kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

Ben kaynanadan öyle çok çektim diyemem hele buradakiler okuyunca ağzım bir karış açık kaldı. Ben eşimle ayrı şehirlerden tanılıp evlendim eşim benim yaşadığım yere gelmişti ortak arkadaşlarımız tanıştırdı işte sonra dönünce msn filan açıldı birkaç kere daha geldi beni görmeye sonra ailesine de açmış annesi hiç istememiş kimdir neyin nesidir diye direkt karşı yani ama eşim razı etmiş benim annemle de tanıştı filan annemde beğendi. Tanışmaya geldiler annesi filan iyi güzel. İşte sonra nişana gelindi birkaç ay sonra hem de düğün konuşuluyor annem babam ayrı dayımlardayız. Bayanlar olarak geçtik bir odaya. Eh diyor ben kınaya gelemem tamam yaşlı fian ama o zaman iyiydi hemde kaldıkları otelden bir taksi tutmayı düşünüdüğümüz yere 10 dk orada da oturacak oynatacak değiliz ama gelmem dedi teyzesine dedik ki teyzesi İzmit'te biz İstanbul'da bari siz gelin kınaya ay yok dedi bende gelemem çalışmıyor etmiyor. Dedim işte oğlunuz gelir ama demez mi ay o da gelemez diye ya dedik ben tek başıma kına mı yapıcam eşimin memleketine düğüne gelemeyen akrabalar kınaya gelecek eş tarafından kimse yok gelin alıcı yok filan iyice tepemiz attı neyse idare ettik nişan kesilmiş artık. Eşime dedim tabii gelirim dedi. Neyse tabii bu arada da nişana gelirken tüm takılar evde kalmış. Nasıl unutuluyorsa eşim kıyameti koparmış alyanslar bile kalmış aradılar biz kuafördeyiz yolda farketmişler. Dedik dayımla yengemin eski yüzüklerini takalım göstermelik. Neyse yoldan eşim aldırmış yeni alyans takımı. Biz birşey yapamıcaz sanıyordu annem durumumuz belli ben hazırlıklı değildim dedi ama yine de herşeyimi kısa zamanda yaptım görüşürkende almıştık birşeyler yolladık tabi kaynanamıun ağzı açık kalmış herşey var. Kendi günlük takımlarımızı kendimiz alacaktık ama kaynanam kendi tabaklarından koymuş doldurmuş neyse kuaföre gittik makyajıma saçıma karıştı, gelinliği giydim tabii biz seçmiştik İst. yaptırttım bir güzel olmuşsun demedi. Balayına gittik geldik sürekşi saçıma takıyor, sen makyajsız çıkma dışarı diyor hani yüzüne bakılmayacak kız da değilim yani. Benim yanımda işte arkadaşlarımın kızları vardı işte bilmem ne başkanının kızı vardı da şöyle güzel böyle boyluydu da istemedi oğlum da. Kayınpeder de eski rektörlerden kaynanam eşiyle evlenince ortamlara girmiş biri. Eşimin evli iş arkadaşları hakkında bile çok istemiştim oğlumla oldun der filan. Ben annemi yalnız