kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

Canm aslında yanlış yazdım sinirden
evlendikten sonra yazacağıma evlenirken yazdım düzelteyim
Alsın hint kumaşını kaynanan kendine entari yapsın

Oğluna düşkünlüğünden seni eş gibi değilde ewin bekçisi, çocuğun bakıcısı gibi görüodur. sen ağzınla kuş tutsanda yaranamassın zaten.. şimdiden büyüsede kocaman adamda olsa ewlenene kadar anasının dizi dibinde duracak die aşıla kaynananı.. valla mazallah millet ne der die eşin ses çıkarmassa bu dediğinide yaptırır neme lazım çocuğunun onunla yaşamasını sağlar.. çok yakınmı oturuyosunuz canım kv le ? messafe koyamıomusun ? ne bileyim kendini sinir hastası etmemek adına görüşmesen :26:

Ben daha evlenmedim simdiden dertliyim... agrima gidiyor yaptiklari soyledikleri... sevmiyorum...

canım ezdirme kendini sakın baştan nasıl nabız tutarsan sonuda öle gelir.. benimki kadar şirret değilse yani artık saygısızlık diz boyu olmadısa çirkinleşilmedise, sakin davran ve sana nasıl laf sokuyosa sende üslubuyla cevabını ver.. nişanlının yanındada yap oda bilsin.. sonradan demesin ewlenmeden ewel annemle iyiydin şimdimi kötü olundu filan die.. aman canım çok kritik dönemdesin, dizginleri bikez kaçırdınmı bidaha yakalayamazsın sölemedi deme

Yakin sayiliriz cnm. Oyle cok sey yasadim ki artik esimdende nefret ediyorum diyebilirim cunku hic beni korumadi. Gorusmesem gene cocugu gormek isteyecek esim goturecek napiyim bilemiyorum su genc yasta dert sahibi etti beni.arkamda hic kimsem yok birakip gitsem onuda yapamam

Kv nin o an ki surat ifadesini görmek isterdim

Ben daha evlenmedim simdiden dertliyim... agrima gidiyor yaptiklari soyledikleri... sevmiyorum...

Seni o kadar iyi anlıyorum ki biz daha evli bile değiliz neden böyle yaparlar ki..Evet bende daha evlenmedim ama işitmediğim laf kalmadı..İçim dışım o kadar doluyum ki..Bana dediklerini buraya yazsam ban yer miyim bilmem.. Evlilikten soğudum.. Hak etmedim..

[sıze=3]kızlar tek tavsiyem ezdirmeyin sakın kendinizi
Nasıl alıştırırsanız öyle gider.. Başta kaçırmayın ipin ucunu.. Hem eş adaylarınızada dikat edin sizi koruyp kolluyomu? Kollamıyosa siz göğüs gerebilcekmisiniz?

Hayatta en büyük kumar ewlilik.. 1000 kere düşünüp bir kere zar atılıyo[/sıze]

Benimde ewlenmeden başlamıştı tantanalar hemde feci bi şekilde.. 4 yıldır ewliyim 4 yıldır da görüşmüyoruz şimdi

Benimde ewlenmeden başlamıştı tantanalar hemde feci bi şekilde.. 4 yıldır ewliyim 4 yıldır da görüşmüyoruz şimdi

Ne güzel eşiniz arkanızda durmuş..Benim nişanlımda azıcık arkamda durabilseydi bende nişanı evliliğe taşımak isterdim..Hala anam anam anam biz ağaç kovuğundan çıktık ya..kimse kimsenin namusuna edebine laf edemez ben bu tarz şeyler duydum daha şimdiden..Ki herkes gibi benimde hassas olduğum konular..Sonuçta ben onların namusu oluyorum kendi namuslarına laf etmek bilmiyorum nefret mi gıcıklık mı artık adı her neyse Allah'a havale ettim..Hep hayal kırıklıkları..Bazen aşk sevgi yetmiyor vazgeçmesini bilmek gerekiyor heralde

