- 20 Mayıs 2013
- 888
- 81
- 123
- Konu Sahibi seniseviyorumbennn
-
alıcaklar tabii bende herseyımı bırakıp senin oğluna gelmişim işimi herseyımı bıraktım evde köskös oturuyorum milletin yanında kasım kasım kasılırsın anlatırsın tekkende başıma vuruyosn ne kötü insan bunlar ya düşüncesizler acaba kırılırmı diye düşünmolar lafı pat pat oturtuyo sonrada sev beni yok öle bişey pis kaynana iştee
canım senın kaynanada en az benimki kadar gıcıkmış.başımdan geçen komik bir olayı anlatayım;ben 1.69 boyunda 52 kıloyum,zayıfım ama öyle çelimsiz deüilimdir fizigim fena sayılmaz yani.hatta esimin memleketınde kv eş dostlarıyle tanıstırırken bu benım gelinim diyo masaallah lale gibiymış falan diyolar.ama ne hikmetse kv benım etli butlu tontış olmamı istıyo kendince kusur bulmaya calışanlardan yani ,bende yorumsuz kalıyorum.
eşimle 2.5 yıllık evliyken birgün bunlarda yemek yıyoruz.esimlede bunun önünde bir muhabbetliyizki sorma.sevgili kv neyaptı dersiniz.bir tabağa 2tane çürümüş,solmuş,suyu çekilmiş,kücük şeftali ,2tanade tombul etli şeftali koymuş.tabağı eişmin önüne yitiyo;al oğlum bu zayıf kadın buda şişman kadın artık hangisini yersen???kadındakı kurnazlığa bak! eşimde zayıf şeftaliyi aldı ;ooooh bu zayıf kadın ne kadar lezzetliymiş ya ,anne daha varsa versene tadına doyamadım dedi.
Biri beni mi çağırdı? :) benm kv benim bebek olduktan sonra gıcık ötesi bir insan oldu çıktı.bebeğimi dudağından öpmeler,bağırıp çağırarak sevmeler, sürekli bize gelmeler, şapırdata şapırdata öpmeler, aptalca şakalar yapmalar, çocuğum üzerinde söz söyleme hakkını kendinde görmeler... neler neler..Artık yüz göstermiyorum kendisine ama arsızlık olduğu için o da fayda etmiyor. Sabır sabır nereye kadar?
ben sırf bu sebepden çocuk istemiyorum
Yakın mı oturuyorsun kv ile? Allahtan ben 2 otobüs mesafesinde oturuyorum yoksa çekeceğim vardı. Aramıyorum da sormuyorum da.. Öğretmenim ve bebeğimi ondan başka emanet edebileceğim kimse yok ama ben yinede emanet etmeyi düşünmüyorum ücretsiz izin alcağım. Seneye de küçük müçük kreşe başlatmayı düşünüyorum.Çünkü kv ye asla bırakmak istemiyorum
yürüme mesafesi 10 dk..bencede bebeğini kimseye bırakma.kendin büyüt..sonra çocuk büyüyünce annen gitti çalıştı ben baktım snaa der..annelikten afroz ederler adamı
Yok cnm benmki o kadar da gıcık biri değil. Kimseyi kötüleyip karalamaz ama beni çileden çıkarır. Sanki kendi çocuğumuş gibi hareketlerini görmeniz lazım. Dudaktan öpmek ne demek? Şapırdatarak öpmek ne demek? Üstelik ben öpücük konusunda bu kadar hassasken? Uyuyan çocuğu kucağına alıp sıkı sıkı sarılıp öpmeler..Görmeniz lazım. Şimdi beni kara kara düşündürten bir şey var haftaya toplantım var eşiminde aynı gün toplantısı var.Ne yapacam? Annem bakamaz uzakta ve kendi annesine bakıyor. Ben napacam? offff nefret ed,yorum ona bırakmak istemiyorum
naapcaksın işe güce ara verip bebişinle ilgilenceksin yani başka yolu yok
ben zaten iyice fesat oldum bu arada
Cnm mesleğin ne senin?bebeğin varmı?
Benimkide iyidir hoştur ama bazen çok gıcık oluyorum ve cileden çıkıyorum. Yemek yapmasını bilmiyormuşum gibi her fırsatta eşime gel burda yemek ye diyor( eşim benden önce eve geliyor)
oda gidiyor ve her seferinde 4 -5 çesit yemekle geliyor. Benimkilerde yenmedigi icin bir süre sonra cöp oluyor. Tek sinir oldugum konu bu degil birde her fırsatta çalışmam gerektigini hatırlatıyor zaten calışıyorum. Eşiminde bu konu nedense pek hoşuna gidiyor. Şeytan inatlarına çalışma diyo. Evde oturunca oglunun yükù artarmış. Ne cirkin şeyler yaaa siz otur desenizde ben oturmam zaten. Ayrıca olaki işten çıkarılsam ikinci gün esimde aileside hemen basıma kalkarlar oturuyon diye. Ben bu olacakları bile bile otururmuyum. Allah izin verdikce yedigim bi lokma ekmegi, ictigim bir yudum suyu kendi alın terimle kazanıcam.
arapça öğretmeniyim ama devlet kurumunda çalışmıyorum,kuran kursunda kadınlara arapça öğretiyorum.özel ders veriyorum ayrıca..bebeğim de yok ve 10 aylık evliyimm....
Cnm daha des dur geri dur. Demek daha şimdiden gıcıksın kv ye. İşin zor.Sen asıl çocuk olduktan sonra gör!!!!
Kaynanamdan öyle nefret ediyorumki;Yolda can çekiştiğini görsem dönüp arkama bile bakmam o kadar nefret ediyorum şimdi diyeceksiniz bu vicdansızlık aynısını bana yaşattı yuvam çoğunlukta onun yüzünden dağılıyor hayatta yüzünü görmek istemediğim tek insan ona karşı bir damla merhametim yok inanın.Şeytana bile papucunu ters giydirecek türden Allah onu ıslah etsin Allah onu bildiği gibi yapsın Bana yaşattıklarının bin katını çeker inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?