2 yıllık evliyim kızı yok onun için anlamıyo beni zaten benim derdim bana yetiyo 2 yıldır tedavi görüyorum bebek hasretiyle yanıyorum çok hassasım bide böyle şeyler canımı sıkıyo yarın pazar eşim yarın çalışırsa erkenden çıkcam dediğin gibi evini süpürüp toplayıp atcam kendimi dışarı görmeye tahammülüm yok bi tane daha gelini varda oda taaa başka memlekette cnm
Arkadaşlar ben nerden başlayıp nasıl anlatıcam bilmiyorum ama bir yerden başlıyorum ben evleneli iki yıl oluyor kocaelinden kütahyaya geldim ve eşimin ailesiyle oturuyoruz ev ikikatlı ama dubleks olduğu için yeme içme beraber. ilk altı ay herşey iyiydi tabi neden ben saf salak kendimi sevdiricem diye her işe koş her yere yetişmeye çalış işe git gel yemeği yap.çamaşırlkar makineden çıkar ben ütü başında aman iş kalmasın aman laf gelmesin.taaki bir gün aşağıya geç inmişim misafir gelmiş vay efendim ayıp değilmiymiş utanmıyomuymuşum o bana bağıracakmıymış aşağı gel diye insan akıl edip bi inmezmiymiş ne laflar ki bende yukarıda afedersiniz eşimle oynaşıyor değilim memeleketten geldim işim yok cam sileyim dedim epeydir toz olmuş.şaşırıp kaldım onca lafa.eşim araya girdi niye bağırıyorsun ne var bu kadar duymamuş misafir geldiğini dedi bu kez iyice köpürdü benden tafar oldu diye.sen karışma falan biçok söylendi o günden sonra işler değişti.anlayacağınız her şeye yetişirken bir gün işi aksatınca maskeler düştü.en kötüsü buranın adetleri çok ağır gelin dedin mi eşittir hizmetçi.ki ben annemin evinde nerdeyse hiç iş yapmazdım ama her iş gelirdi elimden e üniversite falan okuyunca insanın vakti olmuyor zaten.küçük biyer ve herkesin gözü üzerinde her şeye laf ediyolar.kayınvalidenle evi temizlicen yemek yapcan onla gezicen burda öle.gelin kayınvalideyle anlaşmalı koca ikinci planda.öle böle kavga gürültü derken geçtiğimiz şubat tatilinde kocaelinde gidicem öğretmenlik yaptığım için başka zaman gidemiyorum ki en yakın bir dahaki tatil haziranda yani 5 ay göremicem annemi.neyse bu benim gitmeme 15 gün kala ameliyat oldu rahmi alındı. o zamanda çalışıyorum okuldan çıkıyorum eve geliyorum kayınpeder eşim yemek bekliyo koştur koştur yemek yap falan filan aman laf etmesinler bak yanında kalmadı demesinler diye haftasonu iki gece hastanede yanında kaldım afedersiniz sölenmez ama altını bile temizledim.ki bütün akrabaları annesi kızkardeşleri kızı hepsi burda kalabililerdi ben çalışıyorum ona rağmen laf gelmesin dedim kaldım.eve geldi kalıp geziniyor tuvalete falan gidebiliyor.eşime dedim gitmesemmi bak arkamdan bırakıp gitti diye laf ederler dedim.yok sen git bidaha 5 ay sonra gidebilicen hem teyzem var kardeşim var bakarlar dedi. kayınvalidemede dedim aklım burda kalacak diye. yok sen git kızım yakın biyer değilki her zaman gidemiyosun zaten dedi.gitim ah gitmez olaydım. 3 gün sonra bir kavga kıyamet evde benim gitmemi bahane etmişler bıraktı gitti diyeeşimin üstüne gelmişler daha bir çok sebepten kava çıkarmışlar yok bu evde yaşıyosunuz her ay belli miktar para vericeksiniz bunun gibi sebepler.kayınvalidemin babası falan gelmiş onlara şikayet etmişler bizi ne alakaysa.yok biz eve misafir gelemsini istemiyormuşuz diye akrabalara öle demişler.kayınvalidem eşime defol git evden demiş.sonra oturup kunşmuşlar kayınpederimle eşim.memeurluğu bekliyoruz eşimin ataması olucak. atamanız çıkınca gidersiniz demişler.ben gelene kadar eşim dışarda yemiş yemeklerini.gel ye dememişler.ve 4 ay oldu eşim onlarla konuşmuyor. ben geldim hiçbişey olmamış gibi davranıyolar bana.