kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

ooo evlenince çok kıskanır sizi bu...

evlenebilirsek kıskanacak ama evlenemiyoruz sayesinde

cadı işte ...boşver sen sakinliğini koru..insan ilişkilerinde saldırgan olan taraf herzaman kaybeder..özür dileyen olur..
bak bnm kvm benden o şekilde özür diledi.ben tamamen suçsuz değilim ama o kontrolsüz davrandı,abuk subuk konuştu..işte öfkeyle kalkan zararla oturur..
sakın sinirlenip saldırma..

nie engel oluyor size ve nasıl

canım kayınvalide eltiler degilmi hepsinin allah belasını versin. cahil insanla uğraşılmaz... okumuş düşmanım olsun cahil dostum olacağına......

evt cnm hepimizin sorunu var bu şahsiyetlerle bazı şartlarda elimize verseler boğabiliriz ama bela okumak da doğru değil,cnm sakın yanlış anlama bnmki sadece bi tavsiye...:13:
bnm kvm de çok okumuş kızlar,çok bilmiş..bn de diyom ki keşke cahil olsaydı,herşeye atlamazdı belki..işte öle de olsa beğenmiyoz böle de olsa beğenmiyoz

Son düzenleme:

aslında dur diyorum kendi kuyusunda batsın ben fevri olmayım ama
o kadar boğuluyorum ki bazen onun gibi oyun yapacak gücüm kalmıyor sert oluyorum
ve huyumdur biriktirir biriktirir birden küçücük bişede patlarım..

açıkçası bi anne olarak özverili değil hiçbişiye bunu gördüm
en azından 5seneye yakındır birlikteyiz en ufak bir birikim veya bir çöp bile alıp kenara atmamıştır
aslında mesele alması filan değil istemiyorum da ondan bişey çünkü ölene kadar anlatıp met edecek kendini
benim tek ağrıma giden takmıyormuş gibi bir havada herşeyi hep benden bekliyorlar kızı da o da

işin komik tarafı ben mesela çarşıdan bişi almış olsam kendime ona bile diyo aa ne gerek var neyse güzel filan
kendine gelince yaşına başına bakmadan dünyanın parasını harcayıp dolduruyor da dolduruyor
ya zoruma giden bu benim hala kendine kıyafet almanın peşine düşer
hala yok altın yok pırlanta aslında bu da mesele değil alsın
ama çok benciller hiç kimsenin umrunda değilim anlayacağın..

ikide bir de dur zamanı değil biraz daha bekleyin bilmem ne boşa sallıyor
durumum yok ayağına yatıyor ama aklı başında olsaydı eline ne paralar geçiyor biraz saklardı köşede
sorun bana devamlı bahane bulması ama bahaneleri ortadan kaldırmak için de çabalamıyor

sence bu kadın beni istemiyor mu oğlunu beni çok sevdiğine ikna etmiş olsa da??

ya ben de senin gibiyim..biriktirir biriktirir olmadık yerde patlarım..ama bu sefer bu huyum yüzünden nerdeyse herşey başıma patlayacaktı..neyse kvm çıldırdı da yırttım.. neyse..
bence takma sen de onları boşver bişey alınca sorma nasıl die..onlar takmıyosa sen de onları takma..oğlan farkında mı bunların...

bela okumada bişeymi cnm bıraksalar bi kaşık suda boğarım e eşimin hatırına bişey demiyorum.. canım bazı insanların karakterinde çok bilmişlik vardır hani ben okudum ben en iyisini bilirim derler desinler onlara bile razıyım.. ama gerçekten sana cahil insan denk gelmemiş o insanlara güzellikle kötülükle hiç bir şey anlatamazsın..

