- Konu Sahibi seniseviyorumbennn
-
asla asla öyle demek istemedim.aynen dedğiniz gibi kv bakımsızlık yüzünden öyle kokuyor zaten.ben sadece kv bu konuda cok üzerime geldiği için öyle söylemiştim.niyetim sizi incitmek deildi.eğer istemeden üzerinize alındıysanızda özür dilerim.
benim kendi annemde kiloludur.ve mıs mıs kokar...
benim niyetim ona şöyle bi şok uygulamaktı.cünkü insanların içinde hep benimle dalga gecerdi.ortamda bulunan insanlar barbi bebek gibi nesi var dese hemen suratı düşerdi.sadece kızkardesleri ile hep beraber (yanı esimin teyzesi ve kv)bir arada olduğumuz bir gün bir örnek verdiler.bir tanıdıkları varmıs gelini zayıfmıs oğlu ise dalyan gibi yiğitmiş.kv si sağda solda üzülüyo diye anlatıyolar esimin yanında ,kadın benım oğlum yiğit yakısıklı kala kala bu kupkuru seyemi kaldı diyomuş...esimde sinirlendi ama teyzesi oldugu için bisey diyemedi.ksldık gittik kv baska biyerde daha böyle bir konu acınca artık bende dayanamadım öyle söyledim.o son oldu zaten bidaha cesaret edemedi.çünkü 4 yıldır aynı muhabbet.artık eşim kızdı ben onun zayıf olmasını ıstıyorum yeter artık her geldiğimizde aynı muhabbet dedi.
yanı senın anlıycaan niyetim kilolulara laf söylemek deildi.kv laf söylemekdi....tekrar kusura bakmayın.ve lütfen cvp yazın....
benimki bi kaç gündür şişik yine bişeye konusmuyo doğru düzgün eltim görümcem kv bir olmuslar grup halınde iş yapıyolar dün kahkalarından uyuyamadım bilerek yapıo olsak gerek bu güne kadar bu kadar ses geldiğini hatırlamıyorum evıme kp konusacaktı herkesi toplayıp onuda yapmadı beklıyorum toplasın benımde söyliceklerim var burda tek başımayım benımle neden uğraşıyolar üstelik hamileyim iyice bunaldım triplerinden laf sokmalarından eşimde suskun bu ara hiç bi tepki vermiyo konusuyorum ama kendı kendıme onudamı bunalttım acaba?yada sıkıldı dinlemekten dün aksam arkadasımız yok gidip geldiğimiz bi aile ya da dedim birbirimizden baska dedim oda ben iyiyim allahtan baska kımseye ihtiyacım yok basımız agrıyo bosver dedi kime güveniceksin falan deyip uyudu yoruldum iyice yaa onlara ayak uyduramadım onlara birlik olup dedikodu yapmadım onlar gibi yüzüme gülüp arkalarından iş cevirmedim diye kötü oldum allah nasıl biliyosa öle yapsın hepsini
kv kilo konusunda seni çekemediğinden de olabilir. bende evlendikten sonra baya kilo aldım çocuktan sonra veremiycen o kiloları bilmem ne diyip durdu kv görümce. kiloları verdim 1 kere bile helal olsun verdin o kiloları doğum yaptın üstelik bekarlık kilona döndün demezler. ama nezaman görseler kilomu aldın sen derler. görmceye yoo dedim bigün almışsın diyo. daha dün tartıldım yok almadım diyorum inatla almışsın diyo sinirlendim suratımdan belli oldu. bide diyoki kilo verdi diyince iyi aldı diyince kötümü oluyoruz. iyide zevzek görümce almadım diyorum al-ma-dım inatlaşma nedenin ne!
