- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
- Konu Sahibi seniseviyorumbennn
-
gıcık olmak değil aslında seviyorum bu kadını daha doğrusu seviyordum
ama beni alaşağı etmekten saçma sapan oyunlar oynayıp laf cambazlığı yapmasından
ve nerdeyse oğluyla aramızda olan aşkı yıkacak olmasından nefret ediyorum
ben henüz evli değilim nişanlı veya sözlü de değilim
sadece kendi aramızda yüzüğümüz daha doğrusu sözümüz var
yüzük hükümsüz belki ama söz geçerlidir diye düşünüyorum o yüzden 4buçuk senedir devam ediyoruz
sanırım fazla değer verip sevgimi gösterdiğim ve zamansız yüz göz olduğum için bugünleri yaşıyorum
ama Allahıma sığınıyorum çünkü çok yoruldum...
bu arada beni yeni bi konu açmaktan kurtardığınız için teşekkür ederim :)
dertleşmeye ihtiyacım oluyor bu konuda bazen
beni de aranıza alır mısınız
Vallahi cnm benim kayınvalide iyidi. Herşey bebekten sonra değişti.Bebeğime sıkı sıkı sarılması sürekli şapur şupur öpmesi, bebeğimle konuşması beni rahatsız ediyor. Benim kızım kuran kursu hocası olacak diyor duruyor. Sanane yaa..Ya ben doktor olmasını istiyorsam? şimdiden kafasını yıkıyorlar. Çok açık giydirmemeliymişim falan filan. Birde babaanne değil de ebe kelimesini kullanmaları rhaatsız ediyor.Düzeltiyorum yok inadına devam..Napacam ben bunlarla ya?
yok cnm eşim bnm yemeklerimi seviyo,annesini falan istemiyo..bn sürekli yeni şeyler,yeni tatlar deniyorum..o bnm jürimm bana not veriyoistediği kadar yarışsın bnle hiç bi konuda aşık atamaz çünkü bu adam bana deli gibi aşııkkk...
evet bu zamanda millet gelin alırken kadrolu mu diye soruyor ya sözleşmeliyi bile kabul etmiyolar...üniden mezun olan kız evdeyken kimse yüzüne bakmıyo bi atandı mı hergün talipp...ayyy ne menfaatçi oldu insanlar..elhamdülillah bn üni mezunuyum ve çalışmıyorumm.sadece öle part time o da vaktimi değerlendirmek için..eşim kvm kesinlikle çalış demedikleri gibi kvm otur kocan çalışsın sen ye boşver diyo...o kpnuda sıkıntı yok..hatta bn de öle çalışmak istemiyom..iyi rahatım...başka aktivitelerim var,hayat planlarım var yani..
valla bn senin yerine olsam inadına çalışmam..gebersinler hasedinden..ohh kocam değil mi bana çalışıyo işte derrimmm
aman maşallah dehep öyle olsun. Benim biraz ana kuzusu çıktı daha 2 aylık evliyiz 7 yılldır konuşuyorduk :132:sonunda evlendik.
Çalışmazsam varya hepsi birden başıma kalkar çalıştığım halde bile kocam eve her geldiğinde çok yorulmasından bahsedip duruyo. Ama bigün dicem ben yorulmuyom mu sanki. Paşam daha rahat bi iş istiyor. Neymiş efendim bu işin sorumluluğu çok fazlaymış. Her işin sorumluluğu var. Bide her fırsatta ohh sen masa başındasın tabi hayat sana güel gibilerinden laflar ediyor. Ben erkek olsam karımın oturarak bi bayan gibi yani vücut gücüyle çalışmasını istemem. Tamam en masa başındayım ama eve gidene kadar kaf am bi dünya oluyor. Masa başı olunca iş yapılmadığı düşünüyor herhalde. Ayrıca müdürüm bayan hemde en uyuzlarından. Dışarıdan davulun sesi hoş geliyor Bacım:2:
heralde cnm kadın için vücut gücü istemeyen işler ideal..gidip hamallık mıyapcaz narin bedenimizle..seninki de tuhafmış yani bunca yııllık geçmişiniz var yani bi de 2aylık evlisiniz.insan azcık karısının göünün içine bakar..allahım ya..ne diye adam olmuş çalışmayacakmış da
bizimkini ailesi dolduruyor. Bu çalışma konusu evlenmeden önce açılmıştı bizim aramızda ama ben pek önemsemedim. Keşke tavrımı baştan koysaydım. Ama bende işteki bütün stresimi eve taşıyorum. Ohhhhh iyi yapıyorum evde de çalışıyorum bilgisayarımla ve onunla daha az ilgileniyorum.eeee çalışıyorum yaaa vaktim yok güzelim seni şımartmaya dicem. Beni kendine boşu boşuna cephe aldırdı. Kocamı çok çok çok seviyorum ama iş konusundaki bu tarzı beni ona düşman ediyor.
