Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

aslında iyi değilim
kadın doğuma mı gittin başka doktora mı canım? test yaptınmı ?

ben de şaşkınım..kızlar yapmayın etmeyin,niye düşünüyosunuz daha şimdiden.çok mu hak ediyolar.hem bişey almak gerekli mi illa,telefonda bi kutlama da yeter onlara..
valla ben kendi anneme bile her seferinde almamışımdır,istemez kızar hatta :) geçen yıl nişanlıydım,kvalideye aldım,anneme almadım.nişanlımı aldım diye kandırdım:) sonra kızdı ama..bu yıl evliyiz,zaten şehir dışındayız.normalde telde kutlardım..ama iş dolayısıyla ailelerimizin bulunduğu şehire gidicez o ara,tam da denk geliyo:) ve ben yine de bişey almayı düşünmüyorum.eşim isterse alsın,ben karışmıyorum dicem:) bana maddi manevi hiiiiç bi yararı olmayan,beni önemsemeyen bi insanı "anne" yerine koyup o gün mutlu etmek istemiyorum,bu kadar basit.belki yanlış düşünüyorum,belki ayıp ediyorum ama umrum değil,bi kere de ben ayıp ediyim..

ya canımmm bana karsı mesela cömet elleri açık olsaa ben neler alırım onlara aldım da ama 1 kazak görmedim bir toka görmedim yaa o zaman bnde kendimi geri çekiyorummm Allaha bıraktım

hayatta herşey karşılıklı canım sevgi,saygı,alış,veriş... ince düşüne düşüne bi hal olduk
içim daralıyor valla artık yakında tımaranelik olabilirim orda net varmı acaba

hayatta herşey karşılıklı canım sevgi,saygı,alış,veriş... ince düşüne düşüne bi hal olduk
içim daralıyor valla artık yakında tımaranelik olabilirim orda net varmı acaba

delüüü aynen yaa ben 1 sayfa önce yazdım okudun mu kargolarla hediye göndermştim ne kadar iyi niyetliyim yaa ama değmez evettt

ne oldu yine canım neden ii değilsin.
evet kadın doğuma gittim kan testi falan verdim. ultrason falan da baktı. sonra söktürücü verdi işte

canım benimde stresten ilk kez adetim gecikmişti 3 ay önce 15 gun gecikmeli adet olmustum inşAllah olursun kafanı rahat tut

bende kist vardı adet sokturucu kullandım o sekılde adet oldum ve adetım düzene girdi tekrardan sımdı her ay 28 ınden 28 ne adet oluyorum bır sorun olmuyor yanı kullan hiç bir sey cıkmadıysa

ne oldu yine canım neden ii değilsin.
evet kadın doğuma gittim kan testi falan verdim. ultrason falan da baktı. sonra söktürücü verdi işte

işle ilgili sıkıntım var meslektaş
teste falan bişey çıkmamış sıkıntıdan olabilir canım geçikmesi bendede oluyor
sıkıntı çok olunca napsın onunda kafası karışıyo gelsem miii gelmesem miiii

bari işi takma canım kafaya ya. bune böle herşey sıkıntı bize ev sorun iş sorun ama ben inanıyorum geçecek bu günler bizde bu yaptıklarımızın bu iyiliklrin karşılığını alacağız.

bari işi takma canım kafaya ya. bune böle herşey sıkıntı bize ev sorun iş sorun ama ben inanıyorum geçecek bu günler bizde bu yaptıklarımızın bu iyiliklrin karşılığını alacağız.

takılmayacak mevzu değil ki eşini aldatan bi adamın yanında çalışıyorum ve bizim gözümüzün önünde
eşi geliyor kadının yüzüne bakamıyorum ne bilim yaaa bayan olarak zoruma gidiyor
başkalarına asıldığını da duydum yani eski elemanlarımızdan

geçecek diye sabrediyorum... inşallahh...

Son düzenleme:

amaaaan bende bundan önce bi iş yerinde aynısını yaşadım. adam bizim gözümüzün önünde yapıyodu sonra eşi geliyo hiçbirşey yok gibi davranıyodu. birgün eşi geldi patron yokken biryerden duymuş bende nasıl olsa duymuş die anlattım bütün olanları yazık değilmi kadına gerizekalı yerine koyuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…