kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

kızlar Allah askına bana bır akıl verin
ben nısanlıyım ve cok ıyı nıyetlı bı kaynanam vardı.
yanı hala öyle düşünüyorumda...
sızın düşüncelerınızıde almak ıstıyorum.
ben bı ara başka seye surat yaptım. dalmışım kaynanayla konusmamısım farkında değilim .kendı kendıne
küsmüş alınmış. hemen aynı gun alınganlıktan yazlığına gıtmıs.
neyse 2.gun aradım açmadı. sordum nısanlıma bu konuya alınmış dedı.
10 gun aradım efendım kızım dıye açtı herzamankı gıbı.
bende ordan burdan konuştum cıvıl cıvıl normalde
45 dk konuşurduk 8.dk da kapattı.
o bısey değil oğullarınıda (2tane) 3 güne bır arıyolar.
bana mı guvenıyolar aceba.cunku ben nısanlımın aksam ısten gıdınce ac kalmasına dayanamam
her aksam gıdıp bıseyler yapmaya calısıyom.
napayım sımdı kaynana alınganmış meğersemmm

benim görümce de 36 yaşına girecekbekar..hanım kimseleri beğenmezz....herşeyi onda görsünler diye dua ediyorum hep...çok bıktırdılar beni.....bana hoşgeldin demez,bebeğimizin uykusetini o alacakmıştı hey allahım ya.....sadece kardeşinin bebeği çünkü o...ben taşıyıcı anne.....

yeni inci geçen hafta şu oldu:bir tanıdıkları evleniyor...kız çeyizine pek çok şey almış koymuş....benim çeyizimde aynıydı ama fesatlıktan göremedi kv zaar....tuvalet fırçasına varana kadar almış koymuşşş diyor ben şokkkkbenimde öyleydi ya diyebildim sadece....tek bir laf etmedi buzamana kadar....belkide farketmedi bile....çünkü ozamanlar yok bize yakın oturcaktınız yok ordan oldu burdan olmadı diye kafayı yemek üzereydii...ama kendi kızlarına görücü gelecek olunca hemen plan başlar buradan ev tutarızkendileri nasıl diplerinde olsun isterlerse herkes isteyebilir bu durumda değilmi

Son düzenleme:

Valla ben öyle köşeden oturup izleyemem izlemicem de zaten.. Elbet o kızını biri isteyecek işte o zaman görecekler neler yapacağımı adama öyle bi kötülicemkii arkasına bakmadan kaçırcamm onlarıı

yok artık şok oldum şu an. Peki sen ne yaptın?

bacım en azından beddua edebileceğiniz bişeyiniz var ben de o da yok kudur allah kudur bi de salağım haaa kimseye kötülük yapamam ne yaparlarsa yapsınlar kendimi ezdirip duruyorum şöyle biraz şirretlik yapabilsem rahatlicam sürekli allah kurtarsın inşallah diye dua ediyorum işin kötü tarafı eşim de çok anacıl hiç bir konuda haklı olayım haksız olayım yanımda durmaz inşallah allah ona bi kız evlat versin de biraz insafa gelsin offf offff

bi de en deli olduğum şey kendi kızları oğulları hep yanında olsun ama elin kızı anasını görmese de olur, 5 ay sonra ilk kez 2 günlüğüne şehirdışından annemler geldi kaynana yuvamı yıkıodu geldiler diye neden çünkü ben yumurtadan çıktım te allahım yaaa annem de melek gibi kadındır haa onca olaya rağmen hala kzma kızım yuvana sahip ol diyo, bunlar oğullarını fitneye boğuolar düşünün adam bunlarla konuştuktan sonra boşanıcam diyo yuhhh bi de utanmadan gelip demesinler mi anneni dinleme sen yuvana sahip çık diye o zaman oğluna fitneyi sokmican allah var yukarda yüce rabbim nasıl biliosa öyle yapsın ben o kadar edepsiz değilim zira başedemem yüce rabbime havale ettim gönüllerindekini versin inşallah

aman boşver arkadaşım ya hepsi aynı evet.....herkes diplerinde dursun ama biz ağaç kovuğundan çıktık sanki....allah bilir napacağını...hiçç takma...

