kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

yok y KORKMUYOM hiç bi sorun yok bunlar her gün beni arıyo eşim ne diycek istemiyosan gitme diycek ama ben kv ye bunu belli etmem gerekiyor bi şekilde yani haftada iki gün giderim tamam bana da değişiklik ama bunlar her gün arıyor ve ben gerçekten çileden çıkyıorum gelemem de diyemiyorum :S

bak canım önce eşinle konuş hergün gitmek istemedigini söyle
o da ailesini çıtlatsın umut iklimi hergün gelmek istemiyor diye eşin söylerse sorun olmaz
ama sen gitmek istemiyor imajı verirsen sorun olur
kv evde işinin oldugunu yada hamilesin dinlemn gerektigini söylersin

eh işte iyi biri sayılır ama çok cahil ve kirli yani benimde temizlik takıntım var evine çorapsız gidemiyorum mesela tuvaleti hep pistir hiç temizlik yapmaz görümcem her gün orda zaten çoçuğuyla her gün ve görümcem de çok cahil birisi nerde ne konuşacağını bilmiyor ve beni sürekli laflarıyla gıcık ediyor işte hepsi bi tuhaflar S:

gitmemek için fazlasıyla nedenin var
bunları eşin bilmiyormu söyle ona
ben hamile halimle sinirlenmek zorunda degilim de
annesine söylesin o da
sen gitmek istemiyomuş gibi durursan sorun çıkar
eşin söylesin hamile yorgun oluyor vs diye

kızlarrr ben biliosunuz kv lerle görüşmüoruz konuşmuyoruz...

ama geçen ne oldu bilionuzmu? eşim çarşının en işlek yerinde çalışıyor.. biz görüşmüyoruz ama bi kaç ay önce kv ve kp ne hikmetse başka ilçede olmalarına rahmen eşimin dükkanının oraya gelmişlerdi tabi eşim konuşmamış. bi kaç kes öle gelip bakmalar olmuş ama cesaret edememişler belliki. :26: malum eşim çok terstir. yani aslında çok iyi biridir ama arası yok ya çok iyi ya çookkkkk kötü ara olayı yok. malum o an napcağını kestiremediklerinden olsa gerek konuşamamışlar sadece gözünün içine bakmışlar..

geçen gün de gene gelmişler. bukez yanlarında bi adam daha :26: çarşının göbeğinden dükkan almaya karar vermişler. ne hikmetse eşimin çalıştığı sokaktan. koca çarşıda yer yok ya

dedim kendi kendime hey Allahım biz kiralarda sürünelim ikimiz çalışalım, zamanında ewlenebilelim yeterki diye yaptığımız tüm borçlarımızı ödemek için çırpınalım.. 4 yıldır sıkıp sıkıp duralım kendimizi. tam düzenimizi oturtalım.. karşımıza çıkmaya başlasınlar. ewimde bir iğne hakları yok.. hoş durumları olmasa tmm derdim.. adam çarşının göbeğinden yani üç aşağı 5 yukarı 1 triltondan fazla eden dükkanlara bakıo.. düşünün.. ay gene çok sinirlendimmm neyse

O Babanın ellerinden öpmek gerek iş birazda bnm ailemde cnm
Hiç sahip çıkmıyorlar boşanıp başımın çaresine bakıcağım tek başıma borçla birlikte :2:
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah mutluluğunu eksik etmesin canım Cümlemizin (AMİN)
3. Evlilik düşünmüyorum bu ikisi yaktı bitirdi beni içimi

Anlıyorum canım ama yanlızlık Allaha mahsustur. Elbet gün olup devran dönecek gene kalbin uçuşacak..
ama dilerim bidahakine çooookk ama çok mutlu olursun..

Daha evvel sadece kayınvalidemi anlatan bir konu açmıştım merak edenler okuyabilir kv o kadar çok severim ki anne demem Annecim derim hep ve zaman zaman ya ona birşey olursa diye düşünüp ağlarken bulurum Kendimi. Benim üzerimde öz annemden daha fazla Emeği vardır iyiliklerini saymakla bitiremem üç gebeliğimde de doğuma iki ay kala gelip yavrularımın kırkı çıkana kadar benle kaldı ve bir bardak su bile aldırtmadı bana mutfaktan. Bütün işleri yapıp bana"gece bebek ağladı sen uyuyamadın ver bana bebeği git biraz uyu" deyip beni her öğlen yatırırdı. Hastalansam başımda sabahlar dualar eder benim için hangisinî anlatayım RABBIM ONA CENNETIN EN GÜZEL YERINI VERSİN amin