değil işte öyle bi büyülemiş ki onu da
birliktelerken benden bahsedip öyle güzel kelimeler söylüyomuş ki sever gibi
bu da artık onları duyduğu için aksine inanmaz inanmıyor da

e ben de böyle bi oyun içinde kalmak istemiyor ve biraz uzak durmaya çalışıyorum
çünkü iş gelin adayı kv adaylığından çıktı
ama bu sefer de ben tavırlı herşeye küsen oluyorm

kaç kere oğlunun yanında laf soktu kimse anlamadı ben de dahil 2 3gün sonra idrak ettim
çünkü gülerek şakaymış gibi söyleyip ağzıma ediyor ve herkes özellikle de benimki duymuyor ve karışmıyor

aklımı yiyecem ya beni resmen dünden razı konumuna düşürüp eğleniyolar
ben sadece oğluna aşık ve bağlıyım ve ondan sakınmam hiçbişeyimi
ama bunlar kendilerine de mecburmuşum gibi davranıyorlar beni kaale almıyorlar

ya tabi cahil olması da farklı bi sorun,,haklısın galiba..bn kvmkle oturup konuşyom en azıondan dinliyo ona göre bişey yapmaya çalışıyo..özür diledi mesela dün benden herneyse..ama bela okumak farklı bişey gerçekten yapma yani..allah nasıl biliyosa öle yapsın diyebilirsin mesela ama allah belasını versin deme..bak geri döner falan babam hep anlatır.bedduaya sormuşlar nereye gidiyosun diye geldiğim yere gidiyorum demiş..
haklı yda haksız bela okumak çok yanlış sinirini başka şekilde atmaya çalış..uygun bişey değil yani caiz de değil...

'kilolu olmak sadece kötü kokudur'

diyen arkadaşa sesleniyorum,'o kendini bilir elbet'

Zayıf olup leş gibi kokan kadınlar var toplum içinde..Hemde 34,36,38 beden aralıklı..
Siz kaç bedensiniz bilmiyorum,ama eminim dediğiniz gibi mis kokuyorsunuzdur.

Benim kilo sorunum var malesef,oldukça kilo aldım..
Fakat emin olun,eşim 'bir kez bile bende kötü bir koku hissetmediğini'sürekli söyler durur.

Kilolardan değil,bu koku konusunda titiz olduğum için eşim bunu söyler hep..
Temizliğe önem verip,deo kullanıldımı asla kötü kokmaz ne zayıf,ne şişko kadın..

Dediğim gibi,dal gibi zayıflar bile leş gibi kokabiliyor..

Lütfen genellendirme yapmayalım..
Bu memleket ve insan ayırımı gibi birşey oldu..
Kayınvalideniz kötü kokuyorsa,bu onun kilolarından çok,temiz bir kadın olmamasından kaynaklıdır!

asla asla öyle demek istemedim.aynen dedğiniz gibi kv bakımsızlık yüzünden öyle kokuyor zaten.ben sadece kv bu konuda cok üzerime geldiği için öyle söylemiştim.niyetim sizi incitmek deildi.eğer istemeden üzerinize alındıysanızda özür dilerim.
benim kendi annemde kiloludur.ve mıs mıs kokar...
benim niyetim ona şöyle bi şok uygulamaktı.cünkü insanların içinde hep benimle dalga gecerdi.ortamda bulunan insanlar barbi bebek gibi nesi var dese hemen suratı düşerdi.sadece kızkardesleri ile hep beraber (yanı esimin teyzesi ve kv)bir arada olduğumuz bir gün bir örnek verdiler.bir tanıdıkları varmıs gelini zayıfmıs oğlu ise dalyan gibi yiğitmiş.kv si sağda solda üzülüyo diye anlatıyolar esimin yanında ,kadın benım oğlum yiğit yakısıklı kala kala bu kupkuru seyemi kaldı diyomuş...esimde sinirlendi ama teyzesi oldugu için bisey diyemedi.ksldık gittik kv baska biyerde daha böyle bir konu acınca artık bende dayanamadım öyle söyledim.o son oldu zaten bidaha cesaret edemedi.çünkü 4 yıldır aynı muhabbet.artık eşim kızdı ben onun zayıf olmasını ıstıyorum yeter artık her geldiğimizde aynı muhabbet dedi.
yanı senın anlıycaan niyetim kilolulara laf söylemek deildi.kv laf söylemekdi....tekrar kusura bakmayın.ve lütfen cvp yazın....

