kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

kızlar ben de dün akşamki kv maceralarımı anlatmak istiyorum size bugün..bayadır olay çıkarmıyodu yazamamıştım ama çok sürmedi cadı karı!
dün akşam bize geldi kaynana gelirken de bana lavaş arası tavuk getirmiş ben de şaşırmıştım nasıl oldu diye..anlattığı şeye bakın:
kv:ben aslında sana getirmiyodum ,oğluma hazırlamıştım bi tane kendiminkinden ayırıp ama sana hazırlamamıştım ama abim dedi ki öyle olmaz geline de götür..yani sana getirdiğimi abim kendi payından verdi!!

sorunlu kadın ya boğuver beni diyo..nie bana bunu anlatıyosun ki,,ben sen yaptın bileyim nolur ki...

2.vaka
kv dün gece rüyasındada ben eşim ve o biyere gidiyomuşuz..şeytanın yanına gitmek istiyomuşum ben..sonra şeytanın kapısına varmışız sonra ben eşimi onun yanından alıp YATAK ODASINA götürmüşüm sonra öle yalnız kalmış orda...sonra şeytan onu sürükleyip götürürken ben görmüşüm ama dönüp gitmişim hiç yardım etmemişim..sonra eşimin adını sayıklayarak uyanmış..

cadı yaa cadııııı....rüyaya bakın kızlar..resmen beni oğlunu ondan yatak muhabbetiyle ayıran biri olarak görüyo kadın ya..
manyak karı

ben sana demiştim uzun sürmez diye ama sen neyse üzme kendini

Milliyeti falan farketmiyor, bunların hepsi aynı galiba :) gerçi hakkını da yemiyeyim, biz evleneceğimiz zaman destek oldu manevi anlamda, çünkü benim ailem istememişti. 1 sene aynı evde yaşadık mecburiyetten, kabus gibi. Daha ilk sevgililer günümüz,eşime kahvaltı hazırlamak istedim, bu mutfağa benden önce girmiş bişeyler hazırlıyo, eşime krep yapıcam dedim, ben bunu yapıyorum, bunu yesin , kalsiyum alması lazım oğlumun dedi , peynirle yapılan birşeydi. Tabi moralim sıfır oldu.

Sonra birgün hep beraberken eşimle tartışıyoruz, 2 günlüğüne tatile izmire mi gidelim şirinceye mi diye, yeni evlenmiştik ve balayı niyetine düşünmüştük. Kv dedi ki boşuna konuşuyorsunuz, çünkü paramız yok, hiçbiryere gidemezsiniz. Bundan tam 1 ay sonra kendisi arkadaşlarıyla yılbaşıkutlaması için antalyaya tatile gitti . Biz evde tabi. Sonra eşim bir yerden para bekliyordu, kv dedi, para gelsin, kuaföre gidip boyatalım saçlarımızı. Ama patronu parayı vermedi, kv de benden habersiz gidip boyattı saçlarını.

Biz yine birgün kavga ettik eşimle, ama gece odamızda konuştuk barıştık. Sabahın köründe kv dan diye kapımızı açtı içeri daldı
Bana kalk çabuk konuşucaz diyo, kalktım salona geçtik, eşimde gelmek istedi, sen git odana, ben chip le konuşcam dedi, benim zavallı da gitti. Bu bi başladı bana saydırmaya , yok ben pismişim, ayrı eve çıkınca evimiz domuz ahırı gibi kokcakmış, sürekli kavga ediyomuşum, ne istiyomuşum onun oğlundan. Ağlayarak acındıramazsın kendini diyo bi de arada ben ağladığım için.sonra "benim oğlum beni o kadar çok seviyo ki, şimdi desem boşan diye, hemen ayrılır senden" dedi. Bu olayın üstüne eşim biz ayrı eve çıkcaz dedi. Bu da sırf oğlugitmesin diye özür diledi benden.

