- Konu Sahibi seniseviyorumbennn
-
ay canım çok üzüldüm yaa... vurmak da nedir? bir bayana şiddet yapılırmı yaaçok sinir oldum şimdi
iyi yapmışsında bitmiş canım ya.. sana şiddet uygulayan biriyle nezamana kadar beraber olabilirsin ki :26:
şimdi ewlimisin? yada ewlilik düşünüomusun peki :26:
Bu olaylar yeni oldu cnm boşanmaya karar verdim
Dava açtım duruşma günü yarın belli oluyor.
Bir daha evlenmeyi düşünmüyorum kıbrısa yerleşicem boşanır boşanmaz az kaldı çok şükür
hayırlısı olsun canım.. burda hemen herkez kv yada kp mağduru ama iş şiddete girince değişiyor.. merak ettim sevgi ewliliğimiydi ? senin ilk ewliliğinmidi? anasının ilk eşinede aynısını yaptığını bilmiomuydu bu adam ya.. ikinci kez aynı hatayı yapıyor :26:
senin için hayırlısını diliyorum. kolay değil yaşananlar.. heleki kv yüzüne şiddet hiç hoş değil.. eşinin eli vurakmıydı? normaldede şiddet görüomuydun yoksa sadece konu annesi oluncamı şiddete mağruz kalıordun? çok soru soruyorum farkındayım ama umarım bundan sonraki hayatın senin için en iyi olanıdır..
ah canımmm ozaman çok iyi düşün.. bende yazmıştım ön sayfalarda okudusan bilirsin.. bana o.... diye bağırdı.. bende malum çenemi tutamayanlardanım.. benim o... olduğumu bilmen için iki seçenek var ya beraber işe çıkıoruz yada beni pazarlayan sensin dedim.kp de ordadı.. veeeeeee patladı gitti.. inan saç başa girmişken ayırdılar. ve eşimde kovdu onları .. aşkım benim ve kocişim annesine benim namusum dediğim insana öle bişi söleyemezsin, herkez haddini bilecek şimdi gidin burdan demişti.. aslına bakarsan onların sözlerini dinleseydi ben asla ewlenmezdim eşimle. istediği kadar büyük aşk olsun.. aşk sevgi seninde dediğin gibi bi yere kadar.. onlar beni öldürürdü ya eşim arkamda olmasa :26:
ama durrr ben başıma gelecekleri bilirim. hamile kaldığıımı helede doğurduğumu bi duysunlar.. ozaman gelecekler.. bende o.. nun çocuğunu sevmeyemi geldiniz dicem
Canım bgn mahkemem belli oldu cuma boşanıyorum çok şükür
Evet severek cnm
Onunda benimde 2.
Anasının ilk eşine yaptığınıda biliyordu ama bile bile ses etmiyor anasına
Sebebi ise oğluna bakıyormuş diye saçmalık çünkü yanımıza alalım dedim ayıramam anamdan dedi ayrılamazlar
Annesi yüzünden hep kavgalarımız canım bir kez değil çok dövdü beni elimi bile kırdı şerefsiz
Bundan sonra çok daha ii olucak
Burdan tüm kadınlara sesleniyorum KALKAN EL BİR DAHA İNMEZ
ANA KUZUSU kişiliksiz kocaları boşayın gitsin çekmeyin
kızlar benim cadı gene iş başında...
bnm evimde bi tane beyaz tahtam var ben oraya beğendiğim özlü sözleri falan yazıyorum kızlar,şöle bi söz yazmıştım.