Bende dökeyim biraz içimi

Eşimle 2 yıl çıktık, hiç büyük kavgamız küslüklerimiz olmadı, hep benim isteklerim önemliydi hiçbirşeyi ikiletmedi. 1 yıl nişanlı kaldıktan sonra evlendik. Şu an 2,5 yıldır evliyiz. Eşim tarafı hiçbirşeyde zorluk çıkarmadı. Ne istersem o oldu. Düğün salonu, eşyalar, gelinlik, damatlık, balayı tatili vs vs herşeyi eşimle beraber gittik beğendik. Düğünü krediyle yaptık. Çalışıp beraber ödedik. Benim kp vefat ettiği için eşimde annemi yalnız bırakamam beraber oturalım dediği için bende benim için o kadar şey yaptı kırmayayım dedim. Hemde çalıştığım için ileride çocuk açısından (salak kafam) iyi olur dedim. Benim için rüya gibi geçen düğün ve balayından sonra eve geldik. Kaynanamda hemen geldi. Bunlar yol yorgunu yeni evliler fln yok. Bu arada benim kaynananın okuma yazması yok, bunca senedir kendini yetiştirememiş, tek başına biyere gitmekten korkar, telefon açmayı bilmez, ve psikolojisi bozuk antidepresan falan kullanır.
Hiç laf sokma huyları yoktur ama bazı mantıksızlıkları var ki beni deli edende bunlar işte.Neyse. Ertesi gün markete gittik alışverişe. Eşim diyor annem bunu sever bundan alalım şu peynirden sever bunu alalım ben şok tabi dedim noldu benim kocaya. evin küçük bi tadilat işi vardı eşim merdivene çıkmış yapıyo buda merdiveni tutuyor düşmesin diye
Hemen eline bez alıp döküntüleri falan temizliyo. Bana hadi kızım sen süpür ben siliyim de demiyo. sabah erkenden kalkıp kahvaltıyı hazırlar sonra masayı hızlıca toplayıp bulaşığı yıkar. Anne bulaşık makinası var artık buna atalım yıkasın derim hiç tınlamaz. hatta benim attığım bulaşıkları yarısından fazlası dolmuş makineyi yani çıkarıp yıkar. temizlik yaparım tamam tamam fazla yapma ben yapıyorum zaten der. Banyoyu yıkıyordum bikere çamaşır suyu kokusunu hiç sevmez. Ayy koktu diye gelir hadi bu koku zararlı
tamam tamam yeter der. sanki bu evi kontrolu hala bende dermiş gibi hissediyorum. bigün bnyodan çıktım saçlarım ıslak eşime saçları kayısı kokuyo şampuanı kayısılımı diyo nedense bana sormuyo. Koltuk örtülerini kaldırdım yazdı çünkü havalar sıcak örtülerde polar. geldim baktım sermiş gene. çamarşır kurutma askılığı almıştım çeyizime. hala ipe asıyo çamaşırları bende mandal izini hiç sevmem tişörtlerimin yanları hep uzadı formu bozuldu. kaç kere söyledim güzellikle eşimde söyledi anne böyle böyle diye hala ipe asar. hele bi yemekleri var görseniz mercimek çorbası yapar herhalde bi avuç koyuyo su gibi apaçık çorba. Ben iki dakikada içine şehriye atar kaynatırım çorbaya benze birazcık. bi günde tencereyi bi açtım yemeğin içinde yok yok hazır mantı barbunya erişte yeşil mercimek ne bulursa koymuş allahım. hepsinin vitaminini alalım istiyo herhalde hehe. anne yemekleri işten geldikten sonra ben yapayım yoksa unutcam falan dedim şakasına üzülmesi diye 2 gün yaptım 3,gün geldim ocakta yemek var sesimi çıkarmadım. eşimle odada tartışırız bu gelir konu komşu ne der diye susturur kavga bile edemeyiz. beni bişeye saymıyo yani. aynı şeyleri defalarca söyler bide. köye gidecekti bu sene gitmeden eşime halıları yıkamaya verin diyo. bana demesi lazım değil miydi arkadaşlar? Eşime dedim bu böyle olmayacak tamam kötü birisi değil ama ben bişey yapamıyorum. Evet baştan kabul etmemem gerekiyordu ama ben yapamıyorum ayrı eve çıkalım dedim. bi tamam diyo bi hafta geciyo annem yalnız nasıl yaşar düşünüp duruyo. 5 kardeşler deim neden sen tek düşünüyorsun abin ablan var o kadar. e ben küçüğüm benim de kardeşim olsaydı ayrı eve çıkabilirdik falan filan. Bi çıkıyoruz bi çıkmıyoruz hatta gidip eşya baktık ev baktık. Ama bu içten içe düşünüyormuş kafaya takmş mide hastası oldu bu yuzden. Artık yazları köye gidecek iyi dedim idare edeyim yoksa adam gidecek. Yazın çok rahattık görmeniz lazım. ben cicim aylarını bile yaşayamadım kendimi hiç evli gibi hissedemedim. hep bunlara misafirliğe gitmiş gibi hissettim kendimi. Bende zaten soğuk mizaçlıyımdır bana gelmeyene ben hiç gitmem o yüzden arayı düzelteyim diyede hiç demedim. alan memnun satan memnun. Şimdide hamileyim. çalışmaya devam edersem bebeğime kaynanaım bakmasını hiç istemiyorum. o abuksubuk yemeklerınden yedirir bacaklarından rahatsız zaten ağlasa hemen koşamaz. birşeyolsa bize telefon açamaz diye hiç istemiyorum. işten çıkayım ben bakayım diyorum akşama kadar evde beraber olmak fikri beni bunaltıyor. napcam bilemiyorum.