Yeni telefon almıştı eşim bana, bütün iş arkadaşlarımın resmini çekmiştim, bununla ilgili sorun yaşadık eşimle, kıskançlık yaptı, şuan ismini bile hatırlamadığım birinin de fotosu var diye. Ali diyelim mesela ,Neyse kv ile bu konuyu konuşuyoduk " ben herkesin fotosunu çektim sadece ali yi değil ki dedim, ahmet abi de var, şu da bu da var dedim. Bu sinirlendi. Sen aslında sadece aliyi çekmek istedin ama anlaşılmasın diye herkesi çektin dedi. Terbiyesiz, üstelik bunun üzerine özür dilemek zorunda kalan ben oldum. O zaman 20 yaş tabi, şimdi olsam oracıkta boğazını sıkıverirdim.

5 sene sonra bebeğim oldu sezeryanla, 2. Gün eve geldik, tualete gidemiyordum , sezeryan sonrası önemli ya , büyük tualeti yapmak. Neyse bu soruyo bana yaptın mı diye, dedim gidemedim , tualetin temizlenmesi laZım, psikolojik olarak tualet temiz olmayınca giremiyorum ben dedim, tınlamadı. 3 günlük sezeryanlıyken girdim tualet banyo temizledim. Sözde bana yardım için kaldı, 5 gün sadece tv karşısında yatıp, bebek uyandığında kucağıma vermek , kucağımdan alıp yatağına koymak dışında birşey yapmadı. Ben her emzirirken başımda dikiliyordu ve ben çok rahatsız oluyordum, bebeğim tek göğsümü alamıyordu uç probleminden ötürü. Birgün eşim ve annesi bilgisayar başına oturmuş birşey bakıyorlar , ben de aldım bebeğimi yatak odasına geçip, gece lambası yakıp sakin sakin emzireyim dedim, 5 dk sonra eşim geldi ," annemi de bebek bakma olayına dahil etsen, üzülüyo, ben gideyim artık, bana ihtiyacınız kalmadı diyo dedi. Sanki o emzircek bebeği, yemek temizlik yapsana yardım etmek istiyosan . Aman dedim ben iyiyim, annem de gelmek istiyo 1-2 gün , yarın o gelcek zaten dedim, ertesi gün kalmadı biz de. Annem geldi , 2 günde o kaldı, 1 haftalıktı bebeğim, sonrasında hep kendim baktım, hiç zor olmadı, dünya varmış dedim. 3 gün lohosa depresyonu yaşadım, eşim işten gelince, istemsiz şekilde ona sarılıp ağlamaya başlıyodum, kv çok bozuluyodu, surat asmalar, balkona çıkıp sigara içmeler, eşime kendi dillerinde hoboro doboro dert yanmalar.

Oğlum 7-8 aylık, yine eşimle bi kavga , tam üstüne kayınvalide geldi, bu da girdi olaya, nasıl oldu hatırlamıyorum, bana kültürsüz, saygısız diye bağırmaya başladı, sensiz kültürsüz, benim evime gelip bana bağırdığı. İçin dedim. Üzerime yürüdü, vuracakmış gibi yaptı eşim girsi araya. Hadi vur kolaysa dedim, " en başta dövmeliydim seni, o zaman böyle teebiyesiz olmazdın" dedi. Eşim annesini evden çıkarmaya çalışırken bu hala bağırıyodu, kültürsüz diye, bend e çık git evimden bi daha da gelme diye bağırdım. Gittiler,Sonra eşim geldi , boşanalım dedi , ama annesiyle olan olaydan ötürü değilmiş, diğer kavgadan ötürü, o da öyle eften püften bişey.gitti dolabından giysi dolduruyo bi poşete ama seçe seçe :) gttim yanına aldım elinden poşeti, çıkardım 2 valiz , sen gitmek mi istiyosun, öyle toplanılmaz, böyle yapılır o iş dedim ve şaşkın bakışları arasında bütün pılınıpırtısını doldurdum valizlere :) tam kapıdan çıkacak, anahtarını da ver dedim, lazım olur falan dedi, evi terkeden adama anahtar mı lazım olurmuş dedim onu da aldıım elinden. Annene de dava açıcam, bana hakaret etmek neymil görecek o dedim. Gitti eşim, akşam aradı beni, sirk gelmiş çocuğu götürelim dedi, tamam dedim, buluştuk , özürdiledi, boşanmak istemiyorum, dedi. Ben de annen artık evimize giremez dedim , tamam dedi. Bu olaydan sonra tam 1 sene görüşmedik, çocuğu annesinin evine götürüyordu eşim görsün diye, havalar çok soğuk olduğuiçin 3-5 gün fötüremedi, ben de gelsin burda görsün, oynasın isterse dedim, geldi barışmış olduk, bu olaydan sonra epey rahat durdu :)