çünkü arkamdan tonlarca laf ettiler yüzleri yok itiraf etmeye benimle sorunları yokmuş gibi davranıyorlar.ama sahte hep aşağı yukarı telef oluyorum şu atama bir olsa diyorum ama hala belli değil.yıpranıyorum her geçen gün.iki yıl olacak evleneli ama ben ne evliliğimden bişe anladım ne harcanan yıllarımdan.yazmakla anlatmak mümkün değil bunları yazarken bile sinirleniyorum ve şuan ne yapacağımı bilmiyorum her gün dua ediyorum. bu psikolojiyle bebeğim bile olmuyor saçlarım döklüyor resmen yaşlandım bu evde.bunu bilir bunu söylerim düşmanın yüzünüze gülerek geleninden korkacaksınız. ben buna aldandım kayınvalidemin güler yzüne tatlı diline anneme inanmadım.bu evliliği istemediler ama ben eşimi sevdiğim için gözüm görmedi.ama allahıma bin şükür eşim hep arkamdaydı zaten o yüzden bu hale geldi eşim benden değil onlardan taraf olsaydı herşey istedikleri gibi olacaktı.umarım üşenmez okursunuz kızlar çaresizlikten ne yapacağımı şaşırdım burda kimsem yok konuşacak çok doldum
arkadaşlar çok sinirliyim benim kayınvalide yaklaşık 1 ay oluyo bel fıtığından ameliyat oldu altlı üstlü oturuyoruz bütün gerekli işleri yapıyorum arada bende kendi evime bakıyorum mesela ütü yapmaz cam silmez evde süpüremiyo hastalandığı dönem hep evi ben derledim topladım severekte yaptım ama insan bu kadarda acımasız olmaz ki bugün arkadaşım aradı hadi kızlar gelcek sende gel dedi bende tamam dedim yukarı çıktım biraz o arada karşı komşu uğradı geçmişolsuna gelmiş bu gelende kafa dengi az oturup gicekti zaten o bile dedi evden çımıyon git hava al dedi kayınvalideye dedim anne ben arkadaşa davetliyim saat 2 de toplancaz dedim o da ev süpürülcek az erken çıksan yukarı da erken kalksanda 1 haftadır ev süpürülcek aha bak gelen giden oluyo dedi kadın içinde biriktirmişheralde bende niye kızıyosun ki anne dedim ev kötü değilki dedim iyi git dedi döndü arkasını gitti gıcık oldum ütüymüş cammış herişi yapınca seviniyo iki gün ev süpürülmeyince bana yaptığına bak insan derki git kızım hava al biraz işi gücü temizlik evde toz pis olsa sanki küçük çocuk var evde beni kırmaya değermiydi mahvetti günümü sinir kadın yüzünü bile görmek istemiyorum kırıldığımı anlasın istiyorum konuşursa konuşcam bişi demicem sizce nasıl davranayım ben bu kadına cevaplarınız bekliyorum arkadaşlar morale ihtiyacım var teşekkürler
arkadaşlar çok sinirliyim benim kayınvalide yaklaşık 1 ay oluyo bel fıtığından ameliyat oldu altlı üstlü oturuyoruz bütün gerekli işleri yapıyorum arada bende kendi evime bakıyorum mesela ütü yapmaz cam silmez evde süpüremiyo hastalandığı dönem hep evi ben derledim topladım severekte yaptım ama insan bu kadarda acımasız olmaz ki bugün arkadaşım aradı hadi kızlar gelcek sende gel dedi bende tamam dedim yukarı çıktım biraz o arada karşı komşu uğradı geçmişolsuna gelmiş bu gelende kafa dengi az oturup gicekti zaten o bile dedi evden çımıyon git hava al dedi kayınvalideye dedim anne ben arkadaşa davetliyim saat 2 de toplancaz dedim o da ev süpürülcek az erken çıksan yukarı da erken kalksanda 1 haftadır ev süpürülcek aha bak gelen giden oluyo dedi kadın içinde biriktirmişheralde bende niye kızıyosun ki anne dedim ev kötü değilki dedim iyi git dedi döndü arkasını gitti gıcık oldum ütüymüş cammış herişi yapınca seviniyo iki gün ev süpürülmeyince bana yaptığına bak insan derki git kızım hava al biraz işi gücü temizlik evde toz pis olsa sanki küçük çocuk var evde beni kırmaya değermiydi mahvetti günümü sinir kadın yüzünü bile görmek istemiyorum kırıldığımı anlasın istiyorum konuşursa konuşcam bişi demicem sizce nasıl davranayım ben bu kadına cevaplarınız bekliyorum arkadaşlar morale ihtiyacım var teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?