Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

bakıyorumda iyimserlik bir anda gitmiş
ama çok haklısın canım her boku yiyipte bir o işi yapmayanlar çokmu namuslu değilmi
bence namus insanın kafasında iki bacağının arasında değil

bakıyorumda iyimserlik bir anda gitmiş
ama çok haklısın canım her boku yiyipte bir o işi yapmayanlar çokmu namuslu değilmi
bence namus insanın kafasında iki bacağının arasında değil

napım canım bır anlık gitti ya cok sınırlenıyorum bu olaya ya o yüzden giti herhalde

ahahaha iyi yapmışsın kız arada lafı yapıştırıcan böyle bazıları da hakedıyo hee

siz farklı mı yapcaksınzı nası yapcaksınzıdie mereklara düşmüştür belki eheueheu

ayyy sabah sabah çok güldüm haaaa hangi model diye merak etti zaaaarrr

ahahaha iyi yapmışsın kız arada lafı yapıştırıcan böyle bazıları da hakedıyo hee

siz farklı mı yapcaksınzı nası yapcaksınzıdie mereklara düşmüştür belki eheueheu

kesin onu merak etmiştir canım... yada biz acemiyiz o usta olmuş ya artık bize taktik vermeyimi planladı ne yaptı

canım en güzel takdik ne biliyormusun hiiiç oralı bile olma resmen sallama yokmuş gibi davran o zaten çıldırır bişe yapmana gerek bilem kalmaz
bişe dersen önemsemiş olursun o olayı sallamamış gibi davran kocanlada iyi mutlu ol ohhh çatlasınlar patlasınlarrr

tesekkur ederım sevınccım bu arada gece sacma sapan ruyalar gordum yav

ne gördün kız kocişle arayı düzelttin yazmıyon bile nasıl düzeldiğini

evet bugun cok ıyımserım cıdden neden bılmıyorum ki hhahahah bu arda adet belırtılerim gelmeye basladı üff ya ama gögüs agrısı hamılelık belırtısıde oluyormus anlayamazmısız ya uff

canım erken hamilelik belirtileri adet belirtileri gibi oluyor hakkında hayırlısı canım

:18::18:bende öyleydim bi ara nefret ederdim dönüşte kesin kocişle kavga ederdik annen şöyle yaptı annen böyle yaptı diye bittide kurtulduk

Allah yar ve yardımcın olsun büyük sabırlar diliyorum senin için

ne gördün kız kocişle arayı düzelttin yazmıyon bile nasıl düzeldiğini

canım erken hamilelik belirtileri adet belirtileri gibi oluyor hakkında hayırlısı canım

nasıl duzelttım yıgenını bırakıp geldıgınde özür dıledı ben tabı uzuntuden agladım öyle düzeldi işte aynı yataga gırınce bitiyor sinir sıcaklıktan dolayı

söyleyiş tarzı panikti biraz çünkü misafir gelince eli ayağına dolanır.pirinç pilavınıda yapmayı çok beceremez.o nedenle genelde hep bana yaptırır pilavı..yani genelde istediği birşey bu ilk kez değil de benim takıldığım nokta ben o iş arasındayken bana yaptırması..
işte haklısın,çünkü pilavın ayarını tutturmak zordur oda uğraşmak istemediği için bana yaptırıyor ki yaparmısın dediğinde işim var dedim ama şimdi değil sonra dedi sanki ne fark ediyorsa aradığında beni yine işim bitmemişti yani...
olayı ve kk aralarındaki muhabbeti tam bilemediğim için iyimser bakmak istedim canım
art niyet vardır belki ama yazçiceği gelsinde bakıcaz artık

Tatlım ben zaten onunla muhabbete girmem hiç.Nasılsın ,iyi misin o kadar yani.Geçen sefer gittiğimizde yemek masasına oturacağız.Ben eşime yer göstererk "sen yanıma otur "dedim.Bana "hope sen buraya gelde ben kardeşimin yanına oturayım yüzünü göremedim ne zamandır "dedi.Beni eşimin karşısına geçirdi.Bende gülerek "yüzü görmek için yan yana değil karşılıklı oturulur buradan daha iyi görünüyor "dedim.Mesele yer değil aslında.Adam benim kardeşine hükmetmemden rahatsız.Ben yer gösterdim ya benim yerime o insiyatifi eline alacak güç savaşı gibi.Yoksa 45 yaşında adam sofrada kim nereye oturmuş karışır mı yada karı kocayı ayırır mı masada?Otur yemeğini ye işte,yemek haricinde zaten sohbet ediyorsunuz size engel olan mı var?Küçük şeyler belki ama insanın gözüne batıyor.Gıcık adam evlensede kurtulsak ama nerdeeeeee

nasıl duzelttım yıgenını bırakıp geldıgınde özür dıledı ben tabı uzuntuden agladım öyle düzeldi işte aynı yataga gırınce bitiyor sinir sıcaklıktan dolayı

küsgünlüğün sebebine göre değişiyor eğer anası yüzünden kavga ettiysek o aynı yatak sıcaklık olayı fıssssssss tam aksine dahada fena oluyorum yanımda kıpır kıpır ettikçe yastığı suratına geçiresim geliyor ama sebepo başkaysa zaten kedi gibi ben gidip kolunun altın giriyorum kızgınlığım gidiyor oyyyy canım benim bak içim kıpırdadı şimdik gördün mü müşteri ile yemeğe gitti gelsinde sarılam kocişime (bu arada biz kocişle birlikte çalışıyoruz amcasınıbn iş yerinde ben muhasebe o da mal alım satım işine bakıyor bu arada payton olan amcada kaynanamda farksız sağolsun her halta burnunu sokar kaynana 1 değil 2 bende heheheh oda nasibini alır her zaman gazabıma uğramıştır bi kaç kez garibim)....

hahahaha bence onun tek sorunu becereksizliği sen ona balık verme bacım balık tutmayı öğret (çin atasözü ) bi gün gittiğinde deki anneciğim canım gel seyret ben sana öğreteceğim en az benim kadar güzel ve leziz pirinç pilavı yapacaksın de öğret yada özel misafiri geldiğinde pilav yapmaya mahkumsün şekerim....

küskünlüğün sebebı benim kıskanclıgım ama neysekı gectı kayınvalıdem olunca ondan cıkarmam ona soylenırmde fazla ılerı gıtmem o konuda ne bilim çok sınrılenıyorumherseye yaa uyuz oluyorum bu huyuma

sevsinler sıcaklığını

sen yinede gülücükler dağıt sallamıyormuş gibi görün

kesin onu merak etmiştir canım... yada biz acemiyiz o usta olmuş ya artık bize taktik vermeyimi planladı ne yaptı

eheueheu evet yaa taktik verebilir mesela :

"oğluum bak bacak omuza öle mı alınır hey allah ım

al sağdan al sağdan kızın bacanı kırcan hayvan herıf kızım sen de kasıntı durma az sal kendını rahat olun

yenıden cekıyoruzz ahauahauahauah "

ayyy sabah sabah çok güldüm haaaa hangi model diye merak etti zaaaarrr

tabii bu işler çeşit çeşit sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…