Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

ayyy ne güzel.... bende bu anneler günüde hamile olmayı çok istiyorum ama 2 anneler günü geçti tık yok hepsinde aynı duayı ettim ama

canım Allah hepinizin gönlüne göre versin
isteyen herkese anne olmayı nasip etsin aminnn
tez zamanda sağlıkla alın bebişlerinizi kucağınıza
bundan daha güzel bir duygu varmıı yaa

burcu canım al bir İPAD dokunmatik felan

hııhııı alayım tabı almam mı alması bırsey degılde huyu var kullanmadıgı bırseyı buyuk oglunun aılesine verme huyu gıcık eder beni o yuzden zaten arayıp sormuyor amann eşim ne derse o hiç karısmıcam ama birde bir versin asla hediye fılan almam ben . gercı hedıye almayı düşünmüyorum ama neyse kocama bıraktım isterse alırız istemezse almayız bu kadar bırde ogullarından ıstıyor buyuk oglunun durumu fazla yok kucuk eltımle bana patlıcak durum yav

bundan 6 sene önce anneler gününde oğlum doğdu
hayatımda aldığım ve almış olabileceğim en güzel hediyemdi
canım benimmm
ayy bakalımm bende anneler gününde anne adayı olacak mıyımm inşşş allahım tek ıstegım bu benım herkes bana dua etsınnn lütfennnnnnnnnnnn

yaw ne alarsak alayım içimden gelmeyecek Allah biliyor bunu
geçen sene oğulları küstü bunlara zorla kocişi çarşıya götürdüm
hediye aldık gittik verdik benim zorumla
ama yaranamam kimseye ben genede benden kötüsü yoktur

Canım ilk vereceğim tavsiye:öyle ezik ezik olmayacaksın,güçlü görüneceksin.senden istenene cevap vermek yerine susup bildiğini yapacaksın.mantığına uymayan hiçbirşeyi hatır ičin ya da ayıp olmasın diye yapmıcaksın.yeni evlendiğimde kahvaltı hariç,öğle ve akşam yemeklerini beraber yerdik.kaynanam ayrı tepsi hazırlamış,benden bir yaş küčük görümceme salona götürcekmişim,babası ağzını şaplatıyomuş yerken o da sinirleniyomuş,oooldu.hiçbişey demedim masanın eksiklerini aldım yemeğe oturdum kalakaldı öyle
.

İnan aklımdan geçen buda söylenmiyor ki işte
Ama bir laf ederse aldığım çiçeğe,yada çocuklarından diğerlerinin aldıklarını gözüme sokarsa işte o zaman kimse beni tutamaz açarım ağzımı yumarım gözümü."o zaman kızınla yada oğlunla rolleri değişelim.Onlar size heray 1800 ödesin ben sana (atıyorum)50L lık hediye alayım.Boşuna dememişler 2 düşün bir konuş diye,patavatsızlığın bu kadarına pes" derim yani.Çiçeği beğenmeyeceğini biliyorum ama birşey de söyleyemez herhalde :44::44::44:

iyi yapmışsın canım valla doğru söylüyorsun sustukça saygıdan olduğunu bilmiyorlar salak zannediyorlar
geçende kaynanam birine demişki benim gelinin cin gibi göründüğüne bakmayın aslında çok saf demiş

ayyy bakarmısın daha anneler gününe ne kadar var bizi bastı bir stressss
pess diyorum valla haaa bu kadar hayatımızın içindeler heee

Anneler günü için de eşimin haberi bile olmaz bazen, ben alırım birlikte veririz hediyesini.hatta eşim geçen yıl kızdı bile ne gerek var kıymetli oğlu alsın dedi.(kaynım da 10 dakkalık mesafede telefon edip kutlamış anneler gününü) ama yine de acıyorum başkalarının yanında mahcup olsun istemem çünkü bu konularda bile yakınlarla bir yarış hali vardır bilirsiniz.allah içimizdeki merhameti almasın yine de

güzel taktik canım bravo

ana kız bende kadirliliyim haaaaa

Akraba çıkarmışsınız birde

Bunu sana anlattığı anda "O senin saflığın anne" deseydin

Güzel fikir hiç aklıma gelmemişti.Yeri geldiğinde kullanacağım.Teşekkürler.

Bende çıkıyorum kızlar.Öpüldünüz, iyi sohbetler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…