Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

vay o amcanın haline altta kalma canım herkes yerini ve haddini bilecek bilmeyende öğrenecek

:18::18:bende öyleydim bi ara nefret ederdim dönüşte kesin kocişle kavga ederdik annen şöyle yaptı annen böyle yaptı diye bittide kurtulduk

Ben kocişe hiiiiiiç seslenmiyorum dönüşte.Birşey dedi mi annem diyor,sölese de ne diye kendimi gereceğim artık diyorum.Kocaya patladıkça aram bozulacağına mis gibi tutuyorum aramı.garibim herşey yolunda sanıyor.Bilmiyor ki bende cadoloz oldum

Allah yar ve yardımcın olsun büyük sabırlar diliyorum senin için

Teşekkür ederim tatlım.Hepimizin Allah yardımcısı olsun.

Kaynanayı koruma koruma korumaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Şaka yapıyorum tatlım.Demekki elin lezzetli.Birgün yeriz inşallah elinden bir pilav

yok anam yok benimkisinde yayla çorbası yaptırır bana ben senin gibi yapamıyom der seksen sefer gösterdim
yok genede bana yaptırır özellikle bekler

Kızlar,

burada yazan herşeyi okumadım birkaç kişinin yaşadığı sorun dışında, ama belli ki sorun büyükte olsa küçkte olsa herkes ufak tefek birşeyler yaşamış,yaşıyor,yaşayacak vs.

sözüm herkese,öncelikle şunu hiç unutmayın: sizde kayınvalide ve eşiniz gibi Allah'ın yarattığı bir kulsunuz,herkes etten kemikten aynı cins insan,kimsenin kimseden bir üstünlüğü yok yani.. büyükmüş,kayınvalideymiş saygıymış hürmetmiş bunları bi kenara bırakın. siz evlenmeden önce annenize nası davrandınız? Anneniz size gel temizlik yap dediğinde,gel yemek yap bana, şunun için yardım et dediğinde ne cvp verir,nası davranırdınız? onu düşünün ve kayınvalidenizidde aynen o keseye koyun sanki annenizmiş gibi cvp verin ya da davranın.. çünkü biz belki bu hayatta annelerimize yapmadıklarımızı saygı diye kayınvalidelerimize ya da eşimizin ailesine yapmaya çalışıyoruz.. bizi sıkıntılarla büyüten annemiz,emek veren annemizi belki bi yana itip mutlu olmak evliiği bozmamak adına eş ailesine yöneliyoruz,kendi ailemize rahatlıkla söyleyebileceğimiz bir lafı eşin ailesine saygıızlık olmasın diye söyleyemiyoruz,tutyoruz kendimizi içe atıyoruz vs. uzun lafın kısası ailenize yaptığınızın fazlaına eş ailesine yapmayın,belki bu söylediğim kimine yanış gelebilir ama gerçekten bunu yapın. çünkü bana, bizi zorluklarla yetiştiren onca emek veren ailemiz dururken daha dün tanıdğımız ve kendi tatmini için gelini kullanan kayınvalidelere hürmet etmek için yapılan fedakarlıklar çok koyucu geliyor.. Elbbeteki eşin ailesinede saygı gösterilecek ama aşırya kaçan bir kayınvalde ile karşı karşıya kalırsanız aklınıza hep anneniz gelsin..

Kızlar burayı sürekli okuyorum,bazen gùlüyorum bazen hani derler ya burnumun direği sızlıyor kalbim acıyor resmen.23 yıllık evliyim çoook sinir harbi yaşadım,olan bana oldu.şimdi kimseyi takmamaya çalışıyorum,eşim de her zaman yanımda şükür.kör değil görüyor,bizde bir de farklı bir durum var:sanki kocamı babamın evinden ben getirdim gelirken,o kadar ayrımcılık yapar kaynanam.eşim büyük oğul herşeye o koşar ama kaynım anasının bi tanesidir,lafa geldimi evlat ayrılır mı hiç aaaa olur. Amaaaan boşveriyim be anlatmaya başladıkça sinirim zıplamaya başladı.ne yapsanız da kimseye yaranamazsınız .kırk gün sırtında taşı bir gün bırak senden kötüsü olmaz.saygısızlık yapmadan canım istediğinde hizmetlerini yaparım(altlı üstlü oturuyoruz da)yeri geldimi de öyle laf sokmaya uğraşmam direk söylerim,Böyle kalır ama bişey demez, ay ben de çok fenaymışımAma onların sayesinde. Hakkınızı helal edin çok uzun oldu, daha kendimi frenledim yani

