kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

kızlar bn dün akşam bnmkinin ağzının payını verdim bi güzell...kocama bni şikayet edip duruyodu,sonra kızını oğlunu kızıştırıp üstümüze salıyodu...
dün akşam oturduk konuştuk ben sana ne kötülük yaptım ki böle yapıyosun dedim iki günde ortalığı birbirine kattın falan dedimm..bi iki laf sölediyse de ağzına tıktım daha cevap vermedi..işte öle arkadan konuşmaya yokluğumda şikayet etmeye,evine sıçsınlar demeye benzemiyoo yanii..karşımda dut yemiş bülbüle döndü cadı kadın...daha üstüne gitmedimm bi sürü bişey yaşattı bana ömrümden ömür gitti iki günde yaa bu kadar fenalık olmaz,bi de evime yerleşmeye çalışıyo acaba böle yaparak mı yerleşexcekmiş..en sonunda dicem ne halin varsa gör ya bu nee aa aa aaa

cnm ben evlenmeden önce kvm ile samimiyet kurmak gibi aptalca bi hatanın içine düşündümm..aman diyim amann..mesafeni koy..bi gelin kaynana ya da gelin görümce arasında olması en gerekli şey mesafedir..(tecrübe)
bütün kaynana mağdurlarına kapılar açık burda..tabi konusahibemiz daha iyi bilir

yapacak bişey yok katlancaz yanii,,,en iyisi boşvermeye çalışmak..
nerelisin acaba cnm bu ebe kelimesinden mütevellit soruyorum merak ettim de?

aman maşallah de hep öyle olsun. Benim biraz ana kuzusu çıktı daha 2 aylık evliyiz 7 yılldır konuşuyorduk :132:sonunda evlendik.
Çalışmazsam varya hepsi birden başıma kalkar çalıştığım halde bile kocam eve her geldiğinde çok yorulmasından bahsedip duruyo. Ama bigün dicem ben yorulmuyom mu sanki. Paşam daha rahat bi iş istiyor. Neymiş efendim bu işin sorumluluğu çok fazlaymış. Her işin sorumluluğu var. Bide her fırsatta ohh sen masa başındasın tabi hayat sana güel gibilerinden laflar ediyor. Ben erkek olsam karımın oturarak bi bayan gibi yani vücut gücüyle çalışmasını istemem. Tamam en masa başındayım ama eve gidene kadar kaf am bi dünya oluyor. Masa başı olunca iş yapılmadığı düşünüyor herhalde. Ayrıca müdürüm bayan hemde en uyuzlarından. Dışarıdan davulun sesi hoş geliyor Bacım:2:

heralde cnm kadın için vücut gücü istemeyen işler ideal..gidip hamallık mıyapcaz narin bedenimizle..seninki de tuhafmış yani bunca yııllık geçmişiniz var yani bi de 2aylık evlisiniz.insan azcık karısının göünün içine bakar..allahım ya..ne diye adam olmuş çalışmayacakmış da

bizimkini ailesi dolduruyor. Bu çalışma konusu evlenmeden önce açılmıştı bizim aramızda ama ben pek önemsemedim. Keşke tavrımı baştan koysaydım. Ama bende işteki bütün stresimi eve taşıyorum. Ohhhhh iyi yapıyorum evde de çalışıyorum bilgisayarımla ve onunla daha az ilgileniyorum. eeee çalışıyorum yaaa vaktim yok güzelim seni şımartmaya dicem. Beni kendine boşu boşuna cephe aldırdı. Kocamı çok çok çok seviyorum ama iş konusundaki bu tarzı beni ona düşman ediyor.

yok yok ailesinin saçmalıları yüzünden ona cephe alma..tmm iş yüzünden onla daha az ilgilendiğini belli et ama onu kendi tarafına çekk..aptal görün biraz ama akıllı ol,saf görün fena ol...ben böle hallediyom işlerimi

Beceremiyorum ki. Benim öfkem çok zor geçiyor hakim olamıyorum kendime eve onu ailesine doğru itiyorum galiba doğru söylüyon. Evde huzursuz olunca anasıgile kaçmak istiyor. :95:

Beceremiyorum ki. Benim öfkem çok zor geçiyor hakim olamıyorum kendime eve onu ailesine doğru itiyorum galiba doğru söylüyon. Evde huzursuz olunca anasıgile kaçmak istiyor. :95:

bak kendinde söylüyosun..kendine hakim ol,ona evde bambaşka bi hayat sun ki sana bağlansın,,bnm kvme eşi dermiş ki gençken:kölenim dedikçe efendim oluyorsun..
bu iş gerçekten böle ben eşimin üstüne ne kadar düşsem o 10katı özen gösteriyo bana...test ettim onayladım..
evde kendini çok iyi hissetmesini sağla ki, gitmek istemesin hiçbiyere...yoksa dediğin gibi anası ona çok güzel kucak açar,ve evinde ona öle özen gösterir ki adam oraya gitmek ister çünkü orda gözünün içine bakan biri var...ve bütün kvler bunu yapar...çünkü rekabet var..sen rekabet etmeden etkili ol,en önemlisi içinden gelsin,olumsuz şeyleri düşünüp kendini doldurma güzel şeyler düşün ona karşı aşkını hatırlayarak aşkla davran ona..dediğim gibi aptal görün...akıllı kadın aptal görünmeyi becerebilen kadındır...
bazı şeyleri de sineye çekmesini bil,herşeyi devlet meselesi yapma...
iş konusunda eşinin tavrı evet çok yanlış ama takılma..ona çok çok önem ver çok özen göster ki şımarsın,o zaman o da seni şiımaartır inan..test ettim onayladım.
bak biz de eşimle 7 seneden sonra evlendik çok seviyoruz birbirimize,ben çalışmıyor olamma rağmen ben eşimin aşırı önemsediğim için ona bunu hissettirdiğim için evde bana hizmet eder..cnm bişey çekti desem hemen fırlar getirir..çünkü ben de onun isteklerini çok önemsiyorum..
ama tabi böle derken bunalt adamı tepesinde gez demiyorum.sadece çoookk önemli olduğunu hissettir...

çok haklısın bu ilgisizligime bi son vermem lazım ama biseyleri anlasın istiyorum tavsiyelerine uyucam yoksa iyice onun icin cekilmez biri olurum cok tesekkür ederim

çok haklısın bu ilgisizligime bi son vermem lazım ama biseyleri anlasın istiyorum tavsiyelerine uyucam yoksa iyice onun icin cekilmez biri olurum cok tesekkür ederim

rica ederim cnm,bişeyleri anlatmak için ilgisiz olman gerekmez aksine ilgiyle seni daha iyi anlamasını sağlayabilirsin.
neyse bi dene bakalımk bize de haber ver gelişmeleri

ya kvm aradı benden özür diledi ya inanabiliyor musunuz..şimdiye kadar seni kırdığım için özür dilerim dedi..beni affet dedi....ben hiç seni kırmak istemedim dedi ama işte sinirle duygusallıkla etrafıma saldırdım.büyüklük yapamadım yani ....
ohaaaa ya bunu hiç beklemiyodumm..
ay kendimi çok kötü hisediyom ya kadına özür dilettim resmen..
oleeyy aklandım..

ya kızlar size bişi sorucam
ben yarın tatile gidiyorum ve dün kvye giderim diye düşündüm
ayıp olmasın hani gitmeden görmüş olayım diye

neyse dün bi sınavım vardı görümce adayıyla birlikte girmiştik neyse çıktık sınavdan
o sırada benimki aradı konuştuk size uğramayı düşünüyorum dedim ablası da duyuyo

sonra kız yürüyerek gidelim mi çarşıya dedi tmm dedim
yürüdüğümüz en az 3km yol yani e tabi saat 6 7oldu bende artık evle sorun olmasın diye ve
onlara gidince kv çok konuştuğundan bölemiyorum da geç olacak diye eve dönerim diye düşündüm
zaten görümce de ağız ucuyla bize gidelim dedi bende öyle ayarlamıştım ama artık kaldı dedim

bugün de annesi hemen benimkine demiş xAyx bizi görmeden mi gidecek diye
ben de oğluna anlattım planım öyleydi ama haber vermedi kimse ben de kafama göre gelmek istemiyorum dedim

yaptığı doğru mu Allah aşkına bu kadının
ben onca yoğunlukta planlıyorum herşeyi sonra gene o bi lafıyla bana döküyor günahını
son 3gündür bana tavırlı davranıyolar zaten kızı da o da
ben de iyice gurursuz gibi çıkıp gitmek istemedim yanlış mı ettim şimdi arayım diyorum ama
içimden gelmiyor ne yalan söyleyim hep ben büyüklük edip toparlıyorum bişileri

hadi ben gelemedim bir sürü hazırlık 2tane sınava girdim bide bu arada
madem bu kadar bana düşkün kendisi arayamaz mıydı
ne diyorsunuz bana bi yol gösterir misiniz nolur

böle durumlarda zaten küçükler büyük gibi davranır,büyükler küçük gibi davranır..erkek arkadaşın ne diyor peki?
bi arasan ii olur heralde ya..

böle durumlarda zaten küçükler büyük gibi davranır,büyükler küçük gibi davranır..erkek arkadaşın ne diyor peki?
bi arasan ii olur heralde ya..

bugün görüştük beni eve bırakırken ben söyledim
annenleri de görmek istiyodum aslında diye
o da annesinin söylediklerini söyledi
ben de dedim ki ben dün planlamıştım gelecektim ama ablan yürüyelim diyince zaman geçti
bugün de kaldı dedim
bişi olmaz dönüşte gelirsin nolacak dedi

aslında bana annesiyle ilgili bi kere çıkıştı bugüne kadar
ama sonra toparladı kendini benim de uyarılarımla
ama farkediyorum şuan çok ortada kalıyor
belki de aklında beni suçlu ve onlara yanaşmayan görüyor
ama bunlar gerçek değil hepsi annesinin empoze edişleri çünkü onunla birlikte 24saat

aslında dün de giderdim ama diyorum ya bişeler olmuş görümce adayına ağız ucuyla dedi
ben de çok bozuldum o halde gitmek istemiyorum yaa

bide şunu uyguluyolar hep bana artık farkına vardım
herşeyin farkındalar ve bikaç kez gel gel dediler ben de içten içe kırgın olduğum için
mesafe koymayı uygun buldum gitmedim zaten işim de oluyordu

