- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
- Konu Sahibi seniseviyorumbennn
-
Bu yorum benim durumumu özetlemiş. Nereden nereye Allahım?Okuyoruz,çalışıyoruz.Onca emek veriyoruz.Ama kendimizi ilk çağdan kalma geleneklerin içinde buluveriyoruz.Yaşam haklarımızı gasp ediyorlar.NE zaman anne olacağımıza,kaç çocuk sahibi olacağımıza kadar fikir yürütme hakkını kendilerinde buluyorlar.eleştirirken hatta yargılarken ne kadar cömertler...
nasil yapiyorsunnn birazda beni aydinlatsanKayınvalideme artık gıcık olmuyorum onu gıcık ediyorum hohoho
Kayınvalideme artık gıcık olmuyorum onu gıcık ediyorum hohoho
Aradığında açmazsam oğluna şikayet ediodu gene açmıorum ben arıorum Bikere çaldırıp kapatıyorrum kocamı arıorum hemen titremeli bi sesle annen çaldırdı aradım aradım açmadı inadına mı yapıo bu kadın fırçayı o yiyonasil yapiyorsunnn birazda beni aydinlatsan
çok fena hastayım kadın bugun aramıs yapılacak bişi varmı ziyarete gelicem ne istersin ya ziyarete giderken biz kimseye sormayız ne alalım dıye bi meyva sut falan alınır o kadarAradığında açmazsam oğluna şikayet ediodu gene açmıorum ben arıorum Bikere çaldırıp kapatıyorrum kocamı arıorum hemen titremeli bi sesle annen çaldırdı aradım aradım açmadı inadına mı yapıo bu kadın fırçayı o yiyo
Yaptığı yemekleri yemiorum ayh benim damak tadıma uygun değil diprum ( o öyle yapıodu )
Neyapıosa aynını yapıorum
Geçmiş olsunçok fena hastayım kadın bugun aramıs yapılacak bişi varmı ziyarete gelicem ne istersin ya ziyarete giderken biz kimseye sormayız ne alalım dıye bi meyva sut falan alınır o kadar
ben yok saol dedim ya ne sevinmiştir bişi almıycam diye
Kibarliktan yok saol dedim harbi bir kilo meyva bile almamis bebegin herseyini biz ve ailem yapti icinde yok almak anacim ben nasil kurutayimhGeçmiş olsun
Valla ben evlenirken hiçbişey istemedim ama gene yaranamadım
Şimdi akkım başıma geldi hayır demek saol demek yok !
Hele bi çocuğum olsun cüzdanını kurutucam
Saol anne deme hastayım pasta istiyorum de değişik değişik meyve suyu al de
Ben kayınvalidemi çok seviyorum diyenlere inanmıyorum mesela. Sanki dışardaki insanlara sıkıntıları bildirmemek içinmiş gibi geliyor.ben öyle yapıyorm daKV den nefret ediyorum.bu düşüncem yıllardır değişmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?