Kaynanaya 3 dk uzaklıkta oturmak

Off hiç anlamamış mesafeden. malesef sana o mesafeyi kurmana fırsat vermeden aradaki bağları koparmışki kendi istediği gibi at koşturabilsin. Kız bu kadın master yapmış galiba bu konularda😣
Yorum yapmak için yorum yapmasan

Yok bikini tabiki söz konusu değil kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama 62 yaşında ve bu bayan bikini giyecek vücuda sahipse bu kadın çok başarılı kendine fiziğine dikkat eden bir bayandır. Konu sahibi bunu söyledi hani annelerimiz veya kayınvalidelerimiz böyle yaşlarda tonton olur ya elini eteğini dünya işlerinden çeker. Mesela benim annem öyle ex kaynanamda öyleydi. Bikini giydiğini duyunca vaovv dedim bu kadın kesinlikle zeki kendine değer veren bi kadın. Ama sorun gelinine karşısındakilere değer vermemesi hayatındakileri sindirmesi. Yoksa bikini giymesi değil mevzu bilakis şaşırarak takdir ettim valla kurs versin gidelim dedim🤗

Sana yönlendirecem kaynanamı madem bu kadar hayran oldun

Yorum yapmak için yorum yapmasan
Ya kusura bakmayın hani bu şekilde yazdım ki derdini hafiflet. Sohbet edervari yazdım asla küçümsemek için yazmadım. Derdini ne kadar büyütürsen hayatını okadar zindan edersin. Boşver takma kafana. Ben sana kötü niyetle öyle yazmadım yani. Hani sohbet anında kız falan dersin ya o amaçlı. Kendime yakın gördüğümden. Bu kadınlar kulübü benim arkadaş derttaş sırdaşım oldu. O yüzden çok mesafeli yorum yapamıyorum kendi derdime yakın birini gördüğüm zaman. İstersen eski konularıma bakabilirsin ben de çok çektim. Ondan öyle yazdım. Yine de dertleşmek istersen özelden de mesaj atabilirsin.

Tabiki olay bikini muhabbeti değil.ben onun annesini istemiyor değilim ama sırf annesinin EGO’su rahatlasın diye bana hem de eşim yokken(madem onun annesi)zırt pırt gelmesi ve her işime karışmasını velevki karışmadı gelmesini istemiyorum.Madem onun annesi o varken gelecek o yokken gelmicek bir zahmet edebiyle arayarak müsait miyiz değil miyiz,kusura bakmasın da bu işler saygıyla yürür.Saygı da karşılıklı olur ayrıca zamanında çok konuştum ya lafı dolandırdı anne baba istediği vakit gelir diye ya da ağlama numarasıyla kendini yerden yere attı bana bağırdı diye şikayet etti ben onun çocuğu muyum diye duygu sömürüaü yaptı huzuru bir güzel bozdu.en son ben bu eve bir daha gelmem diye çekip gitti şimdi sürekli evle ilgili Bilgiler alıyor o da yeni bir sayfa açıp gelmek niyetinde bınu biliyorum ve biraz yüz bulsa eski düzenini tutturma derdindeki bu sefer işi çok kolay ona 3 dak uzaklıktayız

Onun annesi yalnızca o varken gelecek demenizden anladım ben zaten problemin kaynağını.
Ne diyeyim, bol şans

Biri yazmıştı yorumlarda bana en mantıklı o geldi her geldiğinde kapıyı açmayın telinizi geliş saatlerinde sessize alın biraz yorucu olacak ama yok duştaydım markete gitmiştim uyuyodum komşudaydım okuldayım gibi bahaneler uydurun bi süre sonra aramadan gelemeyecektir aradığı zamanlarda da 3 arıyosa 1 kez kabul edin yine evde değilmişsiniz gibi ama eşinizin desteğini almanız lazım tabi

Benim ev hem gorus mesafesinde hemde 2 dk uzaklikta. 28 yasindayim hayatim boyunca bu kadar caresiz bir o kadar da ofkeli hissetmedim. Ve hic kimseye karsi bu kadar nefret beslemedim. Umarim senide bu duruma getirmezler
Biraz daha açar mısın?Benim de korkum bu işte,Allah korusun.