bırakmışım evlendikten 6 ay sonra kardeşim askere gitmiş iki ayda bir haftasonu anneme gidiyorum çalışyorum çünkü. Apartmanda da misafirler geldi bu arada kaynanamların boş olan evinde oturuyoruz. Neyse hazırladım kaç çeşit gittiler herkes bana dedi ki sen anneni çok seviyorsun oğlum seni sen anneni seviyorsun oğlumun seni sevdiği kadar sevmiyorsun dedi kalakaldım öyle olsa annemi bırakıp buralara gelmezdim dedim. Birşeyler alır bana kıyafet filan bazılar tarzım olmaz. Giymedim mi ya da biraz üzerimde görmedi mi ay giymiyorsan geri ver bile demiştir. Ya gecelk almış koymuş bana diyor ki sen onları giymiyorsun herhalde hiç ne güzeller kaliteliler dedim anne giyiyorum hayır nasıl ispat edicem acaba bir gün bana geldklerinde ya da gittiğimde gecelikle mi gideyim karşılayayım anlamadım nerden biliyor giymediğimi bir de bazıları l ve xl ve ben s giyiyorum ve s olanları da giyiyorum. Bir ev yaptılar hiçbir eşyamı kendim seçmedim eşimin aklına girmiş herşeyi kendi seçmiş koymuş. Bir de işte kepçeler, yumurta ayraçları, tahta kaşıkla filan konuş ufak tefek şeyleri evlenince alırız boşuna taşınmasın demiştim burda da var sonuşta bana dedi çeyizden çıkmadı bende koydum o kadar şeyden bulmuş eksik yani ve her geldiğinde ay ne güzel yaptırdık dolapların çok güzel oldu en güzel yerden aldık. Açar çekmeceleri alır yumurta ayracını eline bunu kullanıyor musun kullanıyorum anne aa hiç kullanılmışa benzemiyor eşimden yanıt gecikmez anne yumurtalı mı koysaydı oraya mutfağa ek dolap yaptırdık aramış ben seçicem beğenicem hem olmaz yakışmaz oraya benim evim filan dedi biz koyduk kafaya çıkıcaz evden filan kayınpeder aradı siz istediğinizi yaptırın dedi hiçbirşey yapamaz. Yaptırdıl geldi beğendi ama kulpta buldu. Annem gelir aramaz hoşgeldin bize de bekleriz demez. Bayramda dayımlar annemler geldi onlara gittik ilk günü ziyarete bir kuru çay ki kadını geliyor eve çay bardaklarını şekerliği bile hazırlatmamış. Ben çıkardım ettim yanına hiçbir ikram tatlı yok durumları olmasa neyse dicem. Kendisi bu yaşında en pahalı ayakkabı çantayı giyer ben alırım laf olur bende çalışıyorum kaldı ki kayınpeder rektör emekli maaşıyla evi geçindiriyor kaynana emekli dışarıdan emekli yapmış kayınpeder ama eve harcamaz kendine harcar az eksik yatsın kayınpeder tamamlar. İlgi çekmek için herşeyi yapar uyuyamadım ettim şöyleyim böyleyim. Ay neyse işte bu ara pek birşey demiyor ha bir de hızlı konuşuyorsun birşey anlamıyorum der

