KAYNANAYLA BARIŞMA :///

kesinlikle. eşime de söylüyorum ama işte.... bende biliyorum içlerinde kötülük varsa ben dünyanın en iyi kızı da olsam bana kötü davranacaklar. ki kötü oldukları diğer dünürleri ve eşimin nişan atmaasından belli

kesinlikle özür dilemem söz konusu değil. dediğim gibi gidilir gelinir. ama burda ki yorumlardan sonra sanırım aklım daha bi başıma geldi

Ben 6yildir gorusmuyorum
6asır yasasam yine gorusmem.

Nasil baslarsa öyle gidiyo emin ol.
İyilik tek tarafli olmuyor

Kızlar hepinizin gözü mü döndü ne kadar rahat söylüyorsunuz boşa, boşan, altı üstü bir imza eskiden insanlar yapıcıydı yıkıcı değil size kalsa herkes boşansın kaşının üstünde gözü var dedi kaynana ay boşanalım ne oluyor bize anlayamıyorum. Arkadaşım önce eşinle konuş eşinle ilişkini düzelt sonra ailesiyle yapıcı olmaktan zarar gelmez baktın gene kötüler eşine ben elimi taşın altına koydum adım attım ama sonuç ortada deme lüksün olsun. Sevgiler

barışma meselesını kendın bılırsın ama sana soyleyecegım tek şey aılesı hkkında kotu konuşma ....

Sunu yapardim bunu yapardim demek cok dogru gelmiyor ama sanirim en azindan 'ozur dilemeye yakin' bir tavir beklerdim. Hani ayni durumla karsi kariya degilim, su anda esimin ailesi ile de eskisi gibi degilim, babasi ile birak konusmayi ayni cati altina girmeyi dahi planlamiyorum. Ama cocuk dogunca vs nasil olur, daha simdiden dusunuyorum. Esim icin -o bir sey demese de- tamam demekten cekiniyorum, ki muhtemelen de derim, kendimi biliyorum. Sanirim yerinizde olsaydim adina barisma derdim ama iceriginin alakasi olmamasina ozen gosteririm; onlar ararsa konusurdum falan gibi yani. Oldukca mesafeli olup ben kus degilim ki demeyi tercih edersim galiba.

Ben de bu eşleri anlamıyorum zaten hep biz yanlış anlarız sanki iftira atıyoruz eşin için barışmak güzel bir şey ama temkinli davran

Bende suan konusmuyorum. Arkadasin birinin dedigi gibi kac asir gecse barismam. Boyle cok mutlu huzurluyum. Benden uzak Allaha yakin olsun. Hic sanmiyom huylu huyundan gececegini yani ozur dilese bana ve hatali oldugunu soylese bile kolay kolay inanmam. Ben sana tavsiye etmem daha yeni evliymisin hele bi dur. Kendi evliliginin keyfini cikar bosver etrafini dusunme.

Çok iyisin gerçekten

ayyy en iğrenç eş modeli yine karşımızda. haksızlığa susup, haksızın yanında olan kör şeytan misali.
zaten bu eşle aran iyi falan olamaz ki. bunlar seni her fırsatta karayıp, ezerler. o da onlara çanak tutar. böyle adamlarla nasıl evleniyorsunuz, nasıl sabrediyorsunuz hiç anlayamıyorum!

Eşiniz mi barismanizi talep etti ? ?
Öyle birşey yok sa barismayın sakın

Genel de eşin ailesi ile küs kalinmasini tavsiye etmem
Amaaa bunlar cirkef belli kv sana ne hakla bagirir!!
16 senelik gelinim böyle bişeye cesaret edemez kimse

kayınvalideme göre beni kızlarından ayırmaz bende onun kızıyım. ama kendi çocuklarına bağıramayhalletın bana nasıl bağırıyo göreceksiniz ya
Boşanmayacaksan eğer ve eşinle arandaki sorun bu şekilde yapılacaksa barış ama eşine annesini ve kardeşlerini çekiştirme akıllı ol kendi işini kendin haller
Ben son 2 yıldır böyle yapıyorum ve eşimle aramızdaki sorunlar düzeldi çok şükür

Geberik bir gelin olarak verebileceğim tavsiye bu (kelin merhemi olsa misali ...)

Alttan al iyice tepene binsinler

kayınvalideme göre beni kızlarından ayırmaz bende onun kızıyım. ama kendi çocuklarına bağıramayan kadın bana nasıl bağırıyo göreceksiniz ya

valla benim kv göre de öyle ama öyle ayırıyorki
bende kv mle anlaşamam herşeyi yanlış anlayan herşey onun isteği doğrultusunda
olsun isteyen biri bana da çok bağırır birşey olduğunda ama ortada birşey yok bunun buraya niye koydun
bunu niye ütülemedin vs gibi ama benim eşim beni tutar haklı olduğumu bilir ben şimdiye kadar
ne annesine ne kendisine birşey demedim bunun bildiği için tutar beni zaten.bunun için küsken bu şekildelerse
bence barışıpta kendini daha fazla ezdirme eşin madem aile düşkünü onun yanında laf etme onlara laf etme
kimseyle muhatap olma yani emin ol sen özür dilersen vs haksız duruma düşersin.

Ahh cnm okuyunca nasıl da kndmi gördüm anlatamam aynı bnm eşimde resmen aile sevdalısydı neler yaptım bi toz kondurmadı onlara. Evliliğn ilk 3 ay cehennem oldu balayı bile kavgayla geçti ama şuan 7. Ayımız ve olanlrı eşim kndi görmeye başladı çünkü onu bile yalancı çıkarıp ara bozmaya çalıştılar son 2 aydr evliliğin tadını almaya başladık ama bu da onlardn uzak durarak oldu ve eşim resti çektiktn snra kndileri yumuşadı onlr bunu bklemiyolrdı emindim çünkü eşimi yönetmk çok kolay ve buna alışmışlardı her neyse ilk zamanlar bu tarz şeyler oluyodr ddk sustuk şimdi sadece görüşyrz gdnce 1 saattn fazla durmuyorz aramız iyi mi değil ama hiç bşy olmamış gbi davranyrz işin sırrı olay eşinde bitiyo bunlrı ona göstermen lazım

Ben de bu eşleri anlamıyorum zaten hep biz yanlış anlarız sanki iftira atıyoruz eşin için barışmak güzel bir şey ama temkinli davran

canım vallaha bak kadın eşimin yanında canım kızım öyle böyle diyo. eşim yokken laf sokuyo. görümcem eşime cumartesi günleri free takıl diye mesaj atmış. kayınvalideme söyledim bakın aramız bozuluyo bu tür laflar olmasın dedim kardeş değillermi istedikkleri gibi konuşurlar dedi bana :/

işte tadını çıkaramıyorum çünkü eşim sorun ediyo gidip gelmeyişimizi. yalnız kalıyoruz diyo

sorun eşimin görmemesi. kadın bana laf sayıyo adam dönüp kötü niyetli değildir diyo :)))) delirecem ellerinde.. bide ben ailemde hiç böyle şeyler görmedim annem bana bağırmaz etmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…