Biraz daha açar mısın?Benim de korkum bu işte,Allah korusun.
Ya isten cikiyosun eve gitmiyosun hemen ariyolar nerdesiniz eve neden gelmediniz. İsik acilsa mutfakda napiyosunuz, salondasiniz goruyoruz diyolar. Cam silsek ariyolar. Bi yere giderken cami acik biraksam neden acik biraktin neden kapattin. Yerli yersiz bi gidip gelme meraki. Ev de yakin ya nasilsa. Bunun gibi kucuk ama mide bulandirici bir suru sey

Ya isten cikiyosun eve gitmiyosun hemen ariyolar nerdesiniz eve neden gelmediniz. İsik acilsa mutfakda napiyosunuz, salondasiniz goruyoruz diyolar. Cam silsek ariyolar. Bi yere giderken cami acik biraksam neden acik biraktin neden kapattin. Yerli yersiz bi gidip gelme meraki. Ev de yakin ya nasilsa. Bunun gibi kucuk ama mide bulandirici bir suru sey
Kira mı kendi evin mi?Tüm korkularıma tercüman olmuşsun,umarım ben yaşamam.

Evet yeni derdim hayırlı olsun.yeni ev tuttum,yeni evin kaynanaya yakın olduğunu biliyordum ama arka yoldan hem de park içinden geçen bir yolun 3 dak uzaklıkta olduğunu tahmin edemedim.şu an moralim sıfır Kadın zaten arsız,telefon açma haber verme vs bilmez,bilir de işine gelmez.Şimdi iki de bir gelecek eskiden de yakındım ama 10 dakika mesafedeydim şu an burnunun dibine gelmiş bulundum.harika bir durumdayım,gelecek gidecek gitmeyince küsecek,allahtan kiradayım ve en fazla 1 sene otururum bu evde.
Taşındınız mı eve vazgeçme şansınız varsa bırakın evi

İstesen bir mesafe koyarsın 3dklık yol 3gün gibi gelir ona.
Tabi herşey saygıyla. Mesafelerde.

Valla bu kadın seminer kurs versin gidip ön sıralarda oturalım ders alalım bu nasıl bi hatun. Kitap yazsın okuyalım. Zayıf bikini giyiyor evin tüm erkeklerini mum etmiş tüm mal varlığı üzerinde. Aslında ondan çok şey öğrenebiliriz😂
firdevs yöreoglu😂😂😂😂

Aynı binada bir kat arayla oturuyorum üstelik aile binasındayım anası halası teyzesi hepsinin olduğu binadayım ama İnan’ın sizin kadar dert etmedim annesi istediği vakit gelebilir mükemmel bir ilişkimiz olmasa da babası da aynı şekilde ama diğerleri öyle şeyleri sevmediğimi bilir 2.5 yıllık evliliğimde toplasanız 5 kere gelmemişlerdir. Anne babası bile çocuğum olduktan sonra çat kapı gelirler annesine her şekilde kapıyı açarım babasına müsait değilsem bi dakika bekler misin baba der düzeltirim kendimi öyle açarım.

Benimde üstümde çok egemenlik kurmaya çalıştılar müsade etmedim iyi kötü bi şekilde birbirimizi kabul etmeye özen gösterdik ne kadar deneseler de hep cevabımın hayır olcağını bilirler 🤷🏻‍♀️

Calisiyorsaniz bunu firsata cevirin. Is kitleyin.

Calismiyorsaniz da kurslara vs yazilin bir cok yerde eylulde baslar belediyenin ucretsiz kurslari oluyor. Gidip gelirken 10 dk siz ugrarsiniz o gelmez.

Ben de kv ile ayni semtteyim. Evime 3 5 kere gelmiştir. Pek evde olmadigimi bilir.

Aynı binada bir kat arayla oturuyorum üstelik aile binasındayım anası halası teyzesi hepsinin olduğu binadayım ama İnan’ın sizin kadar dert etmedim annesi istediği vakit gelebilir mükemmel bir ilişkimiz olmasa da babası da aynı şekilde ama diğerleri öyle şeyleri sevmediğimi bilir 2.5 yıllık evliliğimde toplasanız 5 kere gelmemişlerdir. Anne babası bile çocuğum olduktan sonra çat kapı gelirler annesine her şekilde kapıyı açarım babasına müsait değilsem bi dakika bekler misin baba der düzeltirim kendimi öyle açarım.

Benimde üstümde çok egemenlik kurmaya çalıştılar müsade etmedim iyi kötü bi şekilde birbirimizi kabul etmeye özen gösterdik ne kadar deneseler de hep cevabımın hayır olcağını bilirler 🤷🏻‍♀️

bu kadar yakinken basarmissiniz bravo 5 kez gelmek nedirki amayinede kv bile haftada 1 gelse yeter bence

Back
X