ayrıca bu konuda hiç istemeden kırdığım baska arkadaslarda varsa hepsinden özür diliyorum.
ben o niyetle söylemediğim için böyle anlaşılacağımı düsününemedim....

canım benm de saçlarım seyrek döküldü biraz zamanla..ama ben başörtü takıyorum diye göreiyo tabi ama kusur bulcak ya napcanı şaşırdı.

eşim bayram namazına gitmişti yanlış hatırlamıyosam bi uyandı eğilmiş başımda saçlarıma bakıyo..geri..

bi de hç bişey olmamış gibi kendi saçlarını açıp gösteriyo bana bak benim saçlarıma sen de uzat falan diye..şeytan dedi lluviasevgi senin tekmen sağlamdır bi röveşata denemesi yapsana

Son düzenleme:

Öncelikle özür ne demek,estafirullah arkadaşım.
Sadece insan bu kadar hassas konuda kendini kötü hissediyor..Bende o yüzden belirtmek istedim.
Sizde kendinizi,kötü niyetli olmadığınızı belirtmişsiniz,çok teşekkür ederim cevapladığınız için.

Allah kayınvalidenizi ıslah etsin,eşinizin beynini yıkama politikası bu.
Her gittiği yerde bu konuyu açıyorsa,kendince eşinizin aklına kurt düşürmek amacı bence.
Eşinizin bilinç altını böyle ucuz şeylerle doldurmaya çalışan basit düşünceli bir kadın.
Kendinizi güzel korumuşsunuz ne kadar talihsiz bir benzetme olsada:)
Allah sabır versin zorda olan gelinlere ve kayınvalidelere..Kayınvalideninde çekeni var,o anlamda.:)

ha ha ha ...ne güldüm ya ....süpersin valla

siz olmasanız yazdıklarımından haklı olarak alınabilecek arkadaslarımın olabileceğini düsünemezdim.asıl ben size tesekkür ederim.
esimin tepkısı üzerine artık kendisi kilo bahsini acmıyo.kendi zihniyetinde olanlara actırıyo.ne diyelim,dedğiniz gibi rabbim sabrımı arttırsın....

benimki bi kaç gündür şişik yine bişeye konusmuyo doğru düzgün eltim görümcem kv bir olmuslar grup halınde iş yapıyolar dün kahkalarından uyuyamadım bilerek yapıo olsak gerek bu güne kadar bu kadar ses geldiğini hatırlamıyorum evıme kp konusacaktı herkesi toplayıp onuda yapmadı beklıyorum toplasın benımde söyliceklerim var burda tek başımayım benımle neden uğraşıyolar üstelik hamileyim iyice bunaldım triplerinden laf sokmalarından eşimde suskun bu ara hiç bi tepki vermiyo konusuyorum ama kendı kendıme onudamı bunalttım acaba?yada sıkıldı dinlemekten dün aksam arkadasımız yok gidip geldiğimiz bi aile ya da dedim birbirimizden baska dedim oda ben iyiyim allahtan baska kımseye ihtiyacım yok basımız agrıyo bosver dedi kime güveniceksin falan deyip uyudu yoruldum iyice yaa onlara ayak uyduramadım onlara birlik olup dedikodu yapmadım onlar gibi yüzüme gülüp arkalarından iş cevirmedim diye kötü oldum allah nasıl biliyosa öle yapsın hepsini

cnm zaten ikiyüzlü olmayınca kötü oluyosun...bu hep böledir..her ilişkide..kimse açıksözlü,dobra insanı sevmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…