- 14 Kasım 2016
- 744
- 342
- 103
- Konu Sahibi muzdaripgelin
-
ayyy en iğrenç eş modeli yine karşımızda. haksızlığa susup, haksızın yanında olan kör şeytan misali.
zaten bu eşle aran iyi falan olamaz ki. bunlar seni her fırsatta karayıp, ezerler. o da onlara çanak tutar. böyle adamlarla nasıl evleniyorsunuz, nasıl sabrediyorsunuz hiç anlayamıyorum!
Eşiniz mi barismanizi talep etti ? ?
Öyle birşey yok sa barismayın sakın
Genel de eşin ailesi ile küs kalinmasini tavsiye etmem
Amaaa bunlar cirkef belli kv sana ne hakla bagirir!!
16 senelik gelinim böyle bişeye cesaret edemez kimse
Bi kötü sensin sanki free takıl ne demek diğer günler izin mi alacak ? Ya da öyle dedi diye teşekkür edecek ? Şu kayınvalideler oğullarının evlendiklerini anlasa çoğu gelin rahat edecekcanım vallaha bak kadın eşimin yanında canım kızım öyle böyle diyo. eşim yokken laf sokuyo. görümcem eşime cumartesi günleri free takıl diye mesaj atmış. kayınvalideme söyledim bakın aramız bozuluyo bu tür laflar olmasın dedim kardeş değillermi istedikkleri gibi konuşurlar dedi bana :/
ilk başta böyle değildi kiiii yada böyleydi de ben göremedimm
Bi kötü sensin sanki free takıl ne demek diğer günler izin mi alacak ? Ya da öyle dedi diye teşekkür edecek ? Şu kayınvalideler oğullarının evlendiklerini anlasa çoğu gelin rahat edecek
malesef sen görememişsindir. çünkü annen görmüş. ama bundan sonra duruşunu bozma bari. annen-baban seni el alemin kölesi ol, dediklerini yapan kukla ol diye yetiştirmedi. bir birey ol haklarını bil, başkasının hakkını da bil diye yetiştirmiştir muhtemelen. yani ben oğlumu öyle yetiştiriyorum. daha 3 yaşında, fişe takmadan ütü yapmayı öğrendi, sofra toplar, kirlilerini sepete atar. yani ileriye yatırım bunlar. gelinim olursa şayet ben de ezmem, kendimi de ezdirmem, oğlum da aynı şekilde. ben o yüzden bu kafadaki erkek ve ailelerini ya da kadın ve ailelerini asla normal karşılayamıyorum. hatta sinir harbi yapıyor bende.
saolssun. ben boşan diyemem sana. ama kendini ezdirme. belki eşinin aklına dank eder bir aile olduğunuz. açık açık konuş. 3 aylık evliyim ama cicim ayı denen birşey yok bizde, mutsuzum çözelim sorunumuz de. bak bakalım neden saçmalıyormuş. yani sorun ailesi ile konuşmamansa gidip özür dilenecek birşey yapmamışsın. ailen arayıp davet etsin bizi o kadar yaptıklarına rağmen, düğünü mü burnumdan getirmelerine rağmen büyüklük ben de kalsın deyip affeder giderim falan dey. yani olmadık yere özür dileme. onun haricinde senin yapacağın bişey yok bence.allah razı olsun annem hep arkamda. mutsuzsan olmuyosa boşan ben senin arkandayım der
Aynn bzde de öyleydi ailelere alışmak çok zor o yüzden :) en son eşimi bi güzel doldurup üstüme salmışlar üzülmüş bna patladı kolumu fln sktı bde bnm annemler yan blokta oturuyo görüyolar herseyi kızdı eşime baya annesi gldi her söylediğini inkar ediyo hatrlamıyorm bn öyle bşy demedm fln bnde ddm bk doldurup üstüme saldınz böyle böyle yaptı bna delirtiyosun çocuğu ondn dedi abbow sen misin dyen bn baya laf söyledm orda ilk defa eşim arkamda durdu orda anladı olanı biteni ztn o olaylar son oldu ve şimdi ailesini inan hç umursamıyo görmesi için bşy yap sadece aradan çekil bz söyleynce abartıyorz sanıyolar eşlerimizsorun eşimin görmemesi. kadın bana laf sayıyo adam dönüp kötü niyetli değildir diyo :)))) delirecem ellerinde.. bide ben ailemde hiç böyle şeyler görmedim annem bana bağırmaz etmezdi.
Aynn bzde de öyleydi ailelere alışmak çok zor o yüzden :) en son eşimi bi güzel doldurup üstüme salmışlar üzülmüş bna patladı kolumu fln sktı bde bnm annemler yan blokta oturuyo görüyolar herseyi kızdı eşime baya annesi gldi her söylediğini inkar ediyo hatrlamıyorm bn öyle bşy demedm fln bnde ddm bk doldurup üstüme saldınz böyle böyle yaptı bna delirtiyosun çocuğu ondn dedi abbow sen misin dyen bn baya laf söyledm orda ilk defa eşim arkamda durdu orda anladı olanı biteni ztn o olaylar son oldu ve şimdi ailesini inan hç umursamıyo görmesi için bşy yap sadece aradan çekil bz söyleynce abartıyorz sanıyolar eşlerimiz
Hali hazırda sana bir zararları var mi ? Yani iftira veya eşinle arayı bozma vs gibikeşke yaptıklarıboze yarasa. bende açık açık söyledim doldurup bana yolluyosunuz adamın hali tavrı değişiyo diye. eşimde asla bişey demiyolr sadece bze gelmeseniz olur yeterki mutlu olun diyolarmış
Evet bizimki de aramış eşimi ağlamış gelmesenzde olur yeterki iyi olun dmş üzülmş eşim fln da yne de gitmedik bi müddet ki görümcemin düğünü oldu kınasına gitmedk düğün günü aradılr gelin dye bn ddm gtmicz ciddi oldğmuzu görücklr dye yoksa eşime klsa herseye tmm dyo çocuklrını biliyolr bde bnm tahminim anneler çocuklrını kıskanıyolr braz da ondn her istediğimi yapıyo dye sinir oldu o biliyrm benkeşke yaptıklarım işe yarasa. bende açık açık söyledim doldurup bana yolluyosunuz adamın hali tavrı değişiyo diye. eşimde asla bişey demiyolr sadece bze gelmeseniz olur yeterki mutlu olun diyolarmış
Hali hazırda sana bir zararları var mi ? Yani iftira veya eşinle arayı bozma vs gibi
Yani acaba sevmedigin için herşeyi yanlış mi anlıyorsun
Ben öyleydim mesela 4 aydır kendimi ve düşüncelerimi tutmaya çalışıyorum en yakınım yapsa aldırmayacağım şeylere kv yapınca ifrit olurdum artık dizginliyorum kendimi
Sizin kardeşiniz eşinizden izin alıp mi evinize gelecekama düğün de yardım etmeyen insanlar düğünden sonra tabengitti.. mutfagını yaptıracağını söyledi.. sözde paraları yoktu.. görümcem için evine gelecek tabi ki diyo bana sormadan.. nasıl normal anlayayım ben bunları
Sizin kardeşiniz eşinizden izin alıp mi evinize gelecek
Bakın ben sizin gibiydim hatta daha zor durumdaydım ben anlatıp hatırlamak istemiyorum şuan ama aileyle küs kalınmıyor malesef bize tek kuruş yardımı dokunmayan insanlar diğer evladına hala yardım ediyorlar yani dediğim gibi ya uzlaşacaksanız yada bitireceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?