aynen öyle canım yaaa yoksa muhabbete çok ihtiyacım var bunalımdan çıkamadım hala
Bi ara eskileri kafama çok fazla takıp acayip biri olmuştum.sürekli şöyle olmuştu böyle yapmıştı diye hep kendimi dolduruyordum,sürekli agresif biriydim(kardeşim nasıl olmayayım kapıya koyduğum çöp poşetim bile gümrükten geçip inceleniyordu )en son eşim dedi ki ben senin her isteğini yapmıyormuyum,boş ver uğraşma yaşlı insanlarla keyfine bak.Şimdi öyle yapıyorum,ama ciddi ciddi buraya yazmaya başlayınca kalbim daralmaya başladı,gözümün önünden film şeridi akmaya başladı,gerçekten damaklarım uğuştu sinirden.iyisimi ben ara verip sadece okuyayım benim için daha hayırlı.ama pandoranın kutusu açıldı bi kere bakalım kendimi tutabilecem mi
valla kaynana bana hep çorap alıyo pazardan, gördüğüm görceğim hediye modeli bir tek o, bende çorap mı alsam napsam ki
çorap aldığına bile dua edicez bizim görevimiz o hahah benimkinin benim yüzüme bakması bile lütüf ona göre
benim ki de biriktirir alınan yeni şeyleri 65ine gelmiş napacaksa saklayıp
geldim kızlar napıosnnz bakalım . . . ya belkı asılmayacak sorunlar degıl bunlarda hep üzerimize yuklenmeseler alttan almayı kendılerı becerse birde tam olacak da işte adı ustunde yarın bırgun oglum olursa kayınvalıde olcam ama inanın bu sekılde olmam herhalde ne bılım adı üstünde kaynaana aaba bızde mı onlar gıbı olcaz
Kızlar cidden anneler gününde kayganaya ne alacağınızı mı düşünüyorsunuz**?
Valla hiç aklımın ucundan geçmiyor bişey almak..
Alsam mı acep
Sevgimiz pekişsin iyice
hayatta herşey karşılıklı canım sevgi,saygı,alış,veriş... ince düşüne düşüne bi hal olduk
içim daralıyor valla artık yakında tımaranelik olabilirimorda net varmı acaba
takılmayacak mevzu değil ki eşini aldatan bi adamın yanında çalışıyorum ve bizim gözümüzün önünde
eşi geliyor kadının yüzüne bakamıyorum ne bilim yaaa bayan olarak zoruma gidiyor
başkalarına asıldığını da duydum yani eski elemanlarımızdan
geçecek diye sabrediyorum... inşallahh...
amaaaan bende bundan önce bi iş yerinde aynısını yaşadım. adam bizim gözümüzün önünde yapıyodu sonra eşi geliyo hiçbirşey yok gibi davranıyodu. birgün eşi geldi patron yokken biryerden duymuş bende nasıl olsa duymuş die anlattım bütün olanları yazık değilmi kadına gerizekalı yerine koyuyo.
sende mi o yüzden iş değişikliği yaptın canım ?
Yazık tabi yaaa
bizimkini büroda bizden başka bilen yok birine desek dahi inanmazlar
milletin gözünü iyi boyamış çünkü
ben ilk işe başladım bütün gün full ilahi dinliyorduk
dedim ki ne güzel genç yaşta namazlı niyazlı adam
kızlar ben çok kötü gelinim herhalde. :26::26: suan 10 aylık gelinim.bilmiyorum kendimi şuçlu hissediyorum ona acıyorum.daha 2 3 aylık gelinken bana küsmeye başladı. hasta yattım neyin var kızım demedi. üstüne üstlük birde eşimle kayınpederimi doldurup yolladı 'HASTAYSAN YUKARI ÇIKIP HABER VER ' diye ikisinden de azar işittim. eltime yaptıklarını bana yapamadıgı için cahille baş etmek kolay akıllı ile zormuş. sarımsak kadar olamadın sarımsak bile senesinde kokar. falancanın gelini erkenden kalkar. oglum hiç küsmezdi evlendi ne oldu bu cocuga. tek tek anlatmaya kalksam bitiremiyecegim. yaptıkları söyledikleri çok zoruma gitti eşimle kavga üstüne kavgalar yaptık en sonunda ayırdım evimi eşimle rahata kavuştuk. ama kayınpederime üzülüyorum. çünkü onunla vakit geçirmek zevk veriyordu bana. canım isterse çıkıyorum yanına istemezse çıkmıyorum. küsüyormu hiç takmıyorum suratımı asık hemen evime iniyorum. ama sanki artık bütün lafları bana dokunsun diye söylüyor. öyle hissediyorum belki öyle demek istemiyor ama öyle anlıyorum. sevemiyorm ya ısınamıyorum. milletin içinde hep benim tersimi söylüyor hep karşımda duruyor. bilmiyorum. niye böyle vicdan meselesi yaptım.
ya bilmiyorum üzülüyorum ona da. tam arayı düzelteyim diyorum yeni birşey çıkartıyor ben sinir küpü oluyorum. acaba ben mi kötüyüm herşeyi yanlışa mı çekiyorum diyorum. onun için yazdım buraya
Slm kaynana mağdurlarıbende sizlerdenim
Kaynanamla aynı sitede yan yana bloklarda oturuyoruz
2 minik kızım var onlara bakmamda yardımcı amma velakin bı misafiri geldimmide bana postalamasi yokmu deliriyorum bazen
Yemek yapmayı sevmez buyuzdende beceremez biri ona gelsin ya dışarda acil isi olur
Yada hasta numarasi yapar geleni bana postalar
Şükürki burada kiradayiz hergün dua ediyorum bı ev alıp burdan uzaklara gidelim
Çekilecek gibi değil inanın bezdirdi iyce beni
Esimle tartışmalarımızda hep buyuzden
Bazen esime diyorum bugün bosanirsak bu annenin yüzünden olcak bilesin
Oda ne yapsın arada kalıyor sonuçta annesi
Birde çalışmıyorum evdeyim hergün yüzünü görmekten bıkıyorum
Kızlarım biraz büyüsün calisicam çekemiycem artık 5 senedir bıktım
Kendisinden geleninden gideninden na Burama kadar geldi inanın
Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama onun döktüm icimi rahatladım vallah
ya canım bizim iş yeri patronun eşi üstüneydi eşi öğrendi adamı yolladı tabi adam bir sürü borç yapmıştı.500.000 tl kadar ondan sonra birsürü sıkıntı adam gitti kendi adına aynı sektötde başka biyer açtı rakip oldu falan. daha sonra benim eski patron başka olaylara karıştı vuruldu rahmetli oldu falan derken ben ayrıldım bu kadar atraksıyon yeter die. valla psikolojim bozulmuştu.
hoşbulduk arkadaşım =) valla benim ne hayallerim vardı. ona kitap okuyacaktım. beraber gezmelere gidecektik. vs vs geçen beni anneme şikayet ediyor senin kızın söz verdi bana kitap okuyacaktı okumuyor diye. dedim ya ben sana kitap okusam(dini) sen herzamanki gibi karşımda duracaksın iyisimi okuypta hiç günaha girmeyeyim. diyince sustu.. =)
eee işten çkıp ne yapacaksın çalışmayacak mısın
birde annelere şikayet ederler
benimkiside anneme demiştiki senin kızın kalabalığı sevmiyor
öyle fazla bir yere gidip gelmeyi felan.....
şimdi kızını evlendirdi damadı hiç kimselere gitmiyor
evede kimseyi sokmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?