kaynanaya gicik olanlar hadi buraya!!!!!

he valla bende ona şok oluyom istediğini söylüyolar,istediğini yapıolar,yeri gelince dedikodunu dayapıolar ama sonra hiç olmamış gibi davranalım birbirimize..yok gelin bana ni soğuk davranıyo!bi düşün bakalım belki bulursun..

çok güldüm ya :)))

Biri beni mi çağırdı? :) benm kv benim bebek olduktan sonra gıcık ötesi bir insan oldu çıktı.bebeğimi dudağından öpmeler,bağırıp çağırarak sevmeler, sürekli bize gelmeler, şapırdata şapırdata öpmeler, aptalca şakalar yapmalar, çocuğum üzerinde söz söyleme hakkını kendinde görmeler... neler neler..Artık yüz göstermiyorum kendisine ama arsızlık olduğu için o da fayda etmiyor. Sabır sabır nereye kadar?
Not: bu arada benim kv de annem diye seviyor bebeğimi

Son düzenleme:

ben sırf bu sebepden çocuk istemiyorum

ben sırf bu sebepden çocuk istemiyorum

Yakın mı oturuyorsun kv ile? Allahtan ben 2 otobüs mesafesinde oturuyorum yoksa çekeceğim vardı. Aramıyorum da sormuyorum da.. Öğretmenim ve bebeğimi ondan başka emanet edebileceğim kimse yok ama ben yinede emanet etmeyi düşünmüyorum ücretsiz izin alcağım. Seneye de küçük müçük kreşe başlatmayı düşünüyorum.Çünkü kv ye asla bırakmak istemiyorum

kızlar benimkinin bugün vukuatı yok valla yüreğim ağzımda bekliom hera bişey olacak die..bakalım akşam ne olay çıkaracak.merakla bekliyorum...

yürüme mesafesi 10 dk..bencede bebeğini kimseye bırakma.kendin büyüt..sonra çocuk büyüyünce annen gitti çalıştı ben baktım snaa der..annelikten afroz ederler adamı

yürüme mesafesi 10 dk..bencede bebeğini kimseye bırakma.kendin büyüt..sonra çocuk büyüyünce annen gitti çalıştı ben baktım snaa der..annelikten afroz ederler adamı

Yok cnm benmki o kadar da gıcık biri değil. Kimseyi kötüleyip karalamaz ama beni çileden çıkarır. Sanki kendi çocuğumuş gibi hareketlerini görmeniz lazım. Dudaktan öpmek ne demek? Şapırdatarak öpmek ne demek? Üstelik ben öpücük konusunda bu kadar hassasken? Uyuyan çocuğu kucağına alıp sıkı sıkı sarılıp öpmeler..Görmeniz lazım. Şimdi beni kara kara düşündürten bir şey var haftaya toplantım var eşiminde aynı gün toplantısı var.Ne yapacam? Annem bakamaz uzakta ve kendi annesine bakıyor. Ben napacam? offff nefret ed,yorum ona bırakmak istemiyorum

naapcaksın işe güce ara verip bebişinle ilgilenceksin yani başka yolu yok
ben zaten iyice fesat oldum bu arada

Son düzenleme:
Selam kızlar

Ya inanılır gibi değil bu kaynanalar niye böyle zulüm ederler gelinlere??
Benim kaynanam çok şükür bu türden değil..

Benim gerek fiziğimle,gerek boy,pos,saç,kilo işte aklınıza ne gelirse asla en ufak laf etmemiştir.
Aksine bana hep hayranlıkla bakmıştır.
Ne giysem ne yapsam çok yakıştığını, ne güzel olduğumu söyler.. "Ayy maşallah kızım zaten güzelsin ama daha bir güzel oldun" der ..

Her konuda beni haklı bulur kadınların daha yorulduğunu,daha çilekeş olduğunu söyler. Benim çabamı, emeğimi ve tertipli düzenli oluşumu çok takdir eder etrafındaki herkeze de söyler (görümcelerede) ondan bana gıcıklar belki :)

İnanılmaz saygı duyar bana tabi bende ona. Fikrime önem verir.
Şimdiye kadar 1-2 yanlışı oldu bana hemde hiç haketmemiştim onun içinde özür diledi benden bende uzatmadım.

Allah razı olsun kadına kötü diyemem.. Eşimin ailesi içinde en sevdiğim hatırını saydığım kaynanamdır..

Arada ufak tefek sorunlar oldu ama yinede konuşup hallederiz..

Allah herkezin yardımcısı olsun dilerim. Kötü insanla uğraşmak zor ..

Benimkide iyidir hoştur ama bazen çok gıcık oluyorum ve cileden çıkıyorum. Yemek yapmasını bilmiyormuşum gibi her fırsatta eşime gel burda yemek ye diyor( eşim benden önce eve geliyor)
oda gidiyor ve her seferinde 4 -5 çesit yemekle geliyor. Benimkilerde yenmedigi icin bir süre sonra cöp oluyor. Tek sinir oldugum konu bu degil birde her fırsatta çalışmam gerektigini hatırlatıyor zaten calışıyorum. Eşiminde bu konu nedense pek hoşuna gidiyor. Şeytan inatlarına çalışma diyo. Evde oturunca oglunun yükù artarmış. Ne cirkin şeyler yaaa siz otur desenizde ben oturmam zaten. Ayrıca olaki işten çıkarılsam ikinci gün esimde aileside hemen basıma kalkarlar oturuyon diye. Ben bu olacakları bile bile otururmuyum. Allah izin verdikce yedigim bi lokma ekmegi, ictigim bir yudum suyu kendi alın terimle kazanıcam.

bu yemek olayında benimki de aynı...habre ay şunu yaptım oğlum sever ay bunu yaptım gelin falan...kız bu biz evlenemden önce yemek yapmıyodu oğlu aç kalıyodu.o zaman aban diyodu ki evlensek de adam gibi yemek yesem..biz evlendik noolduysa benle rekabete girdi..allah allah ya manyak bunlar
ama bu çalışma konusu hakikaten çok çirkin davranmışlar..ne yani kadın çalışırklen hayat müşterek de çalışmıyoken nie yük oluyomuşş..boğ at kenara..tööbeeee

boşuna da nefret etmiyorum ayrıca,bu akşam gene çıkardı bi olay...pis kadın tiksindiriyo iyice kendisinden..

Kaynanamdan öyle nefret ediyorumki;Yolda can çekiştiğini görsem dönüp arkama bile bakmam o kadar nefret ediyorum şimdi diyeceksiniz bu vicdansızlık aynısını bana yaşattı yuvam çoğunlukta onun yüzünden dağılıyor hayatta yüzünü görmek istemediğim tek insan ona karşı bir damla merhametim yok inanın.Şeytana bile papucunu ters giydirecek türden Allah onu ıslah etsin Allah onu bildiği gibi yapsın Bana yaşattıklarının bin katını çeker inşallah

oooooofff cnm bnm ya senbni de geçtin ..anlatmakk ister misin b u hiddetin sebebi nedir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…