kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

yıpranıyorsundur doğru
sabrının sınırını zorluyorlardır doğru
bazen çok sevdiğin eşinden nefret ediyorsundur (ben şu anda nefret ediyorum ki ben aptal aşık ağzının içine bakıp her istediğini genel itibarıyle yerine getirmeye çalışıyordum yine zombiyi yiyordum) yaranamıyordum şimdi daha iyi anlıyorum ki insanca tek harekete canımı verirmişim ama nerde karşıdakinde insanlık ...

özetle eşin senin için birşeyler yapıyorsa bu elinden gelen tabii sakın pişman olma biraz sıkıntı mutlu günlerin geldiğinde değerini arttırır...Allaha emanet ol...

gıcık olmak değil aslında seviyorum bu kadını daha doğrusu seviyordum
ama beni alaşağı etmekten saçma sapan oyunlar oynayıp laf cambazlığı yapmasından
ve nerdeyse oğluyla aramızda olan aşkı yıkacak olmasından nefret ediyorum
ben henüz evli değilim nişanlı veya sözlü de değilim
sadece kendi aramızda yüzüğümüz daha doğrusu sözümüz var
yüzük hükümsüz belki ama söz geçerlidir diye düşünüyorum o yüzden 4buçuk senedir devam ediyoruz
sanırım fazla değer verip sevgimi gösterdiğim ve zamansız yüz göz olduğum için bugünleri yaşıyorum
ama Allahıma sığınıyorum çünkü çok yoruldum...
bu arada beni yeni bi konu açmaktan kurtardığınız için teşekkür ederim :)
dertleşmeye ihtiyacım oluyor bu konuda bazen
beni de aranıza alır mısınız

Canim ayni benim gicik kv gibi seninkide ayni...allahtan bizimki daha gelemiyor kocamla kavga kiyamet zorla kapinin kilidini degistittim ona ne kapiyi tiklatmak vardi ne ónceden seslenmek cocuk uyuyomus biz belki sarilip yatiyoruz müsait degiliz belki misafir var demiyodu gicik allahten gelemiyor daha birde misafir yaninda kucagindan hic düsúrmüyordu aman baskayi yer kayinpederde kaynana daha yukarida olsun ay verin babannesine yukariya diyodu babannesimi emzircek diye sormamak icin kendimi o kadar zor tuttumki o an eşimede bir degil iki degil senden iyi anne olmus diye laf sokmalar bi seferinde dayanamadim dedim evet bi tek emzirip altini almiyor babasi onlarida yapsa tam anne giciklar ya eşimin bana yardimci olmasini bile çekemiyolar ben daha yukariya kaynanaya gitmiyorum cocugu yarim saatligine sevsinler diye veriyorum fazla degil ama eşim veriyor aliyor bazen yarim saat bile sürmúyor getiriyor bebegim onlari sevmiyor durmuyor başka yok kadin beni gicik ediyor severken sinirlerimi oynatiyor saçma sapan sözler manyak manyak kahkahalar atmalar işin kótüsú 60yaşinda kadinsin sen az çeki düzen versene kendine ben utaniyorum bir misafir yaninda bacaklarini açip oturmasindan veya kahkahalar atmasindan bunude ben ögretecek degilim ben yapsam ikinci sayfa haber olurum çarşaf çarşaf millete telefonlarda canli yayin yapardi eşim bu hafta şehir dïşinda alcam cocugumu yarin kalicam annemde onlarin suratlarini górmek dahil istemiyorum uzaktan seslerini bile duysam beni sinir etmeye yetiyor

Son düzenleme:

deli mi bu millet ya
hamile kadın uyuyacak tabi

bende hamileyim ve 3 bebek kaybettim bu 4.gebeliğim
bencil kvaldem 3 defa geldi 1 hafta 10 gün civarı kaldı her seferinde
ve her seferinde totosunu kıpırdatmadan yattı
aaa pardon arada kıpırdanıp yemek istedi
kahvaltıyı topluyorum öğlen ne yicez diyor
yahu bir sefer de kalk kendin yemek yap
o kadar sinirim tepemde ki
cünkü sırtım agrıo daha hiç agrımamıstı bu öglen gitti sonunda ve hatıra sırt agrım kaldı
sabah üst kattan iniyorum bana dioki bulasığı yıkamamıssın dio
sen yıka
3 öğün yemek koydum önüne topladım bulasığı da sen yıka ne var
bulasığı da makine yıkıo yani
benim gibi sabırlı sakin bir insanı bile çileden cıkardı gitti

pazardan bir dünya malzeme aldım geldim eşim de evde temizliği yapıyordu
neyse şeftalı almıstım 2kg dioki bu kadar seftali kime yeter dio
eşimde bagırdı kadın bu haliyle alıp gelmiş şükür et dedi
kalan seftalileri arkasından yollasaydım keske
10kg mu alalım anne dedi eşim biz sığır mıyız dedi