"insanların da yan etkileri vardır.bazıları başını döndürürken bazıları mideni bulandırır..."
bu cadı önceki gece bizde kalmıştı.bi de özlü söz defterim de masamın üzerindeydi,sürekli yeni bişeyler yazdığım için..
neyse ertesi gün görümcem aramış eşimi,,neymiş ben tahtamı kvm gelirken ortadan kaldırcakmışım ya da oraya bişey yazmıcakmışım ...alınmış bnm o yazımdan üstüne alınmış..yani o kendini öyle hissediyorsa ne yapabilirim acaba...bi de kv hazretlerine gece karabasan gelmiş nie biliyo musunuzz????biz yatak odamızın kapısını kapattık diye...
hanımefendi evimizi açtık die teşekkür edeceğine hergün olay çıkarıyo,,kızına şikayet ediyo beni...cadı nolcakk..kendi gözümün içine baka baka laf sokarken biz alınmıyoz sanki biz insan değiliz..
ayrıca kızlar ben şu yazdığım sözden alınsam inanın ki alındım demeye utanırım yaa ne demek yani ben kendimi öle pis bi insan olarak mı görüyorum derim yanii..
senin de herşeye lafın var diceksiniz biliyorum ama
konu alınmak dert de malum kaynana olunca aklıma geldi
benimki de bana sayıp sayıp sonra ne diyo biliyo musunuz ay sakın üstüne alınma
artık bigün öyle oldum ki yoo niye alınayım ben öyle bi insan değilim ki olanlar düşünsün dedim....
bu arada sizde de cadı 1değil 2tane maşallah
bence de alınan alınsın sizin rutin olarak yaptığınız hoş bişeymiş bu
sizin evinizden yada düzeninizden kvnin haberi yoksa bu onun problemi
hani bi laf varya ben lafımı ortaya koydum beğenen alır gider beğenmeyen bırakıp kaçar diye
tam da kv ye uygunmuş
sonra da soğuk davransan nie soğuk davranıyo derler..riyakar pislikler
bizde eşimle kv'me soğuk davranmaya karar vermiştik son yaşananlardan sonra, ama yinede sorun oluyor gelmiyorlar gitmiyorlar diye bütün görümcelerime anlatıyor tabi onlarda bize ,psikolojik baskı hissedyorum üstümde
yok onlar düşünmezler biz ne yaptık da bize böle davranıyolar diye...soğuk davranıyosun,gelip gitmiyosun diye sen suçlu olursun..
kendini düzeltmek diye bişey yok ki !ha o psikolojik baskı kousunda da uzmanlardır
son yaşananlardan sonrada hanfendi hastalanmış hergün hastaneye gidiyormuş, resmen acıtasyon yaparak iyice bizi suçlayıp kendimizi kötü hissettirmeye çalışyor.umrumda ble değil oğlu ilgilnsin ne yaaprsa yapsın ama artık ben yokum.bu arada ben özür olayından sonra bir daha bişey yapamaz zannediyordum sana hatta irenmiştim sana değişmemiş demekki hiçbirşey..
uf bende benimkinden gıcık olmaya başladım Allah ın her günü arıyo bize gel kızıma gidelim diyo uya ben her gün sana gelmek zorunda mıyım işim gücüm war evimde düzenim war ama yokkk bu illa çileden çıkarcak bende inadına gitmicem ay sinir oluyorum hatta sinirden çatlıcammmmmmm
ay kızlar bn de alışmışım kvmin olay çıkarmasına..özür diledikten sonra kadın pamuk gibi oldu daha olay yok..ayyy alışmışım kızlar cnm sıkılıyo,,ay ne monoton hayat
hiç kv olayı yok yani size anlatıyımm
dize getirdim kadını..ha ha ha
Canım; tecrube ile söylüyorum, bir süre idare eder ama belli bir zaman sonra yine eski halini alır. Benimkiler de böyle, arada bir sarsmak gerekiyor. Bir süre herşey çok iyi gidiyor, sonra yine aynı tas aynı hamam...
ah kızlar bana bi akıl verin her gün her gün oraya gitmekten bıktım evimde durmak istiyorum artık napmalıyım nasıl bi tavır takınmalıyım :26:
işte nasıl yapmalıyım bunu ? nasıl bi tavır olmalı karşıdakini de kırmadan bunu nasıl yaparım eşim zaten 3 te gidiyo gece geliyo o gidince hemen beni arıyolar hadi gel diye artık ççok bunaldım gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?