anneminde barismasina musaade etmem gelin hanim gelip ozur dilemedikce hatta ozur dilese bile bazi seyler HEMEN affedilmemeli bence
benim burada yazdiklarimin bizim gelinimizle bi alakasi yok ben de gelinim ve gorumceyim objektif bakiyorum....
aslında beni daha çok yıkan benim bi damla gözyaşına kıyamadığım beni dünyaya getirmek için 7 yıl beklemiş gözünden sakınan annemi arayıp ağzına geleni söylemesi annemin garbim aynı şehirde bile değiliz suçu ne artık onlar nefes aldığım sürece benim içn birer hiçler....
VALLAA ŞİMDİİ SiZİN ANNENZ SİZİ GÖZÜNDEN SAKINIOSA HERKSN ANNESİ GÖZÜNDEN SAKINIRRRRR...KENDİ ANNENİZN ARANMASINA NASIL TEPKİ VERİP DİOSUNZ HİÇLERRR BENM ANNEME KAPI ÇARPCAK GELİNDE BENM İÇİN HİÇ..
Ne saçma ya kadnın annesi bu olayda etkili eleman değilki,aramak saçma olmuş.Kaynanasıyla kavga etmiş,iki kişi karşılıklı.Tamam evden kovmak yanlış da ,gelinin annesini aramak saçma olmuş.Ne yapmış gelip kızının kaynanasını o da mı kovmuş?Sorunları kiminleyse onunla halletsinler canım
neyse hanimlar ben evli ve bebekli bi insanim size iyi geceler:)))
vallaaaa canımmm uzaktann doldurulan gelinlerr anneleri tarafındann okadar çok kiiiii....ben bu konu için asla yazdığm cvplarda dedim annemi bu şekilde arasalarrrr onlarda alır cvplarını dedimmm..nasılll annem aslaaa kavulamazsaaaaaaaa annemdee öle aranamaazzzzzzzzzzz.....
Bekarken ben de çook asla derdim ama senin istemediğin çok şey yaşatılıyor sana ve ailene.Kapıyı çarpıp çıkmak kolay olmuyor.Zaten bunlar sana yaşatılıyorsa eşin suçludur her zaman,çıkıp gitmek gerekiyo bunlardan uzak olmak için.Ya da ailesiyle bağlarını tamamen koparman.Herkes için her zaman bunlar geçerli olamaz.Ben neler yaşadım,susturamadığı için suçlu eşimdi ,dedirtmem dediğim şeyleri de dediler.Tek yapabildiğim onlarla görüşmemek.Büyük konuşma ASLA!
büyük sözlerii töbee ben nişanlıyımm şuann ama öleeeeee benmm için en değer verdiğim uğurlarında herşeyi göze alabiliceğim bi ailem varrr veeeee ASLAAA bunlardan herhangii biri için biri bişey yapsaa dünyayıı yıkarımmmm
bu arada çok adaletli olduğuma inanıorumm benm kayınvalideme gelinlerinden biri bunu yapamaz kısacasıı benm etrafımdaki insanlar kolay kolay haksızlık yapılamazzz...
eğerki yapılırsaaa herkes payına düşeni yaşarrr...
Karşındaki kişi çok edepsizse ne yapacaksın?Onlara ne yapsan anlamazlar ,paydan falan da anlamazlar.Allah kimsenin karşısına çıkarmasın öyle insanları :Saruboceq:
amin canımmm....Tek yapabildiğim onlarla görüşmemek
bunu demişsin yaa buda az bişey değil zatenn.....bi insandan zaarar görüosan ve gerçekten mağdursan zaten uzak kalmak en mantıklısı....
Ben de arada gelip burada içimi döküyorum patlamamak için :kedi:
vallaaa aynen öle oluo sanırımmm:):):)
bende aşırı derecede sabırlıyımm bana ne yapılırsaa cvp alamazlarr,,ama dedim yaaaa ailem konusunda çok hassasımm ona dayanamamm...
evet tahmin ederim eşinin seni ne kadar takdir ettiğinii zor bişey yapıosun çünküü ama şöle bişey var belkii cvp verseydinn asla sana bi daaha terbiyesizlik yapamazlardıı bazen çokk susmaktaa karşı tarafıı abartmasını sağlıoo.:):)::):):):)
çok iyi bildin benim öyle oldu, 2 seneye yakın bir dargın bir barışık da olsak hiç bir zaman ne kötü söz ettim ne geri çevirdim evimden.Ama en sonunda özellikle eşimin yanında konuştum annesiyle ve annesi gerçek haliyle döktürdü.Normalde eşime inkar ediyordu yaptıklarını,eşim de bunu görünce bana karışmamaya başladı(giidp gelme açısından) ve eski anlattıklarımın doğruluğuna da inanıyor.Ben kötü söz etmedim asla ama yapılanları söyledim her zaman onların yanında.Çok da sus pus olmadım ama Saygısızlık da yapmadım.ilk başta sessizdim tabi belki düzelir diye :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?