- Konu Sahibi seniseviyorumbennn
-
Ohhhaaaaaaa
ay canım kusura bakma tepkimden.. şoke oldummm :26: denirmi öle yaaaa? sen ne dedin cnm ? ay çok sinir bozucu adam resmen sana damızlık gözüyle bakıor. ay inanamıyorum hangi çağda yaşıoruz? bunlar nereli cnm? örf adet filan? :26::26:
benimkiler de kuzenime talip olmuşlardı, tabi ben gibi olucak sanıyorlar. olmaz dedim dinletemedim. 2 yıl önce babanemi ziyarete gitmişken amcamlara da uğramışlar. otururken söz bir anda allahın emri, peygamberin kavli diye başlayıvermiş, amcam kovmuş evden benim size verilecek kızım yok, yeğenime yaptıklarınızdan utanmadan birde gelmiş kızımı istiyorsunuz diye...
tabi ben bunu kuzenimden duydum. sorduğumda yok öyle birşey olmadı diyorlar ama amcama sordum evet istediler bende kovdum evden dedi
benım üstün zekalılar da bana ettikleri yetmiyomus gibi birde kalkmıslar ablama talib oluyolar
ailemde benım kv nın cadolozluğunu,kp in acımasızlığını bilmeyen yok...heryerde kendilerini belli etme konusunda cok maharetlidirler.
annem diyokı;o kızı kendi ellerimle öldürürüm yınede vermem.ALLAHIM YAZDIYSAN BOZ...
sevgili kp in olaanca nazıyla konuya yaptığı yorum ise pek bi ilginç;BİR EVDEN BİR DAMIZLIK ALINIR....
Allahım deliricem yaaa...
adana canım...ama bunlar numunelikler...eşi ve benzeri bulunamayacak kadar da görgüsüz....
bende dedimki sanki benımkilerde gelselerde versek diye yola cıkmıs sizi beklıyolar...
Bence kayınvalide pamuktan olsa da raftan düşse, gelinin kafasını yarar.Yok yani...Böyle bu...İçgüdüsel sanırım.Oğulları biriyler evlenince bu evin yeni ve farklı bir ev olduğunu düşünmüyor onlar,o evin de onlara ait olduğunu düşünüyorlar.En azından ben böyle özetledim benim olayımı; eşim ve ben aynı yerde aynı maaşa aynı koşullarda çalışıyoruz.Hatta aynı üni.den mezunuz.Allah'a şükür borçlarımızı ödüyoruz, evimiz var.K.V. konuşurken eşim ve benim evim arabamız için; bizim evimiz ,arabamız diyor.Çıldırıyorum.2 yıldır tek tencere kaynasın ne gerek var sizde ayrı yemek pişmesin diyor.Deliriyor resmen sen işten ara beni şunu istiyorum bunu istiyorum de ben yaparım.Ama sen yapma; evinde yemek pişmesin, aman benden ayrı masanız, sofranız vs. olmasın.Ben de deliriyorum işte; ergenlik döneminde ufak ufak annemden babamdan ayrı düzenler kurdum kendime, birey olmaya kendi ayaklarım üstünde durmaya kendimi oluşturmaya çalıştım.Yani ben böyle biriyim.Şimdi bana deniyor ki bırak kendini bize :) Lfata her şey çok güzel canım kızım yavrum çok seviyorum çok özlüyorum...Ama Allah var yukarıda hissedemiyorum ben bu duyguları yüzünde.Beni sevmediğini anlıyorum gözbebeğinden.Kendimi çok suçladım düşündüm taşındım ama yok yani.Gözünde yine gördüm aynı şeyi.Lafta sen her şeyi iste ben yaparım ederim; 2 yıldır sadece 2 şey istedim; bir tanesi bir yemekti ikincisi de el örgüsü bir yelek evde giymek için.Bunlar yani :) Hani çok ısrar ediyorlar ille bizden bir şey iste diye söyleyiverdim ben de.Kaç zaman geçti lafı bile edilmedi.Yok...Yok oğlu yok.Daha onların bana aldıkları bir toka yok elimde.Bayramda falan kendilerince bir şeyler veriyorlar eşime( parasal) Ama ben diliyorum ki ya bir toka olsun bana bir şey verilsin.Ben bileyim ki o bana alınsın verilsin."bana".Bir borç ödeme/birikim aracı olmasın.ben olduğum için bana verilsin.Eşimin neredeyse hiç çeyizi yoktu bir küçük hurç verildi bana.Ve altından 2 çift çorap çıktı.