Kaynanaya Ne Kadar Sıklıkla Gidilir¿¿¿

Kv ne kadar gidilir

• Ankete Katılan
    105
  • Anket Kapalı .
Anlayışlı insan bulmak zor gerçekten sevindim sizin adınıza en kısa zamanda öyle yapmayı düşünüyorum

Bunu bir gerçek elin kızı ne zaman yaranmis ki Allah iyilerle karşılaştırsın bu kadar yapmama rağmen gidin sorun beni begenmiyordur kesinnn
Aynen öyle bende hep maddi manevi yanlarında oldum evlerinin temizliğine kadar yaptım. Evime ne aldıysam aynısını ona da aldım gene de yaranamadım bundan sonra benden uzak allah a yakin

Kayınvalideye ağzınla kūs tutsan yaranamasın.kendini yıpratma hemen çek elini ayağını haftada 1 gitseniz yeterli.
Kesinlikle katılıyorum. Benim kayinvalidem yok. Ama babannem annemede bana da yetti. Başka şehirde yaşıyordu. Hemen taşındı bir mahalle uzağa. İse gidiyorduk annemle babamla. Her akşam gitmek zorundaydık. Biz gitmeyince bastona tutuna tutuna gelirdi yavrum niye gelmediniz diye. Eve gitmek için kalkarız burada yatın. İki lafından biri aslında beraber yaşarız ama ana kız çok edepsizsiniz. Sürekli böyleydi. Zavallı annecim ağzını açamazdı. Ben gitmek istemiyorum dedikçe babam üstümüze yürürdü. Anneme derdi senin terbiye ettiğin kız bu. Babannem kendi kızlarına hep bunlar geliyor hizmet ediyorum hep hastalaniyorum derdi. Babama söylerdim bunu bana yalancı derdi. Anası ölünce bu söylediklerini oda duydu. Şimdi sen bize böyle çektirdin deyince başını önüne eğiyor. Bu arada iki halamda kendi kaynanalarını evlerine sokmaz. Çekmek zorunda değiliz diye. Ama bize annemiz büyük çekmek zorundasınız derlerdi.

Ben haftada bir veya iki gidiyorum,oda calistigim icin boyle,issizken 2 gunde bir cagiriyorlardi artik bunalmistim ki ,ise basladim,calisma haftam doldu sirf onlara gitmeyeyim diye isten ayrilmak istemiyorum. Kayinpeder sik sik sehir disina cikiyor,o zamanlarda esim ,annesinin evinde kalalim istiyor,bu durumlardan cok rahatsizim,esime dile getirsemde laf anlamiyor. Kisaca beni onlarla bu kadar yuz goz eden esimdir. Kocalarimizda is bitiyor lakin daha olgunlasamamislar

Kvalide ile aranizdaki baga bagli bir durum. Bana kalsa her gun giderim ama uzak oturdugumuz icin haftada ya da 15 gunde bir gidebiliyoruz maalesef..

Canım isteyince gidiyorum. Kimsenin evindede kalmam. Kızımı bırakmak için gidiyoruz 1 saat oturup kalkıyoruz. Akşam oturmasına mı gitseydik yani :)

Bence c şıkkı yılda bir sefer belki yapacak.birşey yok sevilmeyen insanın evinede gidilmez

Ne zormuş gelin olmak.ben eşimin ailesinden farklı bir şehirdeyim fakat sıkıldım gerçekten.eşimle bugün tartıştık bu sebepten.eşim kendi gidemediği için bikaç gün göndereyim seni dedi bende tepki verince tartıştık.ailesi napıyormuş bana.

Ben kayinvalidemle ayni sehirde degilim ama annemle ayni sehirdeyim. Ona da haftada 1-2 kez gidiyorum. O da eşim sıkılmasın diye mutlaka sorarım gitmek ister misin diye. Tabii ki asla kalmam. Bence en iyi sıklık bu. Yanlis anlasilmasin ailemle benim ya da esimin hicbir sorunu yok ama yine de eşler sıkılır sonucta. Kayinvalidem de olsaydı boyle yapardım. Ama oyle laf soksa, surat assa ya da iste sizin yasadiginiz gibi seyler yasasam ancak ayda 1 filan giderim.

Konuştum canım ben bunaldım artık benim gibi kimse yok bıktım hatta eşimde farkında ama annesi kırılmasın diye susuyor
Tamam tamam sen kırıl da aman başkası kırılmasın oğulcukları bir dengeyi bulamadıkları için göz yaşı akıtan hep kırılan taraf nedense eş olur..

Cnm yeni evlisin bence şuan bu tarz durumlar olabilir.benimde komşum böyleydi 1.5 yıllık evliydi ve 4 gün kv desine giderdi bı sure sonra ona beraber kursa. Yazilmayi teklif ettim.ve kursu bahane Edip gitmesini azalttı.o arada hamile kaldi.fakat bebek doğunca yine kal ısrarı oldu.3 ay kaldı ve ben evimde rahat ediyorum deyip kırmadan evine geldi.simdi haftada bir eşiyle gidiyor.boyle daha mutlu.Sende nasıl mutlu oluyorsan hedefin o olsun.Zamanla kv den alusacaktir.birden olmuyor eminol.

bana kalsa hep giderim, onu çok seviyorum canım annem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…