- 6 Şubat 2015
- 488
- 446
- 73
- 31
- Konu Sahibi Olives Rire
-
Anlayışlı insan bulmak zor gerçekten sevindim sizin adınıza en kısa zamanda öyle yapmayı düşünüyorumEvet hatta eşim gece çalışıyordu bazen ilk aylar bir annemw bir kvme gittim sonra baktım düzen yok ben evimde kalıyorum artık olmuyor böyle evimi temizlemek bile ağır gelirdi şimdi hiçbiri kalın diyemiyor ki benim kvde iş elletmez bana senin yerinde olsam iş bulurum dili iyice öğrenirim mesafemi korurum çekilmez böyle
Bunu bir gerçek elin kızı ne zaman yaranmis ki Allah iyilerle karşılaştırsın bu kadar yapmama rağmen gidin sorun beni begenmiyordur kesinnnKayınvalideye ağzınla kūs tutsan yaranamasın.kendini yıpratma hemen çek elini ayağını haftada 1 gitseniz yeterli.
Aynen öyle bende hep maddi manevi yanlarında oldum evlerinin temizliğine kadar yaptım. Evime ne aldıysam aynısını ona da aldım gene de yaranamadım bundan sonra benden uzak allah a yakinBunu bir gerçek elin kızı ne zaman yaranmis ki Allah iyilerle karşılaştırsın bu kadar yapmama rağmen gidin sorun beni begenmiyordur kesinnn
Aminn herkesin inşallah herkesin tatlı kaynana adayı
Kesinlikle katılıyorum. Benim kayinvalidem yok. Ama babannem annemede bana da yetti. Başka şehirde yaşıyordu. Hemen taşındı bir mahalle uzağa. İse gidiyorduk annemle babamla. Her akşam gitmek zorundaydık. Biz gitmeyince bastona tutuna tutuna gelirdi yavrum niye gelmediniz diye. Eve gitmek için kalkarız burada yatın. İki lafından biri aslında beraber yaşarız ama ana kız çok edepsizsiniz. Sürekli böyleydi. Zavallı annecim ağzını açamazdı. Ben gitmek istemiyorum dedikçe babam üstümüze yürürdü. Anneme derdi senin terbiye ettiğin kız bu. Babannem kendi kızlarına hep bunlar geliyor hizmet ediyorum hep hastalaniyorum derdi. Babama söylerdim bunu bana yalancı derdi. Anası ölünce bu söylediklerini oda duydu. Şimdi sen bize böyle çektirdin deyince başını önüne eğiyor. Bu arada iki halamda kendi kaynanalarını evlerine sokmaz. Çekmek zorunda değiliz diye. Ama bize annemiz büyük çekmek zorundasınız derlerdi.Kayınvalideye ağzınla kūs tutsan yaranamasın.kendini yıpratma hemen çek elini ayağını haftada 1 gitseniz yeterli.
Sen mutluysan gerisi boş cnmmmmmm aynen cnmmmmmm aynen...Aynen öyle bende hep maddi manevi yanlarında oldum evlerinin temizliğine kadar yaptım. Evime ne aldıysam aynısını ona da aldım gene de yaranamadım bundan sonra benden uzak allah a yakin
Ne zormuş gelin olmak.ben eşimin ailesinden farklı bir şehirdeyim fakat sıkıldım gerçekten.eşimle bugün tartıştık bu sebepten.eşim kendi gidemediği için bikaç gün göndereyim seni dedi bende tepki verince tartıştık.ailesi napıyormuş bana.Bende diyorum eşime eşyalarını al git annende kal ben bıktım diye oda anladı önceden baskı yapıyordu şimdi bana bıraktı ama psikolojik baskı olayı var içim rahat değil ...umarım sizde öyle şeyler yaşanmiyordur
Tamam tamam sen kırıl da aman başkası kırılmasın oğulcukları bir dengeyi bulamadıkları için göz yaşı akıtan hep kırılan taraf nedense eş olur..Konuştum canım ben bunaldım artık benim gibi kimse yok bıktım hatta eşimde farkında ama annesi kırılmasın diye susuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?