İkisi de yıkanmış içiçe katlanıp yumak yapılmış.Bir tanesi beyaz ve üzerinde sürüyle siyah pamukçuk topaklanmış.Hani başka siyah bir şeyler yıkanmış gibi.Evime yerleştirirken elime geldi şok oldum.ağlaya ağlaya geri hurca tıkıp bazanın altına koyup kapattım.Gerilim filmerlinde gibi o çekyatın önünden geçmek istemem, bilincimi bastırmaya çalışıyorum orda onun yok olduğunu telkin etmek istiyorum kendime :) Unutmak istiyorum o sahneyi, gerçekten olmadığını düşünmek istiyorum.Hiçbir şey yapmadım bu konu ile ilgili ne eşime söyledim, ne k.v. deme bu ne diye.Yani o an şoka girdim.2 yıldır çözülemedim.( İnanın ne bizim ne onların maddi durumu bunu yapmalarını gerektirecek gibi değil) İşte böyle yani...Ben arkadaşlar gibi kavga dövüş hakaret şu bu görmedim hiç.Ama durumum bu...Biliyorum sevmiyor beni, sevemez de.Ben de sevemem,sevmem.Ama istiyorum ki eşim yıpranmasın, böyle soğuk soğuk da olsa geçsin günlerimiz.Kavga dövüş gürültü olmasın.İnsanın annesinden gayrı ikinci bir annesi olabilir mi? Olur mu hiç...Olmaz....Gıcık değilim ama durum bu...
Haklısın cnm söylediklerinde benimkiler bana böyle şeyler yapmadı.Babam ilik nakli oluyor benim haftalardır hastanedeyiz, yani gerçekten çok ciddi bir durum çok yoruluyoruz bir kere ne beni ne annemi aramadı kv.dem.Çok gücüme gidiyor işte...Nasıl güleryüzle ağırlayayım ben şimdi.Çocuk da aklı ermiyor desem neyse...Bu kötü kalplilik değil mi
Canım içimizde en iyi durumda olan senmişsin gibi geldi bana..gerçi herkez kendi yaşadığının zorluğunu bilir ama en azından oğlu için seni sever gibi görünüyor.. ne bileyim yağmasada gürlüo sen iste yaparım die.. oğlunada bayramda 3-5 de olsa ne güzel bişiler veriolarmış.. bence sen de onlara karşı rolunü oyna geç..
ben hep sölerdim kv demle anlaşırım.. en azından oğlunu doğurmayı becerebilmişde benim kocam olmasının temelini atmış diesevmeye çalışırım derdim.. yada saygıda kusur etmem oğlunun da ewidir gelince ağarlarım hoşgeldiniz beş gittiniz geçinir giderim derdim.. ama benim kaynana gibi müsibet şirret bi kadın yoktur sanırım.. hani dişi örümcekler çiftleştikten sonra erkeğini yermiş ya, oda kendi kocasını yemiş yemiş baktıki doymuyo benim kocişi hatta beni bile yemeye kalktı.. tabi ben ona büyük lokma gelince iş çookk kötü şeylere döndü.. düşünsene biz gizlice ewlendik ( yazmıştım önsayfalarda okudusan bilirsin,) ve nikahlıken kaçmak zorunda kaldık.. tarihte bir ilk !! :90: ve biz kaçtığımızda annemler onun ailesini aramış.. olanlar olduğuyla kalsın.. bunlar nikahıda kıymışlar kaçtılar da.. gelin biz konuşalım anlaşalım el birliğiyle düğünlerini yapalım demişler.. kv ne dese beğenirsiniz.. 'walla siz düğünü düşünmekten önce, kızınızı tek parça bulabilcekmisiniz onu düşünün demiş
annem 'oda ne demek ' diye kadıncağız telaşlanmış:18:
kv: e bilemem benim oğlanın elinden onca kız geçti.. belkide kızın zor olduğu için nikahı kıymıştır istediğini aldıktan sonra, yolda ölece bırakırmı, başka bişimi yapar bilemem.. dua edinde en azından sağsalim en azından aynı şehire getirsin' demiş.. ballandıra ballandıra ve emin bi şekilde
anneciğimm tabi olduğu yerde yığılmış, sonra babam annem kardeşim.. hatta tüm sülale seferber olmuşlar beni bulsunlar die. tabi ben teli kapadım kocişde kapadı.. teli açtığımda gördüğüm mesajlara şoookk oldumyazık neler düşünmüşler
zaten okumaya kalmadı kuzenim aradı.. iyimisin bişeyin yok dimi? sana iyi davranıor değilmi? seni bırakmadı dimi? başına kötü bişi gelmedi dimi die.saçmalama ne olacak tanımıosun sanki enişteni dedim? Neyse iyi olduğumu söledim.. Rahatlattım onları az da olsa.. sonra hergün kuzen aradı beni (annemler küsmüşlerdi ) güya kuzen merak ediyo.. neyse öle zor günler geçirdim..