Şimdi 10 yıllık evliyim ara ara sinir eder hala ama artık eşim de ben de büyüdük, tepkimizi zamanında belli edebiliyoruz. Daha eşim gecenlerde "chip naparsa yapsın, sen karışma, biz halimizden memnunuz" demiş , yatılı arkadaşlarım geldi diye " ev pansiyona dönmüş, oğlum rahatedemez, sana da söyleyemez ki " falan demişti :)

çok iyi olmuş bu konu bende kv me gıcık oluyorum.eşimin anne ve babası baştan beni istediler ama planları var mış. biz akrabayız.farklı şehirlerdeyiz. akraba olduğum için bir tanıdıkları sen bu kızı al anensi kv sine baktı bu kızda size bakar yabancıyla rahat edemezsiniz demiş beni nasıl tanıyorsa sanki annem gibi bende sabırlıyım.ama benim kv benden dinç maddi durumda kötü değil birlikte oturacakmışız o nun hizmetine bakacak mışım. tabi annem olmaz öyle şey demiş iki tane de bekar kaynım var aynı evde düşünemiyorum. ama o andan itibaren işler değişti. beni istemeye gıcıklığına gece yarısına 1 saat kala geldiler akrabalarıma mahcup oldum üstelik eşimin de gelmesine mani oldular. evimin bütün eşyalarını kv zevkine göre aldı bazılarını benden habersiz gitmiş almış.çok üzülmüştüm.sonra biz aldık ettik oldu. sanki ben al dedim zaten benim babam bana bütçe ayırmıştı. ama sorun o değil. bana demiştiki eskiden kaynanalar beğenirdi. gelinler kaynana ne alırsa kabul ederdi ama şimdiki gelinler şimdi hiç sormuyorlar demişti. yani amaç benim istediğim olmasın. her şeye onlar karar verdiler. annemlerde ben eşimi sevdiğim için pek ses çıkarmadılar. sorun çıkmasın diye.düğünümde de suratlar beş karıştı. düğünümün ilk gününden itibaren yemege gittik her akşam. kayınpederim bundan sonra yemekler burada yenilecek yemeğini burada yapacaksın hep birlikte yiyecez dedi. tabi ben bisey diyemedim o anda ama eşim sonra sen bunlara takılma alışacaklar ayrı bir ev kurduğumuza dedi ama tabi alışamadılar. beni istemediklerini yüzüme karşı söylediler. güya şaka yapıyorlar.bide gülüyorlar. kaynımın ütüleri çok oluyormuş sen ütülersin dedi.yapmadım.komşulara hep benimle geleceksin dedi tabi birkaç kere gönlü olsun diye gittim ama sonra gitmedim.oğlum anasının yemeklerini çok sever sen iyi bakabilecek misin oğluma oğluma iyi bak o benim göz bebeğim. eşim kahvaltı hazırlıyordu hafta sonu bana bunu öğrendiklerinde oğlum bana hiç hazırlamazdı sana nasıl hazırlar gibi inciler tabi daha neler neler.allahtan eşimi seviyorum onun için saygımı koruyorum. bakalım nereye kadar sorun hep yakın oturmamızdan kaynaklanıyor. çok mücadele ettim uzaktan ev tutalım diye ama kaynanam benden habersiz gitmiş tutmuştu evi.güzel güzel geçinmek varken.böyle davranarak kendileri kaybediyor çünkü içimde hiç sevgisi kalmadı

