eloserce kızz adanadamısın sen bende adanalıyım haaa
sorma çok karşılıklı anneler gününe 2 ay kala başlıyo saydırmaya isteklerinien son cep telefonu istedi
merhaba canım nasılsın. ya hani ben regl olmadım ya bugün doktora gittim birşey çıkmadı dr adet söktürücü verdi bende kararsız kaldım kullanıp kullanmamaya ne yapayım ya. kızlar bi fikri olan var mı?
ev telefonu yokmu da cep istiyor
evet düşünüyoruz ne alcaz dıye kendı anneme bırsey almazsam onada almıcam bu kadar basitt
ya canımmm bana karsı mesela cömet elleri açık olsaa ben neler alırım onlara aldım da ama 1 kazak görmedim bir toka görmedim yaa o zaman bnde kendimi geri çekiyorummm Allaha bıraktım
Valla hiç aklımın ucundan geçmiyor bişey almak..
Alsam mı acep
Sevgimiz pekişsin iyice
hayatta herşey karşılıklı canım sevgi,saygı,alış,veriş... ince düşüne düşüne bi hal olduk
içim daralıyor valla artık yakında tımaranelik olabilirimorda net varmı acaba
aslında iyi değilim
kadın doğuma mı gittin başka doktora mı canım? test yaptınmı ?
ne oldu yine canım neden ii değilsin.
evet kadın doğuma gittim kan testi falan verdim. ultrason falan da baktı. sonra söktürücü verdi işte
ne alcan sevginiz pekişsin diye canım
12 gün oldu canım kadın doğuma gittim kandan baktılar ultrasona falan da girdim birşey çıkmadı dr de söktürücü verdi işte. ama ne kadar sağlıklı ben bütün düzeni bozuyo falan die duymuştum.
delüüüaynen yaa ben 1 sayfa önce yazdım okudun mu kargolarla hediye göndermştim ne kadar iyi niyetliyim yaa ama değmez evettt
Valla hiç aklımın ucundan geçmiyor bişey almak..
Alsam mı acep
Sevgimiz pekişsin iyice
ne oldu yine canım neden ii değilsin.
evet kadın doğuma gittim kan testi falan verdim. ultrason falan da baktı. sonra söktürücü verdi işte
valla benımde ıcımden telefon almak gelmıyor cunku eskı bır telefon ıstemıyor yaaa kadın neyse artık kocama bıraktım kendi bilir.
işle ilgili sıkıntım var meslektaş
teste falan bişey çıkmamış sıkıntıdan olabilir canım geçikmesi bendede oluyor
sıkıntı çok olunca napsın onunda kafası karışıyo gelsem miii gelmesem miiii
bari işi takma canım kafaya ya. bune böle herşey sıkıntı bize ev sorun iş sorun ama ben inanıyorum geçecek bu günler bizde bu yaptıklarımızın bu iyiliklrin karşılığını alacağız.
takılmayacak mevzu değil ki eşini aldatan bi adamın yanında çalışıyorum ve bizim gözümüzün önünde
eşi geliyor kadının yüzüne bakamıyorum ne bilim yaaa bayan olarak zoruma gidiyor
başkalarına asıldığını da duydum yani eski elemanlarımızdan
geçecek diye sabrediyorum... inşallahh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?