dejavu_one valla hiç çekmiyom deme seninki de az değilmiş
ama helal olsun sana baş ediyosun
yazdıklarını okuyunca bendekinin aynısı dedim bi an ama benimkinin eline kimse su dökemez tabi
o şirretlikte 1.liği oynuyor asla yenilmez

ay bende yazicam vallahi
neyse ilk tanismamizdan baslayim benimkiyle neyse aileler tanisti bizim orda ilk söz yapilir tatli denilir onada neyse bizim bunlar bana bir yüzük bir yemin ederim hani kucuk cocuklara künye takarlarya o incelikte bir kunye neymis nisanda takilrmis esimde sözden sonra isi geregiyle tam bir sene baska birsehirde calisti vaya nasil utanirdim böyle akrabalar tanidiklar dalga gecerledi benimle nisanlanan arkadaslar vardi insan hevesleniyor iste onlar takarlardai ben ise orda sap gibi ve bir sene ne arayip ne sordular tabi nisanda olmadi dügün daha garipti sacma sacma tripler en ufak birseyde böyle olmaz yol yakinken dönün demeler rahmetli babacim cok dedi birak kizim diye ama iste o zaman düsünmüyorsunki gelecegi
neyse iyi kötü dügün oldu kv direktifleriyle tambir film havasindaydi o yönleniriyordu bizmutlulugu oynuyorduk ve evlendik asil simdi basliyor filmevlendigimde ayni evde yasiyorduk dügünümün sabahi saat 8 de kapi caldi kim olabilir eltim ve kücük oglu neymis amcasini özlemis aman allahim yataktayim cocugu ortamiza yatirdilaryemin ederim dedimki esime noluyor yahu ve o zaman benim saf esim ne derse begenirsiniz inanmiyorum ilk gunden eltilikmi yapiyorsun ki eltimde ayri filmdir bu arada ve tam bir sene kan kusturdular bana esim derseniz ayri bir hava kv kp ayri ha birde eltimi avutuyoruz cünkü pskoljisi iyi degil esi aldatiyor onu hrkes seferber olmus vaziyette cit edemiyor kimse ha ben arada edecek gibi oluyorum ama aninda müdahale ay hatirladikca esimden soguyorum neyse ve hamile oldugumu ögrendim kimse tebrik bile etmedi hatta niye korunmadiniz dedilerbir ay sonrada eltimin hamilelik haberini aldik ve kv kp sanki ilk torunlariyis gibi mutlular ve 9 ay boyunca eltime hizmet ettim cünkü o hamileydi benimki neydi acaba o yatardi ben bakardim doguma gitmeden ikigün önce cam sildim farkindaysaniz esim hic yok gibi evet yok gibiydi cünkü
dogumda yalniz dogurdum evet annem yurt disindaydi kv gelinine bakiyordu esim nerde dersiniz bir iki saat benim yanimda kaldi beni dogumhaneye girince abisinin yanina gitmis baska bir hastanede parmak sigillerinimi ne aldiriyormus yalnizmi kalsinmisneyse dogurdum tek bir gece kaldim eve geldim öglen 12 falani tek cümle aksam yemegine sunu sunu yap kaynimlar gelecek cünkü eltim hamile yorulmamasi gerek yemin ederim birgün lohusa yatmadim normal dogumdu dikislerim bicak gibi batardida ses edemezdim neydi acaba benim ezikligim korkum itiraf edeyim encok kendime kiziyorum öyle öylöe seneler gecti ha daha neler var ama inanin elim ayagim uyusuyor sinirden simdimi esim kv kp hepsi ayni hatta enson namusuma laf etti eltim ama esimden gelen cevap abartiyorsun sende simdi bunun icin olaymi cikacakmis olaydan kasti dedigim suydu git abinle konus namus bu evet daha ne diyeyim bilmiyorum hakkimi helal etmiyorum ama hicbirine

ah canım ya seninki de benimkinden de mi pısırık ne?

benim başıma böylesi gelmedi ama yakındır daha 10 aydır eltim var benden 11 yaş küçük kocasından 13 yaş küçük ama dil pabuç. bide kaynım ondan önce benim bir arkadaşımla beraberdi evleneceklerdi (çok şükür ki olmadı arkadaşıma yazık) vazgeçtiler diye bana düşman. kv kp ide parmağında oynatıyo...

bakalım benim başıma böyle şeyler gelirse neler olur. gerçi ben doğumdayken abisinin siğiline beni bırakıp giden adamı boşarım ben... bakmam yani gözünün yaşına, çocuğuda göstermem git abinin siğillerine yavrum diye sarıl derim...

sen iyi dayanmışsın ve fazla sabretmişsin bence...

iste diyorumya nedir benim bu korkakligim inan annem bile gecengün dedi taniyamiyorum seni kendine gel diye pskolojimmi bozuldu nedir bilmiyorumkiiyice sindirdiler beni cok cektim diyorumya dayakmi dersin manevi olarak zaten sürekli sok oluyordum herseferinde cünkü ailemde övmek icin demiyorum görmedim böyle birsey esimide artik bilmiyorum hala kac yasina geldi birak beni korumayi birsey yapinca annesine anlatmaya gidiyor aferin alayim diye hani cocuklar okuldan gelince giderlerya ayni öyle bosanmaya gelince maddi olarak bir derdim yok annem ve babam tarafindan sayilan bir aileyiz ha tahsilim iyi degil ama rahat bir is bulabilirim sorun bende hani bir hastalik varmisya kendine eztiyet eden insana baglaniyormussun o hastaligami tutuldum nedir

Ne sabırlı kızmışsın vesselam... Hayret içerisinde okudum yazdıklarını

Gözümde kaynana danışmanı oldun valla şu an sana bir şey sormak istedim :)

Siz nasil o evlilikte kalmisiniz ve daha dogrusu bir bebek dogurmusunuz? Esiniz bir gün olsun bile sizin arkanizda durmadi, sizin üzerinzden titremedi. Nasil bir çocugu böyle bir evlilige sahit olmasini saglarsiniz?