hakıkaten bunu ukalalık olarak düşünmeyın ama gercekten fiziğim çok ıyıdır.bir çok akrabası sankı bekar kız gibi, kımder cocuk dpğurmus diye falan dediğinde resmen kuduruyo.hele evlılık hazırlıklarını yaparken bir gün gelınlık siparışı vermeye gıttık.ben baska bır sehırde görev yapıyorum gelınlığıde onların bulunduğu sehırden alıyoruz.gelınlıği diken kadın dediki prova için gelmene gerek yok tamda vitrın mankenımle aynı olçüdesin dedi.orada bulunan birkac kadında bu kızı nerden buldunuz masaallah dedi.inan bana insan ağzını açıp oğlumla tanıstılar falan der,ne bılıyım bısyler der.ama kadın suratını astı,ağzını açıp tek kelıme etmedi.gun boyunca asık bı suratla yanımızda durdu.esim durmadan diyokı anne neoldu,sana bısey oldu.gelınlıkcıde bıseymı oldu diyo kadın hala suratı asık.gunumuzude oylaca mahfetti.şimdi hala öyle,kız kardesleride kendi gibi,bide aynenn şoyle diyolar esime gelin sana ıyı bakıyo baksana yedikçe daha bı boylu poslu olmussun,dalyan gibisin.bide su gelıne bak nerdeyse düsecek,bi sana bak bi ona,bu arada herkes esmle bizi bırbırımıze cok yakıstırırlar.ama onlarda hep benı bı kucumseme.sanırsın oğulları dunya starı tarkan....
ya tabi cahil olması da farklı bi sorun,,haklısın galiba..bn kvmkle oturup konuşyom en azıondan dinliyo ona göre bişey yapmaya çalışıyo..özür diledi mesela dün benden herneyse..ama bela okumak farklı bişey gerçekten yapma yani..allah nasıl biliyosa öle yapsın diyebilirsin mesela ama allah belasını versin deme..bak geri döner falanbabam hep anlatır.bedduaya sormuşlar nereye gidiyosun diye geldiğim yere gidiyorum demiş..
haklı yda haksız bela okumak çok yanlış sinirini başka şekilde atmaya çalış..uygun bişey değil yani caiz de değil...
Canim sana allah kolaylik versin benimkilerde bi mikrodalga firin ve patates kizartmak icin kiytirik bi fritöz almislardi onuda ogullarinin yas gününde hediye olarakgeri kalan herseyi ben meslegimi yapiyordum kendim aldim annnemle annanemde yardimci oldular sagolsunlar ben böyle o su bu derken camasir makinasi almadim annanem herseyi bizmi alicaz dedi onlarda bi camasir makinasi alsin sen veya biz almiyalim dedi bi fritözle bi mikrodalga az ogullari sonucta az ellerini atsinlar cebe dedi o gún bugündúr hic unutmuyorum bu sözú gel gelelim ortada hala bi camasir makinasi yok almadilar cimriler ikiside buradan yani almanyadan emekliler kayinpeder birde türkiyeden kv'de nakit yatirip bu sene emekli yaptittirtacakti türkiyede isleri yaver gitmedi neden acaba???aliyolar mazlumun ahini iste allah razi gelirmi bide bana ayri attirmak istemedi camasirlarimizi bi yikansinmiz bosa dönüyomus makina iki camasir icin dedim yok kayinpederin camasirlariyla gelinin camasirlari bi yikanmaz benim kendi babam degil o ic camasirlarinimi elliycem ben birde onlarin ay igrenc gecenlerde camasir makinasi sıkmamis solugu birinci katta yanimizda aldi makinasimi bozulmuz biz ne bilelim makina tamircisimiyiz o gittikten sonra demezmi esim birde makina cikti basimiza insallah bozulmamistir...bende şalterler atti alsin kendiside emekli kayinpederde resmen iki yerden hemde esimden fazla geliri var... burasi kendi evleri giderleri bizden kira almiyolar diye üstúmüze yiktilar evlerinde bedava yasiyorlar birde camasir makinasiymi bananr tikistirmaasaymis..onunki bozulursa alsin kendisi bende bu bahaneyle taksirli alirim kendime bi tane su an esim maddi iyi olmadigimiz icin bi tane makinayla idare ediver diyor ediyoruz iste sirf onun icin kendi babamdan istiyemiyorum esim kabul etmiyor ama canima geciyor artik biktirdi kazulet....neyse diyecegim o ki daha ónceki mesajindaada canim kasa bir demissin oradan harcamalar yapiliyor demissin ben olsam yerinde buna izin vermem baksana hatun daha yüzük takmadan bastan ayak düzmüs kendini...kaynanada yiyor bu paradan...agarligini koy onlar seni sessiz bulmuslur bi oraya bi buraya itikliyolar ailende sïkkıntiya giriyor sirf bu kv denecek cadinin altinda kalmamak icin dil'e dúsmemek icin ileride sen rahat ol ikide bir ay sunu bunu alamadilar demesin diye saygini yitirme ama esini senden yana cek yoksa daima úzúleceksin oda dórt kóse yasiyacak keyfinden
