anneler gününde kayınvalıdenıze ne alıcaksınız kızlarrr
valla kaynana bana hep çorap alıyo pazardan, gördüğüm görceğim hediye modeli bir tek o, bende çorap mı alsam napsam ki
yani herşey karşılıklı
merhaba canım nasılsın. ya hani ben regl olmadım ya bugün doktora gittim birşey çıkmadı dr adet söktürücü verdi bende kararsız kaldım kullanıp kullanmamaya ne yapayım ya. kızlar bi fikri olan var mı?yani herşey karşılıklı
buldum kazannn alalım altıanda odunohh mıs gıbı kaynana corbası ay ne alıcam calsırken hevesle aldım bı badı bıekr eustund egormedım allah bılrı ne yaptı
sorma çok karşılıklı anneler gününe 2 ay kala başlıyo saydırmaya isteklerinien son cep telefonu istedi
merhaba canım nasılsın. ya hani ben regl olmadım ya bugün doktora gittim birşey çıkmadı dr adet söktürücü verdi bende kararsız kaldım kullanıp kullanmamaya ne yapayım ya. kızlar bi fikri olan var mı?
merhaba canım nasılsın. ya hani ben regl olmadım ya bugün doktora gittim birşey çıkmadı dr adet söktürücü verdi bende kararsız kaldım kullanıp kullanmamaya ne yapayım ya. kızlar bi fikri olan var mı?
cep telefonu iyiymişş
benim kayınvalidem evine stor perde istiyordu neymişte komşularında varmış ondada olmalıymışş diğer oğluyla gelininden istemiyor neymiş efendim ben çalısııyormusum daaha cocugumuz yokmus vs vss
bende dedim ki anne ben yeni evliyim benim evimde yok ki sende olsunnçok istiyorsa alsınn bananeee
benımkıde telefon istiyor kocam alırsa hiç bir sey soylemıcem valla kendı bılır.cep telefonu iyiymişş
benim kayınvalidem evine stor perde istiyordu neymişte komşularında varmış ondada olmalıymışş diğer oğluyla gelininden istemiyor neymiş efendim ben çalısııyormusum daaha cocugumuz yokmus vs vss
bende dedim ki anne ben yeni evliyim benim evimde yok ki sende olsunnçok istiyorsa alsınn bananeee
kadın dogumamı gıttın ? biraz bekle istersen herhangı bırsey olmasın varsada . idrar testı yaptınmı kendın. kan testı yaptırdınmı
kadın dogumamı gıttın ? biraz bekle istersen herhangı bırsey olmasın varsada . idrar testı yaptınmı kendın. kan testı yaptırdınmı
Kızlar cidden anneler gününde kayganaya ne alacağınızı mı düşünüyorsunuz**?
benim ki de biriktirir alınan yeni şeyleri 65ine gelmiş napacaksa saklayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?