Deseydin kv.dene şeytanın mesleğini elinden aldığın için seni götürmeye çalışmıştır

Chip bende senin yaşadığın olayın benzerini yaşadım..
Kv.de eşimi aradı oda bakmadı tele buda kalktı geldi evime ki görüşmüyor konuşmuyorum
Kapıyı açtım baktım karşımda şeytan oğlum nerde diyo manyağa bak sanki saklamışım
Git evimden dedim bağırmaya başladı kapımda eşim koştu sese
zannetiki o şeytan pislik anasına bişey yaptım öyle bağırıyorki sanki orası yırtıldı
Sonra aşağılık eşim bana vurmaya başladı sandı annesine bişey yaptım
Sonra anası üstüme yürüdü anladıki anası pisliğine gelmiş bu sefer onu
Sürükleyerek dışarı çıkarmaya çalıştı ama erkek haliyle bile o şeytanı 10 dakkada zor
Dışarı attı tabi bu arada bizde sözlü sataşmalar falan eşim yine vurdu bana :2:
Ha şuanı soracak olursan bitti arkadaşım oğlu onun olsun alsın koynuna yatsın nikahınada alsın
Çünkü kadının gelinlere karşı alerjisi var eşimin ilk karısınada aynısını yapmış

BEnim deli de beni hep şeytan olarak görür,ben onu kovalarım filan.Nasıl bir bilinçaltı varsa anlayamadım.Rüyasında ben onun evini ateşe vermişim.Daha neler neler.Hiç insan kılığında görmez beni.Ya şeytan ya ateş ya böcük.

Hadi böle abuk subuk rüya gördün anladık da ne diye anlatıyosun ya da anlatma şiekline dikkkat et de mi yanii.nasıl der insan ya seni rüyamda şeytan şeklinde gördüm diye yaa..şok oluyorum insanlığa sığmaz..
ya da benim ki "oğlumu aldın götürdün yatak odasına yalnız kaldım" demek yerine "siz kayboldunuz ben yalnız kaldım " diyebilirdi..
tabi insanda iyi niyet olacak ki böle düşünsün sölesin...
pis yılanlar

Yaa arkadaşım zaten üzmek,sinirlendirmek için yapıyor.Ben inanmıyorum rüyasında gördüğüne hayal ürünü.Aklı hep ben de o sebeple rüyaları da benle.Artık katmıyorum napıyım deli.

pislik.böyleleri niye yasar anlamıyorum.en sınır oldugum sey anası bacısı ıcın saldırması sankı bıtek ana onda var.benim basımda da var bitane bundan.

eşimi çok seviyorum ama annesini ömrümün sonuna kadar görmesem o kadar iyi ama malesef işte hiç ötesi sevmiyorum yapmacık herşeyi o bilir cunku benım aklım yok akıl odemem o demese şu zamana kadar sınırlerimi yıpratmaktan başka hıcbırşey yapmadı ve zaten yapmasınıda ıstemıyorum ondan ıyılık bile gelmesin yazmak rahatlatıyor diye yazıyorum işte Allahtan eşim kaile alma onun sozlerini diyor ezemedi ya beni kaygana o yuzden gıcık oluyo bana Allahtan ona tek bedduam kaynım oyle biriyle evlensin ki beni mumla arasın

ey TÜRK kadını

Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana sahip çıkmaktır.

Mevcudiyetinin yegane temeli budur.

Kocan en kıymetli hazinendir.
......
Seni bu hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan ve görümcelerin olabilir.

Birgün evliliğini kurtarmak mecburiyetine düşersen vazifeye atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin.

Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda ortaya çıkabilir.

Evliliğine tecavüz etmek isteyen kaynanan görümcelerin ve hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler.

