olayı ve kk aralarındaki muhabbeti tam bilemediğim için iyimser bakmak istedim canım
art niyet vardır belki ama yazçiceği gelsinde bakıcaz artık
kızlar abartmayın ya biraz emri vaki olmus fakat pilav dedıgınız nedir yaa allah aşkına yarım saatte tamam olan birşeyyy gerek yok böyle düşünmeye bencebugun çok iyimserim
ben bugün"kaynanayı ne yapmalı,kaynar kazana atmalı,yandım gelin dedikçe ,altına odun sokmalı" modundayım, o yüzden senin gibi iyimser olamıyorum tatlım.
Meraba kızlar bende bikaç sorunumu yaziyim..
Ben nişanlıyım şuanda 1,5 ay sonra düğünüm var..
nişanlımla 4 yıldır birlikteyiz ama ailesiyle 1 aydır tanışıyoruz..
Aslında çok çok iyiler annesi babası falan çok iyi davranır kızımız gibisin derler Allah bozmasın seni çok özledik gel artık diye telefon açıyolar sürekli..
3-4 gündür gitmiyorum çünkü..
En son gittiğimdeki yorgunluğu atamadım üstümden
ya bunlar bi toplanıyolar Allah sizi inandırsın ordu mübarek
Bir sürü halaları falan var.. hele bitanesi ailenin en sözü geçeni.. nişanlımın annesinin sözü geçmezoğlu üzerinde mesela.
O halasının sözü geçer v.s
Ben ne zaman gittiysem arkadaşlar hepsi otururlar ben hizmet ediyorum valla ben anne evinde görmedim ya
Yapma yapma diyolar ama oturmakta olmaz bi kere bi ordunun bulaşığını yıkamışım oturmuşum beş dk..
Halası hemen kalk kızım annen ne yapıyo bi bak bakalım dedi kalktım annesi mutfakta meyve hazırlıyomuş bana söylemeden bari girme dimi.. gerçi yazık annesi bana yaptırmamak için söylemiyo ama çok kötü hissettim o an kendimi..
Geçen gün en son misafirliğe götürdüler yüzlerini göremedim ya "aman aman insanın gelininin olması ne güzelmiş böyle hizmet ediyo" diyo hepsi birdeen..hizmetçi tutsalar ben daha karlığım valla onlara göre..
Zaten hiç bişey istemedim yazık nişanlıma olan oluyo..bana şunuda alalım diye ısrar ediyolar..e tamam madem diyorum ardından nişanlımı arıyolarmış para gönder bu da alıncak diye..
nişanlımda bana kızdı bunaldım valla isteme bişey diye..ben istemedim ki annesi ısrar etmişti..
Nişanlıma kesinlikle kızmıyorum haklı çocuk ya o mu yapmalı ailesimi..
neyse en önemli konumuz isee..
Biz evlenince farklı şehirde yaşıycaz..
Düğünden sonra gitmeyin diyolar biz evi boşaltalım siz bizde kalın diyolar..
Ve nişanlımla biz gitmek istiyoruz ama çok ısrar ediyolar..
Nedenide apaçık ortada benden ilk geceden sonra şey çarşaf istiycekler besbelli yani konusu geçmedi ama bu kadar ısrar o yüzdendir..
Ve ben aslaaaaa göstermem.. kavgalar şimdiden gözüküyo bize yani..
:18:
hayırdır canım yeni bişey mi oldu neden girdin o moda sen
ne diyebilirim onlara gitmek istediğime dair?
Aslında çok şey söylenebilir ama arada sorunlar çıkmadan halletmek istiyorum..
Nasıl bişeyleer söylemeliyim?
Nişanlım annesine ben gidicem demiş.
Annesi bana geldi X gidicem diyo onada kızdım kızım ya 2 gün evi hazırlarız biz sizin için dedi
ben bişey diyemem X gidicem diyo dedim ama yok yok gidilmez dedi.
Ya sinir oluyorum utanmadan kendi yataklarını bana hazırlıcaklar..
Gurur kırıcı bişey evet ya en özel günüm o gün benim..
Onlar gelicek tedirgin olucam sabaha kadar..
Mesajda düzenleme yapmıştım ama cevap yazmışsın bileKayınvalideye gitme günündeyim.Muayyen gün
allah sabır versin tatlım... hizmet konusunda yapacak bişi yok sen alıştırmışsın başta el elinin üzerinde torusaydın yada bi iş yaparken birilerini yardımcı çapırsaydın sana bunu yapamzlardu bu biiirr... ikincisi nişanlının halası da kim oluyo size söz geçiriyo yada nişanlına nişanlına sadece seninsözün geçmeli sanada nişanlının kimseyi takmanyın... nişanlına aile olacağınızı birbirinizi üzmemeniz gerektiğini hele başka şehirde yaşayacaksınızki birbirinizden başka kimseniz olmayacağını hisettir... ayrıca o ilk gece çook önemli kendi evinizde kendi yatağınızda yaşayın çarşafınıda kimseye gösterme bu saygısızlık ayrıca eşin olacak şahıs salak mı o görüp bildikten sonra anası görse ne görmese ne... baktın söz geçiremiyon arza çıkar gerdeğe kendi evinizde girin heyecandan adet oldum falan de kanamam var de eczanaye git ilaç bile al inanmaları için gene düğünden sonra orda 1 gece kalın ama o işinizi kendi evinizde yapın gittiğindede kanamam durdu dersin... ilaç aldım dersin olur biter... artık nişanlının damarına göre şetbeti sen ayarla... bizdede kaynanam geldi arabaya bana dediki gelmemi istermisin bende niye başımızı mı bekleyeceksin dedim bozuldu.. ne yaıp şey dedim sustu...