şimdi bunlar şunu yapıyor beni bilerek çağırıyolar nasılsa gidemiyecem diye
sonra gitmeyince ben kötü oluyorum kısacası onlar laf olsun diye söylüyor
ama onlardan çıkıyor iş..böyle olunca ben de nefret ediyorum artık

bi kere görümce kardeşinin yanında gel dedi saat gene geç oluyo eve gideyim dedim
(açıkçası sevgilimle de zaman geçirmek istiyorum buna hakkım var heralde)
hee öyle mi annem de gelsin kahve yapayım içelim dedi çok üzülecek filan yaptı benimkinin yanında
ben de tamam dedim dur kadın çağırmış ayıp olmasın bide hep ben tavırlı gibi duruyorum ya
neyse çıktık gittik kadın beni görünce şaşırdı hiç kahvenin ksinden haberi yok
kızdaki oyun kabiliyetine bak bari yoldayken anneni de ayarlasaydın yani biz geliyoruz filna diye

hep aynı şeyi yapıyolar 1hafta öncesinden şu gün gel diyolar
ben de o gün ses seda belkiyorum ki olur ya işleri güçleri olur ayıp olmasın
adam gibi davet etsinler diye
ama sonuç ne ben hep isteksiz şımarık mızmız kız

nolur kusura bakmayın ya
her seferinde kısa yazacam diyorum sizleri sıkmamak için ama
o kadar doluyum ki bitmiyor
dertleşmeye çok ihtiyacım var çok yıprandım bu konuda
bi gün ilişkimize sebep olacaklar diye çok korkuyorum

Son düzenleme:
sen oğlanla arayıo bozmamaya çalış cnm,çok da tavır yapma sonra işn içinden çıkamazsın..problemin varsa mümkün olduğu kadar konuşmaya çalış biriktirme.sonra patlarsın,daha kötü olur.

niye kötü hissediyorsunki, benimki de keşke bir kere yaptığı hatayı anlayabilseydi bir kere karşısına alıp güzel güzel konuşabilseydi.bence gururlan kendinle...

niye kötü hissediyorsunki, benimki de keşke bir kere yaptığı hatayı anlayabilseydi bir kere karşısına alıp güzel güzel konuşabilseydi.bence gururlan kendinle...

ya aslında içinde acayip bi zafer sevinci var çünkü beni bayağı yıprattı..da ne bilim ben de az surat yapmadım yanii o yüzden..öle koskoca kadın bide kv olunca böle mahcubiyetle beni affet deyince bi tuhaf oldum yani..
ama mutlu oldum yani..hatasını kabul etti helalleştik,kapattık mevzuyu..oğullarına da kızına da ayrı ayrı arayıp anlatmış durumu,ben yanlış anlamışım demiş..bn kvm gibi olmayacam demiştim ama onun gibi yaptım,ortalığı ayağa kaldırdım demiş..
ya konuşuluyo en azından bnm kvmle..sadece hatasını zor kabul ediyo.
eşim de diyo ki çok fenasın.ben bile şimdiye kadar anneme kabul ettiremedim hatasını sen kabul ettirdin diyo..
ben de dedim ki öle arkamdan atıp tutmak kolay,yüzüme söyleseydi ya o lafları dedimm..kadını hakkatten susturdum ya dün akşam konuşurken..
bu savaşı da BEN KAZANDIM!!!!!
ZAFERİMİ İLAN EDİYORUM..KVMİ SİNDİRDİM!!
HADİ BAKALIM DERTLERİMİZİ ANLATMAYALIM ARTIK ZAFERLERİMİZİ ANLATALIM

az önce bi büyüklük ettim aradım
kızıyla konuşurken geldi kötü bi ses tonuyla kimdir o filan dedi üstelik 10dk önce aramıştım yine
bişiler söyledi kızıda benim olduğumu söyledi çıktı gitti
kız hala annemin selamı var diyo

hep aynı şey kadının benim aradığımdan haberi yok
yok selamı var yok özlemiş yok çağırıyo bilmem ne
neyin peşindeler anlamıyorum
keyifleri bilir Allahıma sığınıyorum herşeyin zamanını o bilir

akşama da oğlunu doldurur gene xAyx aradı ama benle konuşmadı diye
niye bunu yapıyor anlamıyorum hayır yani biz ayrılırsak nolacak
oğlunu kendine mi alacak..resmen kocası gibi davranıyor ona
yok bana bilezik al yok bana pırlanta al
yok senden bişe istedim bi kere bile yapmadın
o oğluna yapacağına oğlundan bekliyor
ben 5senedir bi adım bekliyorum kimin umrunda ki
xAyx beklesin işinin adı ne

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…