ıspanak yemeği yaptım
bana ıspanak yemeği nasıl yapılıyor dedi
neyse yaptım
sonra dioki ıspanak acı olmus bunları sıkıcaktın tuzla ovucaktın iyice dedi
sanki patlıcan yemeği ne acısıysa uydurmanın bu kadarı
oldu dedim çamur gibi olsun yemek
illa sacmalıcak

düdüklü tencereyi koydum yemek yapıyorum
her zamanki gibi yandan karısıyor yattığı yerden
hastalığı da geğirmesi baska bir sey yok
düdüklünün düdüğü ötünce altı kısılır düdüğü indirilir ya
öyle yaptım
bu gitti altını actı
yapmayın patlatıcaksınız düdüklüyü dedim
yok yok öyle pişer dedi
pişer pişmez
düdüklüden sadece 8 dk sonra gümmm diye bir ses
gittim altını kıstım
öyle nasıl pişecek 1 saatte diye hala söleniyor
evi tepemize yıkıcak

Vallahi cnm benim kayınvalide iyidi. Herşey bebekten sonra değişti.Bebeğime sıkı sıkı sarılması sürekli şapur şupur öpmesi, bebeğimle konuşması beni rahatsız ediyor. Benim kızım kuran kursu hocası olacak diyor duruyor. Sanane yaa..Ya ben doktor olmasını istiyorsam? şimdiden kafasını yıkıyorlar. Çok açık giydirmemeliymişim falan filan. Birde babaanne değil de ebe kelimesini kullanmaları rhaatsız ediyor.Düzeltiyorum yok inadına devam..Napacam ben bunlarla ya?

ARAMİZA HOŞGELDİN TATLİM
bu seninki evlenmeden diślerini göstermiş evlenince ne yaparki? Anlatmak istersen araniZda gecenleri kv adayinla yazabilirsin arkadaslarda bende seve seve seve derdini dinleriz fikir alişveriśi yapariz

ayyy Allah yardımcın olsun burada ben bunaldım valla
o ne öyle tencere patladığı halde nasıl konuşuyor ki?

ayyy Allah yardımcın olsun burada ben bunaldım valla
o ne öyle tencere patladığı halde nasıl konuşuyor ki?

canım gitti ama bir daha gelemicek haberi yok
bencil kadın
midesi agrıyomus dolapta etli kuru fasülye ve pilav var mis gibi
bana bir corba yapıver onlar mideme dokunmasın diyor
fasülye mideye dokunmaz dedim
suratı düştü o zaman hazırlayıver yemeği ben yiyim dedi
o kadar gıcık oldum ki kadının herseyine
bana kim bakıcak acaba kadın daha benden corba istiyor

peki bu hiç aile bakmamış mı?

oğlunu nasıl büyütmüş yata yata? kendi evinde nasıl
ay valla gidip dövesim geldi kadınıı

mrb benım kk de dılının kemıgı yoktur ne soyledıgını bılmez ama ben hep cahıllgıne verdım ılk evlendıgımız zamanlar gelır hep baskalarını anlatır onun gelını soyle yapmış boyle gıyınmıs basını kapatmıs vs vs hamıleyım soyle uzun elbısı gıy demeler gorumcemde hamılyken afedersının gobegı hep acık gezdı hergun onlara gıtmemızı ısterdı komsularını bana getırmek ıstedı daha neler neler sımdı 10 sene oldu evlenelı alıştık bırbırımıze oda benı tanıdı sımdı hıc karışmaz eskıden herhafta sonu esım anneme gıdecez derdı sabahtan gıderdık aksama kadar sımdı ben canım yemek yapmak ıstemıyorsa hadı dıyorum annene gıdelım hafta sonları annen hamur acsın gıdelım dıyorum alıştık yanı bırbırımıze artık ben kıdemlı oldum sızınde buna ıhtıyacınız var gıbı benım kk cok konusur kızımda cok konusur kk dıyorumkı torununla senı aynı odaya koyacam bakalım cenede hangınız bastıracaksınız dıye a ben cokmu konusuyom dıyor bende heralde yanı dıyorum bunu soylemeden gecemıycem oncelerı esım anneme gıdecez derken tuylerım dıken dıken olurdu sımdı ben gıdelım dıyorum o gıtmek ıstemıyor sızlerınde ılışkılerı ınsallah oturur esınızle cocuklarınızla mutlu yasarsınınz

