- 28 Şubat 2013
- 4.205
- 155
- 173
- Konu Sahibi seniseviyorumbennn
-
Yaşasın içimi dökebileceğim bir yer.Benim ki hem oscarlık oyuncu hem zır deli.Sürekli rekabet halinde. Birini gördüğü zaman anında melek rolüne bürünüyor. Canım kızım, gelin değil evlattan öte daha neler neler...
Yalnız yakaladığı zaman ince sızı gibi beynimi kemiriyor.Bizim evliliğimiz hayırlı değilmiş. İstihareye yatmış rüyasında ben ona şeytan olarak görünmüşüm. Hoca ya sormuş ayrılsalar daha hayırlı olur demiş ama oğlu bunu dinlememiş. Ben çok kibirliymişim. Daha sayamayacağım ne deli zırvaları var.
Tam anlamıyla eserekli.Çok yoruyor beni.İlk zamanlar çok sinirlenirdim.Üzüntüden ağzımda yaralar çıkardı.Şimdi deli diyorum idare ediyorum.
aminnnnn
ya bunlar sadece ilk aklıma gelenler... ahh cnm biraz sus pus olaydım hayatımı kaydırırlardı benimsizler anlatırken en azından aranızda saygı var. bizde o da kalmadı.. tekme tokat dalıoduk işte geldiğimiz saygının son noktası ama şükürki aldım kocacığımı kapadım kapımı.. şimdi yüzünü bilem görmüorum şeytan görsün onun yüzünü benim görmemdense şeytanın onun yüzünü görmesi onun açısından daha hayırlı
Bir anne olduğu için ona saygım var ama sevgim desen zerre kadar yok beni çok ağlattı kv bilemezsin..ahh ahhh ne sen sor ne ben söyleyeyim..taş olsa çatlar bu kadının yanında..
benim eşim yanımda olmadı o yüzden böyle oldu sen yine şanslısın..
Üzülmüyorum aslında ama şok geçiriyorum. rüzgar gülü gibi dönen halleri beni benden ediyor.Kendini medyum sanıyor. Sürekli istahare rüyasına yattım sizi şöyle gördüm böyle gördüm diyor. Röntgenci gibi. Korkuyorum.
Çağ dışı geri kafalı önyargılı ayrıca medyum gibi bir şey. Gerçekten o rüyaları görüyor mu uyduruyor mu onu da anlamadım.Anlayasım da yok valla hi...
sende bi gün anne bende istiareye yattım seni gördüm sende bana şeytan olarak göründün.. benim için hayırsızmışsın demekki de.. sonra yıllar geçmiş sen ölmüşsün.. bizde birden oturduğumuz heryer yemyeşillikler içinde çiçekler actı de.. yorumu yaparmısın debakalım madem çok iyi bilio herşeyi yapsın yorumu :90::90:
ayrıca korkma benim kv de yaptığı büyüyü bize yedirmiş içirmiş haberimiz yok :26: sonradan eşimde durduk yerde bayılmalar kusmalar bende aşırı baş ağrıları göz kararmaları başladı.. derken bi baktırdık büyü üstüne büyüler yapılmış.. düşün gerisini.. şimdi görüşmediğimiz için erişemioda
geçen gün biri bana da dedi üzerinde çok fazla büyü var diye ama ben umursamadım.nerden bulayım hacıyı hocayı.dua ediyorum .yer gök dua.allah korusun tüm manyak kv lerin elinden dilinden
Ben kaynanamı çok seviyorum, dünyalar iyisidir kendisi...
ne güzelll
aminnn canımmm aminnnn... Walla bak şimdi bebek düşünüyoruz.. Rabbim nasip ederde bi ewlat sahibi olursam.. Kız yada erkek.. Birini getirdiklerinde kesinlikle böle ön yargılı olmucamHerkez haddini sınırını bilecek.. Böle bi kaynana olmucam...
bEN DE BÖYLE DİYENLERE HEP İMRENMİŞİMDİR
NEYİNİ SEVCEM ONUN, ŞAKA YAPIYORUM.
İKİ YÜZLÜ İNSAN.
ben hep anlaşırım ben diyordum.severim neolucak ki oğlunu sevdikten sonra. Ama öyle olmuyormuş.eşim asla annesini umursamaz.zaten aralarıda iyi değildir. Birazda buna gıcık oluyor.gerçi benim nefesime bile gıcık oluyor bence.