düşünebiliomusun kaynana neler yapıo.. zaten belli idi sonumuzun bu kadar çirkinleşeceği
Kayinvalidemden nefret otesi nefret ediyorum gun gectikce nefretim daha cok artiyor. Mutsuzum hemde cok ... hepsi onun yuzunden.. gormek sesini duymak istemiyorum.. mahvetti tum hayallerim ruyalarim basima yikildi. evliligim mahvoldu. Esimle yuz goz olduk.. surekli kavga ... cocugumu sevmesini bile istemiyorum dokunmasin artik ne ona ne hayatima...
Benimde ayrımcı bir kaynanam var kızlar..
Öteki oğlu gelini için ölür (gebersin inşallah) Ben ve eşime gelince şeytan gibi.
Nefret ediyorum ondan nefret zaten görüşmüyorum pislik kadın
fuuu ne oldu bu kadar hoş benimkide az değilde neyse
Neler olmadi ki ...forumda yaziyordum onceleri acmistim konular. Ama artik okadar artti ki yaptiklari nerden baslayip ne yazsam bilemiyorum. Bu icimin atesini ne sondurur onuda bilmiyorum.. kadin bildigin cehennem zebanisi evimin evliligimin basinda bekliyor.. cok uzgunum aslinda hergun uzgunum ben..
Haklısın cnm söylediklerinde benimkiler bana böyle şeyler yapmadı.Babam ilik nakli oluyor benim haftalardır hastanedeyiz, yani gerçekten çok ciddi bir durum çok yoruluyoruz bir kere ne beni ne annemi aramadı kv.dem.Çok gücüme gidiyor işte...Nasıl güleryüzle ağırlayayım ben şimdi.Çocuk da aklı ermiyor desem neyse...Bu kötü kalplilik değil miNeyse abartmayım ben gerçekten yaşadıklarınız çok zor çok.Allahlarından bulsunlar, kötü olan kötülük bulsun ne diyeyim...
Ne değerli oluyor o biricik oğulları evlenirken
Evlendirmeyin kardeşim yakmayın elin kızını taptığınız oğlunuzu müzeye koyunuz
Kayinvalidemden nefret otesi nefret ediyorum gun gectikce nefretim daha cok artiyor. Mutsuzum hemde cok ... hepsi onun yuzunden.. gormek sesini duymak istemiyorum.. mahvetti tum hayallerim ruyalarim basima yikildi. evliligim mahvoldu. Esimle yuz goz olduk.. surekli kavga ... cocugumu sevmesini bile istemiyorum dokunmasin artik ne ona ne hayatima...
fuuu ne oldu bu kadar hoş benimkide az değilde neyse
benimkide en başta diş geçirmeye çalıştı ya aslında birahat bıraksalar kötü insanlar değiliz sanıyorlarki oğulları alcaz daha göstermiyce z sanıyorlar ya deli oluyorum eşin nasıl davranıyor ona açtınmı
Ne oldu kuzumm anlatmak istermisin ??
Ne değerli oluyor o biricik oğulları evlenirken
Evlendirmeyin kardeşim yakmayın elin kızını taptığınız oğlunuzu müzeye koyunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?