anneler gününde kayınvalıdenıze ne alıcaksınız kızlarrr

kızıda evlendi artık aldıklarımı çeyizine koymaz direkt evine yollar
eşimin bide babaannesi var canım biz onada alıyoruz ona zevkle alacam
kadın yaşlı ve tansiyon hastası ona konuşan tansiyon aleti alacağım
evde eski model olandan var kadının tansiyonu yükselince kaynanam ölçmüyormuş
kendi kaynanası haaa babaannemiz sağlıkocağına gidiyormuş
kaynanamada ev terliği almayı düşünüyorum yaşına uygu en azından kızına veremez

vay o amcanın haline altta kalma canım herkes yerini ve haddini bilecek bilmeyende öğrenecek

evet kız ilk zamanlar abooo herkes kaynanam bütün amcaları yurt dışında ya yengelerin hepsi kaynanam sanki hepsini en az 1 yada 2 kez paylamışımdır yaklaşamazlar.. mesela bizim eve çat kapı gelemezler hemde hiçbiri ama o benden değil kocamdan kaynaklanıyor derki annesine bile geleceğinizde haber vermezseniz kapıda kalırsınız kameradan bakıyoruz müsait değilsek açmıyorız kapıyı dedi... çalışan kadınım ben sabah 7,30 enden çıkıyorum akşam 7,30 eve varıyom bazen hışım çıkıyor... babaanne ilk zaman hakimiyet kurmak istedi sallamadım hepsi bi avluda 6-7 kapı yanyana bi bahçe içinde evleri bi amcanın evi boştu babaanne amcaya demişti boşaltında torun otursun burda bende hooop dedim kim size burada oturcağımı söledi ben kimseye yakın oturamam dedim o konuda kaynanamda destek verdi hakkını yememek lazım oturtmam burda dedi kızın ömrü tükenir dedi herkes kaerışır gece gezmelerinize falan dedi gerçi otursam benim değil onların ömrü tükenirdi çaktırmadan laf sokup çıldırtmak benim en güzel yaptığım şeydir

anaaa benimkide kızlarının çeyizine kalşdrııyor kız

aferin kız sanaaa hanımlar okuyunda örnek alın

anneler gününde kayınvalıdenıze ne alıcaksınız kızlarrr

Ben geçen ay hediye aldım,ister sen kullan ister kızına ver dedim ayak yaptım.Kızımın çeyizine koyarım dedi.bende eve gelince kocişe "Çok üzüldüm hediye başkasına verilir mi?ben annene özenerek almıştım onu.Kızının çeyizine koysun diye almadım "dedim.Eşimde" birdaha almazsın" dedi,bunu ben deseydim"annene birdaha hediye almam"diye kıyameti koparırdı" benim paramla anneme mi hediye alınmayacakmış" derdi kesin.İşte mağduru oynamanın faydaları..Aldım şimdi 3L lık bir menekşe yapı marketten onu vereceğim.Paramız yok diyeceğim verirkende.Zaten onlara harcıyoruz maaşı

canım 23 sene dile kolay tabii özellikle yanyana oturunca onca senenin hatrına direkt söylersin tabiii
burda tecrübesiz bebeler ne yapacağını şaşırmış durumda ama yavaş yavaş pişiyoruz canım
saol katkılarından dolayı her zaman bekleriz yaz sende tecrübelerini dinleriz

demekki misafir habersiz oldu biraz... bak beceremiyormuş da

bence o bile çok ona anneler gününde deki sana en büyük hediyem bizim paramızla rahat yaşaman bu yeterde artar bile sana hatta size de önümüzdeki 20 yıl da hediye falan yok unut anneler günün de.... hiç bişi alma avucunu yalasın gıcık..

bundan 6 sene önce anneler gününde oğlum doğdu
hayatımda aldığım ve almış olabileceğim en güzel hediyemdi
canım benimmm

canım ya en ıyı fıkır bu bencede. terlık ıyı fıkır

bırde agzıyla soyluyor hea gecen anneler gunun de ıkı adet bluz aldım ama bu anneler gununde kayınvalıdeciğim telefon istıyor 2 el kullanmaz eski bir sey kullanmaz kameralı istiyor birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…