Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Kızlar abartmayın ya biraz emri vaki olmus fakat pilav dedıgınız nedir yaa allah aşkına yarım saatte tamam olan birşeyyy gerek yok böyle düşünmeye bencebugun çok iyimserim

olayı ve kk aralarındaki muhabbeti tam bilemediğim için iyimser bakmak istedim canım
art niyet vardır belki ama yazçiceği gelsinde bakıcaz artık

Ben bugün"Kaynanayı ne yapmalı,kaynar kazana atmalı,yandım gelin dedikçe ,altına odun sokmalı" modundayım, o yüzden senin gibi iyimser olamıyorum tatlım.

Bugün ona gitme günümüz de.Akşam eşim gidelim der mi,demez mi bilmiyorum.15günü geçtik,büyük ihtimalle gideceğiz.Onun stresi sardı beni.

Son düzenleme:
kızlar abartmayın ya biraz emri vaki olmus fakat pilav dedıgınız nedir yaa allah aşkına yarım saatte tamam olan birşeyyy gerek yok böyle düşünmeye bencebugun çok iyimserim

bende öyle düşündüm canım kii söyleyiş tarzı çok önemli bence burda
Bende iyimserim nedense bugün Dün annemi gördüm belki ondandır

Son düzenleme:

allah sabır versin tatlım... hizmet konusunda yapacak bişi yok sen alıştırmışsın başta el elinin üzerinde torusaydın yada bi iş yaparken birilerini yardımcı çapırsaydın sana bunu yapamzlardu bu biiirr... ikincisi nişanlının halası da kim oluyo size söz geçiriyo yada nişanlına nişanlına sadece seninsözün geçmeli sanada nişanlının kimseyi takmanyın... nişanlına aile olacağınızı birbirinizi üzmemeniz gerektiğini hele başka şehirde yaşayacaksınızki birbirinizden başka kimseniz olmayacağını hisettir... ayrıca o ilk gece çook önemli kendi evinizde kendi yatağınızda yaşayın çarşafınıda kimseye gösterme bu saygısızlık ayrıca eşin olacak şahıs salak mı o görüp bildikten sonra anası görse ne görmese ne... baktın söz geçiremiyon arza çıkar gerdeğe kendi evinizde girin heyecandan adet oldum falan de kanamam var de eczanaye git ilaç bile al inanmaları için gene düğünden sonra orda 1 gece kalın ama o işinizi kendi evinizde yapın gittiğindede kanamam durdu dersin... ilaç aldım dersin olur biter... artık nişanlının damarına göre şetbeti sen ayarla... bizdede kaynanam geldi arabaya bana dediki gelmemi istermisin bende niye başımızı mı bekleyeceksin dedim bozuldu.. ne yaıp şey dedim sustu...

ayrıca bu mevzuyu neden dillere düşürürler anlamam ayıp denen bişi var yaaa.. iki insan arasında olacak şeyden kime ne değil mi ama? sen bu konuyu kaynananala konuşma sakın konuşmaya çalışırsada deki biz nişanlımla konuşup karar vereceğiz lütfen bu konu hakkında kimse konuşmasın de ki anlasın özeline saygı duydun.. ayıp ne eski kafaymış yaaaa bizde abimi evlendirdiğimizde şehir dışındaydı evleri annem hadi yolunuz açık olsun dedi gönderdi evlerine isterseniz evinize gidin isterseniz oetele bizi hiiiç ilgilendirmez dedi...