Birgün oturuyoruz eşim yok (zaten hep yalnız yakaladığında saçmalar)gönül b..ka konmuş b..k güzel görünmüş dedi.kolaysa sev bu kadını.bana atfetmediği sıfat kalmadı.
sen ne cevap verdin peki?Sessiz kalmadın umarım :26:
Canım tek şansım eşim zaten..eşim hep söler hani sen olmucaktın köyden kız alcam diolardı ya.. bişekilde kabul bile etse idim genede onlarla oturmazdım, o gelecek olan kızada yazık. ne çektireceklerini biliorum der.. yani sorun bende değil.. ha saygıya gelince ben anne de olsa şah da olsa benim gözümde saygı hakedenindir. bi anne diye ben o saygıyı gösteremezdim ona köpeklerde doğuruyor.. annelik doğurmakla bitmez..
ayrıca saygıyı kendisi bitirdi ne hakla sen bana o.... dersin yaa... daha çok net tanımadan etmeden.. söyletmem söylersede sonu böle olur işteewi boşaltırken babası ben warım die giremedi korkusundan o kız varmı die sormuş emlakçıya ewet biri var deyince aman demiş girmeyim olay filan çıkarır dayanamam demiş kv de gelmedi korkudan
Kaldım vallahi,algılayamadım.Zaten söyledi kalktı gitti.Sonra ben eve geldim ,kendimi sıkmaktan diş etlerim ağzımın içi yara bere içinde kaldı.2 gün uyuyamadım.sürekli sanki karşımdaymış gibi onunla kavga ettim.Yeni evliyiz daha o zaman 5-6 aylık.Eşime de söylemedim kendi kendimi tükettim.Cahil arsızı beni k.v...
Kaldım vallahi,algılayamadım.Zaten söyledi kalktı gitti.Sonra ben eve geldim ,kendimi sıkmaktan diş etlerim ağzımın içi yara bere içinde kaldı.2 gün uyuyamadım.sürekli sanki karşımdaymış gibi onunla kavga ettim.Yeni evliyiz daha o zaman 5-6 aylık.Eşime de söylemedim kendi kendimi tükettim.Cahil arsızı beni k.v...
Biz hiç bu noktalara gelmedik ben buna izin vermem asla yüz göz olmam...o söylenir sayar laf çarpar benden münasip bir cevap alır oturur aşşağı..onun seviyesine inseydim bende insanlıktan çıkardım..
yaşadıkların kötü şeyler ama ben güldüm anlatım tarzından herlde kusura bakma :26: hevesinin aldınsa bırak gel ne demek yaaayyy kv konusu açılmışş ben de anlatayım dedim ama neyi hangi birini anlatsam acaba:26: nerden başlayım bilemedim walla
aklıma ilk gelenden başlayım..
beni kv de kp de istemediler ve ailemede direk sölediler. bölelikle benim ailemde tabi bizde çok meraklıyız ya oğlunuza.. bu saatten sonra bizde sizin oğlunuzu istemioz dediler :26: ve olaylar çoookkk karıştı okadarını hiç anlatmayım biz eşimle düşündü taşındık bu 2 ailede bizi ayıracaklar :18: belli.. bizde eşimle gittik gizlice nikah kıydıkkimse bilmicek biz düğün yapana herşeydüzelene kadar tabi hayal oldu bi şekilde patladı ben ve kociş iş yerinden çıkışlarımızı alıp kaçtık.. ewliyiz ama kaçıoruz tarihte bi ilk yani
ondan sonrası kv. bana o... mu demedi? bende altta asla kalmam dedimki.. o..u olduğumu bilmen için 2 sebep var ya beni pazarlayan sensin yada işe beraber çıktıkdediiiiiiiimmmm ve patladı gittii kp onu eşimde beniiii ayırdılar birmizimizden:26: ah bi bıraksaidiiii (saygısızlık die düşünmeyin.. saygı hakedenindir benim gözümde)
sonra biz düğün yaptık istemedim gelmelerini eşimde zaten o olaydan sonra onları ewden kovmuştu.. oda görüşmedi benim ewlenecem die seçtiğim kıza öle hakaret edemez herkez haddini bilecek dedi.düğünüm sırf benim tarafım ve eşimin arkadaşları ve bikaç kişide sülaleden gelenlerle gayette güzel oldu
neyse ewlendikten 1 hafta sonra eşime bi telefon.. oğlum malılımız mülkümüz gene senin.. ama biz o kızı istemioruz.. 1 hafta oldu sen ewleneli.. hevesini aldısan hadi bırak gel oğlummdemezmi... eşim zaten gereken cevabı verdi..
şuan 3. yılımız bitti 4 e girdik ve şükür ki ewliliğimizde bi sorunumuz yok.. eşimi ilk günden daha çok seviyorum
ve tabi 4-5 yıldırda yüzlerini görmedim.. konuşmadım.. konuşmamdaeşimde görüşmüyor. çok kincidir eşim. deve kini halt etmiş yanında
yani şuan benden uzak şeytana yakınnn olsunlar... umrumda değiller....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?