hakıkaten bunu ukalalık olarak düşünmeyın ama gercekten fiziğim çok ıyıdır.bir çok akrabası sankı bekar kız gibi, kımder cocuk dpğurmus diye falan dediğinde resmen kuduruyo.hele evlılık hazırlıklarını yaparken bir gün gelınlık siparışı vermeye gıttık.ben baska bır sehırde görev yapıyorum gelınlığıde onların bulunduğu sehırden alıyoruz.gelınlıği diken kadın dediki prova için gelmene gerek yok tamda vitrın mankenımle aynı olçüdesin dedi.orada bulunan birkac kadında bu kızı nerden buldunuz masaallah dedi.inan bana insan ağzını açıp oğlumla tanıstılar falan der,ne bılıyım bısyler der.ama kadın suratını astı,ağzını açıp tek kelıme etmedi.gun boyunca asık bı suratla yanımızda durdu.esim durmadan diyokı anne neoldu,sana bısey oldu.gelınlıkcıde bıseymı oldu diyo kadın hala suratı asık.gunumuzude oylaca mahfetti.şimdi hala öyle,kız kardesleride kendi gibi,bide aynenn şoyle diyolar esime gelin sana ıyı bakıyo baksana yedikçe daha bı boylu poslu olmussun,dalyan gibisin.bide su gelıne bak nerdeyse düsecek,bi sana bak bi ona,bu arada herkes esmle bizi bırbırımıze cok yakıstırırlar.ama onlarda hep benı bı kucumseme.sanırsın oğulları dunya starı tarkan....
ay canımmm benimkide oleee gecen bi düğüne gittik bitane kadın ... hanım gelinin cok guzel dedi bi cevap ver tepki ver tesekür et yokkkk surat bir garip tavırlar bir garip eltimi öne sürmeler buda gelinim diye tövbe ya[/Q
benım kv kp falanda bırkeresinde bize gelmişlerdi.hep beraber tv izliyoruz.eşim geldi yanıma oturdu elini omuzuma atıp basını basıma yasladı.kv de esimin diğer tarafında oturuyo.tip tip baktı ve o sırada ekrana bir gelin cıktı. kv diyo kı;su gelinin güzelliğine bak.ayy pek de güzelmiş tıpkı betul gibi...betul de diğer eltim.simdi de o kızın dünyasını karartıyor...
ayyy kv konusu açılmışş ben de anlatayım dedim ama neyi hangi birini anlatsam acaba:26: nerden başlayım bilemedim walla
aklıma ilk gelenden başlayım..
beni kv de kp de istemediler ve ailemede direk sölediler. bölelikle benim ailemde tabi bizde çok meraklıyız ya oğlunuza.. bu saatten sonra bizde sizin oğlunuzu istemioz dediler :26: ve olaylar çoookkk karıştı okadarını hiç anlatmayım biz eşimle düşündü taşındık bu 2 ailede bizi ayıracaklar :18: belli.. bizde eşimle gittik gizlice nikah kıydıkkimse bilmicek biz düğün yapana herşeydüzelene kadar tabi hayal oldu bi şekilde patladı ben ve kociş iş yerinden çıkışlarımızı alıp kaçtık.. ewliyiz ama kaçıoruz tarihte bi ilk yani
ondan sonrası kv. bana o... mu demedi? bende altta asla kalmam dedimki.. o..u olduğumu bilmen için 2 sebep var ya beni pazarlayan sensin yada işe beraber çıktıkdediiiiiiiimmmm ve patladı gittii kp onu eşimde beniiii ayırdılar birmizimizden:26: ah bi bıraksaidiiii (saygısızlık die düşünmeyin.. saygı hakedenindir benim gözümde)
sonra biz düğün yaptık istemedim gelmelerini eşimde zaten o olaydan sonra onları ewden kovmuştu.. oda görüşmedi benim ewlenecem die seçtiğim kıza öle hakaret edemez herkez haddini bilecek dedi.düğünüm sırf benim tarafım ve eşimin arkadaşları ve bikaç kişide sülaleden gelenlerle gayette güzel oldu
neyse ewlendikten 1 hafta sonra eşime bi telefon.. oğlum malılımız mülkümüz gene senin.. ama biz o kızı istemioruz.. 1 hafta oldu sen ewleneli.. hevesini aldısan hadi bırak gel oğlummdemezmi... eşim zaten gereken cevabı verdi..
