kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

Bu olaylar yeni oldu cnm boşanmaya karar verdim
Dava açtım duruşma günü yarın belli oluyor.
Bir daha evlenmeyi düşünmüyorum kıbrısa yerleşicem boşanır boşanmaz az kaldı çok şükür

Bu olaylar yeni oldu cnm boşanmaya karar verdim
Dava açtım duruşma günü yarın belli oluyor.
Bir daha evlenmeyi düşünmüyorum kıbrısa yerleşicem boşanır boşanmaz az kaldı çok şükür

hayırlısı olsun canım.. burda hemen herkez kv yada kp mağduru ama iş şiddete girince değişiyor.. merak ettim sevgi ewliliğimiydi ? senin ilk ewliliğinmidi? anasının ilk eşinede aynısını yaptığını bilmiomuydu bu adam ya.. ikinci kez aynı hatayı yapıyor :26:
senin için hayırlısını diliyorum. kolay değil yaşananlar.. heleki kv yüzüne şiddet hiç hoş değil.. eşinin eli vurakmıydı? normaldede şiddet görüomuydun yoksa sadece konu annesi oluncamı şiddete mağruz kalıordun? çok soru soruyorum farkındayım ama umarım bundan sonraki hayatın senin için en iyi olanıdır..

Canım bgn mahkemem belli oldu cuma boşanıyorum çok şükür
Evet severek cnm
Onunda benimde 2.
Anasının ilk eşine yaptığınıda biliyordu ama bile bile ses etmiyor anasına
Sebebi ise oğluna bakıyormuş diye saçmalık çünkü yanımıza alalım dedim ayıramam anamdan dedi ayrılamazlar
Annesi yüzünden hep kavgalarımız canım bir kez değil çok dövdü beni elimi bile kırdı şerefsiz
Bundan sonra çok daha ii olucak
Burdan tüm kadınlara sesleniyorum KALKAN EL BİR DAHA İNMEZ
ANA KUZUSU kişiliksiz kocaları boşayın gitsin çekmeyin

Ağzına sağlık çokta güzel söylemişsin daha beterlerini hak ediyorlar da işte Eşinde ne güzel arkanda durmuş lafınıda esirgememiş helal olsun insan gelinine o lafları nasıl sarfedebilir hala aklım almıyo benim..anneyse anneliğini bilecek
de de lafını esirgeme sustukça üzerimize geliniyo bizde ana kuzusuyuz

ama ben neye uğradığımı şaşırdım normalde senin gibi hakkımı yedirtmem gerekirse saç baş girerimde şok oldum o an..
yaptığım şeyde abisinin eşi yani eltime gittim kalmaya birden cephe aldı bana..Neden izin almamışım diye..
bunu söylersem bilmem ceza alır mıyım ama izin almadım diye arkamdan cenabet namussuz edepsiz diye laflar etmiş
ben duyunca şok oldum tabi ne yapacağımı şaşırdım nişanlıma anlattım ailesine bir şey demedi ama konuşmadı onlarla olaylar iyice büyüdü tabi..
daha sonra nişanlım nöbete gidecekti giysileri teldeydi yağmur yağmaya başlayınca koştum onları aldım o arada da yağmur kesildi bizde sofraya oturduk yemek için kaynanam geldi sofrada o giysileri kim içeri aldı diğerlerini neden almadı diğerleri eşeğin s..miydi dedi yine kala kaldım çıktık gittik evden..sonunda barışıldı içimde kalanları söyledim bana kimsenin bunları söylemeye hakkı yok babam beni bunları duymam için göndermedi buraya dedim kaynanam yine beni suçladı nişanlım araya girdi ne yaptı bu kız size ya dedi ama içim paramparça barışılsa bile olanları affetmiyrm öyle bi yapım yok olanları yutamıyorum.Bu evlilik nasıl olur nasıl yürür bilmiyorum

her girdigimde buraya yazmak istiyorum hep atlıyorum ya yenii nasip oldu
bende sizdenim hatunlar kv gıcık kıl uyuz sinir oluyorum ya