Burda suçlular kv,kp, elti ve esin degil. Burdaki suçlu sensin. Insan ancak kendine deger gördügü seyleri yasarmis, hakikaten öyle bence. Benim tepkim biraz sert olabilir ama lütfen bu yazdiklarinizi tekrar bir okuyun. Siz o kadar çok seyi yasamisinizki, artik yasadiginiz seylerin ne kadar çok anormal oldugunu göremiyorsunuz.

ah arkadaşımm allah sabırlar versin yaherkesin sorunu kendine büyük gelse de başkalarını görünce aslında kendi yaşadıkları nekadar küçük kalıyormuş....

ben de dertliydim kısa bir süre öncesine kadar....flört ederek evlendik eşimle....beni herkes biliyordu fakat iş ciddiye binince olayın gidişatı değişti

nişanda çok sinir ettiler...ne aldılarsa takıp düğünde geri alıp tekrar takacaklarını söylediler,dedim ne gerek varr,bir kısmını takın kalanını düğünde takarsınız yokkkk....dinlemediler...eşimle birbirimizi yedik....düğüne yakın vermiyorum dedim ben mi dedim size hepsini birden takın diye...öyle böyle kıyamadım düğün salonunda çıkardım verdim

biz eşimle ev ararız,kendi yakınlarından onlarda arar....eee şurda şukadara ev bulduk....birine de gidip bakmadım....ozaman da çokk kavga ettik...sonra gene de kendilerine daha yakın olan bir yerden tuttuk evi..yarım saate yakın mesafe,benim aileme 1 saat uzakta nerdeyse...

düğün oldu.....hanımı memnun etmek imkansız....sürekli oraya gidelim,gece yarılarına kadar oturalım isteniyor....yeni evliyiz biraz evimize alışalım değil mi olmazzzzzzzzzzzz.....2 güne gittik,surat surat...canımdan bezdirdi ozamanlar....geldiğiniz ettiğiniz yok,öldükmü kaldıkmı haberiniz yok vs vs....sürekli sitem...bir kere de sağolsunlar bak gelmişler denmedi....

ev uzak oldu diye ona laf sokup durdu,onlar istedi iki üç sokak falan ötede olsun....

sonra başladılar bizden çıkmamaya,telefon çalar kv....hiç müsait misiniz işiniz var mı diye sormak yok biz size gelcezgelirler uyuklayana kadar otururlar....muhtemelen kalmak için yapıyorlardı....benden çıt yok,eşim yapışır kalın diye....tabi beklenen teklif benden çıkmayınca defolup giderler on karış surat....biz oaradayken de orada kalmamız için onlar yapıştılar evi nediye tuttuysaktabi ben kabul etmedim eşime kalsa kalırdık orada...

o dönem gelir bize,çeyizime aldığım herşeye kulp takar....halıların iyi değil mi(tülücük yapıyor ya yeni halılar hem de yün aslında ama damgayı yediler),ütüme laf söyledi,akla gelebilecek herşeye ama herşeyeeeee....

çalışmıyordum ona taktı...bunu da koy işe!!!boş boş oturacağına çalışsın....tabi hanımın da işini yapmıyorum gidip niye evde boş boş oturayımki.....

kendi döküntülerini vermeye çalışmalar........bize pek bir yardımları dokunmadı düğünde....eşimin ona verdiği paraları biriktirmiş öylelikle aldık eşyaları takıları,düğün salonuvs ....benim çeyizimde de yok yoktu nerdeyse....evlendiğimizde büyük ölçüde tamam olmasına rağmen ufak tefek eksikler varken hiç sormayıp gidip kendilerine koca plazma halı falan aldılar çok kızmıştım....benim koridorda yolluk yoktu,bir de salona halı alamamıştık....çok iğrenç kilim desenli ne mobilyalara ne perdelere uyan bir halısı varmıştı kullanılmamış,zorla onu götürün serin diye verdi....tamam almak zorunda değiller ama yeni gelin evi kiminki acaba????benim evimde yok plazma,tüplü tv aldırdım pahalı diye....şimdi fazlasıyla ucuzladı ya neyse...
benim salonuma düzgünce bir halı alınabilirdi,biz aldık ama üzerinden 3 yıl geçtikten sonra....