şuan 3. yılımız bitti 4 e girdik ve şükür ki ewliliğimizde bi sorunumuz yok.. eşimi ilk günden daha çok seviyorum
ve tabi 4-5 yıldırda yüzlerini görmedim.. konuşmadım.. konuşmamdaeşimde görüşmüyor. çok kincidir eşim. deve kini halt etmiş yanında
yani şuan benden uzak şeytana yakınnn olsunlar... umrumda değiller....
ayyy kv konusu açılmışş ben de anlatayım dedim ama neyi hangi birini anlatsam acaba:26: nerden başlayım bilemedim walla
aklıma ilk gelenden başlayım..
beni kv de kp de istemediler ve ailemede direk sölediler. bölelikle benim ailemde tabi bizde çok meraklıyız ya oğlunuza.. bu saatten sonra bizde sizin oğlunuzu istemioz dediler :26: ve olaylar çoookkk karıştı okadarını hiç anlatmayım biz eşimle düşündü taşındık bu 2 ailede bizi ayıracaklar :18: belli.. bizde eşimle gittik gizlice nikah kıydıkkimse bilmicek biz düğün yapana herşeydüzelene kadar tabi hayal oldu bi şekilde patladı ben ve kociş iş yerinden çıkışlarımızı alıp kaçtık.. ewliyiz ama kaçıoruz tarihte bi ilk yani
ondan sonrası kv. bana o... mu demedi? bende altta asla kalmam dedimki.. o..u olduğumu bilmen için 2 sebep var ya beni pazarlayan sensin yada işe beraber çıktıkdediiiiiiiimmmm ve patladı gittii kp onu eşimde beniiii ayırdılar birmizimizden:26: ah bi bıraksaidiiii (saygısızlık die düşünmeyin.. saygı hakedenindir benim gözümde)
sonra biz düğün yaptık istemedim gelmelerini eşimde zaten o olaydan sonra onları ewden kovmuştu.. oda görüşmedi benim ewlenecem die seçtiğim kıza öle hakaret edemez herkez haddini bilecek dedi.düğünüm sırf benim tarafım ve eşimin arkadaşları ve bikaç kişide sülaleden gelenlerle gayette güzel oldu
neyse ewlendikten 1 hafta sonra eşime bi telefon.. oğlum malılımız mülkümüz gene senin.. ama biz o kızı istemioruz.. 1 hafta oldu sen ewleneli.. hevesini aldısan hadi bırak gel oğlummdemezmi... eşim zaten gereken cevabı verdi..
şuan 3. yılımız bitti 4 e girdik ve şükür ki ewliliğimizde bi sorunumuz yok.. eşimi ilk günden daha çok seviyorum
ve tabi 4-5 yıldırda yüzlerini görmedim.. konuşmadım.. konuşmamdaeşimde görüşmüyor. çok kincidir eşim. deve kini halt etmiş yanında
yani şuan benden uzak şeytana yakınnn olsunlar... umrumda değiller....
aminnnnnallah utandırmasın
Ha hah haayy çok güldürdün kız beni Allah iyiliğini versin
Çok olaylı olmuş evliliğin..bencede sıkıntı veren her kim olursa olsun hayatında olmamalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?