Çok haklısın canım bi defa afedersen bu kalkan eller bidaha inmio devamı hatta daha da büyüğü gelior. aslında eşinin çok daha iyi düşünmesi gerekirdi ilkinde çocuğum olmasına rahmen annem böle davrandısa bari ikincisini ezdirmeyim dese idi işler bu sarfaya gelmezdi. Allah bilir ilk eşinide dövüyodur
ben eşimle daha tanışmadan önce bi erkek arkadaşım vardı. oda ewlenip boşanmış ve bi kızı vardı.. benim ilkim tabi.. neyse ben kabullenirim çocuğu filan diorum ama iyide olmamış o ayrı konu... neyse bi gün artık işler ciddileşmeye başladı ewliliğe doğru yaklaşıoruz.. babam gidip araştırmış.. ilk karısından neden boşandı die. çünkü onlar kaçarak ewlenmiş. söz konusu bi sevgi ewliliği ve çocuk doğduğunda ayrılmışlar toplam 6 aylık bir ewlilikten bahsedioruz.. neyse babam kimlere sordusa artık okadarını bilemiycem.. bu biraz içkiyi severdi. en azından yanımda her buluşmamızda bi kaç kadeh içerdi. severdi içmeyi. meğer azıcık içme değilmiş bu..alkolikmiş adam ve içince sapıtıp karısını döver, sabah kalkıncada hatırlamaz, karısından özür diler yalvar yakar gönlünü alır ama gece yine aynı terane olurmuş.. tabi kadın bi yerde dayanamamış... ve hamile haliyle aldıramıcak büyüklükte karnıyla baba ewine dönmüş.. babam vermem seni dedi. asla dedi karısına yapan sana hayli hayli yapar.. nasıl seviolarmış birbirlerini.. sevgileri çıkarken dillere destanmış. o adam o hali aldısa karısına sana neler yapmaz dedi..ve nihayetinde de bitti gitti.
Kısaca Rabbim iyilere çattırsın canım.. Cuma mübarek günde kavuşucan inşallah hayırlısıyla özgürlüğüne.. umarım 3. de gerçek sevgiyi şefkati ve insanlığı bulursun

kafanı şişirdisem affola

Son düzenleme:

senin de herşeye lafın var diceksiniz biliyorum ama
konu alınmak dert de malum kaynana olunca aklıma geldi
benimki de bana sayıp sayıp sonra ne diyo biliyo musunuz ay sakın üstüne alınma
artık bigün öyle oldum ki yoo niye alınayım ben öyle bi insan değilim ki olanlar düşünsün dedim....
bu arada sizde de cadı 1değil 2tane maşallah
bence de alınan alınsın sizin rutin olarak yaptığınız hoş bişeymiş bu
sizin evinizden yada düzeninizden kvnin haberi yoksa bu onun problemi
hani bi laf varya ben lafımı ortaya koydum beğenen alır gider beğenmeyen bırakıp kaçar diye
tam da kv ye uygunmuş

yani ben de düzenimi değiştirmeyi düşünmüyorum .bnm evimde neyin nasıl olacağına ben karar veririm..lafa bak odama götürecekmişim tahtamı ya da hiç yazmıcakmışım...görümce hazretlerinden talimatlar...
dediğim gibi o kendini mide bulandıırcı görüyosa ben napiyim.
senin ki de az cadı değilmiş gerçekten her mevzudan vukuat var yani...