temziliğini yapmamı bekledi kraliçe hazretleri....sürekli laf soktu...kabus gibi günler geçirdimeşime arayıp ağladı,o da bana zınardı...inat ettim yapmadım....genç bir de daha,hem de evde bekar kızı var ama gelin aldılar niye üzsün ki kendini....

halılarını yıkamış,ağladı eşime...temizlik yapmış yine....birbirimize çokkk düşürdü...nasıl verecek hesabını bilmem sadece o değil eşim de....

haftada 1 gitmeye başladık 2 sene önce....ona laf soktu git git uzaklaşıyormuşuz....benim saf eşim de demiyor ki anne sen bu kıza laf soktuğun sürece bu böyle...

başkalrının gelinleriyle kafayı bozdu...belki de hayaliydi ben inanmıyorum çünkü....sabah bir gelirmiş,gece yatana kadar her işi o yaparmış pek iyi çıkmış...hatta işi daha da ileri götürüp kızın birine gelinim sen olmanı çok isterdim gibi birşey demiş..ve bunu benim yanımda anlattı dondum kaldım...eşime dedim ayrılalım da annein aklı kalmasın....söylemiş eşim nasıl olduysa,yok kaynıma demiş te yaşı yakın olsaymış ta...bahsettiği kız kaynımdan 10 yaş büyük nerdeyse

ha bir de birarada yaşama isteği doğdu buarada....durmadan bilmemkimler aynı eve taşınmışlar,yakıt çok geliyor napcaz bilmemler,kat karşılığı müteahhide vermeye kalktılar evlerini ozaman da ev bitene kadar bizde otursunlarmış allahım yaaaaeşyaları napacaklardıysa...sonra eşime diyorum bak ben kabul etmem....oda demesin mi eee öyle birşey olsa katlanamayacksın yani öylemievet dedim katlanamam....çokkk kavga ettik....bir de şu hayalleri vardı:müteahhit bunlara iki daire verecekti,birinde de biz oturacaktık...ben dedim eşime kesinlikle oturmam buyur git kendin otur tutmayım....

öyle böyle 3 seneyi biraz geçmişti ki,bizim kavgalrımız daha farklı boyut kazndı şiddetlendi ....sürekli kavga eder olmuştuk....en sonki olayda kasımdaydı sanırım geçen yıl..kv bebeğe taktı kafayı...olmuyormuş da ne zaman olacakmış da...ben de hayırlısı ne zamansa ozaman anne dedim....hanım uyuyamamış sabaha kadar ağlamış benim olafımdan...ertesi gün telefon açtı,verdi veriştirdi bende ona...sonra hızını alamamış eşimi arayıp ağlamış....bend e babamdayım osırada....eşim beni arıyor anneme ne dedin diye....ananın bişeyini dedim tövbe yarabbim....dedim bende o çok üzüldüm falan dedi,bende çok üzüldüğümü beni rencide edip durduğunu söyledim dedim...başka başka diyor....annen şikayet mi etti dedim ya bu ne....vay ben anası hakkında nasıl konuşurmuşum,anası kendi işini kendi görürmüş...evet dedim görüdüğü işin bir de seni arıyor doğru....çok fena tartıştık telefonda....ablamlar babam herkes duydu...babama dedim ara eşimi,olmuyor böyle....o da ben çıkınca aramış....siz naptığınızı zannediyorsunuz,olmuyorsa bakalım çaresine,insan zannettim ben sizi falan demiş....

eve bir gittim eşim bana laf sokuyor...biz hayvanız insan değiliz sen pamuk prenses bilmemne....babam arayınca gururuna dokunmuş...onun anası bana ayrı ona ayrı tel açarken sorun yok....bu dönüm noktası oldu eşimin gururuna çok dokundu....bundan sonraki tartışmalarımızda her seferinde boşanmak kelimesi çıkmaya başladı ağızndan.....