yok yok ailesinin saçmalıları yüzünden ona cephe alma..tmm iş yüzünden onla daha az ilgilendiğini belli et ama onu kendi tarafına çekk..aptal görün biraz ama akıllı ol,saf görün fena ol...ben böle hallediyom işlerimi
Beceremiyorum ki. Benim öfkem çok zor geçiyor hakim olamıyorum kendimeeve onu ailesine doğru itiyorum galiba doğru söylüyon. Evde huzursuz olunca anasıgile kaçmak istiyor. :95:
bak kendinde söylüyosun..kendine hakim ol,ona evde bambaşka bi hayat sun ki sana bağlansın,,bnm kvme eşi dermiş ki gençken:kölenim dedikçe efendim oluyorsun..
bu iş gerçekten böle ben eşimin üstüne ne kadar düşsem o 10katı özen gösteriyo bana...test ettim onayladım..
evde kendini çok iyi hissetmesini sağla ki, gitmek istemesin hiçbiyere...yoksa dediğin gibi anası ona çok güzel kucak açar,ve evinde ona öle özen gösterir ki adam oraya gitmek ister çünkü orda gözünün içine bakan biri var...ve bütün kvler bunu yapar...çünkü rekabet var..sen rekabet etmeden etkili ol,en önemlisi içinden gelsin,olumsuz şeyleri düşünüp kendini doldurma güzel şeyler düşün ona karşı aşkını hatırlayarak aşkla davran ona..dediğim gibi aptal görün...akıllı kadın aptal görünmeyi becerebilen kadındır...
bazı şeyleri de sineye çekmesini bil,herşeyi devlet meselesi yapma...
iş konusunda eşinin tavrı evet çok yanlış ama takılma..ona çok çok önem ver çok özen göster ki şımarsın,o zaman o da seni şiımaartır inan..test ettim onayladım.
bak biz de eşimle 7 seneden sonra evlendik çok seviyoruz birbirimize,ben çalışmıyor olamma rağmen ben eşimin aşırı önemsediğim için ona bunu hissettirdiğim için evde bana hizmet eder..cnm bişey çekti desem hemen fırlar getirir..çünkü ben de onun isteklerini çok önemsiyorum..
ama tabi böle derken bunalt adamı tepesinde gez demiyorum.sadece çoookk önemli olduğunu hissettir...
çok haklısın bu ilgisizligime bi son vermem lazım ama biseyleri anlasın istiyorumtavsiyelerine uyucam yoksa iyice onun icin cekilmez biri olurum cok tesekkür ederim
ya kızlar size bişi sorucam
ben yarın tatile gidiyorum ve dün kvye giderim diye düşündüm
ayıp olmasın hani gitmeden görmüş olayım diye
neyse dün bi sınavım vardı görümce adayıyla birlikte girmiştik neyse çıktık sınavdan
o sırada benimki aradı konuştuk size uğramayı düşünüyorum dedim ablası da duyuyo
sonra kız yürüyerek gidelim mi çarşıya dedi tmm dedim
yürüdüğümüz en az 3km yol yani e tabi saat 6 7oldu bende artık evle sorun olmasın diye ve
onlara gidince kv çok konuştuğundan bölemiyorum da geç olacak diye eve dönerim diye düşündüm
zaten görümce de ağız ucuyla bize gidelim dedi bende öyle ayarlamıştım ama artık kaldı dedim
bugün de annesi hemen benimkine demiş xAyx bizi görmeden mi gidecek diye
ben de oğluna anlattım planım öyleydi ama haber vermedi kimse ben de kafama göre gelmek istemiyorum dedim
yaptığı doğru mu Allah aşkına bu kadının
ben onca yoğunlukta planlıyorum herşeyi sonra gene o bi lafıyla bana döküyor günahını
son 3gündür bana tavırlı davranıyolar zaten kızı da o da
ben de iyice gurursuz gibi çıkıp gitmek istemedim yanlış mı ettim şimdi arayım diyorum ama
içimden gelmiyor ne yalan söyleyim hep ben büyüklük edip toparlıyorum bişileri
hadi ben gelemedim bir sürü hazırlık 2tane sınava girdim bide bu arada
madem bu kadar bana düşkün kendisi arayamaz mıydı
ne diyorsunuz bana bi yol gösterir misiniz nolur
böle durumlarda zaten küçükler büyük gibi davranır,büyükler küçük gibi davranır..erkek arkadaşın ne diyor peki?
bi arasan ii olur heralde ya..
ya kvm aradı benden özür diledi ya inanabiliyor musunuz..şimdiye kadar seni kırdığım için özür dilerim dedi..beni affet dedi....ben hiç seni kırmak istemedim dedi ama işte sinirle duygusallıkla etrafıma saldırdım.büyüklük yapamadım yani ....
ohaaaa ya bunu hiç beklemiyodumm..
ay kendimi çok kötü hisediyom ya kadına özür dilettim resmen..
oleeyy aklandım..
niye kötü hissediyorsunki, benimki de keşke bir kere yaptığı hatayı anlayabilseydi bir kere karşısına alıp güzel güzel konuşabilseydi.bence gururlan kendinle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?