sunuda soyleyım asla ılışkımız laşka degıl kımse yanlış anlamasın 10 sene oldu ama sınırlarımız bellıdır sadece benı artık tanıyorlar art nıyetlı olmadıgımı anladılar benıde gercekten sevıyorlar soyluyorlarda zaten bırde ben tek gelınım

ay canim benimkide cocuktan sonra bana gerçek yüzúnü gósterdi cocugumu resmen sahipleniyorlar tamam babannesi dedesi olabilirler ama "ANNE" benim almiyoki kafasi bende susuyorum ama sabirda bi yere kadar onlar bana ikide bir laf sokarlarken bende igneliyice sadece tek bi cevap veriyordum anliyan anliyordu ne demek istedigimi oh sóyliyemedigimide eşime sóylettiriyordum mesela ikide bir köpek seni eşek maymun fare diye seviyorlardi cocugumu dedim eşime sóyle asil kópek kendileri dinimizde bile cok günah hayvan hayvan insan insandir sevemezler cocugumu óyle oda annedini uyardi günah kópekmi bu cocuk dedi aaa biz sizide öyle sevdik dedi ama bidaha óyle bi söz duymadim agzindan isterse denesin yanimda bi kez o zamanda oturtucam lafi sende söyle ben sustukca icimde volkanlar patliyor saygi duyuyorsam büyúgüm olduklarindan ama sabirda bi yere kadar ebe bizde dogurtane denir de sen babannesin de tika lafi agzina sussun

çok teşekkür ederim
aslında inşallah olay filan olmaz da ben de anlatmam

gene de aklımda şunlar var
ararım konuşuruz akşam oğlu telde annem seni soruyo küstü mü niye hiç aramıyo diye sorar
oysaki daha gündüz konuşmuşuzdur..bişi olur niye gelmedi küstü mü bize der
anlayacağınız ben hep mızmız gözyaşı her an damlamak için bekleyen ağlak suratın tekiyim

evlerine gittiğimde saçma sapan konuşur yaptığım nezaketen götürdüğüm hiçbişeyi beğenmez
araya mesafe koyup gitmediğim zamanlarda da ay küstü mü vay noldu diye çene çalar
bi görseniz resmen ağzıma ediyor bazen..

bi gün durduk yerde güya bi filmi anlatıyo
bi çift vardı senle oğlum x gibi birbirlerini çok seviyolardı ama ayrıldılar dedi
biz ayrılmıcaz inşallah dedim aa hiç benzetme biz çok mutluyuz film işte dedim sustu
bi beş on dk sonra gene aynı şeyi söylüyor aklımı yiyecem

çok konuşkan bi kadındır iyi bişe demek istese bile ortaya kötü kırıcı bi kelime çıkar
benim yaşım ne ki ben oturup yok ya bunu demek istemiştir deyip byük benmişim gibi davranmak istemiyorum artık

bana kötü bişey diyeceği zaman oğlu yanımızdaysa gözünün içine bakıyor bu aptalın da aklı kesmiyor sanki
bişe demiyo zaten anlamıyo bile insan ne dediğini ve o anda müdahale edemiyosun
edersen de kötü oluyosun ya neyse küsüp içerilere gidiyor ama bunu gene sadece oğlu anlıyor
çünkü göz teması ayarlı..

bir iki baktım bunlar böyle bigün bişi oldu hayret oğlu benim tarafımı tutmuş gibi oldu
bu kötü bişi dedi bana hemen oğluna bakıyo o da benden yana olunca çıktı içeri gitti

şimdiden anneme bile laf ediyor ya bi sene babam bizimle tatile gelemedi
bu da bigün konusu açılınca diyoki eller gidiyo kocasını bırakıp ben niye gitmeyeyim

bilmiyorum ya bunlar milyonda biri resmen daha neler var
neyse çok uzun oldu nolur kusura bakmayın bazen cinnet geçiriyorum işte..