2 3 ay böyle gitti....en son ocak ayında yine anası yüzünden çok şiddetli tartıştık....yine dedi boşanalım diye...benim annem yok.babam yalnız ablalarımla gidip yemeğini falan yapıyorduk bu da eşime batıyordu anasının işini yapmayıp babama gitmem....bana git dedi ogün çarşambaydı...nasılsa cuma gideceksin zaten babana,yarın git dedi...ablana gidersin oradan da dedi...öylemi öyle....aradım ablamı gelin alın beni dedim....onlarda geldiler onların yanında neler neler........ben yemek yapmıyormuşum,hiç evdedurmuyormuşum,anasına saygısızlık yaptrımazmış....tahmin etmiyordu çağırabileceğimi....sonra birkaç eşya ve takılarımı aldım gittik...ama nasıl ağlıyorum....

ertesi gün arıyor gelmiyormusun....sen dedim kovdun beni gelip alacksın gelmiyorum dedi..kendin gittin dedi...ve gelmedi...bende inat ettim gtmedm...2 3 gün ablamda kaldım sonunda yine aradı bu işin yürüyeceği yok boşanalaım ben çok düşündüm sen aileme saygısızlık yapıyorsun vırt zırt....
eniştem zorla getirdi yürü gidelim eve diyemedi....beni suçladı suçladı....kvlerinde haberi oldu buarada....arıyor gelcem alcam diyor kv..bne de dedim ki,istemiyor beni,biraz düşünelim bakalım birsüre...yok ben öyle dememişim gelmeyin sakın demişim

üstelik ben bana ne söylenirse söylensin gerçekten saygısızlık etmediğime inanıyorum onlar bana daha fazla yaptılar saygısızlık üstelik..

sonra tabi ablamda kaç gün daha kalabilirim..gittim babama,anlattım dedim olanalrı...arayıp arayıp psikolojik baskı yaptı...yok eşyalarınızı ne zaman alacaksınız srpilyd hanım falan dedibende gayet sakin konuştum...ağlamadım..ama telefonu kapayınca çok ağladım kaldıramadım..çok ağır geldi...ortada bişey yok ayrılıyoruz...öyle böyle 1ay geçti 4 5 kere o aradı,ben aramadım...en son eşimle eniştem konuştu,oluru yok herhalde eşyaları alalım diyor srpilyd demiş...sonra gene aradı eşim...konuşalım diye....düşüneyim deyince kapattıaradan 2 3 gün daha geçti,eşyalarını ne zaman alacaksın diye yine aradı...ben de bir bakayım duruma falan dedim...nakliyeci ayarladım artık baktım geri adım atacağı yok....tesadüf nakliyeci de eşyaları görmek istemesin mi...

ablamlarla eve geldik,nakliyeciyle buluştuk....onlarda kvile biizm evdeymişti....suratlarına bile bakmadım....gösterdim eşyaları indik aşağıya...arabaya binince okadar çok ağladım....babamın evine gittik...sabaha kadar uyuyamadımertesi gün kv arıyor...yapmayın kızım etmeyin kzım,biz neyinize karıştık,gelip alacağız...1 ay bekledi bunun için...

sonra geldiler...eşim de tabi...döndüm eve....herkes kendine çekidüzen verdi....eşim de dahil...çok zor bir sınavdı....umarım iyi yapmışımdır..pişman olmam sonradan....yolunda herşey hatta stresten olmayan bebek bile biranda geliverdi...dikkat ettiğimi sanırken...hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin....böyle bir derse ihtiyaçları varmış,yaşanması gerekiyormuş oldu...

çok uzun olduson vukuat da şu sahi....bebeğime birşeyler örüp duruyor kv....oğlum benim,bebeğim o benim diye konuşup duruyor sinir oluyorumne desem de vazgeçirsem bulamadımmm........

