kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

bütün kaynanalardan nefret ediyorum yılan gibi etrafta gezinip huzurbozuyolar kaynanamla gözgözegelince yılanla gözgözegelmiş gibi oluyorum..ıııyyyy 100 yıl görmesem özlemem
insan çocuğunun mutluluğunu çekemez mi çekemiyo işte..
allah hayırlı kapılar açsın herkese

Bu yorum benim durumumu özetlemiş. Nereden nereye Allahım?

Kızlaaaaaaarrrrr kaynanamdan 800 km uzak bir şehre taşındıııııııııkkkkkkkk
O da gelmeye çalışıyo öbür oğluyla ama gelemez inşallaahhhhhh
Nolur nolur dua edinnn bana gelmesinn..
Bu şehirde görümce var zaten. Ama olsun görümce çok karışamaz.
Nolur dua edin bana çok sıkıntı yaaşdık aynı şehirde.

Benim kaynanamda ben 3. Dusugumu yaptiktan sonra telefon acip x kanalini bir acar misin birsey var senle ilgili demisti. Bir actim kisirligin tedavisini anlatiyor. Fikirsiz kadin dunya kadar aglamistim zaten hassas donemimde cok zoruma gitmisti. Sifatini gormeye katlanamiyorum iki yuzlu ve yalanci oldugunu dusunuyorum. Asil amaci farkli iken ogluna kendini farkli gosteriyor. Sonra hamile kaldim gebeligimin ucuncu ayinda cok hastalandim hastaneye yatirdilar surekli serum yiyiyorum. Belki 15. Serum takili kolumda gelene gidene ne olur dua edin bana iyileseyim bebegim saglikli olsun diye yalvariyorum. Geldi kocakari oturdu karsima ben dua efiyorum insallah oglumun bir oglu olsun diye kihkihkih dedi guldu. Karektersiz kadin sen kizim bir an once iyiles bebeginde sende iyi olun diyecegine orda cinsiyeti icin dua edermis onu konusuyor. O gun dedim ki insallah bir kizim olsun iki hafta sonrada ogrendik kizimiz olaxagini. Sonrada dedim cok dua ettin ama kabul gormedi bak kizim olacak olsun gelininin kizi oluversin diye. İyyy daha ne uyuzluklar.. Allahtan ben agzina tikiveriyirum lafi. Hic umrum olmaz. İnsallah dogumdan sonrada zirt pirt beni sinir edip kendini kovdurmaz... Hic sevmiyorum hiiiiiccc...

Bennn asiri gicik kaptim bu kez...
bebegime sadece anne sutu veriyorum.massallah bebegimin gelisimi guzel kadin hale sutun yetmiyor diyor yaaaa var mi boyle bisey???
gogsumu siktim ustune sut fiskirdi gordun mu anne dedim ama memelerin sonuk duruyor diyor.
dogumumdan beri sutun yetmiyo sutun yok ulan bu cocuk nasil kilo aliyo. hayret bisey sirf giciklik olsun diye yapiyor sanirim.
bi kerede sutun gazli diye tutturmustu.
birdaha suttun yok derse bogulana kadar emzirem o kariyi...
insan niye sutun yok diye tutturur hemde zayif olmayan bebege lutfen soyleyin ya...

Bendede aynısı oldu cnm. Cocugum oldu sanki kendi doğurmuş gibi sahiplenmeye başladı. İkidebir dediğin gibi annem oğlummm diye sevmeye başladı. Bide annen sana kurban olsun demeye başladı ya ben tam kafayı yemeye başladım. Zaten hamileyken başladı isim konusu yok ben asla o isimle cagirmam cocugu falan filan ben ona baska isim dicem. Cok zor zamanlar gecirdim. Oğlum bi ara hep kaynanami istedi beni hep itti.. Kaynanamında hişuna gidiodu dioduki bana istesene cocugu bakim gelcekmi.. Allaha sükür artık iyi bana düskün simdi

Benim kayınvalidemde oğlum ağladığı zaman mutfaktan odaya seslenirdi geliyorum annem diye :) sanki emzirecek. Aklıma geldikçe gülüyorum şimdi ama o zamanlar insanın sinirine dokunuyor.

Kv nin iyisini görmedim de benimki kadar hem çocuğunu sevmeyip hem de mutsuzluğunu isteyenini de görmedim.kadın biz balayındayken bize küsmüştü niye nikahtan sonra evine gitmedik diye.bütün balayı oğlu annem küstü mutsuzluğunu yaşadı.
Misafirliğe gittiğimde ite ite öper, hoş oğluna bile sarılmaz ya.
Eşim annesine anne krokanlıpastanın yemeği ne güzel olmuş dimi, saçı çok güzel dimi, sunu da iyi yapmış dimi vs gibi cümleler kurduğunda sen sevdiysenn iyiiii der ağzını büke büke hiç bir şeyimi beğenmez.misal herkesin beğendiği yemeğimi tuzsuz yağlı bulur.
Kına gecemi hiç anlamiyim kendi isteğine göre olmazsa her şey nikahımıza gelmemekle tehdit etti oğlu yani eşim üzüldü diye dediklerini kabul ettim de 1hafta boyunca ağladım düğünümden önce :s
Evine gideceğimiz zaman ararız müsait misiniz bugün gelicez diye, siz bilirsiniz der.
Bu kadar sevgisiz biriyle hiç iletişimim olmamıştı çok garip geliyor, kendi ailemse arasak geliyoruz diye kırmızı halı sermedikleri kalır, o yüzden çok garipsiyorum ve mutsuz oluyorum.
Ve daha neler neler..

nasil yapiyorsunnn birazda beni aydinlatsan
Aradığında açmazsam oğluna şikayet ediodu gene açmıorum ben arıorum Bikere çaldırıp kapatıyorrum kocamı arıorum hemen titremeli bi sesle annen çaldırdı aradım aradım açmadı inadına mı yapıo bu kadın fırçayı o yiyo
Yaptığı yemekleri yemiorum ayh benim damak tadıma uygun değil diprum ( o öyle yapıodu )
Neyapıosa aynını yapıorum

çok fena hastayım kadın bugun aramıs yapılacak bişi varmı ziyarete gelicem ne istersin ya ziyarete giderken biz kimseye sormayız ne alalım dıye bi meyva sut falan alınır o kadar
ben yok saol dedim ya ne sevinmiştir bişi almıycam diye

Geçmiş olsun
Valla ben evlenirken hiçbişey istemedim ama gene yaranamadım
Şimdi akkım başıma geldi hayır demek saol demek yok !
Hele bi çocuğum olsun cüzdanını kurutucam
Saol anne deme hastayım pasta istiyorum de değişik değişik meyve suyu al de

Kibarliktan yok saol dedim harbi bir kilo meyva bile almamis bebegin herseyini biz ve ailem yapti icinde yok almak anacim ben nasil kurutayimh

KV den nefret ediyorum.bu düşüncem yıllardır değişmiyor.
Ben kayınvalidemi çok seviyorum diyenlere inanmıyorum mesela. Sanki dışardaki insanlara sıkıntıları bildirmemek içinmiş gibi geliyor.ben öyle yapıyorm da Herkese ooo bn kaynanamı çok seviyorm çok iyi falan diyorum,kaynanam da herkese benden için öyle diyo.ama hiç yakınımda olsun istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…