Hayatta kılıbık kocan zor bir ihtimal de olsa da başka bir bayana göz dikmiş olabilir.

Aileniz fakru zaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

Ey asil Türk kadını, işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen yuvanı kurtarmaktır.

Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir.

İhtiyaç duyduğun merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır...

(günün sözü konusundan alıntıdır)

bugün düşündüm ve bi karar aldım
bi süre aptalı oynamayı ve herşeye "olur" yada "evet" demeyi düşünüyorum
görüyorum ki ne yaparsam yapayım haksız olan benim
e madem hal böyle biraz da ezileni acınacak olanı ben oynayım ne çıkar ki? ne kaybederim ki daha fazla?
kaç senedir sinirden düşüp bayılmalarımı sinirlerimin laçka olmasını unutmam ve
şu lanet sigarayı bi daha hayatıma almamam için aklıma başka bişey gelmiyor
gençliğim ellerimden kayıp gidiyor ama ben tutamıyorum..
yoruldum...
kırıldım...
bunaldım...
artık hiçbir şeyi dert etmiycem çünkü görünmüyor
gören de yok hak veren de

kızlar benim cadı gene iş başında...
bnm evimde bi tane beyaz tahtam var ben oraya beğendiğim özlü sözleri falan yazıyorum kızlar,şöle bi söz yazmıştım.
"insanların da yan etkileri vardır.bazıları başını döndürürken bazıları mideni bulandırır..."
bu cadı önceki gece bizde kalmıştı.bi de özlü söz defterim de masamın üzerindeydi,sürekli yeni bişeyler yazdığım için..
neyse ertesi gün görümcem aramış eşimi,,neymiş ben tahtamı kvm gelirken ortadan kaldırcakmışım ya da oraya bişey yazmıcakmışım ...alınmış bnm o yazımdan üstüne alınmış..yani o kendini öyle hissediyorsa ne yapabilirim acaba...bi de kv hazretlerine gece karabasan gelmiş nie biliyo musunuzz????biz yatak odamızın kapısını kapattık diye...
hanımefendi evimizi açtık die teşekkür edeceğine hergün olay çıkarıyo,,kızına şikayet ediyo beni...cadı nolcakk..kendi gözümün içine baka baka laf sokarken biz alınmıyoz sanki biz insan değiliz..
ayrıca kızlar ben şu yazdığım sözden alınsam inanın ki alındım demeye utanırım yaa ne demek yani ben kendimi öle pis bi insan olarak mı görüyorum derim yanii..

ah canımmm ozaman çok iyi düşün.. bende yazmıştım ön sayfalarda okudusan bilirsin.. bana o.... diye bağırdı.. bende malum çenemi tutamayanlardanım.. benim o... olduğumu bilmen için iki seçenek var ya beraber işe çıkıoruz yada beni pazarlayan sensin dedim. kp de ordadı.. veeeeeee patladı gitti.. inan saç başa girmişken ayırdılar. ve eşimde kovdu onları .. aşkım benim ve kocişim annesine benim namusum dediğim insana öle bişi söleyemezsin, herkez haddini bilecek şimdi gidin burdan demişti.. aslına bakarsan onların sözlerini dinleseydi ben asla ewlenmezdim eşimle. istediği kadar büyük aşk olsun.. aşk sevgi seninde dediğin gibi bi yere kadar.. onlar beni öldürürdü ya eşim arkamda olmasa :26:

ama durrr ben başıma gelecekleri bilirim. hamile kaldığıımı helede doğurduğumu bi duysunlar.. ozaman gelecekler.. bende o.. nun çocuğunu sevmeyemi geldiniz dicem

ay canım çok üzüldüm yaa... vurmak da nedir? bir bayana şiddet yapılırmı yaa çok sinir oldum şimdi
iyi yapmışsında bitmiş canım ya.. sana şiddet uygulayan biriyle nezamana kadar beraber olabilirsin ki :26:
şimdi ewlimisin? yada ewlilik düşünüomusun peki
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…