- Konu Sahibi seniseviyorumbennn
-
kaynanam gitti kızlar oleyyyy
oooooofff cnm bnm ya senbni de geçtin ..anlatmakk ister misin b u hiddetin sebebi nedir...
Canım bu kadın oğlundan kopamadı o zaman ne diye evlendirdi allahın belaları.
Sabahın altısında arar akşamın onunda arar çağırır boktan sebeplerle.
Eşimi doldurup üstüme salar oda döver beni..
Ben evi terk ettim 1 ay yoktum bi gün olsun arayıp kızım geri dön yuvana demedi.
Öteki gelini face'te erkeklerle konuşurken yakalanmış birde üstüne evi terk etmiş
onun için gözyaşı döküyor gidip alıyor anasının evinden.
Anladımki bunlara namusuz gerek ! Zaten irtibatı kestim görüşmüyorum ..
Allah onu bildiği gibi yapsın nefret ediyorum nefrettttttttttttttttttttttttttttttt[/
şoktayım..kaç yaşındasın ki..eşinde de çok hata var gerçekten. yani..bence de o kadın yolda geberse bende bakmam...utanmazlar pislikler ya nefret ediyorum bütün kayınvalidelerdenn neeefreeeetttt...
ee şimdi ayrıldın mı eşinden?yoksa devam ediyo mu evliliğiniz
şoktayım..kaç yaşındasın ki..eşinde de çok hata var gerçekten. yani..bence de o kadın yolda geberse bende bakmam...utanmazlar pislikler ya nefret ediyorum bütün kayınvalidelerdenn neeefreeeetttt...
ee şimdi ayrıldın mı eşinden?yoksa devam ediyo mu evliliğiniz
kına yaksın pis cadıı,o kocana da allah sorsun inşallah burunlarından fitil fitil gelsin..allah senin de gönlüne göre versin... benim kv de de eşime beni şikayet ediyor ama bnm eşim gelip beni dinliyo sonra dönüyo kvmle tartışıyo nie böle yapıosn kız bişe yapmamış die.sonra kv daha da çıldırıyo daha büyük olay çıkarıyo...ben de bıktım valla hayattan bezdirdi..ben de düşünüyom gitsem mi die..ama eşimi çok seviyorum..
Amin canım benim..
Bak senin eşin ne güzel seni dinleyip D'anasına kızıyormuş ..
Ben ne zaman anası için birşey söylesem kuduz köpek gibi üstüme saldırır kocam olacak sümsük..
Anasının savunulacak hiç bir tarafı yok cnm bana bir iğne bile almayan kadın;
A'dan Z'ye benim kartlarımla eşyaları alınmış evimden gelip beni kovuyor git burdan diyor
Durumları çok ii öteki gelinine ev vermiş evi döşemiş ben ne yaptım bilmiyorum?
Yaşımı sormuştun canım 33 olgun bir yaştayım ve çocuk yapmadım bu lanet kocadan yapmamda.
Allah olmayanlara versin.. Hoş gerçi onlarda istemiyor ya
valla cnm bilmiyom en büyük suç o kocanda..adam olaydı bu seviyeye gelmezdi..her neyse ben de çok kötüyüm ya bu akşam ilk defa kvden ne biçim laflar duydum.napacağımı şaşırmış durumdayım..burada kvlere nefret kusup duruyorumm...
Sizde bizim gibi yakınmı oturuyorsunuz canım ?
Ne dedi kvden ?
yürüyerek 10 dk mesafe işte yaa nalet ...ya ne söylemedi ki her gün olay çıkarıyo.."çok korkuyorum lütfen yardım edin" diye bi konum var.okumak istersen ordan son sayfadan oku.baştan yazmıyım.zaten enerjim de yok..içim çekililyo
Bizimde mutfak penceresinden lanet kadının balkonu gözükür
Tmm cnm bir bakayım konuna üzme kendini lütfen olan bize oluyor onlar horul horul uyuyor valla
Allah ıslah etsin böyle insanları o da bulur çoluğunda çocuğunda merak etme ekilen biçilir...
Bende o günü sabirla beklıyorum iki elimde hem dünyada hemde ahirette yakalarında hep bana nasıl davranmışlarsa karşılığını mıslıyle bulsunlar diye dua ediyorum ...
:) buarada öküz öldü ortaklık bozuldu ama kızların yazdıklarını okudum aşka geldim işte ...
Bende o günü sabirla beklıyorum iki elimde hem dünyada hemde ahirette yakalarında hep bana nasıl davranmışlarsa karşılığını mıslıyle bulsunlar diye dua ediyorum ...
:) buarada öküz öldü ortaklık bozuldu ama kızların yazdıklarını okudum aşka geldim işte ...
ben eşimle evlenmeyi 7 sene bekledim kızlar biliyor musunuz..şimdi ise pişman oldum galiba..evlenmeseydim keşke..eşime çok aşığım onu çok seviyorum. o da beni öyle..gözümün içine bakıyor.annesine karşı da savunur ama huzurumuz kalmadı...aşk yetmiyormuş...
ben eşimle evlenmeyi 7 sene bekledim kızlar biliyor musunuz..şimdi ise pişman oldum galiba..evlenmeseydim keşke..eşime çok aşığım onu çok seviyorum. o da beni öyle..gözümün içine bakıyor.annesine karşı da savunur ama huzurumuz kalmadı...aşk yetmiyormuş...
allah bize de nasip etsinn...nereye gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?