Kaynanaya Anne demek

merhaba duygu gerçekten haklısın bende 8 aylık nişanlıyım ikinci bir anne babayı kabullenmek çok zor oluyor.Ama yapıcak bişey yok tabiki böyle devam edicek bende ne kadar az görüşürsem o kadar az anne baba derim dedim ve az görüşmeye çalışıyorum.Tabi bu da benim için biraz kötü oldu şimdi hiç ısınamıyorum

bende nısanlandıktan sonra soyledım zaten kaynanam soylemem ıcın cıldırıyordu cunku nısanlanmadan once telde konusurken soylememı beklerdı ama ben soylemezdım...nısanlandıktan sonra alıskanlık bıkac kere teyze demısım onda bıle kusmustu. ama sorarsanız ıcten gelerek mı kesınlıkle hayır 3,5 senelık evlıyım 1 yılda nısanlılık hala soylerken bogazıma bı sey dugumlenır soylerken hıc soylemek ıstemıyorum neden soylemek zorundayız bunu da anlamıyorum. ben onun hıcbır zaman kızı degılsem o da benım annem degıl bunu ıkımızde cok ıyı bılıyoruz onun varsa yoksa pasası oglusu var yemek yerken bıle oglusunun onune koymaya calısır vs offfffffffffff zaten bugun hem ogluna hem ona kızgınım

bende aşağı yukarı 2 senedir evliyim ama asla anne demedim..teyze diyorum..herkes kabullendi bu durumu zaten.çok saçma geliyor..benim annem bitanedir onu çooooooooooooook özledim seni çoook özledim anneeeemmmm benim

bende aşağı yukarı 2 senedir evliyim ama asla anne demedim..teyze diyorum..herkes kabullendi bu durumu zaten.çok saçma geliyor..benim annem bitanedir onu çooooooooooooook özledim seni çoook özledim anneeeemmmm benim

valla helal olsun kabul ettırebıldıysen ben soylemeseydım basta kendı annem benı öldürürdu annem cok sever kaynanama ezılmemı yanıma gelsın bızle yasasın nasıl sevınır anlatamam benm aılem arkan-mda degılkı

Hic unutmam ablam enistemle beraber annemlere oturmaya gelmislerdi bi gün. Babam hadi dünürleri arayalim dedi ve ablamin kayinvalidesini ve kayinpederini aradilar. Bu arada belirteyim onlar türkiyede yasiyorardi, yani uzazaklardi. Neyse bizimkiler görüstü etti, telefonu ablam aldi: Anneciiiiim, anneeem, ayyy caniiiimmm beniiiim gibi konusuyordu kayinvalidesiyle. Tabi bu duruma babam cok mutlu oluyordu, ne güzel anlasiyorlar diyerekten. Ablamlar gittikten sonra baktim annemde bir durgunluk var, dokunsam aglicak gibiydi. Megerse ablamin kayinvalidesiyle o tarz konusmasi biraz zoruna gitmis. Tamam iyi anlassin kayinvalidesiyle, bu cok güzel birsey. Ama sirf kendini sevdirecek diye bir insan bukadarda abartmazki, hemde kendi öz annesinin yaninda. Sonucta annem yememis yedirmis bize, giymemis giydirmis, hayatinin öncelikleri hep bizdik herzaman.
Iste o gün karar almistim ben, ben ablamin yaptiginin tam tersini yapacagim diye. Kayinvalideme anne diyorsam eger, kendi anneme annecigim, annemm, canimm annem, sultanim, bitanem, diye hitap ediyorum.

Bende kısaca bahsedeyim.Sözlüm deniz astsubayı,sözlendikten bir hafta sonra 3 aylık göreve gitmişti.Annesini aradım Allah kavuştursun demek için.Daha önceden anne diye hitap etmemiştim.İnanın sırf bunu nasıl söyleyeceğim diye saatlerce düşünmüştüm aramadan önce neyse aradım,Allah kavuştursun annecim dedim.Kadıncağız zaten üzüntülü ağlamaya başladı falan bende çok kötü olmuştumm ilk kez ayrılmıştım sözlümden o gün ilk defa anne dedim.Genelde 2 haftada yada haftada bir telefonda görüşürüz kayınvalidemle ben aramasam o arar.O günden sonra yine zor geldi bana anne demek.Konuşuyoruz ama bende hitap şekli falan yokkk neyse Sözlüm yurtdışındayken bize oturmaya geldiler.Tatlı yapmıştıkk çok beğendi annesi.Normalde anne diyemiyorum kendi annemin yanında hiç diyemem diye düşünüyordum.Annem hadi kızım kalk tatlının tarifini yazda annene ver dedi, o andan itibaren bende bi rahatlama söz konusu oldu ne hikmetse şuan çok rahat anne-baba diye hitap edebiliyorum

formalite icabı,eşim kırılmasın diye söylüyorum....

ama bir kere bile içten ne anne dedim ne baba...

içten söylemem için haketmeleri lazım

Sözden sonra ilk onlara gittiğimde. hiç bişey demedim. ama haketmediği için değil
O bana kapıdan çıkarken eee artık şu iki heceyi ağzından duymak istiyorum diyince. bi anda çıktı
" ANNE " kelimesi bu kelime bana göre çok kutsal herkezde de olduğu gibi 1 yıldan fazladır diyorum.
hak ediyor hemde fazlası ile

nişanlıyken teyze amca diye hitap ederdim... kayınvalidecigim... aaaaa teyze olurmu anne desin oglum söyle şuna demiş... Anne çok zor diyorum ... ama alıştık artık

hiç içimden gelmiyor valla zorla,anne dediğim senede toplasam 10 u geçmez sayılı,ısınamadım kaç senedir ondan belki..

arkadaşlar kocalarınızın anne-babasına
anne-baba die hitap etmiosunuz o sizin bileceğiniz iş ama
bişey sorucam peki kocalarınız sizin anne-babanıza nasıl hitap edio?
bence bu herşeyden önce saygıyı gösterir ne kaar sevmesende istemesende demek zorundasın yani ben ailemden öyle gördüm
İslâm ümmetinin prensibi büyüklere saygı, küçüklere sevgidir. Saygıya en lâyık olanlar, saygıda kusur etmeyi dahi aklımızdan geçirmememiz gerekenler de ana-babalarımızdır.her ne kadar sevmesekte bence kocamızın hatrına çocuklarımızın hatrına en önemlisi allah korkusu için anne baba demeliyiz die düşünüorum...

canım doğru söylüyorsun,benim eşim anne der anneme,bende diyorum eşimin hatrı için ama sayılı işte bir türlü benimseyemedim kadını..

canım doğru söylüyorsun,benim eşim anne der anneme,bende diyorum eşimin hatrı için ama sayılı işte bir türlü benimseyemedim kadını..

en iyisini yapıosun canımm kocan için diceksin mutlu olmak için bazı şeyleri istemesende yapıcaksın inan ne oluosa kendimize oluo

bayanlar diyorda erkekler bu konuda biraz zorlaniyor galiba sanki zorla cikiyor o kelime agizlarindan

bayanlar diyorda erkekler bu konuda biraz zorlaniyor galiba sanki zorla cikiyor o kelime agizlarindan

benim eşimde hiç öyle bişi olmadı yaa çok benimsedi ailemii çokta sevdiğini biliorumm ailemde eşimi çok sever karşılıklı herşeyy tek taraflı olsa mutlaka bi sorun çıkr die düşünüorum

geçenlerde televizyonda bir sunucu diyorki;valla eşim benim anne babama amca teyze der bende onun anne babasına tanıştığı dönemlerden alışkanlık kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…