- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
- Konu Sahibi seniseviyorumbennn
-
"oğlun artık benim kaynanacığım" demek gerek şunlara galibaanlarlar mı ki acabaa?
onu kabul etseler zaten sorun olmıcak ki...yani bi tane daha anne bulunmaz ama bi tane daha kadın bulunabilir yanii...
eşine acıman sizin ilişkiniz açısından gerçekten çok kötü çünkü bir kadının erkeğine karşı hissetmemesi gereken ilk duygudur acımak..üzüldüm gerçekten..
saygı konusuna gelince,saygı gösterilmez hakedilir...diye düşünenlerdenim..
tabi ilişkinn bu kadar kısmını bilerek fazla yorum yapmak tehlikeli ama ilişkini düzeltmeye çalışmanın bir yolu olmalı mutlaka
Kaynanaya gıcık olanlar evet biri bana sesleniyorbenim kaynanacım nişanımda hastaydı, kına gecemde hastaydı, düğünümde de tabii..Düğün salonundan ayrılırken oğluna sarıldı ağladı!! gelin arabasının camını tıklatıp oğluma iyi bak haaaa diye parmağını salladı aynı apartmanda oturuyoruz,( biz de ördek ailelerindeniz ) sürekli işten sonra atlar arabaya gezerdik arkamızdan ağlıyormuş her defasında bunlar nereye gidiyor yine niye beni de almıyorlar diye.En ufak bir şeyde arıza çıkarır insanla konuşmaz seni gördü mü sırtını döner gider..yoldan geçiyorsundur balkondaysa bi hışım girip kapıyı çarpar..evde olduğunu biliyorsa girer çıkar kendi kapısını çarpar.. daha anlatayım mı ama oğlu beni seviyor işte
kızlar dün gece kvm bizim evimizde kalmaya başladı..ilk geceydi bu..neyse bunu yatıordık biz de mutfakta oturuyoz eşimle muhabbet ediyoz...eşime seslendi...biz de bişey oldu sandık koştuk ikimiz de..
kelebek varmış odasında rahatsız ediyomuş da hazretlerini,onu çıkaralımmış odadan..töööbeeee...yarım saat kelebek çıkardık hanımefendinin odasından..
umutsuz vakayız biz yaa..bu daha başlangıç
onu kabul etseler zaten sorun olmıcak ki...yani bi tane daha anne bulunmaz ama bi tane daha kadın bulunabilir yanii...
hep sizde mi kalacak canım
hahahaaayyy benim kaynanada öle sölemişti..
' bizi üzmene değermi oğlum, bu kız için... bin tane bundan bulunur ama bitane daha anne baba bulamassın' demişti..
eşimde 'ewet haklısın anne bin tane kız bulunur ama bitane daha esrarengiz daha bulamam ben.. o benim için bir tane, bi ikincisi yok' demiştiaşkım benim yaaa
kızlarr bana da bir el atınn...yazdım daha önce kimse okumadı galiba...önceki sayfalarda kaldı...herşey tam yoluna girdi derken kv benim bebeğimi sahiplenecek sanırımmoğlum benim bebeğim o benim diye konuşup kalıyorr yaaa nasıl çözüm bulmalı neyapmalı....pek işgüzar ve karışan bir tiptir kendisi....sanki onun bebeği de bana emanet etmiş gibi davransın istemiyorummm....öyle derse ne yapmalıyım bir türlü bilemiyorum düşün düşün bulamadım....
Beraber mi yaşıyorsunuz canım?
Bebegini emzirirken ,altını değiştirirken, gazını çıkartırken yani ne yapacak olursan ol gir yatak odana kapat kapısını orda yap.
Hiç taviz verme..Ayrıca kusura bakmasında madem çok bebek istiyor ben olsam anne istersen bi tüp bebek yaptır derim.
Nedemek benim bebeğim falan.Böylelerine alttan alma sonra sonunu getiremezsin herkes yerini bilecek..
yok canım yaa evlerimiz ayrı...ama gelir de gitmek bilmezse...aynı şehirdeyiz üstelik...ben kalmasından yana değilim zaten ama nasıl işler süreç bilmiyorum benim tahminim gelir kalır herşeye de karışır...
"oğlun artık benim kaynanacığım" demek gerek şunlara galibaanlarlar mı ki acabaa?
benım üstün zekalılar da bana ettikleri yetmiyomus gibi birde kalkmıslar ablama talib oluyolar
ailemde benım kv nın cadolozluğunu,kp in acımasızlığını bilmeyen yok...heryerde kendilerini belli etme konusunda cok maharetlidirler.
annem diyokı;o kızı kendi ellerimle öldürürüm yınede vermem.ALLAHIM YAZDIYSAN BOZ...
sevgili kp in olaanca nazıyla konuya yaptığı yorum ise pek bi ilginç;BİR EVDEN BİR DAMIZLIK ALINIR....
Allahım deliricem yaaa...
benım üstün zekalılar da bana ettikleri yetmiyomus gibi birde kalkmıslar ablama talib oluyolar
ailemde benım kv nın cadolozluğunu,kp in acımasızlığını bilmeyen yok...heryerde kendilerini belli etme konusunda cok maharetlidirler.
annem diyokı;o kızı kendi ellerimle öldürürüm yınede vermem.ALLAHIM YAZDIYSAN BOZ...
sevgili kp in olaanca nazıyla konuya yaptığı yorum ise pek bi ilginç;BİR EVDEN BİR DAMIZLIK ALINIR....
Allahım deliricem yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?