kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

en doğrusu da bu tabi ama söylemek istediğim başka bişiydi
mesela eşin mecburi olarak ailesinin yanında uzun süre kalsa
annesi git karının yanına onu gör yada onu da al gel gibi bi inceliği yapmaz
(eşin gelir vs bunlar ayrı bişi ama annesi demez zaten kaptırmış gibi görüyolar oğullarını)
ama sen gene de abini bile git gör iş durumu olursa görşemezsin belki demişsin bu hoşuma gitti
erkekler de annelerinin baskıları yüzünden bazen karşılarına geçip bişi diyemiyolar
çünkü öyle bi işliyo ki bu kadınlar evlatlarını adamlara gerçeği söyleyip göstermeden anlamıyolar bişileri

ii demiş kaynın aferin yani...ben kvme öle bişey desem 3 gün ağlar hayatı bana zehir eder aman aman...acıtasyondan geçilmez sonra bütün akrabaları arar anlatır beni kötüler durur sonra evimde huzurum kalmaz..diyemem yanii..burnumdan getirir,,ben onun gibi çirkef değilm...
bu kadın yüzünden bebek fikrinden doğudum ya..deli olcam..

hadi bu hafta sonuda karının yanına git demez haklısın

umarım benim oğlum olur hep duam o çünkü etrafta anakuzusu olarak bağımlı yetiştirilmiş erkek çok benim oğlum olsun ki ben onu düzgün yetiştireyim kvme de diğer kvlere de cevap olsun... öyle evlat yetiştirilmez böyle yetiştirilir diye...

anlamadıkları nokta onlara kocaları zembille inmedi. onlar aile oluyorda biz hala neden el kızı olmak zorundayız.

ben o istesede oğlunun ailesiyim o istemesede. kendisi ancak aile büyüğü olur bu saatten sonra aile ben+eşim+bizden doğanlar(onlarda evlenip yuva kurana kadar. sonra bizde onların aile büyüğü olucaz ailesi değil)

canım benimki de yapıyo aynısını ama baktım olacak gibi değil ömrümden çalıyor bu sebepsiz üzüntüler. yüzlerine söyledim "benim kötü gelin, cadaloz gelin diye anılmaktan korkum yok. ben ne olduğumu biliyorsam, kocam biliyorsa, yarın hesap günü alnım aksa hiç bir sıfat beni korkutamaz" diye

bebek konusunda da korkma sen istediğinde olur ancak ısmarlama bebek kabul etmiyoruz de geç...

inan akrabalar arasındada kvnin anlattıkları tam inandırıcı olmuyor. sonuçta onu yıllardır tanıyan akrabalar neyi ne kadar abartacağını az çok biliyorlardır. senaryo yazarsa sende düzgün bir şekilde olayın görünümünü kendi açından anlatırsın sana böylesin diyenlere daha iyi anlarlar.

bunu sevdim..bnm kvm için bizim aile=ben eşim ve kendisi hazretlerii...annemiz mi çocuğumuz mu belli değil zaten..haa bi, de ev eşyalarımızı o aldığı için bn ev sahibi mi olmuşum kii..aaaa..evimin içine etsinler bnm. hepsini o almış eşyaların...kimmişim benn..

iyi diyosun da ben böle aptal saptal şeylerle uğraşmak istemiyorum ya çekemiyorum yanii..kökten çözüm lazım..hayatımdan ne kadar uzaklaştırsam kar yanii...
bnm kv çocuk bakıcısı arkadaşım..her fırsatta benim en iyi yaptığım iş çocuk bakmak gelin de duysun anlasın yanii ben diyim yani falan diyo boğuveresim geliyo

açıkçası ben onun evinde şöyle diyorum "anne bu evin hanımı sensin bu evde senin düzenin neyse onu yapalım ama benim evimde düzen böyle değil benim evimde olmaz çünkü bende kendi evimin hanımıyım (bu konuda bana karşılık verememesinin bir sebebi de eşime çeyiz olarak ortaboy baltadan hariç birşey koymamış olmaları olabilir.)

kv.nin çocuk bakıcısı olması kötü olmuş ama kendi doğurduğun çocuğa bakmak senin hakkın kimse elinden alamaz bunu önce senin kabul etmen lazım ki karşında duramasınlar.

ayrıca ben gibi takmadığın sürece sorun yok kim ne derse desin valla ben yoluma bakarım... yoksa insan sinir hastası olur...

ya ne bileyim haklısın psikolojim bozuldu onun saçmalıklarını düşünmekten ama aklımdan atamıyorumm.kadın özür de diledi benden,ama yook unutamıyorum..bn biraz kindar süprizim galiba

ya ne bileyim haklısın psikolojim bozuldu onun saçmalıklarını düşünmekten ama aklımdan atamıyorumm.kadın özür de diledi benden,ama yook unutamıyorum..bn biraz kindar süprizim galiba

kalbi kırılınca unutamıyor insan ama alışıyor bir süre sonra.

zaten iç güdüsel bu durum karşındakini böyle tanıyıp ona göre gardını alıyorsun ki sonraki atakta daha az kırıl.

