bundan 6 sene önce anneler gününde oğlum doğdu
hayatımda aldığım ve almış olabileceğim en güzel hediyemdi
canım benimmm
ayyy ne güzel.... bende bu anneler günüde hamile olmayı çok istiyorum ama 2 anneler günü geçti tık yok hepsinde aynı duayı ettim ama
burcu canım al bir İPAD dokunmatik felan
ayy bakalımm bende anneler gününde anne adayı olacak mıyımm inşşş allahım tek ıstegım bu benım herkes bana dua etsınnn lütfennnnnnnnnnnnbundan 6 sene önce anneler gününde oğlum doğdu
hayatımda aldığım ve almış olabileceğim en güzel hediyemdi
canım benimmm
eloserce kızz adanadamısın sen bende adanalıyım haaa
ayy bakalımm bende anneler gününde anne adayı olacak mıyımm inşşş allahım tek ıstegım bu benım herkes bana dua etsınnn lütfennnnnnnnnnnn
Canım ilk vereceğim tavsiye:öyle ezik ezik olmayacaksın,güçlü görüneceksin.senden istenene cevap vermek yerine susup bildiğini yapacaksın.mantığına uymayan hiçbirşeyi hatır ičin ya da ayıp olmasın diye yapmıcaksın.yeni evlendiğimde kahvaltı hariç,öğle ve akşam yemeklerini beraber yerdik.kaynanam ayrı tepsi hazırlamış,benden bir yaş küčük görümceme salona götürcekmişim,babası ağzını şaplatıyomuş yerken o da sinirleniyomuş,oooldu.hiçbişey demedim masanın eksiklerini aldım yemeğe oturdum kalakaldı öylecanım 23 sene dile kolay tabii özellikle yanyana oturunca onca senenin hatrına direkt söylersin tabiii
burda tecrübesiz bebeler ne yapacağını şaşırmış durumdaama yavaş yavaş pişiyoruz canım
saol katkılarından dolayı her zaman bekleriz yaz sende tecrübelerini dinleriz
evetttt adanada yaşıyorum ama osmaniyeliyim...
bence o bile çok ona anneler gününde deki sana en büyük hediyem bizim paramızla rahat yaşaman bu yeterde artar bile sana hatta size de önümüzdeki 20 yıl da hediye falan yok unut anneler günün de.... hiç bişi alma avucunu yalasın gıcık..
Canım ilk vereceğim tavsiye:öyle ezik ezik olmayacaksın,güçlü görüneceksin.senden istenene cevap vermek yerine susup bildiğini yapacaksın.mantığına uymayan hiçbirşeyi hatır ičin ya da ayıp olmasın diye yapmıcaksın.yeni evlendiğimde kahvaltı hariç,öğle ve akşam yemeklerini beraber yerdik.kaynanam ayrı tepsi hazırlamış,benden bir yaş küčük görümceme salona götürcekmişim,babası ağzını şaplatıyomuş yerken o da sinirleniyomuş,oooldu.hiçbişey demedim masanın eksiklerini aldım yemeğe oturdum kalakaldı öyle
.
İnan aklımdan geçen buda söylenmiyor ki işte
Ama bir laf ederse aldığım çiçeğe,yada çocuklarından diğerlerinin aldıklarını gözüme sokarsa işte o zaman kimse beni tutamaz açarım ağzımı yumarım gözümü."o zaman kızınla yada oğlunla rolleri değişelim.Onlar size heray 1800 ödesin ben sana (atıyorum)50L lık hediye alayım.Boşuna dememişler 2 düşün bir konuş diye,patavatsızlığın bu kadarına pes" derim yani.Çiçeği beğenmeyeceğini biliyorum ama birşey de söyleyemez herhalde :44::44::44:
bende adanalıyım ama malesef kahramanmaraşta yaşıyorum
evlenince eşimin memleketine yerleştim
babamda kadirlili hemşoooo
Ben geçen ay hediye aldım,ister sen kullan ister kızına ver dedim ayak yaptım.Kızımın çeyizine koyarım dedi.bende eve gelince kocişe "Çok üzüldüm hediye başkasına verilir mi?ben annene özenerek almıştım onu.Kızının çeyizine koysun diye almadım "dedim.Eşimde" birdaha almazsın" dedi,bunu ben deseydim"annene birdaha hediye almam"diye kıyameti koparırdı" benim paramla anneme mi hediye alınmayacakmış" derdi kesin.İşte mağduru oynamanın faydaları..Aldım şimdi 3L lık bir menekşe yapı marketten onu vereceğim.Paramız yok diyeceğim verirkende.Zaten onlara harcıyoruz maaşı
efsun bugün sessizsin canım işlermi yoğun
yoksa :26:
ana kız bende kadirliliyim haaaaa
iyi yapmışsın canım valla doğru söylüyorsun sustukça saygıdan olduğunu bilmiyorlar salak zannediyorlar
geçende kaynanam birine demişki benim gelinin cin gibi göründüğüne bakmayın aslında çok saf demiş
Güzel fikir hiç aklıma gelmemişti.Yeri geldiğinde kullanacağım.Teşekkürler.Canım ilk vereceğim tavsiye:öyle ezik ezik olmayacaksın,güçlü görüneceksin.senden istenene cevap vermek yerine susup bildiğini yapacaksın.mantığına uymayan hiçbirşeyi hatır ičin ya da ayıp olmasın diye yapmıcaksın.yeni evlendiğimde kahvaltı hariç,öğle ve akşam yemeklerini beraber yerdik.kaynanam ayrı tepsi hazırlamış,benden bir yaş küčük görümceme salona götürcekmişim,babası ağzını şaplatıyomuş yerken o da sinirleniyomuş,oooldu.hiçbişey demedim masanın eksiklerini aldım yemeğe oturdum kalakaldı öyle
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?