kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

kv kilo konusunda seni çekemediğinden de olabilir. bende evlendikten sonra baya kilo aldım çocuktan sonra veremiycen o kiloları bilmem ne diyip durdu kv görümce. kiloları verdim 1 kere bile helal olsun verdin o kiloları doğum yaptın üstelik bekarlık kilona döndün demezler. ama nezaman görseler kilomu aldın sen derler. görmceye yoo dedim bigün almışsın diyo. daha dün tartıldım yok almadım diyorum inatla almışsın diyo sinirlendim suratımdan belli oldu. bide diyoki kilo verdi diyince iyi aldı diyince kötümü oluyoruz. iyide zevzek görümce almadım diyorum al-ma-dım inatlaşma nedenin ne!

ah canım adam yerine niye koyupta üzülyosun. insan bide hamile kadını sinir etmek için öyle sesli sesli kahkahamı atar. belliki terbiyesizler. sende komşu falan edin git gel yokmu çevrende kimse iyi bir komşu edinsen yeter. eşinede anlatma boşver işteyken ara akşam sahile (varsa)yada avmye yada parka nebiliyim biyerlere çıkın hafta sonu çıkın ama sorunlardan bahsetme güzel zaman geçirin onlarda evde temizlik yapıp kahkaha atsınlar. böyle insanlara kafayı takma onlar değişmez sen yıpranırsın.

Son düzenleme:

hakıkaten bunu ukalalık olarak düşünmeyın ama gercekten fiziğim çok ıyıdır.bir çok akrabası sankı bekar kız gibi, kımder cocuk dpğurmus diye falan dediğinde resmen kuduruyo.hele evlılık hazırlıklarını yaparken bir gün gelınlık siparışı vermeye gıttık.ben baska bır sehırde görev yapıyorum gelınlığıde onların bulunduğu sehırden alıyoruz.gelınlıği diken kadın dediki prova için gelmene gerek yok tamda vitrın mankenımle aynı olçüdesin dedi.orada bulunan birkac kadında bu kızı nerden buldunuz masaallah dedi.inan bana insan ağzını açıp oğlumla tanıstılar falan der,ne bılıyım bısyler der.ama kadın suratını astı,ağzını açıp tek kelıme etmedi.gun boyunca asık bı suratla yanımızda durdu.esim durmadan diyokı anne neoldu,sana bısey oldu.gelınlıkcıde bıseymı oldu diyo kadın hala suratı asık.gunumuzude oylaca mahfetti.şimdi hala öyle,kız kardesleride kendi gibi,bide aynenn şoyle diyolar esime gelin sana ıyı bakıyo baksana yedikçe daha bı boylu poslu olmussun,dalyan gibisin.bide su gelıne bak nerdeyse düsecek,bi sana bak bi ona,bu arada herkes esmle bizi bırbırımıze cok yakıstırırlar.ama onlarda hep benı bı kucumseme.sanırsın oğulları dunya starı tarkan....

ayyy dsenene baya kıskanıyolar seni niye sinirlenyosunki canım bence bol bol bunu kullanıp onu sinirlendir. :))).

ay kızlar bn de alışmışım kvmin olay çıkarmasına..özür diledikten sonra kadın pamuk gibi oldu daha olay yok..ayyy alışmışım kızlar cnm sıkılıyo,,ay ne monoton hayat
hiç kv olayı yok yani size anlatıyımm
dize getirdim kadını..ha ha ha

evet canım haklısın pisikolejimi bozdular yeminle ben konuşsam bile yine bildiğini yapıyor kendi sülalesinden yada akrabalarından bir kız istermiş içlerine yabancı gelin yok zaten 3 eltim var hepside kendi akrabası bir ben yabancıyım hala kabullenemediler benii. senin adına çok sevindim cnm umarım dahada güzel olur

ya işin kötü yanı nişanlım diyoki boşver alsın bu hafta sonu nişanları olcak ve ayrım yaptıklarını hissediyom nedense ya allah biliyo ne diyim iyice psikolojik yıprandımmm

ay canımmm benimkide oleee gecen bi düğüne gittik bitane kadın ... hanım gelinin cok guzel dedi bi cevap ver tepki ver tesekür et yokkkk surat bir garip tavırlar bir garip eltimi öne sürmeler buda gelinim diye tövbe ya

Benimkiler film gibi. Hani filmin sonunda öğrenirsiniz ya iyi kim kötü kim. Aynı o karakter. Kayınpederi saymıyorum bile. O hep erol taşı oynuyor.

dün akşam bizim düğün fotolarına bakıyozz
kv:ayyy maşallah ne kadar da güzeelll oooyy damat güzeli maşallah!!!
eşimin dayısı:::hıh!!gelin güzel değil sanki,,tepkiye bak!