Mesajda düzenleme yapmıştım ama cevap yazmışsın bileKayınvalideye gitme günündeyim.Muayyen gün
düzeldi moralim
cnm daha şimdi gittiler hemen girdim siteye.inanırmısınız böle bağıra bağıra ağlayasım var.bu kadın beni ya felç etcek yada kökten öldürcek.Allahım hepimize sabır versin.
günaydın canım iğneyi yedi geldi kötüydü ama arkadaşlarıma söz verdim dedi ve sabah 6,30 da gitti
bende ondan sonra uyayamadım bi pazarım var ondada erkenden uyandım işte
sonra kahvaltı temizlik falan 12,30da görümceme geçtik...
bizimki kızı çalışıyor ya geceden dolma şarmış sabah pişirdi giderken götürdük kızına
ben yine iyilik sende kalsın efsun dedim görümcemin makinede çamaşırı vardı aldım balkonuna astım
servisine yardım ettim... bi pazar daha böyle geçti gitti...
Günaydın kızlarrr.
Ben hafta sonu eve yatmadan yatmaya uğradım sadece eşimle beraber sabah çıktık gece geldik eve pazarda öğlene kadar yattık oh valla evdekiler de çatladı tabi.oğlunun yanında birşey diyemedi bugün lafları sokar bana
Ayyy Allah sabır versin sizlere kızlar.Kayınvalide yanında olmak gerçekten zor.Biz aynı semtte oturuyruz ama 2haftada bir gidiyoruz.2-3 saat oturup geliyoruz.O sürede bile çatlıyorum sıkıntıdan.Becerebilsem dantel falan götüreceğim,sırf dikkatimi ona verip;muhabbet etmemek için ama onuda beceremiyorum.Her gidişimizde saçma sapan bir diziyi izlemek zorunda kalıyorum.Konu açmıyorum bile soru sorarsa güleryüzle cevap veriyorum o kadar.Laf sokarsa bende ona sokuyorum şen şakrak.
9.aydayız 3 kere yemeğe çağırdım henüz.Eşime çağırayım diyorum, biz oraya gidelim diyor.Hiiiiiiç üstelemiyorum.Umrumda olmaz.Başkası olsa ayıp olur ,olmaz öyle şey diye diretir en az ayda bir çağırırdım.Şimdi benden uzak olsunlar,Mısır'a sultan olsunlar.
. bizdede kaynanam geldi arabaya bana dediki gelmemi istermisin bende niye başımızı mı bekleyeceksin dedim bozuldu.. ne yaıp şey dedim sustu...
ne desemki aynen muayyen günündeymişsin
slm arkadaşlar bende k.valideme yakın olduğum için arada pürüzler oluyor tabi normalde iyiyizdir ama bazen sorunlarda oluyor işte..dün bunlardan biri yaşandı..ben dün yani pazar günü çalıştığım için temizlik yaptım çamaşır bulaşık yer köşe silip süpürme...vs işte ben bu işlerin arasında iken k.validem eşimi aradı ve beni istedi bana dediki "bana misafir geliyor" bende kim dedim şu şu dedi işte (2 kişi yani) sonra kızarmış tavuk alacağım sende pirinç pilavı yaparsın dedi..bende anne benim biraz işim var dedim oda şimdi değil sonra zaten ben seni ararım haber veririm dedi..yani kızlar k.validem evde ve ben iş arasında ona pilav yapıp gönderdim..neymiş pirinç için dışarıya çıkmıyım dedi sizce normal bir durum mu bu benmi abartıyorum..yani zor birşeymi pirinç alması 5 dk almaz..benim tanıdığım k.valide dışarıya çıkmaya üşenmezde kendini yormak istemiyor uğraşmak istemiyor kısaca..ama o işin arasında bana yaptırıyor ya ne diyeyim bilemiyorum.eşime söyledim bana "sizin aranızda ki mesele ben karışmam diyor" sizce normalmi ben mi abartıp sinir oluyorum????????
Kızlar abartmayın ya biraz emri vaki olmus fakat pilav dedıgınız nedir yaa allah aşkına yarım saatte tamam olan birşeyyy gerek yok böyle düşünmeye bencebugun çok iyimserim
Ben bugün"Kaynanayı ne yapmalı,kaynar kazana atmalı,yandım gelin dedikçe ,altına odun sokmalı" modundayım, o yüzden senin gibi iyimser olamıyorum tatlım.
Bugün ona gitme günümüz de.Akşam eşim gidelim der mi,demez mi bilmiyorum.15günü geçtik,büyük ihtimalle gideceğiz.Onun stresi sardı beni.
o kadar basitse kaynana yapsın canım pilavını kız hem çalışıyor bir günü var temizlik yapıyorum dediği halde
valla sinir oldum haaaa evet çok iyimsersiniz hanım hanım
hmmsıkma canını o sana laf sokarsa tatlı tatlı sende sok en güzeli bu ben artık öyle yapıyorum
gülümseyerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?