Kaynanasıyla sorun yaşayanların ortak paylaşım alanı

sende mi o yüzden iş değişikliği yaptın canım ?
Yazık tabi yaaa
bizimkini büroda bizden başka bilen yok birine desek dahi inanmazlar
milletin gözünü iyi boyamış çünkü
ben ilk işe başladım bütün gün full ilahi dinliyorduk
dedim ki ne güzel genç yaşta namazlı niyazlı adam

kızlar ben çok kötü gelinim herhalde. :26::26: suan 10 aylık gelinim.bilmiyorum kendimi şuçlu hissediyorum ona acıyorum. daha 2 3 aylık gelinken bana küsmeye başladı. hasta yattım neyin var kızım demedi. üstüne üstlük birde eşimle kayınpederimi doldurup yolladı 'HASTAYSAN YUKARI ÇIKIP HABER VER ' diye ikisinden de azar işittim. eltime yaptıklarını bana yapamadıgı için cahille baş etmek kolay akıllı ile zormuş. sarımsak kadar olamadın sarımsak bile senesinde kokar. falancanın gelini erkenden kalkar. oglum hiç küsmezdi evlendi ne oldu bu cocuga. tek tek anlatmaya kalksam bitiremiyecegim. yaptıkları söyledikleri çok zoruma gitti eşimle kavga üstüne kavgalar yaptık en sonunda ayırdım evimi eşimle rahata kavuştuk. ama kayınpederime üzülüyorum. çünkü onunla vakit geçirmek zevk veriyordu bana. canım isterse çıkıyorum yanına istemezse çıkmıyorum. küsüyormu hiç takmıyorum suratımı asık hemen evime iniyorum. ama sanki artık bütün lafları bana dokunsun diye söylüyor. öyle hissediyorum belki öyle demek istemiyor ama öyle anlıyorum. sevemiyorm ya ısınamıyorum. milletin içinde hep benim tersimi söylüyor hep karşımda duruyor. bilmiyorum. niye böyle vicdan meselesi yaptım.

......................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bilmiyorum üzülüyorum ona da. tam arayı düzelteyim diyorum yeni birşey çıkartıyor ben sinir küpü oluyorum. acaba ben mi kötüyüm herşeyi yanlışa mı çekiyorum diyorum. onun için yazdım buraya

valllaaaaaaa aynısı bizde öleydik ilahiler namazlar ezan duaları sofra duaları falan ooooo görsen neler neler valla sonra bi yakayı ele verdi bittii hepsi işte bende eşine söledim vicdanım rahat etti.sonra çok olaylar oldu tabi bizim ki çok daha farklıydı sonradan işler çok karıştı ben dayanamadım ayrıladım işten.

benim söyleme şansım yok kii eşinin şüphelendiğini sanmıyorum
hem kimse inanmaz hemde 2 tane ufak kızları var
çocuklar tam baba düşkünü ikiside
vicdanım rahat olmadığı için üzülüyorum belkide bu kadar
Sonra ne oldu sizde merak ettim sakıncası yoksa anlatır mısın canım
zaten kafam çok karışık dertleşmeyede ihtiyacım var

Slm kaynana mağdurları bende sizlerdenim
Kaynanamla aynı sitede yan yana bloklarda oturuyoruz
2 minik kızım var onlara bakmamda yardımcı amma velakin bı misafiri geldimmide bana postalamasi yokmu deliriyorum bazen
Yemek yapmayı sevmez buyuzdende beceremez biri ona gelsin ya dışarda acil isi olur
Yada hasta numarasi yapar geleni bana postalar
Şükürki burada kiradayiz hergün dua ediyorum bı ev alıp burdan uzaklara gidelim
Çekilecek gibi değil inanın bezdirdi iyce beni
Esimle tartışmalarımızda hep buyuzden
Bazen esime diyorum bugün bosanirsak bu annenin yüzünden olcak bilesin
Oda ne yapsın arada kalıyor sonuçta annesi
Birde çalışmıyorum evdeyim hergün yüzünü görmekten bıkıyorum
Kızlarım biraz büyüsün calisicam çekemiycem artık 5 senedir bıktım
Kendisinden geleninden gideninden na Burama kadar geldi inanın
Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama onun döktüm icimi rahatladım vallah

Son düzenleme:

hoşgeldin arkadaş valla kötü olan sen değilsin bunlar sürekli birşeyler verelim istiyolar verincede mutlu olmuyolar. vermeyincede senden kötüsü olmuyo. anlayacağın her türlü yaranılmıyo bunlara o yüzden boşveeeer hayatını yaşaaaa.

ya canım bizim iş yeri patronun eşi üstüneydi eşi öğrendi adamı yolladı tabi adam bir sürü borç yapmıştı.500.000 tl kadar ondan sonra birsürü sıkıntı adam gitti kendi adına aynı sektötde başka biyer açtı rakip oldu falan. daha sonra benim eski patron başka olaylara karıştı vuruldu rahmetli oldu falan derken ben ayrıldım bu kadar atraksıyon yeter die. valla psikolojim bozulmuştu.

canım valla bizim gibi aynı evde olsan ne yapardın. en iyisi çalışmak bence biran önce işe başla bak ben aynı evdeyim kv ile çok sorun oluyo ama çalıştığım için az da olsa yırtıyorum

bencede yetermiş canım o ne öyle yaaaa
benimde psikolojim bozuldu

hoşbulduk arkadaşım =) valla benim ne hayallerim vardı. ona kitap okuyacaktım. beraber gezmelere gidecektik. vs vs geçen beni anneme şikayet ediyor senin kızın söz verdi bana kitap okuyacaktı okumuyor diye. dedim ya ben sana kitap okusam(dini) sen herzamanki gibi karşımda duracaksın iyisimi okuypta hiç günaha girmeyeyim. diyince sustu.. =)

ah canım ah sende diyosun ya işte hayal. olmuyo biz neler ne hayaller kuruyoruz ama olmuyo. nie bi oğullarını baylaşamıyolar bütün hırsları ona çatlıyolar da ondan. çatlasınlar ama boşver sen eşine ii ol yakın ol onla gez toz onu kafaya almaya bak. gerisi tınnnn

bencede yetermiş canım o ne öyle yaaaa
benimde psikolojim bozuldu

yaaa daha neler vat gördün müüü boşver sen iş yerinde kendine dikkat et yeter gerisini eşi kendi görecekse görsün ne yapalım sonuçta arkadaşın değil bişey değil.belki oda bilmezden geliyodur. sen kendi sıkıntılarını düşün tatlım benim

canım valla bizim gibi aynı evde olsan ne yapardın. en iyisi çalışmak bence biran önce işe başla bak ben aynı evdeyim kv ile çok sorun oluyo ama çalıştığım için az da olsa yırtıyorum

Haklısın en iyi care is bulup çalışmak
Bari sadec aksamdan aksama görürüm yüzünü
artık çalışıyorum yorgunum diyede bahAnem olur misafirlerinden kurtulmak için

Haklısın en iyi care is bulup çalışmak
Bari sadec aksamdan aksama görürüm yüzünü
artık çalışıyorum yorgunum diyede bahAnem olur misafirlerinden kurtulmak için

aynen öle canım elinden geldiği kadar zamanlarını doldurmaya çalış oda bi müddet sonra alışacaktır. alışmasada kendi bilir.

bildiğini sanmıyorum canım neyse artık az kaldı zaten işten çıkcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…