Son düzenleme:

Ya yazdıklarını okuyunca inanamadım cnm yaa eltini hoş tutmalarının nedeni aldatılıo olmakmı ? eğer aldatıyosa neden hamile kalıo bu kadın yaa :26: sende o hamile halinle ki ilk bebeğin onun sevinci onun titizliği üzerinde olacağına.. sen nelerle uğraşmışsın.. ben olsam doğurmazdım bölelerine bebek olmaz canım yaa.. baksana hadi onlar yapıo anladık da eşinin de ilk çocuğu sen hamileken üzerine titremesi gerekmezmiydi :26:
doğum anı yaa kolaymı canından bir can çıkarıyosun.. siğilde ne imiş.. ayyyyy çok sinir oldummm
sen doğumdan sonra bişi demedinmi eşine delimisin sen ben doğumhaneye giriorum acil bişi olsa nerden bulcaz neden ayrılıon siğil çok mu önemli? :26: o siğil aldırırken yanlız olmasın ama ben doğumda yanlız? die sormadınmı sölenmedinmi cnm yaaaa
ne olur beni yanlış anlama sert olmak değil niyetim sadece böle okuyunca çok sinirleniorum yaaa

bu arkadaşın bütün yorumlarına katılıyorum vee kusura bakmasın kimse...hepsine "Gerizekalılar!" demek istiyorum

bu arkadaşın bütün yorumlarına katılıyorum vee kusura bakmasın kimse...hepsine "Gerizekalılar!" demek istiyorum

valla diyorumya yapamiyorumki birtürlü kabugumu kiramiyorum okadar sinmisimki haklisiniz farkindayim ama okadar yoruldumki bütün bunlardan bilmiyorum hic cesaretim yok ne derseniz haklisiniz bende diyorum kendime gerizekalisin diye

diyorum demez olurmuyum esimle cok konustuk cok tartistik malesef o bunlarin normal oldugunu benim fesatlik yaptigimi söylüyor hep diyorum senin icin hic degerim yok diye ama hala ayni fikir ayni kafa simdi ise cocuklarim herseyim olmus onlar icin cabaliyorum ailem ise bana sitem ediyorlar ki haklilar bilmiyorum ne olacak böyle

valla diyorumya yapamiyorumki birtürlü kabugumu kiramiyorum okadar sinmisimki haklisiniz farkindayim ama okadar yoruldumki bütün bunlardan bilmiyorum hic cesaretim yok ne derseniz haklisiniz bende diyorum kendime gerizekalisin diye

hayır sana demedim şekerim sana bunu yaşatan gerizekalılara gerizekalılar dedim..sen nie gerizekalı olasın..ezen olmaktansa ezilen olmak iyidir ama sen gene de kendini ezdirme

bu hikayenin en kötü adamı o eş zaten.... adam karısına sahip çıkmazsa ezerler yani olay budur...
zaten en tehlikeli koca tipi ailesinin her davranışını normal gören ve karısının fesat olduğunu düşünen...
allah kolaylık versin cnm ne diyim bilemiyorum..bölesine ne kadar uğraşsan anlatamazsın..

hayır sana demedim şekerim sana bunu yaşatan gerizekalılara gerizekalılar dedim..sen nie gerizekalı olasın..ezen olmaktansa ezilen olmak iyidir ama sen gene de kendini ezdirme

sagol canim ezilmek derken gercekten esimle bile artik ugrasmiyorum konusmamiz bile rutin ev is cocuklar falan ailesini artik zaten sildim simdi kizacaksiniz ama esimede söyledim saygi falan duymuyorum diye ha tamam esimin ailesi büyüklerde bana gösterilmeyen saygiyi niye göstereyimki simdilik kafam rahat bulasmiyorlar cünkü esim derseniz bilmiyorum yanlis biseymi söyleyecegim ama aciyorum ona her bakimdan ama artik biseyler yapmak istiyorum kabuguma cekildim bunu asmak istiyorum

evet malesef öyle ailemde dahil herkes ayni seyi söylüyor düzelmez bu diye niye katlaniyorsun diyorlar bende bilmiyorum sevgi desem onada inanmiyorum cünkü benim icin önce saygi saygi yoksa sevginin bir anlami yok

eşine acıman sizin ilişkiniz açısından gerçekten çok kötü çünkü bir kadının erkeğine karşı hissetmemesi gereken ilk duygudur acımak..üzüldüm gerçekten..
saygı konusuna gelince,saygı gösterilmez hakedilir...diye düşünenlerdenim..
tabi ilişkinn bu kadar kısmını bilerek fazla yorum yapmak tehlikeli ama ilişkini düzeltmeye çalışmanın bir yolu olmalı mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…