Son düzenleme:

Cnm sana okadar cok özendimki anlatamam,, keske Allah banada senin kv gibi bir kv nasip etseydi Allah dahada iyi etsin benimkinede akil fikir versin

Çok şanslısın cnm allah nazarlardan korusun
Bu zamanda böyle kv'de değil anne bile bulmak çok zor
Allahım mutluluğunu daim etsin (AMİN)

Allahım herkese böyle kv nasip etsin
ama nerde eskisini versek yenisini verirler mi bize

deli midir nedir ya allahım yarabbim..az önce aradı benim kv tuttu ne dedi dersiniz.
kv:yemek yemeden bize gelin!!tavuk yaptım (ben şoktayım yani bu saat oolmuş yani ben yemek yapmışımdır demi!!!)
ben:ben yemek yaptım anne zaten gelemeyiz heralde
kv:buzdolabına koy yarın yersiniz (eşim ertesi güne kalan yemek yemez kendisi de gayet iyi bilir bunu)
ben:anne yok yarına kalmasın
kv:ne yaptın ki!
ben:karnıyarık yaptım uğraştım yani yarına kalmasını istemiyorum
kv:e o zaman çay koyayım çay içmeye gelin
ben:yok anne biz daha çıkamyız bu akşam evdeyiz
kv:hıııı..tmm ozaman..

bu saaatte yeemğe mi çağrılır ya..deli mi ne!biz oraya gidelim de gerisi önemli değil!!
oh iyi reddettim

haa ne yaptın diye sormasının sebebi de sanıyoki basit bi yemek yaptım küçümseyip aman boşver dicekti..iyiy ki karnıyarık yapmışım

Son düzenleme:
Ayy çok komik benim düşük tehlikem var doktor ilaç vs bi sürü şey verdi kv geçmiş olsuna gelmiş bişey olmaz bişeyi yok bunun ben 20 kg döşek kaldırdım bişey olmadı ne biçim akıntım geldi bununki bişey mi, olmazsa da olmasın düşsün dedi bi güzel kendini övdü yatak odamdaki dolaplara çekmecelere kadar hepsini açıp karıştırıp gitti nasıl hasta ziyareti anlamadım valla arkadaş sen kaldırdıysan ben de mi kaldırayım daha kötü akıntı mı gelsin ne yapayım anlamadım yaaa allah insanların içine merhamet versin birşey demiyorum

ayyy ne kadar şanslısınnnnnnnnnnn inanamıyorum hayal gibi rüya gibi keşke benim de olsaydı çokkk özendim sana maşallah

ne güzel yaa biz nasıl çabalıyoruz karşıdaki sıfır
değil 4elle 10elle sarılın kayınvalidenize
zira ondan pek kalmadı neslinin son örneği bence

Önceleri burda okuyup bi kaynana görümce ne kadar kötü davranabilir ki diye kendi kendime sorardım :))

Ama inankii hiçbişey yapmasanız bile o laf sokacak huzur kaçıracak bişey illaki buluyorr..

İlk tanışmaya geldiklerinde dediği şey, kendi kayınvalidesi zamanında bunu çok beğenmiş pek hizmetliymişş kayınpederim daha görmeden istemiş falnnn... bizde de diyorki, buraya gelmeden oğluma dedimki ben beğenmezsem almam kızı ona göre hiç heveslenme

O an gözlerimi öyle bi pörtlettimki kadının üstüne atlayıp boğsam hıncım geçmezdii

Bide benim saçım omuzlarımda küt kesim yani gelin olcak kızsın sen saçında pek kısa niye böyle kestiriyonki diyorr illa bi kusur bulmalı yani bitmez bunların dır dırıı

ahh canım sen bi de evlendikten sonra gör baştan böyleyse... baştan en melek en saf hallerini gösteriyorlar, bi de olan şeytanlığı yapıp ayy ne var ben çok iyiym çok mütevaziyim demez mi benimki

ahh canım sen bi de evlendikten sonra gör baştan böyleyse... baştan en melek en saf hallerini gösteriyorlar, bi de olan şeytanlığı yapıp ayy ne var ben çok iyiym çok mütevaziyim demez mi benimki

Aynen tatlımmm belli zaten ilerde ne olcağıı benimkide böyle benim haberim yok, ben bişey bilmiyom, ben demedim,yapmadım etmediiimmm....

Evde bekar 31 yaşında kızı varr Allah ondan yana çektirsinn düğün sabahı kapının önüne konsun rezil rüsva olsunlar inşallaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…