- Konu Sahibi seniseviyorumbennn
-
canım benim önceden bir değeri olmuyor aslında biz evlenince kıymete biniyor benim kaynana eşimin yanında kalırdı ve bıkmıştı resmen sürekli didişiyorlardı konuşurkende nışanlıykende biliyorum sonra ben evlendim oğlu bulunmaz hint kumaşı oldu
Canım hiç yüz verme ezdirme kendiniBen daha evlenmedim simdiden dertliyim... agrima gidiyor yaptiklari soyledikleri... sevmiyorum...
Daha once forumda konu acmistim. Ama son olanlari ozetleyim. Kaynanam dul ogluna asiri duskun ana dusuncesi beraber oturmak oglumu benden alamazsin diye coklaflar yedim. Beni lohusayken gunlerce aglatti. Anneme sikayet etti. Ne saygisizligim kaldi ne terbiyem... hergun goruselim istiyor. Simdi bide cocugum var onu da deli gibi seviyor. Bikac gun gormese bir suru laf ediyor. Beni anne olarak gormuyor bakicisi olarak goruyor. Buyuyunce bende kalir diyor. Sıkıntımdan sinir hastasi oldum. Ben ona cocuk filan vermem. Ölürüm yine vermem. Bir daha cocuk dogurmak istemiyorum onun yuzunden.. esim annesi onu millete rezil edecek diye bisey diyemiyor. Onun tarafinda yani. Cok kavgalarimiz oldu. O kadar siddetlikavgalar ettikki bosaniyoduk nerdeyse. Kendini okadar guzel acindiriyor ki disardan goren melek sanir. Boyle oldugunu bilsem evlenmezdim. Dini inancim cok fazladir ama hakkimi helal etmeyecegim tek kisidir.. Hakkim yerden goge haram zikkim olsun....
Ben daha evlenmedim simdiden dertliyim... agrima gidiyor yaptiklari soyledikleri... sevmiyorum...
Yakin sayiliriz cnm. Oyle cok sey yasadim ki artik esimdende nefret ediyorum diyebilirim cunku hic beni korumadi. Gorusmesem gene cocugu gormek isteyecek esim goturecek napiyim bilemiyorum su genc yasta dert sahibi etti beni.arkamda hic kimsem yok birakip gitsem onuda yapamamOğluna düşkünlüğünden seni eş gibi değilde ewin bekçisi, çocuğun bakıcısı gibi görüodur. sen ağzınla kuş tutsanda yaranamassın zaten.. şimdiden büyüsede kocaman adamda olsa ewlenene kadar anasının dizi dibinde duracak die aşıla kaynananı.. valla mazallah millet ne der die eşin ses çıkarmassa bu dediğinide yaptırır neme lazım çocuğunun onunla yaşamasını sağlar.. çok yakınmı oturuyosunuz canım kv le ? messafe koyamıomusun ? ne bileyim kendini sinir hastası etmemek adına görüşmesen :26:
canım senın kaynanada en az benimki kadar gıcıkmış.başımdan geçen komik bir olayı anlatayım;ben 1.69 boyunda 52 kıloyum,zayıfım ama öyle çelimsiz deüilimdir fizigim fena sayılmaz yani.hatta esimin memleketınde kv eş dostlarıyle tanıstırırken bu benım gelinim diyo masaallah lale gibiymış falan diyolar.ama ne hikmetse kv benım etli butlu tontış olmamı istıyo kendince kusur bulmaya calışanlardan yani ,bende yorumsuz kalıyorum.
eşimle 2.5 yıllık evliyken birgün bunlarda yemek yıyoruz.esimlede bunun önünde bir muhabbetliyizki sorma.sevgili kv neyaptı dersiniz.bir tabağa 2tane çürümüş,solmuş,suyu çekilmiş,kücük şeftali ,2tanade tombul etli şeftali koymuş.tabağı eişmin önüne yitiyo;al oğlum bu zayıf kadın buda şişman kadın artık hangisini yersen???kadındakı kurnazlığa bak! eşimde zayıf şeftaliyi aldı ;ooooh bu zayıf kadın ne kadar lezzetliymiş ya ,anne daha varsa versene tadına doyamadım dedi.
Ben daha evlenmedim simdiden dertliyim... agrima gidiyor yaptiklari soyledikleri... sevmiyorum...
Seni o kadar iyi anlıyorum ki biz daha evli bile değiliz neden böyle yaparlar ki..Evet bende daha evlenmedim ama işitmediğim laf kalmadı..İçim dışım o kadar doluyum ki..Bana dediklerini buraya yazsam ban yer miyim bilmem.. Evlilikten soğudum.. Hak etmedim..