Anlattiklarina bakilirsa ayrilin diye bekliyor dahada çok bekler ogluna şov yaoanlardan buda o varken canim cicim ay ben kústúm o yokken süpürgeli cad aç canim şu sevgilinin gözlerini ileride varsa yoksa annem diye tutturur hepsi ayni erkek milleti analarinin kuzulari biz onlari seviyoruz diye ikide bir laf işitmeye iğnelenmiye mecbur degiliz

Son düzenleme:

kesinlikle katılıyorum
aslında oğulları biliyor herşeyin farkındalar
ama birlikte yaşadıkları için çok güzel kandırılıyorlar
neyseki bi parça yola getirdim benimkini
bu arada annesi başka bi kızı anlatıp duruyor kız da iyi olsa dert değil
neyse bu arada kadın çok tuhaf herkesinki başkalarının yanında sever
bu ikimiz tekken sevip yanımızda insanlar varken iğneliyor bu da farklı bi kafa tabi
neyse herşeyde bi hayır var işte benim kafa yapımı düşüncelerimi çok değiştirdi
en azından artık ölsem de birlik yaşamayı düşünmüyorum
eskiden böyle bi aptallığım vardı da

Kendi evinde boyle degil
Bana is yaptirmiyor nerdeyse hamile oldugum icin
Ama kadinin psikoloji gitti
Zaten agir bir ilac verdi doktor oyle rahatladi

Tabi cok gidik yeme bu numaralari benimkilerde ikisi depresyonda olduklari icin hap tedavisi görúyolar masallah hic bi seydende geriye kalmiyorlar herseye laf tikabiliyolar o zaman hic kimse hasta degil seninkide öyle madem psikolojisi bozuk niye hamile kadina yemek yaptiriyor pazar cantasi tasittiriyor kiymetlisini oynatmiyor senin kendi evinde yardima ihtiyacin var onun evini bosver yapsin yayilmayi biliyor yaptigin yemege aldigin kumanyanin miktarina karisabiliyor ama sende... psikoloji bahane inanma verdigi hapin yan etkilerine bak bakalim bi hamile geline giciklik yapmak veya haplar çeneye vurur ister istemez vidir vidir konusturur yaziyormu

valla senle yarışıyo Bacım evlenince kıymete binmiştir. Yedirme kaynananın yemeklerini kocana sonra senin yemeklere hiç alışamaz. Habire gidip anamda yiyelim der benimki öyle oldu.

Çalışma konusunda gerçekten çok sinirliyim. Kayın babada geçenlerde geldi. Çalışmadan açıldı konu varya fitil oluyorum sanki ben bunlara çalışmıcam oturcam dedim. Yakında torun diye dolanırlar etrafımızda ahhhh torun onlara hem eşşek gibi çalış hemde bide çocuk yap onlara yok çocuk mocuk istemiyorum.Millet artık çalışan bol para getiren gelinler, hanımlar istiyorlar. Alem çakal olmuş. Eşimin ablası,yengesi ve kayın valide olacak cadı çalışmıyor ama elleri sıcak sudan soğuk suya girmiyor. Ohhh ne ala memleket. Kızlar aramızda yeni evlenecekler varsa size sesleniyorum ''sizin çalışmanızı çok şiddetli bi şekilde istiyen erkeklerle kesinlikle evlenmeyin. Öylesi bi tarafına güvenemyo demektir bu. Çalışıp çalışmama kararı size kalmalı. Bizde düşüncesiz değiliz günümüz şartlarını biliyoz tabiki eşimize bi yere kadar yardım edicez. Ama elinizde mesleğiniz varsa çalışın ezdirmeyin kendinizi. Ben illa çalışmam isteniyor diye çalışmıyorum çalışmamda kendiniz için çalışın. Koca ve kayın valideler için değil. Aman yakmayın başınızı sonra benim gibi çalışmaktan da soğursunuz.

yok cnm eşim bnm yemeklerimi seviyo,annesini falan istemiyo..bn sürekli yeni şeyler,yeni tatlar deniyorum..o bnm jürimm bana not veriyoistediği kadar yarışsın bnle hiç bi konuda aşık atamaz çünkü bu adam bana deli gibi aşııkkk...

evet bu zamanda millet gelin alırken kadrolu mu diye soruyor ya sözleşmeliyi bile kabul etmiyolar...üniden mezun olan kız evdeyken kimse yüzüne bakmıyo bi atandı mı hergün talipp...ayyy ne menfaatçi oldu insanlar..elhamdülillah bn üni mezunuyum ve çalışmıyorumm.sadece öle part time o da vaktimi değerlendirmek için..eşim kvm kesinlikle çalış demedikleri gibi kvm otur kocan çalışsın sen ye boşver diyo...o kpnuda sıkıntı yok..hatta bn de öle çalışmak istemiyom..iyi rahatım...başka aktivitelerim var,hayat planlarım var yani..
valla bn senin yerine olsam inadına çalışmam..gebersinler hasedinden..ohh kocam değil mi bana çalışıyo işte derrimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…