kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

aynı benımkıler kızımı bızden kıskanıyolar ıstıyormuskı o baksın o uyutsun yedırsın ıcırsın bende buna ızın verecek goz varmı koydum tavrımı 1 saat fazlası yok ısterlersede gondermyorum artık anlasınlar

adana canım...ama bunlar numunelikler...eşi ve benzeri bulunamayacak kadar da görgüsüz....
bende dedimki sanki benımkilerde gelselerde versek diye yola cıkmıs sizi beklıyolar...

bide ağızlarını actımı gelin olarak beğenilmeyiz..
madem beğenmiyonuz niye bir tane daha istiyonuz öyle değilmi ama?
oooooh ne güzel olmuş... emin ol benımkilerde seninkilerin koyduğu tepkinın aynını koyardı..
ama gerek kalmadı.ben gerekenı söyledim.kp öyle söyleyince bende dedimki;sankı siz isteseniz benim ailem verir.bu ara ablam evlenmeyı düşünmüyo.düsünecek olsaydı onu daha gectiğimiz günlerde istemeye gelen profösörü geri cevirmezdi dedim.eşimde biliyodu zaten budurumu oda onayladı.bir dahada cesaret edip o konuya giremediler.

Kayınvalideniz evrilememiş belli ki. Hayvansal içgüdüleri esir almış zavallıyı.
Üstelik yetişememiş mundar demiş. :)

Canım içimizde en iyi durumda olan senmişsin gibi geldi bana.. gerçi herkez kendi yaşadığının zorluğunu bilir ama en azından oğlu için seni sever gibi görünüyor.. ne bileyim yağmasada gürlüo sen iste yaparım die.. oğlunada bayramda 3-5 de olsa ne güzel bişiler veriolarmış.. bence sen de onlara karşı rolunü oyna geç..

ben hep sölerdim kv demle anlaşırım.. en azından oğlunu doğurmayı becerebilmişde benim kocam olmasının temelini atmış die sevmeye çalışırım derdim.. yada saygıda kusur etmem oğlunun da ewidir gelince ağarlarım hoşgeldiniz beş gittiniz geçinir giderim derdim.. ama benim kaynana gibi müsibet şirret bi kadın yoktur sanırım.. hani dişi örümcekler çiftleştikten sonra erkeğini yermiş ya, oda kendi kocasını yemiş yemiş baktıki doymuyo benim kocişi hatta beni bile yemeye kalktı.. tabi ben ona büyük lokma gelince iş çookk kötü şeylere döndü.. düşünsene biz gizlice ewlendik ( yazmıştım önsayfalarda okudusan bilirsin,) ve nikahlıken kaçmak zorunda kaldık.. tarihte bir ilk !! :90: ve biz kaçtığımızda annemler onun ailesini aramış.. olanlar olduğuyla kalsın.. bunlar nikahıda kıymışlar kaçtılar da.. gelin biz konuşalım anlaşalım el birliğiyle düğünlerini yapalım demişler.. kv ne dese beğenirsiniz.. 'walla siz düğünü düşünmekten önce, kızınızı tek parça bulabilcekmisiniz onu düşünün demiş
annem 'oda ne demek ' diye kadıncağız telaşlanmış:18:
kv: e bilemem benim oğlanın elinden onca kız geçti.. belkide kızın zor olduğu için nikahı kıymıştır istediğini aldıktan sonra, yolda ölece bırakırmı, başka bişimi yapar bilemem.. dua edinde en azından sağsalim en azından aynı şehire getirsin' demiş.. ballandıra ballandıra ve emin bi şekilde

anneciğimm tabi olduğu yerde yığılmış, sonra babam annem kardeşim.. hatta tüm sülale seferber olmuşlar beni bulsunlar die. tabi ben teli kapadım kocişde kapadı.. teli açtığımda gördüğüm mesajlara şoookk oldum yazık neler düşünmüşler
zaten okumaya kalmadı kuzenim aradı.. iyimisin bişeyin yok dimi? sana iyi davranıor değilmi? seni bırakmadı dimi? başına kötü bişi gelmedi dimi die. saçmalama ne olacak tanımıosun sanki enişteni dedim? Neyse iyi olduğumu söledim.. Rahatlattım onları az da olsa.. sonra hergün kuzen aradı beni (annemler küsmüşlerdi ) güya kuzen merak ediyo.. neyse öle zor günler geçirdim..
düşünebiliomusun kaynana neler yapıo.. zaten belli idi sonumuzun bu kadar çirkinleşeceğ
i

Son düzenleme:
Haklısın cnm söylediklerinde benimkiler bana böyle şeyler yapmadı.Babam ilik nakli oluyor benim haftalardır hastanedeyiz, yani gerçekten çok ciddi bir durum çok yoruluyoruz bir kere ne beni ne annemi aramadı kv.dem.Çok gücüme gidiyor işte...Nasıl güleryüzle ağırlayayım ben şimdi.Çocuk da aklı ermiyor desem neyse...Bu kötü kalplilik değil mi Neyse abartmayım ben gerçekten yaşadıklarınız çok zor çok.Allahlarından bulsunlar, kötü olan kötülük bulsun ne diyeyim...