ayyy kv konusu açılmışş ben de anlatayım dedim ama neyi hangi birini anlatsam acaba:26: nerden başlayım bilemedim walla

aklıma ilk gelenden başlayım..

beni kv de kp de istemediler ve ailemede direk sölediler. bölelikle benim ailemde tabi bizde çok meraklıyız ya oğlunuza.. bu saatten sonra bizde sizin oğlunuzu istemioz dediler :26: ve olaylar çoookkk karıştı okadarını hiç anlatmayım biz eşimle düşündü taşındık bu 2 ailede bizi ayıracaklar :18: belli.. bizde eşimle gittik gizlice nikah kıydık kimse bilmicek biz düğün yapana herşeydüzelene kadar tabi hayal oldu bi şekilde patladı ben ve kociş iş yerinden çıkışlarımızı alıp kaçtık.. ewliyiz ama kaçıoruz tarihte bi ilk yani
ondan sonrası kv. bana o... mu demedi? bende altta asla kalmam dedimki.. o..u olduğumu bilmen için 2 sebep var ya beni pazarlayan sensin yada işe beraber çıktık dediiiiiiiimmmm ve patladı gittii kp onu eşimde beniiii ayırdılar birmizimizden:26: ah bi bıraksaidiiii (saygısızlık die düşünmeyin.. saygı hakedenindir benim gözümde)

sonra biz düğün yaptık istemedim gelmelerini eşimde zaten o olaydan sonra onları ewden kovmuştu.. oda görüşmedi benim ewlenecem die seçtiğim kıza öle hakaret edemez herkez haddini bilecek dedi. düğünüm sırf benim tarafım ve eşimin arkadaşları ve bikaç kişide sülaleden gelenlerle gayette güzel oldu

neyse ewlendikten 1 hafta sonra eşime bi telefon.. oğlum malılımız mülkümüz gene senin.. ama biz o kızı istemioruz.. 1 hafta oldu sen ewleneli.. hevesini aldısan hadi bırak gel oğlumm demezmi... eşim zaten gereken cevabı verdi..

şuan 3. yılımız bitti 4 e girdik ve şükür ki ewliliğimizde bi sorunumuz yok.. eşimi ilk günden daha çok seviyorum
ve tabi 4-5 yıldırda yüzlerini görmedim.. konuşmadım.. konuşmamda eşimde görüşmüyor. çok kincidir eşim. deve kini halt etmiş yanında

yani şuan benden uzak şeytana yakınnn olsunlar... umrumda değiller....

Ha hah haayy çok güldürdün kız beni Allah iyiliğini versin
Çok olaylı olmuş evliliğin..bencede sıkıntı veren her kim olursa olsun hayatında olmamalı..

allah utandırmasın

biz de tatil dönüşü uğradık.hala anlamsız geliyor.yani o kadar saçma ve samimiyetsiz bir ilişki ki yani bu noktaya getirmek için çok uğraştılar.ne geçti yüz yüze bakıp geldik.gerçekten yıpratıcı ve luzumsuz işler.

Yaşasın içimi dökebileceğim bir yer.Benim ki hem oscarlık oyuncu hem zır deli.Sürekli rekabet halinde. Birini gördüğü zaman anında melek rolüne bürünüyor. Canım kızım, gelin değil evlattan öte daha neler neler...
Yalnız yakaladığı zaman ince sızı gibi beynimi kemiriyor.Bizim evliliğimiz hayırlı değilmiş. İstihareye yatmış rüyasında ben ona şeytan olarak görünmüşüm. Hoca ya sormuş ayrılsalar daha hayırlı olur demiş ama oğlu bunu dinlememiş. Ben çok kibirliymişim. Daha sayamayacağım ne deli zırvaları var.
Tam anlamıyla eserekli.Çok yoruyor beni.İlk zamanlar çok sinirlenirdim.Üzüntüden ağzımda yaralar çıkardı.Şimdi deli diyorum idare ediyorum.

allah utandırmasın
aminnnnn

Ha hah haayy çok güldürdün kız beni Allah iyiliğini versin
Çok olaylı olmuş evliliğin..bencede sıkıntı veren her kim olursa olsun hayatında olmamalı..

ya bunlar sadece ilk aklıma gelenler... ahh cnm biraz sus pus olaydım hayatımı kaydırırlardı benim sizler anlatırken en azından aranızda saygı var. bizde o da kalmadı.. tekme tokat dalıoduk işte geldiğimiz saygının son noktası ama şükürki aldım kocacığımı kapadım kapımı.. şimdi yüzünü bilem görmüorum şeytan görsün onun yüzünü benim görmemdense şeytanın onun yüzünü görmesi onun açısından daha hayırlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…