ediyorsa aradığında beni yine işim bitmemişti yani...Ben bu kadar iyi niyetli bakamıyorum işte.Belki yazçiçeği çok güzel pilav yapıyordur bilemeyiz ama benim bildiğim bunun için bütün bir tavuğun haşlandığı tavuksuyu lazım.Ben evde derisiz parça tavuklarla denedim,bulyonlarla denedim yok,güzel olmuyor.Üzerinede tereyağ.Hıııııııımh!O yüzden kayınvalide resmen işten kaçmak için istemiş bunu.Bakalım o an evde bu malzemeler var mı?Yada yazçiçeği ev işi yapıyorum demiş,müsait değil böyle emrivaki yapılmaz.Ben olsam" bende de pirinç yok anne,zaten şuan işim var ilgilenemem" derdim.Kayınvalide ne kadar küserse küssün.
olayı ve kk aralarındaki muhabbeti tam bilemediğim için iyimser bakmak istedim canım
art niyet vardır belki ama yazçiceği gelsinde bakıcaz artık
canım en güzel takdik ne biliyormusun hiiiç oralı bile olma resmen sallamayokmuş gibi davran o zaten çıldırır bişe yapmana gerek bilem kalmaz
bişe dersen önemsemiş olursun o olayı sallamamış gibi davran kocanlada iyi mutlu ol ohhh çatlasınlar patlasınlarrr
nasıl duzelttım yıgenını bırakıp geldıgınde özür dıledı ben tabı uzuntuden agladım öyle düzeldi işte aynı yataga gırınce bitiyor sinir sıcaklıktan dolayı
söyleyiş tarzı panikti biraz çünkü misafir gelince eli ayağına dolanır.pirinç pilavınıda yapmayı çok beceremez.o nedenle genelde hep bana yaptırır pilavı..yani genelde istediği birşey bu ilk kez değil de benim takıldığım nokta ben o iş arasındayken bana yaptırması..
işte haklısın,çünkü pilavın ayarını tutturmak zordur oda uğraşmak istemediği için bana yaptırıyor ki yaparmısın dediğinde işim var dedim ama şimdi değil sonra dedi sanki ne fark ediyorsa aradığında beni yine işim bitmemişti yani...
küsgünlüğün sebebine göre değişiyor eğer anası yüzünden kavga ettiysek o aynı yatak sıcaklık olayı fıssssssss tam aksine dahada fena oluyorum yanımda kıpır kıpır ettikçe yastığı suratına geçiresim geliyor ama sebepo başkaysa zaten kedi gibi ben gidip kolunun altın giriyorumkızgınlığım gidiyor oyyyy canım benim bak içim kıpırdadı şimdik gördün mü müşteri ile yemeğe gitti gelsinde sarılam kocişime (bu arada biz kocişle birlikte çalışıyoruz amcasınıbn iş yerinde ben muhasebe o da mal alım satım işine bakıyor bu arada payton olan amcada kaynanamda farksız sağolsun her halta burnunu sokar kaynana 1 değil 2 bende heheheh oda nasibini alır her zaman gazabıma uğramıştır bi kaç kez garibim)....
Tatlım ben zaten onunla muhabbete girmem hiç.Nasılsın ,iyi misin o kadar yani.Geçen sefer gittiğimizde yemek masasına oturacağız.Ben eşime yer göstererk "sen yanıma otur "dedim.Bana "hope sen buraya gelde ben kardeşimin yanına oturayım yüzünü göremedim ne zamandır "dedi.Beni eşimin karşısına geçirdi.Bende gülerek "yüzü görmek için yan yana değil karşılıklı oturulur buradan daha iyi görünüyor "dedim.Mesele yer değil aslında.Adam benim kardeşine hükmetmemden rahatsız.Ben yer gösterdim ya benim yerime o insiyatifi eline alacak güç savaşı gibi.Yoksa 45 yaşında adam sofrada kim nereye oturmuş karışır mı yada karı kocayı ayırır mı masada?Otur yemeğini ye işte,yemek haricinde zaten sohbet ediyorsunuz size engel olan mı var?Küçük şeyler belki ama insanın gözüne batıyor.Gıcık adam evlensede kurtulsak ama nerdeeeeee
nasıl duzelttım yıgenını bırakıp geldıgınde özür dıledı ben tabı uzuntuden agladım öyle düzeldi işte aynı yataga gırınce bitiyor sinir sıcaklıktan dolayı
Tatlım ben zaten onunla muhabbete girmem hiç.Nasılsın ,iyi misin o kadar yani.Geçen sefer gittiğimizde yemek masasına oturacağız.Ben eşime yer göstererk "sen yanıma otur "dedim.Bana "hope sen buraya gelde ben kardeşimin yanına oturayım yüzünü göremedim ne zamandır "dedi.Beni eşimin karşısına geçirdi.Bende gülerek "yüzü görmek için yan yana değil karşılıklı oturulur buradan daha iyi görünüyor "dedim.Mesele yer değil aslında.Adam benim kardeşine hükmetmemden rahatsız.Ben yer gösterdim ya benim yerime o insiyatifi eline alacak güç savaşı gibi.Yoksa 45 yaşında adam sofrada kim nereye oturmuş karışır mı yada karı kocayı ayırır mı masada?Otur yemeğini ye işte,yemek haricinde zaten sohbet ediyorsunuz size engel olan mı var?Küçük şeyler belki ama insanın gözüne batıyor.Gıcık adam evlensede kurtulsak ama nerdeeeeee
kesin onu merak etmiştir canım... yada biz acemiyiz o usta olmuş ya artık bize taktik vermeyimi planladı ne yaptı
ayyy sabah sabah çok güldüm haaaa hangi model diye merak etti zaaaarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?