- Konu Sahibi seniseviyorumbennn
-
yok y KORKMUYOM hiç bi sorun yok bunlar her gün beni arıyo eşim ne diycek istemiyosan gitme diycek ama ben kv ye bunu belli etmem gerekiyor bi şekilde yani haftada iki gün giderim tamam bana da değişiklik ama bunlar her gün arıyor ve ben gerçekten çileden çıkyıorum gelemem de diyemiyorum :S
ah ahbakalım buna bi çare bulunmalı gerçekten çok bunaldım ya
eh işte iyi biri sayılır ama çok cahil ve kirli yani benimde temizlik takıntım var evine çorapsız gidemiyorum mesela tuvaleti hep pistir hiç temizlik yapmaz görümcem her gün orda zaten çoçuğuyla her günve görümcem de çok cahil birisi nerde ne konuşacağını bilmiyor ve beni sürekli laflarıyla gıcık ediyor işte hepsi bi tuhaflar S:
Çok haklısın canım bi defa afedersen bu kalkan eller bidaha inmio devamı hatta daha da büyüğü gelior. aslında eşinin çok daha iyi düşünmesi gerekirdi ilkinde çocuğum olmasına rahmen annem böle davrandısa bari ikincisini ezdirmeyim dese idi işler bu sarfaya gelmezdi. Allah bilir ilk eşinide dövüyodur
ben eşimle daha tanışmadan önce bi erkek arkadaşım vardı. oda ewlenip boşanmış ve bi kızı vardı.. benim ilkim tabi.. neyse ben kabullenirim çocuğu filan diorum ama iyide olmamış o ayrı konu... neyse bi gün artık işler ciddileşmeye başladı ewliliğe doğru yaklaşıoruz.. babam gidip araştırmış.. ilk karısından neden boşandı die. çünkü onlar kaçarak ewlenmiş. söz konusu bi sevgi ewliliği ve çocuk doğduğunda ayrılmışlar toplam 6 aylık bir ewlilikten bahsedioruz.. neyse babam kimlere sordusa artık okadarını bilemiycem.. bu biraz içkiyi severdi. en azından yanımda her buluşmamızda bi kaç kadeh içerdi. severdi içmeyi. meğer azıcık içme değilmiş bu..alkolikmiş adamve içince sapıtıp karısını döver, sabah kalkıncada hatırlamaz, karısından özür diler yalvar yakar gönlünü alır ama gece yine aynı terane olurmuş.. tabi kadın bi yerde dayanamamış... ve hamile haliyle aldıramıcak büyüklükte karnıyla baba ewine dönmüş.. babam vermem seni dedi. asla dedi karısına yapan sana hayli hayli yapar.. nasıl seviolarmış birbirlerini.. sevgileri çıkarken dillere destanmış. o adam o hali aldısa karısına sana neler yapmaz dedi..ve nihayetinde de bitti gitti.
Kısaca Rabbim iyilere çattırsın canım.. Cuma mübarek günde kavuşucan inşallah hayırlısıyla özgürlüğüne.. umarım 3. de gerçek sevgiyi şefkati ve insanlığı bulursun
kafanı şişirdisem affola
O Babanın ellerinden öpmek gerek iş birazda bnm ailemde cnm
Hiç sahip çıkmıyorlar boşanıp başımın çaresine bakıcağım tek başıma borçla birlikte :2:
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah mutluluğunu eksik etmesin canım Cümlemizin (AMİN)
3. Evlilik düşünmüyorum bu ikisi yaktı bitirdi beni içimi
Daha evvel sadece kayınvalidemi anlatan bir konu açmıştım merak edenler okuyabilir kv o kadar çok severim ki anne demem Annecim derim hep ve zaman zaman ya ona birşey olursa diye düşünüp ağlarken bulurum Kendimi. Benim üzerimde öz annemden daha fazla Emeği vardır iyiliklerini saymakla bitiremem üç gebeliğimde de doğuma iki ay kala gelip yavrularımın kırkı çıkana kadar benle kaldı ve bir bardak su bile aldırtmadı bana mutfaktan. Bütün işleri yapıp bana"gece bebek ağladı sen uyuyamadın ver bana bebeği git biraz uyu" deyip beni her öğlen yatırırdı. Hastalansam başımda sabahlar dualar eder benim için hangisinî anlatayım RABBIM ONA CENNETIN EN GÜZEL YERINI VERSİN amin
Daha evvel sadece kayınvalidemi anlatan bir konu açmıştım merak edenler okuyabilir kv o kadar çok severim ki anne demem Annecim derim hep ve zaman zaman ya ona birşey olursa diye düşünüp ağlarken bulurum Kendimi. Benim üzerimde öz annemden daha fazla Emeği vardır iyiliklerini saymakla bitiremem üç gebeliğimde de doğuma iki ay kala gelip yavrularımın kırkı çıkana kadar benle kaldı ve bir bardak su bile aldırtmadı bana mutfaktan. Bütün işleri yapıp bana"gece bebek ağladı sen uyuyamadın ver bana bebeği git biraz uyu" deyip beni her öğlen yatırırdı. Hastalansam başımda sabahlar dualar eder benim için hangisinî anlatayım RABBIM ONA CENNETIN EN GÜZEL YERINI VERSİN amin
Önceleri burda okuyup bi kaynana görümce ne kadar kötü davranabilir ki diye kendi kendime sorardım :))
Ama inankii hiçbişey yapmasanız bile o laf sokacak huzur kaçıracak bişey illaki buluyorr..
İlk tanışmaya geldiklerinde dediği şey, kendi kayınvalidesi zamanında bunu çok beğenmiş pek hizmetliymişş kayınpederim daha görmeden istemiş falnnn... bizde de diyorki, buraya gelmeden oğluma dedimki ben beğenmezsem almam kızı ona göre hiç heveslenme
O an gözlerimi öyle bi pörtlettimki kadının üstüne atlayıp boğsam hıncım geçmezdii
Bide benim saçım omuzlarımda küt kesim yani gelin olcak kızsın sen saçında pek kısa niye böyle kestiriyonki diyorr illa bi kusur bulmalı yani bitmez bunların dır dırıı
ahh canım sen bi de evlendikten sonra gör baştan böyleyse... baştan en melek en saf hallerini gösteriyorlar, bi de olan şeytanlığı yapıp ayy ne var ben çok iyiym çok mütevaziyim demez mi benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?