Son düzenleme:
Kayinvalidemden nefret otesi nefret ediyorum gun gectikce nefretim daha cok artiyor. Mutsuzum hemde cok ... hepsi onun yuzunden.. gormek sesini duymak istemiyorum.. mahvetti tum hayallerim ruyalarim basima yikildi. evliligim mahvoldu. Esimle yuz goz olduk.. surekli kavga ... cocugumu sevmesini bile istemiyorum dokunmasin artik ne ona ne hayatima...

fuuu ne oldu bu kadar hoş benimkide az değilde neyse

Neler olmadi ki ...forumda yaziyordum onceleri acmistim konular. Ama artik okadar artti ki yaptiklari nerden baslayip ne yazsam bilemiyorum. Bu icimin atesini ne sondurur onuda bilmiyorum.. kadin bildigin cehennem zebanisi evimin evliligimin basinda bekliyor.. cok uzgunum aslinda hergun uzgunum ben..

benimkide en başta diş geçirmeye çalıştı ya aslında birahat bıraksalar kötü insanlar değiliz sanıyorlarki oğulları alcaz daha göstermiyce z sanıyorlar ya deli oluyorum eşin nasıl davranıyor ona açtınmı

Amin canımmm aminnn... eşim 2 kardeş ve ailesi trilyonluk.. ev ve dükkanlarının haddi hesabı yok okadar yani ama biz kirada oturuyoruz.. ve eşime baştan beridir bişi yok ama kardeşi bekar şimdilik yaşıo sanırım.. bakalım ewleneceği zaman ne olacak..
walla taş olur baş yararım da karıştırmam bişeyime.. 4 yıldır hiç görmedim onları ve yemin ederim daha eşimin kardeşi ile bile tanışmak nasip olmadı.. düşün artık gerisini sen :26: benden uzak olsunlar da..

senin durumun bizimkilere rahmen iyi olsada psikolojik baskı söz konusu bence. görünürde herşeyi yapar görünüp aslında bişi yapmamaları.. oğullarından çekindikleri içinde kaynanalık yapamadığından sinsice işini götürüo anladığım kadarıyla.. sende laf arasında yapıştır anne iyisiniz dimi? sen hiç böle şeyleri atlamazdın beni hep arar sorardın hatırnazdın şimdi babam için beni aramayınca bişi oldu sandım filan diye eşinin yanında yapıştır geç .. bakalım ne dicek bu arada babacığına çok geçmiş olsun.. sağlıkla çıkmak nasip etsin inşallah... onlar bizim ilk aşkımız, tek kahramanlarımız

Ne oldu kuzumm anlatmak istermisin ??

Esim arada kaldi iyice. Benim hakli oldugumu biliyor ama annesi elaleme karsi oyle guzel rol yapiyor acindiriyor ki adam annesine bakmadi bak diyecekler diye annesini korumaya calisiyor. Evliligimiz boyunca tek kavga nedenimiz annesi.

Ne oldu kuzumm anlatmak istermisin ??

Daha once forumda konu acmistim. Ama son olanlari ozetleyim. Kaynanam dul ogluna asiri duskun ana dusuncesi beraber oturmak oglumu benden alamazsin diye coklaflar yedim. Beni lohusayken gunlerce aglatti. Anneme sikayet etti. Ne saygisizligim kaldi ne terbiyem... hergun goruselim istiyor. Simdi bide cocugum var onu da deli gibi seviyor. Bikac gun gormese bir suru laf ediyor. Beni anne olarak gormuyor bakicisi olarak goruyor. Buyuyunce bende kalir diyor. Sıkıntımdan sinir hastasi oldum. Ben ona cocuk filan vermem. Ölürüm yine vermem. Bir daha cocuk dogurmak istemiyorum onun yuzunden.. esim annesi onu millete rezil edecek diye bisey diyemiyor. Onun tarafinda yani. Cok kavgalarimiz oldu. O kadar siddetlikavgalar ettikki bosaniyoduk nerdeyse. Kendini okadar guzel acindiriyor ki disardan goren melek sanir. Boyle oldugunu bilsem evlenmezdim. Dini inancim cok fazladir ama hakkimi helal etmeyecegim tek kisidir.. Hakkim yerden goge haram zikkim olsun....

Ne değerli oluyor o biricik oğulları evlenirken
Evlendirmeyin kardeşim yakmayın elin kızını taptığınız oğlunuzu müzeye koyunuz

canım benim önceden bir değeri olmuyor aslında biz evlenince kıymete biniyor benim kaynana eşimin yanında kalırdı ve bıkmıştı resmen sürekli didişiyorlardı konuşurkende nışanlıykende biliyorum sonra ben evlendim oğlu bulunmaz hint kumaşı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…