yok onlar düşünmezler biz ne yaptık da bize böle davranıyolar diye...soğuk davranıyosun,gelip gitmiyosun diye sen suçlu olursun..
kendini düzeltmek diye bişey yok ki !ha o psikolojik baskı kousunda da uzmanlardır

son yaşananlardan sonrada hanfendi hastalanmış hergün hastaneye gidiyormuş, resmen acıtasyon yaparak iyice bizi suçlayıp kendimizi kötü hissettirmeye çalışyor.umrumda ble değil oğlu ilgilnsin ne yaaprsa yapsın ama artık ben yokum.bu arada ben özür olayından sonra bir daha bişey yapamaz zannediyordum sana hatta irenmiştim sana değişmemiş demekki hiçbirşey..

uf bende benimkinden gıcık olmaya başladım Allah ın her günü arıyo bize gel kızıma gidelim diyo uya ben her gün sana gelmek zorunda mıyım işim gücüm war evimde düzenim war ama yokkk bu illa çileden çıkarcak bende inadına gitmicem ay sinir oluyorum hatta sinirden çatlıcammmmmmm

bi kozları da acıtasyon..zaten görüşmeyince hasta olurlar hemen bizimki de öyle..itiraf bile etti siz yanımdayken kendimi iyi hissediyom,siz yokken hastalanıyom dedi resmen..
özür olayına gelince aslında düzelmiş gibiydi ama bilmiyoruum ya gerçekten alınmış bnm yazıma kadının psikolojisi bozuldu,küçük oğlu bırakıp gidince,işte bana sardı bilmiyorum nasıl düşüneceğimi şaşırdım..şuan kötü durumda yani kadın,,altüst oldu...onu anlamaya çalışıyorum gene de ama görümcem karıştırdı ortalığı aslında o söylemese bilmicektik biz...

sakın alıştırma şekerim sonra başa çıkamazsın evinde bırakmazlar..gitme boşver.
ben alıştırdım kendime ait hayatım kalmadı

Canım; tecrube ile söylüyorum, bir süre idare eder ama belli bir zaman sonra yine eski halini alır. Benimkiler de böyle, arada bir sarsmak gerekiyor. Bir süre herşey çok iyi gidiyor, sonra yine aynı tas aynı hamam...

Canım; tecrube ile söylüyorum, bir süre idare eder ama belli bir zaman sonra yine eski halini alır. Benimkiler de böyle, arada bir sarsmak gerekiyor. Bir süre herşey çok iyi gidiyor, sonra yine aynı tas aynı hamam...

aynen öyle oldu zaten yazdım daha sonra bu sayfada...dediğin gibi arada bi sarsmak lazım..neyse devam etsin bakalım bi ara gene veririz dersini allahın izniyle

ah kızlar bana bi akıl verin her gün her gün oraya gitmekten bıktım evimde durmak istiyorum artık napmalıyım nasıl bi tavır takınmalıyım :26:

ah kızlar bana bi akıl verin her gün her gün oraya gitmekten bıktım evimde durmak istiyorum artık napmalıyım nasıl bi tavır takınmalıyım :26:

ben o salaklıgı 1, 5 sene yaptım
hergün gittin kar kış demeden karnım burnumda
sakın ha gitme kv naptı kıymet bilmedi
küçücük yeni dogmuş bebegimle gittim eşimi bana karşı doldurdu neymiş bebegimi sevemiyomuş görmüyomuş
vicdansız hergün ordaydım ya nankörlük yaptı
eşime artık gitmeyecegimi söyledim kabul etmedi sen bilirsin dedim o zaman boşanıyoruz dedim
1 aya kalmadan hergün gitmeyi bıraktık haftada 1 gideriz
eşim gelmeden gitmeden gündüzleri oturmayada gitmeden
yolunu bul kes gitmeyi
nasılsa kıymet bilmiyorlar

işte nasıl yapmalıyım bunu ? nasıl bi tavır olmalı karşıdakini de kırmadan bunu nasıl yaparım eşim zaten 3 te gidiyo gece geliyo o gidince hemen beni arıyolar hadi gel diye artık ççok bunaldım gerçekten

bunu eşinle çözmelisin kv ile degil
eşin evde yokken korkuyormusun evde tek kalmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…