Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

Bi ara eskileri kafama çok fazla takıp acayip biri olmuştum.sürekli şöyle olmuştu böyle yapmıştı diye hep kendimi dolduruyordum,sürekli agresif biriydim(kardeşim nasıl olmayayım kapıya koyduğum çöp poşetim bile gümrükten geçip inceleniyordu )en son eşim dedi ki ben senin her isteğini yapmıyormuyum,boş ver uğraşma yaşlı insanlarla keyfine bak.Şimdi öyle yapıyorum,ama ciddi ciddi buraya yazmaya başlayınca kalbim daralmaya başladı,gözümün önünden film şeridi akmaya başladı,gerçekten damaklarım uğuştu sinirden.iyisimi ben ara verip sadece okuyayım benim için daha hayırlı.ama pandoranın kutusu açıldı bi kere bakalım kendimi tutabilecem mi

buldum kazannn alalım altıanda odun ohh mıs gıbı kaynana corbası ay ne alıcam calsırken hevesle aldım bı badı bıekr eustund egormedım allah bılrı ne yaptı

geldim kızlar napıosnnz bakalım . . . ya belkı asılmayacak sorunlar degıl bunlarda hep üzerimize yuklenmeseler alttan almayı kendılerı becerse birde tam olacak da işte adı ustunde yarın bırgun oglum olursa kayınvalıde olcam ama inanın bu sekılde olmam herhalde ne bılım adı üstünde kaynaana aaba bızde mı onlar gıbı olcaz

sorma çok karşılıklı anneler gününe 2 ay kala başlıyo saydırmaya isteklerini en son cep telefonu istedi

cep telefonu iyiymişş

benim kayınvalidem evine stor perde istiyordu neymişte komşularında varmış ondada olmalıymışş diğer oğluyla gelininden istemiyor neymiş efendim ben çalısııyormusum daaha cocugumuz yokmus vs vss

bende dedim ki anne ben yeni evliyim benim evimde yok ki sende olsunn çok istiyorsa alsınn bananeee

Ne kadar geçti adetin ahkeşke..

kadın dogumamı gıttın ? biraz bekle istersen herhangı bırsey olmasın varsada . idrar testı yaptınmı kendın. kan testı yaptırdınmı

zaten çocuk olmaması hep bahaneleri, diğerlerinin çocukları okuyo, masrafları oluyo o zaman makul birşeyler iste sende napim yani cep telefonu alıcan zırt pırt kontör düşün bide

benımkıde telefon istiyor kocam alırsa hiç bir sey soylemıcem valla kendı bılır.

kadın dogumamı gıttın ? biraz bekle istersen herhangı bırsey olmasın varsada . idrar testı yaptınmı kendın. kan testı yaptırdınmı

12 gün oldu canım kadın doğuma gittim kandan baktılar ultrasona falan da girdim birşey çıkmadı dr de söktürücü verdi işte. ama ne kadar sağlıklı ben bütün düzeni bozuyo falan die duymuştum.

12 gün oldu canım kadın doğuma gittim kandan baktılar ultrasona falan da girdim birşey çıkmadı dr de söktürücü verdi işte. ama ne kadar sağlıklı ben bütün düzeni bozuyo falan die duymuştum.

ben hiçbirşey almayı düşünmüyorummm

3 yıl önce nişanlıydım anneler günü için okudugum şehirde burs paramla kayınvalideme Akerden 90 liralık eşarp, kayınpederime babalar günü için 80 liralık kiğılı gömlek, görümcemede 30 liralık bir tişört almıştım evlerine güzelce paketleyip kargoladımmm içlerine birde değişim kartlarını koydum begenmezlerse diyeee nankörler

dil uucuyla saol dediler..

ne oldu biliyormusunuz?

kayınvalidemin kayınpederim üzeirnde bir kere görmez mi insan görmedimm vallahiiiiiii

görümcemin üzerinde gördüm evet yatak pijaması olarak giyiyorduuuu

almıcam eşim istiyorsa alsın

oda biliyor huylarını insan değer verir...

Onlara gittğimizde mecburen hedıye göturuyorum ne havlu takımları ne hediyeler fincan setleri götürdüm de kadınn acıp pakete bakmadı gözunden gelsin çok bileeee

benim ki de biriktirir alınan yeni şeyleri 65ine gelmiş napacaksa saklayıp

ay bırkdırse razıyım yok ya ısten cıkdımda kzıma bakdı dıe hevesle gıtım aldım mısafır vardı verdım elıne bakdı bakdı ıyımıs dedı sonra arkamdan duymadım snaıor ne gerek vardı almsı sımdık ona vercegı parayla baska sey alırdı evıne al ıste kadın geld ekesme bu hatunu almısım bırı bana alsa ben sevınrım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…