Bende erkek arkadaşımla bu sorunu aşamıyorum nişanlanmak üzereyiz ama nerde yaşayacağımızı bilemiyorum.
İşin kötüsü benim annemde onun anneside yalnız. Senin yaşadıklarını bende yaşarmıyım diye korkuyorum açıkçası kimseyi kırmakta istemiyorum.

Sakin sakin sakin birlik cikmayin

yanlış anlamazsanız eğer birşey söylemek istiyorum.sıkıntılarınızda tamamen haklı olabilirsiniz verdiğiniz karar çok zor ve takdir edilmesi gereken bir karar.k.valide ile oturmak kolay değildir.ama k.validemin abuk sabuk yemekleri sizi neden korkutuyor.sonuçta eşinizi annesi beslemiş büyütmüş ona bişey olmadıysa evladınıza da olmaz değilmi.imkanınız varsa kreşe verirsiniz olur biter.Allah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.hayırlı olsun

Ben iki yildir evliyim ve esim surekli annesine ve kardeslerine maddi yardimda bulunuyor. Hani bizdede olsa neyse diyecem ama esim benim calismami istiyor ki ailesine daha kolay yardim etmek icin sabahin 5 yollara dusuyorum calismaya gidiyorum ve benim hayatimda hic deyisen bisey yok esimin benimle evlenmeden once zaten borclari vardi ben onunla bu borclari odemeye raziyim ama o daha ailesine yardim ediyor 24 yasinda ki erkek kardesi evde oturuyor calismiyor ve benim kocam taaaaa ayagina kadar Paket Paket sigara goturuyor cimri oldugumdan degil ama inaninki bazen ayin sonunda cebimizde sigara parasi bile kalmiyor daha gecenlerde esim maasi gelir gelmez 100 € annesine goturdu kendi evine hic bisey almadan ilk yaptigi annesine goturmek kizlar bilmiyorum ben mi cok abartiyorum yoksa bu durum normal mi? Bi akil verin

ay ben nefret ediyorum 1 gunlune geldiler 1haftadir benim evimdeler cildiricam gitmiyorlar..domuz gibi oturmuslar kv kp yiyip icip ....lar biktim vAlla ya off hizmetci gibi oturdugum yok belim kirildi is yapmaktan ..kp diyorki 15gun daha kalalim domuz gibi yiyip icip yatiyorlar tAbi herseyayaklarina geliyor esim deseniz it gibi eteaflarinda dort donuyor korkak keci usaklari gibi ayni

bu ne bicim bir uslup yahu ? madem o kadar rahatsizsiniz etmeyin hizmet.

Seninkiler 15 gun icinde giderler benimkiler kalici :)))) benim sikayetim hizmet etmek degil zaten yukarida anlatigim gibi kendimden ve evimden kisarak kaynanama destek cikmak (((

ablacim biliyonmu naptin sen?tipki benim kaynanami anlattin ayni ben ,ben de sezeryanla dogurmustum,bebegim su an 7.5aylik,benimkide annem annem die seviyo emzirmeme bile karsi cikiyo,geceleri odama giriyodu da zor kestim ayagini,neymis cocuguma bakiyomus ustunu iyi ortmusmuyum die,ustu acilmismi die.sana ne be kadin kocamla yatiyom neden giriyon,odam da bile rahat olamiyorum dusunun artik ne kadar fecii durumdayim:18:ve daha neler neler

ahaha gülsem mi ağlasam mı bilemedim üslubunuza... Çok renkli bi kişiliksiniz herhalde...

yazık,büyüklerle ilgili bu tür konuşmalara sonuçta anne ve baba onlar sizde çocuk büyütüyorsunuz ilerde onların eşleride sizler hakkında böyle konuşurlarsa şaşırmayın zamanında etmiştim dersiniz o zaman da

ama neden boşanmamıza çocuma kıyacak kadar vijdansız,,yani kocamı resmen yönetio yani pazarımızda bile kocamı istio zaten hergün görüşüolar eşimin iş yerine yakın ewi,benden çok görüo,,benide kıskanıo kardeşimle annemle istemez beraber olmamı off okdar zor şeler atlattımmki..artık ezilmemeyi öğreniorum,,çok cahill oyuzden uzak durmaya çalışıorum,,ewliliğim onun yuzunden sallantıda,,ve eşimin haricinde 2 çocuğuda var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…