Bu çarşaf olayı hala mi var allahım yarabbım ya hang cagdayız :) niye kız olmasan olmayacakmıymıs ki uyuz olurum böyle şeylere ya . ayrıca kv ne mi düşmüş bu durum cok komık ya . bazılarında kanama bıle olmuyor bende olmadı peçeteyı surmesem görmicektım bile kanı aa ben kız degılmıyım dıycem cock komık ınsanlar henuz kendılerını bıle gelıstırememısler , kız olupda her haltı yıyenlere ne demelı sinir oluyorum yaaa. . . tertemız kız mı olcaklar o zaman . böyle bir sey için benı kabul etmeyecek ınsanlada hayatta evlenmezdim , ben hata yapmıssamda kendı namusumun bekcısıyım bir baskası benım namusumun bekcısı degıl . ogullarına hiç sormazlar zaten bugune kadar yaptıklarını işin trajikomik olan kısmıda o zaman ogulları her haltı yerler

bencede başınızı mı bekleyecekmiş koptum canım ii yapmışsın valla ilk günden

düzeldi moralim

maşallah canım bende merak etmiştim seni :26:

cnm daha şimdi gittiler hemen girdim siteye.inanırmısınız böle bağıra bağıra ağlayasım var.bu kadın beni ya felç etcek yada kökten öldürcek.Allahım hepimize sabır versin.

noldu kız bende merak ettim bu kız kayboldu dedim

iyi yapmışsın canım insanlık sende kalsın

ohhh sefan olsun sokarsa sende sevimli sevimli ona sok

ayy çok güldüm bu lafa yaaaa

. bizdede kaynanam geldi arabaya bana dediki gelmemi istermisin bende niye başımızı mı bekleyeceksin dedim bozuldu.. ne yaıp şey dedim sustu...

ahahaha iyi yapmışsın kız arada lafı yapıştırıcan böyle bazıları da hakedıyo hee

siz farklı mı yapcaksınzı nası yapcaksınzıdie mereklara düşmüştür belki eheueheu

ne desemki aynen muayyen günündeymişsin

Haha.İşin kötüsü reelde de o durumdayım.Doktora gidecektim 3.gün hormon tahlili için pazara denk geldi.Bugünde 4.gün diye gitmedim.Gece için kocişe acıyorum zaten gerginim üstüne onlar,kayınvalide birşey demese de kaynımın "ihanet"sözleri (söylediklerini yazmıştım okudunuz mu bilmiyorum ama) üzerine ilk defa yüz yüze geleceğiz.Acayip nefret dolu içim.Kendimi tutamayıp ona da laf sokarsam kötü olur.O annesi gibi dumur olacak bir tip değil.Gayet zeki laf soktuğumu anlar iyice bozuşuruz.Ayırmak için elinden geleni de yapar.Eşim zaten tapıyo abisine.Elimde olsa o abiyi

canım o kadar işinin içinde bunu senden istemesi seni sinir etmiş olabilir kız kızarmış tavuğu alırken pirincide alaymış ya demekki benimki gibi emretmeyi insan çalıştırmayı sewiyor seninkide

Kızlar abartmayın ya biraz emri vaki olmus fakat pilav dedıgınız nedir yaa allah aşkına yarım saatte tamam olan birşeyyy gerek yok böyle düşünmeye bencebugun çok iyimserim

o kadar basitse kaynana yapsın canım pilavını kız hem çalışıyor bir günü var temizlik yapıyorum dediği halde
valla sinir oldum haaaa evet çok iyimsersiniz hanım hanım

Allah yardımcın olsun canım oku üfle öyle git

o kadar basitse kaynana yapsın canım pilavını kız hem çalışıyor bir günü var temizlik yapıyorum dediği halde
valla sinir oldum haaaa evet çok iyimsersiniz hanım hanım

evet bugun cok ıyımserım cıdden neden bılmıyorum ki hhahahah bu arda adet belırtılerim gelmeye basladı üff ya ama gögüs agrısı hamılelık belırtısıde oluyormus anlayamazmısız ya uff

hmm sıkma canını o sana laf sokarsa tatlı tatlı sende sok en güzeli bu ben artık öyle yapıyorum
gülümseyerek

Sağol canım.Ben 3 aydır yapıyorum zaten bunu.Çok düşünceli (!) davranıyorum kayınvalideme,iyiliği için (!) neler söylüyorum neler
Laf sokmalardan kurtuldum ama insan yinede giderken geriliyor.Düşman saflarına ziyaret gibi.:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…