kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

Canım katılıyorum sana.. saygı hakedilir..

Önemli olanda bu zaten.. kocişler sevio ya.. varsın olsun onlar sevmesin

hep sizde mi kalacak canım

onu kabul etseler zaten sorun olmıcak ki...yani bi tane daha anne bulunmaz ama bi tane daha kadın bulunabilir yanii...

hahahaaayyy benim kaynanada öle sölemişti..
' bizi üzmene değermi oğlum, bu kız için... bin tane bundan bulunur ama bitane daha anne baba bulamassın' demişti..
eşimde 'ewet haklısın anne bin tane kız bulunur ama bitane daha esrarengiz daha bulamam ben.. o benim için bir tane, bi ikincisi yok' demişti aşkım benim yaaa

Son düzenleme:
hep sizde mi kalacak canım

ya işte küçük kaynımla yaşıyodu, o da üni için şehir dışına gidince yalnız uyumaktan korkuyomuşş,,o yüzden ben de dedim ki sürekli birlikte olsak kötü oluruz,geceleri bizde kalırsın ya da biz gelir kalırız dedim..işte öle akşam saat 10 da her akşam bize gelecek yani..sanki hergün 10 da yatıyo ya..öle işte saçma bi hayat tarzı ama sürekli birlik yaşamaktansa böle bi çözüm buldum.:26:

ooohh ne güzel demiş yani benimki sinsi anam öle açık açık demiyo ki oğlunun yanında diyo ki
kv:bazıları bi tane anne daha bulamazsın ama kadın çook bulursun diyolaer ama bence öle değil yani öle olur mu..eş de kutsaldır..
biz yalnızken de anne bulamazsın kadın çok bulursun diyo ...yaaaa

kızlarr bana da bir el atınn...yazdım daha önce kimse okumadı galiba...önceki sayfalarda kaldı...herşey tam yoluna girdi derken kv benim bebeğimi sahiplenecek sanırımmoğlum benim bebeğim o benim diye konuşup kalıyorr yaaanasıl çözüm bulmalı neyapmalı....pek işgüzar ve karışan bir tiptir kendisi....sanki onun bebeği de bana emanet etmiş gibi davransın istemiyorummm....öyle derse ne yapmalıyım bir türlü bilemiyorum düşün düşün bulamadım....

Beraber mi yaşıyorsunuz canım?

Bebegini emzirirken ,altını değiştirirken, gazını çıkartırken yani ne yapacak olursan ol gir yatak odana kapat kapısını orda yap.

Hiç taviz verme..Ayrıca kusura bakmasında madem çok bebek istiyor ben olsam anne istersen bi tüp bebek yaptır derim.

Nedemek benim bebeğim falan.Böylelerine alttan alma sonra sonunu getiremezsin herkes yerini bilecek..

yok canım yaa evlerimiz ayrı...ama gelir de gitmek bilmezse...aynı şehirdeyiz üstelik...ben kalmasından yana değilim zaten ama nasıl işler süreç bilmiyorum benim tahminim gelir kalır herşeye de karışır...

Normal doğum yaparsan yanında kalacak olan kişinin 3 günden fazla kalması bile gerekmiyor.

Zaten kendi kendine yetersin.videolar izle, bebeğin altı nasıl değişir ,nasıl banyo yaptırılır heşşeyi videolardan öğrenebilrisin.ilk günden itibaren bebeğine yetebileceğini göster ,kendine güven korkma bebekler çok narin gibi görünselerde anneler içgüdüleriyle gayet rahat bakabiliyorlar.

Yanında kalsa bile sen kendi kendine yet ,yazık günah daha doğmadan insanı strese sokmayı nasılda beceriyorlar.

slm kizlar nasilsiniz?

bende kayinanasina gicik olanlardanim...nedenmi, kaynanam eski kafa, ayni yerlerde sükür kalmiyoruz, ama benden gelinlik yapmami istiyor, ve ne benim evime nede üstüme basima birsey almis kadindir (gelinligimi bile annem babam gil aldi) yani kadinin inekleri danalari var ama birini bile benim icin satmadi, hic bir katkisi olmadi, simdi izinimi orda gecirmemi istiyor, ve ben ona gicik oluyorum....

Benimde ayrımcı bir kaynanam var kızlar..
Öteki oğlu gelini için ölür (gebersin inşallah) Ben ve eşime gelince şeytan gibi.
Nefret ediyorum ondan nefret zaten görüşmüyorum pislik kadın

benım üstün zekalılar da bana ettikleri yetmiyomus gibi birde kalkmıslar ablama talib oluyolar
ailemde benım kv nın cadolozluğunu,kp in acımasızlığını bilmeyen yok...heryerde kendilerini belli etme konusunda cok maharetlidirler.
annem diyokı;o kızı kendi ellerimle öldürürüm yınede vermem.ALLAHIM YAZDIYSAN BOZ...
sevgili kp in olaanca nazıyla konuya yaptığı yorum ise pek bi ilginç;BİR EVDEN BİR DAMIZLIK ALINIR....
Allahım deliricem yaaa...

meraba kızlar bende esimin ailesiyle yasıyorum kaynanam cok alıngan cogu zaman dusunurum
buyuk yanında olmak cok zor yaptıgın söyledigin hersey onlara yanlıs olarak dusunuyorlar
benimki aslında cogu cevremdeki kaynabnaya gore iyi benimle arkadas gibi ama ne kadar
iyi olursak olalım o kaynana ben gelin ARAMIZDA HEP BUYUK Bİ MESAFE VAR ben esimin askerligi dolayısıyla yanlarındayım
kaynanam kaynatam calısıyorlar ben evdeyim esim ben askerden gelene kadar calısmayacaksın diyor
bende evdeyim ev yemek dısardan okuyorum bide oyle geciyor ama sunu söyleyim kaynana kaynata yanında yasamak gercekten
cok zor benimle aynı durumda olanlar cok iyi anlıyacaktır allah hepimizin yardımcısı olsun hanımlar

Ohhhaaaaaaa
ay canım kusura bakma tepkimden.. şoke oldummm :26: denirmi öle yaaaa? sen ne dedin cnm ? ay çok sinir bozucu adam resmen sana damızlık gözüyle bakıor. ay inanamıyorum hangi çağda yaşıoruz? bunlar nereli cnm? örf adet filan? :26::26:

benimkiler de kuzenime talip olmuşlardı, tabi ben gibi olucak sanıyorlar. olmaz dedim dinletemedim. 2 yıl önce babanemi ziyarete gitmişken amcamlara da uğramışlar. otururken söz bir anda allahın emri, peygamberin kavli diye başlayıvermiş, amcam kovmuş evden benim size verilecek kızım yok, yeğenime yaptıklarınızdan utanmadan birde gelmiş kızımı istiyorsunuz diye...

tabi ben bunu kuzenimden duydum. sorduğumda yok öyle birşey olmadı diyorlar ama amcama sordum evet istediler bende kovdum evden dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…