Benimde ewlenmeden başlamıştı tantanalar hemde feci bi şekilde.. 4 yıldır ewliyim 4 yıldır da görüşmüyoruz şimdi
Canm aslında yanlış yazdım sinirden
evlendikten sonra yazacağıma evlenirken yazdım düzelteyim
Alsın hint kumaşını kaynanan kendine entari yapsın
ya işte küçük kaynımla yaşıyodu, o da üni için şehir dışına gidince yalnız uyumaktan korkuyomuşş,,o yüzden ben de dedim ki sürekli birlikte olsak kötü oluruz,geceleri bizde kalırsın ya da biz gelir kalırız dedim..işte öle akşam saat 10 da her akşam bize gelecek yani..sanki hergün 10 da yatıyo ya..öle işte saçma bi hayat tarzı ama sürekli birlik yaşamaktansa böle bi çözüm buldum.:26:
kızlarr bana da bir el atınn...yazdım daha önce kimse okumadı galiba...önceki sayfalarda kaldı...herşey tam yoluna girdi derken kv benim bebeğimi sahiplenecek sanırımmoğlum benim bebeğim o benim diye konuşup kalıyorr yaaa nasıl çözüm bulmalı neyapmalı....pek işgüzar ve karışan bir tiptir kendisi....sanki onun bebeği de bana emanet etmiş gibi davransın istemiyorummm....öyle derse ne yapmalıyım bir türlü bilemiyorum düşün düşün bulamadım....
Kizlar ben kaynanama cooook gicigimbastan hersey iyiydi yada ben fark etmedim... Dogumum ardindan kadin bana gercek yúzünú gösterdi bebegim su an yedi aylik onu benden annesinden kiskaniyor cocugumu ikide bir "annem"diye seviyor...bana taburcu oldugum gün bi kere hos geldin demedi gecmis olsun bile demedi elinde bi tabak yemek yanimiza geldi oglum acsindir sanada yapimmi yermisin diye sordu bana sezeryan oldu dogum kalktim kendim yemek yaptim cocugumu haaala daha emzirmeme karsi mama verseymisin oda bakarmis kendimize alistirmisiz bissiz durmuyormus isin kötúsü kayinpederde ayni gicik bútün telefonlarda oraaya buraya cocugumu huysuz diye anlatiyorlar anneme bile gitmemi istemiyolar...gicikligina esimle bazen o ise giderken gidiyor onunla birlikte eve dónüyorum ayni evde kaliyoruz birde o hatayi yaptigima inanamiyorum genc kizlar sakin önce al gülüm ver gúlüm cocuktan sonrada cocukdan degerlisi yok..bende istiyorum cocuk babanne dede bilsin ama bóylesinde abarti ellerinden gelse hic vermiyecekler bana cocugumu allaha sükúr bebisimde sevmiyor onlari kaciyor agliyor oh oh :):):):)
ya bizim ki de daha evlenmeden başladı sana iş buluruz
eeee - doğum izni olur 6 ay
sonra? çocuk bizde durur bakıcıya para vermezsin dedi
bende dedimki anne ben en kötü4 yaşana kadar o çocuğa bakıp terbiyesini ahlakını huyunu suyunu ben vermek istiyorum dedim
o yaşta öğretemediğimi hayatım boyunca öğretemem dedim
geçende annemle oturyoduk tuttu nasıl olsa çocuğunada sen bakacaksın ya dedi
ya manyak karı o benim çocuğum tabiki ben bakcam ki önümüzdeki 2 yıl bebek istemiyorum
tabi eltim çocuğu sevdirmediler ya benim üzerimde düzen kuruo aklı sıra
canim benim firsat verme benimkide ikide bir annem diye seviyor cok gicik oluyorum firsat buldugum her an kaciyorum evden alisverise gezmeye anneme ayni evde kaliyoruz malesef kapilarimizayri ama ikide bir zart zurt giriyordu iceriye o devirde bitti artik destursuz girmek cikmak yok kapinin kolunu degistirttim mecbur tiklatiyor artik kapimi onunlami oynuycam zirt pirt unu biter gelir sekeri biter gelir marketmi yok git al cocuk uyur uygun vaziyette degilizdir tóöbe yacocuk sevmeye 5kez günde gelir yataktan kalkar kalkmaz solugu bizde alir cok ózlemis bebegiymis ayyy sinir birde ikide bir koca kari hikayeleriyle geliyorlar ya benim onu umursamadigimi bildigi icin gik demiyor diyemiyor artik dese bile takmiyorum konussun dursun 6ayi gecen bebek neymis hersey yiyebilirmis oldu migdesi tenekkeydi cocugun emzik tutmaliymis bal súrmüs úc ay emzir yetermis mama vermis cocuk doymuyomus ay doktor múbarek mizir mizir mizirdar kendide kendine derman olsun ilk bana akil verene kadar nefrettim hic aldirma bildigini oku ben óyle yapiyorum misafir yaninda bile kimseye ellettirmiyolar gicikligina alip onlardan misafire veriyorum cocugu oh onlara ne allahim ya kriz gecirtir bunlar adama cocuk senin cocugun ona ne annesi sensin madem cok meraklilar dogursunlar onlarda bi tane baksinlar sevmek kolay sahiplenmekte bakmaya gelince herkes kacicak delik ariyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?