bende aşağı yukarı 2 senedir evliyim ama asla anne demedim..teyze diyorum..herkes kabullendi bu durumu zaten.çok saçma geliyor..benim annem bitanedir onu çooooooooooooook özledim seni çoook özledim anneeeemmmm benim
arkadaşlar kocalarınızın anne-babasına
anne-baba die hitap etmiosunuz o sizin bileceğiniz iş ama
bişey sorucam peki kocalarınız sizin anne-babanıza nasıl hitap edio?
bence bu herşeyden önce saygıyı gösterir ne kaar sevmesende istemesende demek zorundasın yani ben ailemden öyle gördüm
İslâm ümmetinin prensibi büyüklere saygı, küçüklere sevgidir. Saygıya en lâyık olanlar, saygıda kusur etmeyi dahi aklımızdan geçirmememiz gerekenler de ana-babalarımızdır.her ne kadar sevmesekte bence kocamızın hatrına çocuklarımızın hatrına en önemlisi allah korkusu için anne baba demeliyiz die düşünüorum...
canım doğru söylüyorsun,benim eşim anne der anneme,bende diyorum eşimin hatrı için ama sayılı işte bir türlü benimseyemedim kadını..
dyemem heralde :97:
en iyisini yapıosun canımm kocan için diceksin mutlu olmak için bazı şeyleri istemesende yapıcaksın inan ne oluosa kendimize oluo
bayanlar diyorda erkekler bu konuda biraz zorlaniyor galiba sanki zorla cikiyor o kelime agizlarindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?