unuturum diye bekleme zatende onunla dans etmeyi öğren bence adımlarını çözersen ayağına basamaz

kizlar ucmussunuz yoklugumda belki bi haftadir giremedim yoktum takip edemedim en son 20sayfaydi olmus masallah 31 sayfa ah ne dir bu cektigimiz bu kaynanalardan gicik soguk seyler benimki sali günú zorunlu olarak kayinpederle türkiyeye dóndú iki ayligina oooooh iki ay huzur

ya zaten kendisi düşünmeden saldırdığı için kaybeden oluyo EN AZINDAN EŞİMİN GÖZÜNDE ve özür dilemek zorunda kalan,hatalıyım diyen o oluyo hep..ben öfkeyle kalkan zararla oturur sözünü düstur edindim kendime ve düşünerek davranırım...
yani bazen naapmaya çalıştığını çözemiyorum..iyice düşürdü kendini gözümden çok kırgınım ona,,özür kar etmedi,affedemiyorum işte..
şu anda o da bana temkinli yaklaşıyo ben de ona öyle...ama yıpratıyo bu beni..naapcamı bilemiyorum,nasıl davranacağımı...

hiç bozma en iyisi, hem bu mesafeden üzemez seni. baksana eşin en azından haklının arkasında haksızın karşında durabiliyor...

ooff offf bu kadının yüzünden evlenmekten korkar oldum
onun için sağlam basmaya çalışıyorum
mesela işe girip evimi eşyalarımı bile ben almalıyım diyorum içimden
çünkü o bi çöp bile alsa başıma neler gelecek biliyorum
bu konular neyse de en küçük detayda bile bu kadını ve söyleyeceklerini düşünmekten yoruldum
bi ömür bu şekilde geçmez ki deli olurum heralde ben

bu gidisle zaten hepimiz bakirköyde bulusucaz ezdirme kendini bir cöpde olsa kendin al mesafenide koy giris cikis yapmasin evine her kafaasi estiginde o görúmceyede yúz verme o da az degil ónceki yazdiklarina bakilirsa sózlún es adayin insallah en kisa zamanda esin sevsin yeter gerisi izlesin uzaktan kiskanirlarmi cekemezlermi yoksa gurur duyup hayranmi olurlar orasi onlaara kalmis siz askinizi yasaayin doya diyada tadini cikartin zaman cok hiZli ilerliyor geriye dónülmüyor malesef

Ben ona gıcık oluyorum o bana gıcık oluyor öyle yuvarlanıp gidiyoruz işte.ah ah arkadaş ,komşu gibi birşey olsaydı evine ayak basmazdım.restimi çeker arkadaş ilişkimi keserdim.ama bu böyle birşey değilki arada eşim var.onun bağı benide onlara bağlamış oluyor.beni sevmeyen dışlayan insanların evine eşimin hatırına gitmek zorundayım evimizin huzuru eşimin mutluluğu için.keşke benimde o aile bireylerinden biri olduğumu hissettirtebilseydi kayınvalidemde bende herzaman gitseydim.istemediki çünkü bende önceleri vardı hep beni son planlara itti.en değer verdiği öncelikle 1. sırada 2 görümcem... 2.sırada kızlarının ve kaynımın çocuğu... 3.sırada 2 damadı..... 4.sırada eltim.... 5.sırada kaynım......4.sırada eşim....ve en son sırada ben deniz Larisya...

teşekkür ederim yazdıkların için inşallah Allahım bize de mutluluk bahşeder
aslında ezdirmemeye çalışıyorum kendimi ama
bi an da öyle bi moralimi bozuyolar ki o anda etkisiz eleman oluyorum resmen ne diyeceğimi napacağımı şaşırıyorum
kadının aşkımıza saygı duyduğu filan yok zaten ikili oynuyor
ikide bir bi filmi izlemiş de yok komşudan görmüş de bizi benzetip duruyor ayrılan çiftlere
yada çok aşık olanlarla kıyaslayıp sizinki de aşk mı diyor uyuz oluyorum
bencilin teki zaten ama yine de sevmeye incitmemeye çalışıyorum
bilmiyorum ya ben bu tip oyunları tavırları haketmiyorum
çünkü en başından tavırlı olan ben olsaydım anlardım ama
ben hep seven kötü bişi denildiğinde 3gün sonra anlayan yada çoğu zaman duymayan alttan alanım
ondan zoruma gidiyor bu kısa süredeki değişim

valla bence çok umutlanma derim aynı evdeyseniz ve kaynanan böyle bi çabaya girdiyse çocuk biraz büyümeye başladığında sonuçta çocuk olduğu için ilgiler hoşuna gidicektir yani onlara da ilgili olucaktır ve üzgünüm ama yaşamı bi tecrübe olarak çocuk büyüdükçe bu gıcıklıklar da büyüyücek allah yardımcın olsun

evet çocuk küçükken büyüklere daha çok ilgi gösterebilir ama anneye kasıtlı yapılan bişeyler varsa aklı ermeye başlayınca büyüklere düşman olur...tecrübeyle sabit..

kızlar dün gece kvm bizim evimizde kalmaya başladı..ilk geceydi bu..neyse bunu yatıordık biz de mutfakta oturuyoz eşimle muhabbet ediyoz...eşime seslendi...biz de bişey oldu sandık koştuk ikimiz de..
kelebek varmış odasında rahatsız ediyomuş da hazretlerini,onu çıkaralımmış odadan..töööbeeee...yarım saat kelebek çıkardık hanımefendinin odasından..
umutsuz vakayız biz yaa..bu daha başlangıç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…