Ay canim naptin sen hic bile teklif etmeZdim banane koskoca kadin nasil yanliz yatamiyo

canim benim firsat verme benimkide ikide bir annem diye seviyor cok gicik oluyorum firsat buldugum her an kaciyorum evden alisverise gezmeye anneme ayni evde kaliyoruz malesef kapilarimizayri ama ikide bir zart zurt giriyordu iceriye o devirde bitti artik destursuz girmek cikmak yok kapinin kolunu degistirttim mecbur tiklatiyor artik kapimi onunlami oynuycam zirt pirt unu biter gelir sekeri biter gelir marketmi yok git al cocuk uyur uygun vaziyette degilizdir tóöbe yacocuk sevmeye 5kez günde gelir yataktan kalkar kalkmaz solugu bizde alir cok ózlemis bebegiymis ayyy sinir birde ikide bir koca kari hikayeleriyle geliyorlar ya benim onu umursamadigimi bildigi icin gik demiyor diyemiyor artik dese bile takmiyorum konussun dursun 6ayi gecen bebek neymis hersey yiyebilirmis oldu migdesi tenekkeydi cocugun emzik tutmaliymis bal súrmüs úc ay emzir yetermis mama vermis cocuk doymuyomus ay doktor múbarek mizir mizir mizirdar kendide kendine derman olsun ilk bana akil verene kadar nefrettim hic aldirma bildigini oku ben óyle yapiyorum misafir yaninda bile kimseye ellettirmiyolar gicikligina alip onlardan misafire veriyorum cocugu oh onlara ne allahim ya kriz gecirtir bunlar adama cocuk senin cocugun ona ne annesi sensin madem cok meraklilar dogursunlar onlarda bi tane baksinlar sevmek kolay sahiplenmekte bakmaya gelince herkes kacicak delik ariyor

Son düzenleme:

ya bizim ki de daha evlenmeden başladı sana iş buluruz
eeee - doğum izni olur 6 ay
sonra? çocuk bizde durur bakıcıya para vermezsin dedi
bende dedimki anne ben en kötü4 yaşana kadar o çocuğa bakıp terbiyesini ahlakını huyunu suyunu ben vermek istiyorum dedim
o yaşta öğretemediğimi hayatım boyunca öğretemem dedim

geçende annemle oturyoduk tuttu nasıl olsa çocuğunada sen bakacaksın ya dedi

ya manyak karı o benim çocuğum tabiki ben bakcam ki önümüzdeki 2 yıl bebek istemiyorum
tabi eltim çocuğu sevdirmediler ya benim üzerimde düzen kuruo aklı sıra

Kurmaya devam etsin tatlim kaygaraya basarilar diliyorum benimkide bi heves bastan hep onun kucaginda uyusun hep onlarda olsun istedi ama maaalesef onlara sükúr banaki istedigim gibi yetistiriyorum cocugumu o yetistirmis yetistirecegini allah razi olsun sira bende benim cocugum isterse yapsin bitane hala daha bos hayaller pesinde ona verirmisim calismaya baslayinca ha haaay iki sene evdeyim sirf cocugum icin ardindan bi kac saatligine ana okuluna cocugum sosyal olsun onlar gibi yobaz ev kusu degil....esimlede az tartismadik iki sene neymis efendim bi sene olsunmus annesi bakarmis oldu baktiririm gel benim cocugum o annesine ihtiyaci var babannesine degil calisir calismazda kiraya cikicam buradada bedava yasamiyorum adamlarin kendi evi kendilerinin olsun giderlerini kendileri ódesinler cocugumun riskindan ödeniyor bi kere bi vaktiniz iyi degil bu ay ben ódiyeyim demedi kp ah ah allah biliyor cocugum icin katlaniyorum onlara kocama bile sinir olmuyorum degil ara sira napcakki annesi babasi bazen hak veriyorum ben olsam bende savunurdum ama hak yemelerine asla iZin vermezdinm allahtan ailem dini bilgili insanlar bunlar gibi degiller bedava istiyolar herseyi utanmasalar kendi yerlerine badava dini górevlerini yerine getirecek insan ariyacaklar

haaa bu arada bildigimi okurken onlara karsi sayfimi yitirmiyorum saygimi hak etmiyolar o ayri bi konu ama yinede esime ne kadar sinir olsamda anne babasini haksizda olsalar savunmasina onun hatrina agzimi acmiyorum súrekli ona patliyorum savunuyor elbet hak verdigi yerlerde oluyor ama görmemezlikten gelmesin yapilanlar sóylenenler ne kadar gicik ótesi harekwtler oda fark etsin artik istiyorum kavga kavga kvga bazen isin ciddiyetine variyor bazen ise tam bi kazma ama yinede asigim o kazmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…